igorgame Опубліковано 24 Грудня, 2018 в 20:16 Поділитися #1026 Опубліковано 24 Грудня, 2018 в 20:16 58 минут назад, SergLutsk сказал: Чи просто не вдумувались в те що я питав/шукав ? Шановний @SergLutsk вас спасе лише встановлення супутникової системи з специфічним обладнанням, що дозволить переглядати ВСІ футбольні матчі або будете мати те, що маєте, бо ВСЕ якісне у світі і футбольне - платне! Якщо щось можуть запропонувати в неті, то з проблемним переглядом, бо беруть так само піратським способом, ну і тому така і якість і затики з зображенням! Безкоштовний сир лише у... вже треба до цього звикнути і обрати варіант, що вас влаштує але платити всерівно прийдеться, не так як офіційно є дешевші варіанти але шара і халява вже зникають і треба це розуміти і особливо з переглядом футболу! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 24 Грудня, 2018 в 20:41 Автор Поділитися #1027 Опубліковано 24 Грудня, 2018 в 20:41 Я балдєю від Лівера зараз і балдєю,що маня,та що сіті почав «спотикатися» клас вобщем, і вкотре переконуюся АПЛ бестофзебест)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 24 Грудня, 2018 в 20:47 Автор Поділитися #1028 Опубліковано 24 Грудня, 2018 в 20:47 Класно,що темка трішки зашевелилася, а то я думав, що вже всі почали купувати, або щось там продавати і що ще гірше, стали дуже великими політичними експертами))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 24 Грудня, 2018 в 23:03 Поділитися #1029 Опубліковано 24 Грудня, 2018 в 23:03 3 hours ago, SergLutsk said: Ви цього не помічаєте ? Чи просто не вдумувались в те що я питав/шукав ? Блін, не треба тут умнічати. 90% всіх відео не нижче hd якості. Про коментарі то це взагалі. Хочете прем'єр лігу дивитися - купуйте підписку на oll.tv (я так і роблю), тому що лише в тк футбол куплена ліцензія, але оглядів всіх там немає. Не подобається ресурс - шукайте інший Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 25 Грудня, 2018 в 08:15 Поділитися #1030 Опубліковано 25 Грудня, 2018 в 08:15 11 годин тому, yura-patriot сказано: Я балдєю від Лівера зараз і балдєю,що маня,та що сіті почав «спотикатися» клас вобщем, і вкотре переконуюся АПЛ бестофзебест)) Ну лівер гадаю теж рано чи пізно спіткнеться, хоча я певно за те щоб нарешті він став чемпіоном, давненько вони за тим тягнуться. Якщо їх головний козир (которий Мухамед) не травмується і так до кінця сезону відбігає на тому ж рівні, то може таки візьмуть чемпіонство. А ще не можна скидати Тотенгем з рахунків. А те що апл зе бест то без варіантів. 9 годин тому, yucore сказано: Блін, не треба тут умнічати. 90% Я не умнічав, а констатував факт, що там такі ж відео викладені, про які я писав вище, або недоякість або мова. Таких ресурсів не проблема знайти, вистачає. Тому і задавав своє питання що можливо хтось знайшов краще, а я фігово шукаю. Ну що ж, нема значить нема, тепер я хоч знатиму що то не я поганий шукач Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 25 Грудня, 2018 в 08:48 Автор Поділитися #1031 Опубліковано 25 Грудня, 2018 в 08:48 51 хвилин тому, SergLutsk сказано: Ну лівер гадаю теж рано чи пізно спіткнеться, хоча я певно за те щоб нарешті він став чемпіоном, давненько вони за тим тягнуться. Якщо їх головний козир (которий Мухамед) не травмується і так до кінця сезону відбігає на тому ж рівні, то може таки візьмуть чемпіонство. А ще не можна скидати Тотенгем з рахунків. А те що апл зе бест то без варіантів. Ну,той Ліверпуль лєгко може спіткнутися з будь якою командою нижче десятого місця. А от щось в шпор не віриться, щось їм вєчно не хватає, кароч думаю сама «жара» так і буде між лівером і маньою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 27 Грудня, 2018 в 19:58 Поділитися #1032 Опубліковано 27 Грудня, 2018 в 19:58 Офіційно: Ротань - новий головний тренер української молодіжки Що вони там курять у тій ФФУ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 7 Лютого, 2019 в 18:00 Поділитися #1033 Опубліковано 7 Лютого, 2019 в 18:00 Піпець! О-то обрали... Павелка обрано до виконкому УЄФА Чудеса в решеті: Павелко встиг не тільки побувати у Римі на конгресі УЄФА, а й проголосувати в Раді Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 20 Лютого, 2019 в 17:45 Поділитися #1034 Опубліковано 20 Лютого, 2019 в 17:45 А вже грошенят у Ахмєта немає купувати права на трансляцію АПЛ! Спойлер Транслятором матчей английской Премьер-лиги (АПЛ) на территории Украины с сезона 2019/2020 гг. будет компания Setanta Sports. До этого, начиная с 2010 года, права принадлежали телеканалам «Футбол 1» и «Футбол 2», которые входят в состав холдинга «Медиа Группа Украина». В сообщении отмечается, что в настоящее время спортивные телеканалы группы Setanta не работают на украинском рынке, но к новому футбольному сезону ожидается запуск специальной украиноязычной версии телеканала. Что будет транслироваться в эфире вновь созданного телеканал кроме АПЛ не сообщается. «На телеканале «Футбол» останутся матчи Лиги чемпионов, Лиги Европы и Серии А. Также почти наверняка каналы продолжат показывать украинскую Премьер-лигу, которая с нового сезона должна будет продаваться единым пулом», – сообщает Sport Arena. Setanta Sports является крупнейшим международным спортивным телеканалом и базируется в Дублине. С 2012 года была запущена специальная версия «Сетанта Спорт Евразия», вещающая на русском языке на территории 13 стран постсоветского пространства. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 13 Березня, 2019 в 07:39 Поділитися #1035 Опубліковано 13 Березня, 2019 в 07:39 КріРо з Ювентусом рулить!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 3 Травня, 2019 в 21:49 Поділитися #1036 Опубліковано 3 Травня, 2019 в 21:49 Футбол з глибинки. Точніше ,з глибини характеру Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 10 Травня, 2019 в 19:55 Поділитися #1037 Опубліковано 10 Травня, 2019 в 19:55 А тут про Кварца. Футбол-це не тільки перемоги Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 2 Червня, 2019 в 07:55 Поділитися #1038 Опубліковано 2 Червня, 2019 в 07:55 Суперкубок УЄФА 2019 Суперником Ліверпулю буде інша англійська команда - Челсі. На глядачів чекає справжнє дербі. У матчі за суперкубок УЄФА 2019 року зустрінуться дві англійських команди - Ліверпуль і Челсі. Ліверпуль виграв у фіналі Ліги чемпіонів у Тоттенхема, а Челсі напередодні у фіналі Ліги Європи переміг Арсенал. Суперкубок УЄФА пройде 14 серпня на Водафон-Арені в Стамбулі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 3 Липня, 2019 в 16:40 Поділитися #1039 Опубліковано 3 Липня, 2019 в 16:40 ІРЛАНДСЬКИЙ ТЕЛЕКАНАЛ SETANTA SPORT ПОЧНЕ МОВЛЕННЯ В УКРАЇНІ 1 СЕРПНЯ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 25 Липня, 2019 в 05:10 Автор Поділитися #1040 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 05:10 Хто знає де сьогодні можна Зорю подивитися? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 25 Липня, 2019 в 06:08 Автор Поділитися #1041 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 06:08 Дякую усім за відповіді сам знайшов. Прямую трансляцию матча "Будучность" - "Заря" покажет телеканал УНИАН. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 25 Липня, 2019 в 08:19 Поділитися #1042 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 08:19 3 часа назад, yura-patriot сказал: Хто знає де сьогодні можна Зорю подивитися? УНІАН буде транслювати Зорю до потрапляння у групу, а Динамо 2+2. Групові вже Хфутболи Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 25 Липня, 2019 в 12:27 Автор Поділитися #1043 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 12:27 4 годин тому, ForZa сказано: Групові вже Хфутболи А футболи вже на шарі не показують і шо робить Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 25 Липня, 2019 в 12:40 Поділитися #1044 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 12:40 16 минут назад, yura-patriot сказал: А футболи вже на шарі не показують і шо робить 1) Якщо маєш комп або ноут з HDMI виходом, то шукаєш iptv-листи, підключаєш до телевізора і дивишся. 2) Якщо телевізор Smart TV, то ставиш прогу, заливаєш iptv листи і дивишся Все це у подробицях гугль підкаже як зробити Є вже навіть послуги від тих операторів, що "шуру" надають, то вони і iptv листи дають на всі канали і ціна ні чим не відрізняється. Є наші футболи у HD 3) Якщо маєш "шуру" то і канали Матч-футболи є, а вони всі ігри українських клубів, що у групи потрапляють, транслюють. Ще більше футболу зараз на польських каналах (я чудово розумію і дивитись навіть цікавіше ніж наших, там суперові, емоційні коментатори і все у HD), то там взагалі жир Так що вихід є, головне найди потрібне для себе Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 25 Липня, 2019 в 13:28 Автор Поділитися #1045 Опубліковано 25 Липня, 2019 в 13:28 45 хвилин тому, ForZa сказано: 1) Якщо маєш комп або ноут з HDMI виходом, то шукаєш iptv-листи, підключаєш до телевізора і дивишся. 2) Якщо телевізор Smart TV, то ставиш прогу, заливаєш iptv листи і дивишся Все це у подробицях гугль підкаже як зробити Є вже навіть послуги від тих операторів, що "шуру" надають, то вони і iptv листи дають на всі канали і ціна ні чим не відрізняється. Є наші футболи у HD 3) Якщо маєш "шуру" то і канали Матч-футболи є, а вони всі ігри українських клубів, що у групи потрапляють, транслюють. Ще більше футболу зараз на польських каналах (я чудово розумію і дивитись навіть цікавіше ніж наших, там суперові, емоційні коментатори і все у HD), то там взагалі жир Так що вихід є, головне найди потрібне для себе Ото розжував іду ковтати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 2 Серпня, 2019 в 08:52 Поділитися #1046 Опубліковано 2 Серпня, 2019 в 08:52 Телеканал Setanta Sports почав мовлення в Україні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 5 Вересня, 2019 в 14:23 Поділитися #1047 Опубліковано 5 Вересня, 2019 в 14:23 Взнаєте? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergej Опубліковано 5 Вересня, 2019 в 14:38 Поділитися #1048 Опубліковано 5 Вересня, 2019 в 14:38 12 минут назад, Basil сказал: Взнаєте? Знатний веселун Жека Кротоплянка)) (Коноплянка) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 6 Вересня, 2019 в 15:19 Поділитися #1049 Опубліковано 6 Вересня, 2019 в 15:19 В 05.09.2019 в 17:23, Basil сказал: Взнаєте? Жека Конопляєс, Конопліньйо... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 23 Вересня, 2019 в 15:18 Поділитися #1050 Опубліковано 23 Вересня, 2019 в 15:18 Шанувальники, а хто де зараз дивиться огляд туру АПЛ ? Попередній сезон канал Матч робив огляди, цього року трансляції продали якомусь Окко, а оглядів він схоже не робить. В неті зустрічав тільки англійський огляд. Хто як виходить з ситуації ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.