Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Він справжній патріот. Сюди і проведення ЧС 2018 можна доплюсувати, спорт/політика. Маючи такого друга як Зозуля, з яким вони дуже дружать то перша зрада, по відношенню до нього. А кацапи щось інше думаєте написали????, там би ще перектутили 5 разів, і Жека був би першим зрадником.

так що хай сасуть свій чупа чупс.....

th-165-kono_think.jpg

Вингер "Севильи" Евгений Коноплянка рассказал каналу "Футбол 1" о фееричном матче с "Барселоной" (4:5) за Суперкубок УЕФА.

- Когда вы вышли на поле, все изменилось...

- Да перестаньте. Посмотрите, как команда хорошо играла. Знаете, я сейчас снова буду возвращаться к "Днепру" и говорить о судействе. Вы сами видели, на чьей стороне были их симпатии. Так что будем снова плакать, что плохое судейство.

- Вы иногда толкали Месси. По-другому у него нельзя мяч отобрать?

- Попробуйте! Такое чувство, что если бы он играл на 100%, то забил бы не два гола. Шучу.

- Какой привет Украине передадите? Вся страна смотрит!

- Да перестаньте! Я что, уехал навсегда? Скоро увидимся в сборной, если вызовут. Все впереди, чего вы. Не прощаемся!

красава!!!

Опубліковано

Суркіс все проплатив)))))

А Суркіс тут вже яким боком? :) Якщо Колома не зробить висновків, не почне платити борги по зарплаті гравцям і не збереже Дніпро ... З перемогою Дніпро!!! P.S. Як ні як, а Шахтар грав з фіналістом Ліги Європи, це не булька з носа! :)

Атлетик - Барселона

Атлетик - то не Атлетико! Там майже все зрозуміло, а враховуючи, що турнір Суперкубку з двох ігор і у першому турі чемпыонату ці ж суперники зустрінуться... то їм вже нудити буде один від одного :)
Опубліковано

Товариська гра Рома-Севілья, Коноплянка у старті, 58хв. 5:0!!! О-то так... наслідки гри з Барсою... Салах і Джеко віджигають у Ромі!!! Рома по складу це перший кандидат на Скудетто!!!

Опубліковано

Атлетик - Барселона

Атлетик - то не Атлетико! Там майже все зрозуміло,

Атлетик-Барселона 4-0!!!!!!! :0155: :0155: :0155:

І що, надалі усе зрозуміло? :)

Перший гол просто бомба!!!

ezgif.com-video-to-gifd2951.gif

Опубліковано

Вже сьогодні матч відповідь Барса-Атлетик о 23.00 :0155: Ой думаю буде "жара", якщо каталонці "вкинуть" швидкий гол,а у першому таймі заб"ють шоча б двічи, то ойой! буде весело.

Опубліковано

Вже сьогодні матч відповідь Барса-Атлетик о 23.00 :0155: Ой думаю буде "жара", якщо каталонці "вкинуть" швидкий гол,а у першому таймі заб"ють шоча б двічи, то ойой! буде весело.

Так, матч буде цікавий. Думаю Барса без проблем зможе в кожному стаймів забити по 2 мяча.

Жаль тільки немає змоги подивитися гру.

Взагалі зараз без кабельного телебачення футбольному вболівальнику важко живеться.

Добре хоч ТРК Україна Лігу чемпіонів показує.

Опубліковано

Так, матч буде цікавий. Думаю Барса без проблем зможе в кожному стаймів забити по 2 мяча.

Жаль тільки немає змоги подивитися гру.

Взагалі зараз без кабельного телебачення футбольному вболівальнику важко живеться.

Добре хоч ТРК Україна Лігу чемпіонів показує.

Дивіться на компі, в неті купа онлайн трансляцій, так це не то, але піде))

Опубліковано

А що тільки шахту "футбол2" показує і все :( ніхто не знає можливо десь інтернеті будуть показувати кубкові матчі,блін я на волиняк хочу подивитися.

Опубліковано

А що тільки шахту "футбол2" показує і все :( ніхто не знає можливо десь інтернеті будуть показувати кубкові матчі,блін я на волиняк хочу подивитися.

Поки знайшов інфу тільки тут

Опубліковано

Бартулович: Я люблю Україну, і в тому, що я показав прапор України, не було нічого особливого

http://www.ua-football.com/ua/ukrainian/news/1440191509-bartulovich-ya-lyublyu-ukrayinu-i-v-tomu-scho-ya-pokazav-prapor-ukrayini-ne-bulo-nichogo-osoblivogo.html

- Хочеться Вам подякувати за вчинок після забитого голу у ворота "Таврії", коли Ви виступали за "Карпати" (тоді Младен продемонстрував трибунам щиток із синьо-жовтим прапором - прим. авт.). Що відчували в той момент, та чи не боялися у тій ситуації показати свою патріотичну позицію?

- Та чого боятися? Я люблю Україну і в тому, що я показав прапор України, не було нічого особливого. Це нормально. На той момент була дуже напружена ситуація на півострові - тоді якраз забирали Крим в України. Я вважаю, що Крим - це Україна й своїм жестом я це показав.

- Що скажете про ситуацію в Україні? Чи допомагають гравці Ворскли й Ви особисто хлопцям, що воюють на Сході?

- Дуже складна ситуація і хочеться, щоб все швидше налагодилося і стало, як раніше. Під час мого перебування в "Дніпрі" дуже допомагали українській армії й хлопці до цього часу допомагають. У полтавському клубі я про це особливо не дізнавався. Вважаю, що також потрібно якось допомогти українським хлопцям.

Опубліковано

Луис Адриано приносит Милану победу

Бывший нападающий Шахтера стал героем встречи россо-нери с Эмполи, сделав ассист Карлосу Бакке и забив победный гол.

Опубліковано

Челсі(чемпіони)"дають"

Динамо має шанс взяти їх "теплими" :) Шкода що перша зустріч між ними аж 20 жовтня, до того часу можуть прийти до тями :)

Бывший нападающий Шахтера стал героем встречи

Ну це якраз суперник для нього, як БАТЄ :) От з Фіорентиною, у першому турі, був ніякий і судити по ньому будемо по зустрічах з Юве, Наполі, Лаціо, Ромою, Інтером...:)
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...