Перейти до змісту

Велодень 2014 - Обговорення

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 183
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дякую за відповіді! Ще про дещо — а з заднім велокріселком дозволено рухатись в колоні? А прапори навпроти біржі праці у ПП Пундор завжди були, це там де було бюро Максимовича.

Опубліковано

...а з заднім велокріселком дозволено рухатись в колоні?

На Велодень точно можно, даже нужно!

Тоже собираюсь с детским вело креслом ехать, если погода конечно позволит!

Опубліковано

Знаю, що питання не сьогоднішнього дня, але все ж:

У Києві не дозволяють проводити Велодень.

http://avk.org.ua/event/aktsiya-protestu-za-provedennya-vseukrajinskoho-velodnya/

З нашими як?

Опубліковано

на іншому сайті дощу не буде http://www.meteoprog...eather/Lutsk/#4

30-го не буде, але 30-го і Велодня не буде.

а 31-го на Вашому ж сайті пише "дощ".

не переноситься, так не переноситься, відповідь отримав - дякую!

Опубліковано

щороку їздив з дитиною в кріселку позаду. Зараз вже вона сама на 2-х колесах навчилася. Навіть вже поміняли на чуть більшенький вел. Але боюсь що дитина не потягне весь маршрут... трохи заважко буде. якщо десь на 33 втомиться, прийдеться зійти з дистанції, або дитину на раму а ровера куди? може буде якась машина їхати позаду щоб вкинути в багажник, бо собі позаду щось не конструюється кріплення та й часу нема... може є які думки... дитина марить велоднем ))

Опубліковано

Малой в 6 лет на "зайчике" нормально проезжал маршрут посреди общей колонны.

Поставишь ребёнка впереди с такими же - они на азарте вместе и прогонятся :)

Опубліковано

я перепрошую(не знаю хто з велозони), але нехай виправлять у себе на оголошенні назву вулиці - замість Левчаковської-Левчанівської

Опубліковано

я перепрошую(не знаю хто з велозони), але нехай виправлять у себе на оголошенні назву вулиці - замість Левчаковської-Левчанівської

Це не на сайті помилка, на сайті є всі потрібні і достовірні контакти. Це плакат харківян, його виправити не має можливості. Тим більш, є тема окрема. Там уточнення по акції. Запис бажаючих буде тільки на Московській.

Опубліковано

Буду полюбе.... з донькою і дружиною.

Ф-ії - як завжди.))) Регулювальники.. нарішайте собі яскравих жилеток пліз.

З.І. Темп задають не діти.. а я..))) Швидкість не більше 15 км/год.

Не знаю хто як буде задавати темп - но минулий круг на підтримку хворих дітей, не памятаю як акція називалась, я взяв малу - бо вона вже давно проситься по дорозі з толпою покатати,- результат- я їхав тримаючи її за руль весь маленький круг - було вітряно - результат - я мокрий - мала мокра і взагалі не зрозуміла що було , бо я її протягнув всю відстань з швидкістю 15км однією рукою за руль цент-Винниченка -музей -центр- ззаду гаїшники пітпирали і сигналили типу вони спішать. Мала 4 роки їздить з задніми колесами і коли розгається занадто швидко то вел просто може перевернутись.

Я до чого веду - половина коняк (в хорошому розумінні слова) може з середньою швидкістю 35км проїхати я вірю - но зробіть це свято і для дітей - вони його ждуть більше за нас. Потім зазвичай робляться заїзди - покажете свою крутість там.

Опубліковано

Минулого року на Велодні швидкість колони трималась стабільно невисока, навіть деяких дітей які занадто розганялись попереду спиняли помічники.

Опубліковано

Я і не писав що їдуть. Швидкість 15 км зависока для дітей. Я описав попередню акцію яка була місяць назад.

Опубліковано

Не знаю хто як буде задавати темп - но минулий круг на підтримку хворих дітей, не памятаю як акція називалась, я взяв малу - бо вона вже давно проситься по дорозі з толпою покатати,- результат- я їхав тримаючи її за руль весь маленький круг - було вітряно - результат - я мокрий - мала мокра і взагалі не зрозуміла що було , бо я її протягнув всю відстань з швидкістю 15км однією рукою за руль цент-Винниченка -музей -центр- ззаду гаїшники пітпирали і сигналили типу вони спішать. Мала 4 роки їздить з задніми колесами і коли розгається занадто швидко то вел просто може перевернутись.

Я до чого веду - половина коняк (в хорошому розумінні слова) може з середньою швидкістю 35км проїхати я вірю - но зробіть це свято і для дітей - вони його ждуть більше за нас. Потім зазвичай робляться заїзди - покажете свою крутість там.

так, було таке на акції, де сердечка роздавали

дійсно організатори трішки не справились і получилась гонка.

не велодні ткого не буде, принаймі минулого року точно не було

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...