Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та там нема шо і розкривать) з року в рік посуті то на "манєже всьо тє же"

Правда від Нового Луцька очікував більше, а виявилось повний провал. Мій фаворит - шансавто, муча дає жизні :)

Опубліковано

Щось ми зовсім забули про "Боксінг Дей" в Англії. Матчі просто бомба.

ЕЕЕЕЕ!!!! друже  :) хто забув, особисто я усі(ну майже) дивився, ось вчорашній Лестер-Маня С. не дивився бо пив )) корпоратівчік тіпа )) але перед тим все зирив.

ЗІ: Ман Юнайтед капєц летить, а мій Лівер любимий в Лестера(лідер) виграв класна гра була і сьогодні знов грають.

ЗІ 2:Ото я понімаю чемпіонат!!! грають аби мав час дивитися, усе для людей на свята, для мене найцікавіший чемпіонат в Європі.

Опубліковано

Зараз по Футбол 1 повтор)))

Да я б.ять на роботі тут нема цих каналів і ваще голова болить ну його, а ось у вечері Сандерленд -Ліверпуль,і доречі сьогодні в Іспанії тур,можна на Реал зирнути і обов"язково  Коноплю подивлюся, тобіш Севілья-Еспаньол.

Опубліковано

Діалог між дітьми вчора в ДЮСШ:

- А тобі хто подарунок давав?

- Тимощук!

- Блін, а мені той тупий Шарпар...

Опубліковано

Діалог між дітьми вчора в ДЮСШ:

- А тобі хто подарунок давав?

- Тимощук!

- Блін, а мені той тупий Шарпар...

:0016:  :0016:  :0016:  Ой дякую,поржав!

Опубліковано

Найкращий гол 2015р. 

Нападающий «Вила Новы» Венделл Лира получил приз имени Ференца Пушкаша, присуждаемый автору самого красивого гола по итогам года.

Отметим, что этот гол Венделл забил за «Гоянезию» в матче против «Атлетико Гояньенсе».

Це в бразилії. Ну і саме відео гола,просто клас!))

http://www.youtube.com/watch?v=et7f0gc9VpY&feature=player_embedded

Опубліковано

Цікавий фільмец!

b644bdbe0a8d.jpg

Название: Роналду
Оригинальное название: Ronaldo
Год выхода: 2015
Жанр: Документальныйспорт
Режиссер: Энтони Вонк
В ролях: Криштиану Роналду, Долорес Авейро, Хуго Авейро, Джорджи Бингем, Адриан Кларк, Рио Фердинанд, Клаудия Гарсия, Дэвид Альварес Искьердо, Рианнон Джонс, Мигель Лопес Маркес
О фильме:
Фильм рассказывает о жизни футболиста Криштиану Роналду, с самого детства по сам выход фильма в 2015ом году. Этот фильм дает много деталей о жизни футболиста, друзей, коллег, а так же семьи. Создатели ленты утверждают, что у зрителей впервые выпадет возможность увидеть скрытую жизнь звезды мирового футбола. В фильме, который снимался на протяжении 14 месяцев, Роналду предстанет не только в качестве футболиста, но и отца, друга и семьянина. Кроме того, в картине будут представлены неизвестные архивные кадры и нарезки моментов игр с участием нападающего.
Страна: Великобритания
Студия: On The Corner Films, We Came, We Saw, We Conquered Studios
Продолжительность: 01:32:29
Перевод: Любительский двухголосый [Sunny Films]

• 2 тижня потому...
Опубліковано

3D відключається. Класний переможний гол Артема. Ну і приємно, коли весь стадіон кричить "КРАВЕЦЬ".

Реакція фанів "Штутгарту" в Твіттері на гол Кравця:

Цитата

ReneMaric: "Штутгарт" должен играть со схемой 4-3-1-2 с Кравцом и Вернером на острие.

Samuel: Сколько, говорите, стоит Кравец?

supermxy: В следующем матче Кравец должен играть в основе вместо Вернера.

Domi: Кравец - футбольный бог! Заслуженная победа.

Nichtabsteiger: Кравец - игрок Матча. Спасибо.

Essential: Рад за Кравца. Мне он понравился больше Вернера.

Tobias Holtkamp: Кравец - хорошее приобретение.

Аlasdair Macrae: Кравец в полном порядке. Его гол на последних минутах принес победу.

Опубліковано
Щойно, ForZa сказано:

Да!!! Цікаво буде!!!

Да не те слово! а у суботу МанСіті-Лестер, кароч якраз для Лестера вирішальні перевірочки,бл.ть як я хочу щоб вони стали чемпіонами,це буде шото з чімто)))

Опубліковано

Ця подія ще раз підтвердить факт що АПЛ сама цікава і не передбачувана ліга)

Опубліковано
2 годин тому, w1se сказано:

Ця подія ще раз підтвердить факт що АПЛ сама цікава і не передбачувана ліга)

Да навіть і якщо з Лестером наприкінці сезону щось і трапиться,всерівно АПЛ сама цікава ліга.Я ще балдєю з "аристократів"  що у цьому сезоні у Челсі,а саме у Абрамовича ніхєра не виходить,щоб вони навіть до зони ЛЄ не потрапили :D:D:D

PS: Вибачайте фани Челсі!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...