Перейти до змісту

Зловити і наказати!

Barugan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

VilanS,ну, розкажи нам про причини, про їх важке дитинство, як їх пиздив отчім і вони від цього спочатку малювали фломастєрами по обоям, а як підоросли, почали мстити міським стінам.

Опубліковано

А якщо вирішувати причини методом "пізнати, зрозуміти, допомогти і направити енергію в потрібне русло - то це Європа".

Тобто треба шукати корінь причини напису малоєтки в ліфті "Вася-ЙУХ"? І де тут енергія? По сраці тре дати!

Опубліковано

Звичайно є перегиби. Але раніше на заборах тільки й читав "Мати, мати, мати" і карявим шрифтом, а зараз вже хоч є культура)))))))))))))).

ієрогліфи малюють, фрази певні, любовні всякі штуки. Не до всіх ще культура добралась.

Навіть "Вася ЙУх" можна написати суперово, зміст звичайно, достав чувак когось.

Опубліковано

:) не на часі воно поки, не на часі...

А от пройде трішки тієї війни, виборів, люстрацій, репресій,... - от тоді знайдуться руки і ремінь і на цих малярів. До речі, зробиться все по-європейськи - в місті багато чОго фарбувати потрібно ;) От і користь з цих ХУДОжників буде, і пожалітися на важке дитинство (на "причину" :)) в процесі суспільно-корисних "митецьких" робіт вони зможуть один-одному :) і наглядачу :)

.....просто не все відразу, не все відразу........

Опубліковано

як мене класно тут замінсували, бажаю тим "мінусаторам" таке саме чудо побачити на свому ж фасаді, в який ви вклали купу грошей, і привели до ладу, а якесь чмо там намалювало якусь уйню, тоді я подивлюсь на ваші демократичні та гуманістичні настрої, щодо таких недолугих вилукпів.

PS: Чомусь з бентлі, чи порше, я не чув щоб вкрали автомагнітолу, їх не тому не крадуть в цих авто, тому що там ті крадії знають що їх знайдуть максимум на другий день, і дадуть таких лящів, що реанімація може й не зібрати назад.

Опубліковано

ось вам приклад того, на що можна тратити сили людей котрі бажають малювати і людей котрі хочуть бидлувати, різниця у відстані (+/-) 30 метрів.

П.С. Вулиця що знаходиться між Коперника та Волі, напроти пед.Коледжу.

post-9398-0-33802200-1398535421_thumb.jp

post-9398-0-92728500-1398535422_thumb.jp

post-9398-0-69563200-1398535424_thumb.jp

Опубліковано

всеодно знайдеться якесь чмо яке споганить і той малюнок теж :(

але от дійсно є такі люди, які вміють з якогось "огризка" зробити міні сюжет, коли йдеш глянув і настрій піднявся, й не такий вже сірий буденний день, чомусь не дбає наша влада ні про що взагалі, напевно думають якби то "вимутити", чи "замутити" купу грошей, тому у нас будують недолучні будинки, де дизайн взагалі як глянеш то стає страшно та скучно, й думаєш які гриби курив дизайнер, взяти хочаб Гостинець...

Чомусь рідко зустрінеш дійсно гарний та цікавий проект, так само й цю писанину на будинках, от там що вище, то взагалі прикольно намалювати, видно що клепка в голові є.

Опубліковано

ось вам приклад того, на що можна тратити сили людей котрі бажають малювати і людей котрі хочуть бидлувати, різниця у відстані (+/-) 30 метрів.

П.С. Вулиця що знаходиться між Коперника та Волі, напроти пед.Коледжу.

Як на мене то потрібно вести певні акції де отакі псевдо художники що мітять територію збирались під керівництвом хочаб декількох профі, які будуть показувати як малються отакі картини, даватимуть змогу пробувати допомогти у намалюванні

а фарбу можуть принести і ті хто має найбільшу зацікавленість

Опубліковано

Окремо хотілось відмітити "політичні" каляки. Йде 9-те травня і "свідомі" знову шастатимуть з трафаретом. Особисто мені вони всі одинакова наволоч, незалежно від політичних поглядів.

Опубліковано

Окремо хотілось відмітити "політичні" каляки. Йде 9-те травня і "свідомі" знову шастатимуть з трафаретом. Особисто мені вони всі одинакова наволоч, незалежно від політичних поглядів.

були б розумніші політики та гром. орг. то могли б спец. стенди для такого діла встановлювати, або ж площі зацікавлених організацій (стіни, паркани), де грамотно та й культурно то зробити...

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...