Jump to content

Який клуб Луцька самий модний і чому?

Gabriel

Recommended Posts

Хочу запитати всіх хто любить клубне життя - який клуб Луцька самий модний та чому? Що виділяє його з поміж інших?

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Модних клубів в Луцьку ше не відкрили. ІМХО. Шось Ферум вроді будує, але це будівництво на моїй пам'яты, вже роки 3.

А з тих шо є навыть не знаю, чомусь мены 3000 быльше подобається, хоча чесно вже не був там з півроку. Кажуть там зара одне техно рубає.

От останнім часом чомусь тільки в метро попадаю, може бут, але от чекаю поки збудують якийсь нормальний клуб, може навіть закритий.

Можливо так буде краще, з прикладу Феруму скажу, шо він значно спортився після того як став відкритий для всіх бажаючих. Без образ, але це дійсно правда.

самий найкращій клуб в нас це звичайно ШАЙБА,алиш чомусь її закрили ;)

закрыли одну тему, открылось две... :(

лучший луцкий клуб - клуб яхтсменов. только он еще не открыт.

Мда шо правда то правда - нормального клуба в Луцьку немає ще.

Колись трьоха була так ніче, а після неї метро подобалось.

Сестра казала шо ше так ніче Оксіджен - але шось ніяк не зайду туда...

закрыли одну тему, открылось две...

лучший луцкий клуб - клуб яхтсменов. только он еще не открыт.

Не кращий - клуб оригамі! :)

Хочу запитати всіх хто любить клубне життя - який клуб Луцька самий модний та чому? Що виділяє його з поміж інших?

Gabriel, почитав спершу твою темку про "якою повинна бути церква", тепер цю, перше що подумав - - ти член таємного церковного товариства, зараз виясниш самий модний клуб і бахнете його сотнею кіло тротилу :D

самий найкращій клуб в нас це звичайно ШАЙБА,алиш чомусь її закрили :D

ІМХО, шайба - бидлотня ще та... купа тупої гопоти, яка не знає шо то таке "культурна поведінка"... прикрили - от і гуд...

Тепер та 'залата маладеж' :) на вулиці повивалюється :D

Модних клубів в Луцьку ше не відкрили. ІМХО. Шось Ферум вроді будує, але це будівництво на моїй пам'яты, вже роки 3.

А з тих шо є навыть не знаю, чомусь мены 3000 быльше подобається, хоча чесно вже не був там з півроку. Кажуть там зара одне техно рубає.

От останнім часом чомусь тільки в метро попадаю, може бут, але от чекаю поки збудують якийсь нормальний клуб, може навіть закритий.

Можливо так буде краще, з прикладу Феруму скажу, шо він значно спортився після того як став відкритий для всіх бажаючих. Без образ, але це дійсно правда.

"Золото" то что около "Ферума" открываетса 16 ноября 2007 года. Будет очень модное место.

А на сегоднишний день самый модный клуб это "Зефир" ИМХО.

є противником оцього гламурного клубного життя. клуби не рулєз. живе спілкування і жива музика.

так нашо сюда пишеш?:lol:

а шо за Золото? :)

Бо Оксіджен - супер... класне місце - де завжди пусто!

Ану марш со своими рассуждениями в club-styles, не фиг тут флейм разводить! Тему закрыть, топикстартера - в рид-онли на три дня!!! :)

ІМХО в Луцьку крутих клубів немає ) Ну так скажем, з тих що є найкращий - Метро. А на рахунок 3000 - я вважаю що то клуб дуже низького рівня :( Там ніколи ніяких крутих діджеїв не привозять, нічого істотно не міняють з часу відкриття. Ну хоча інколи вечірки класні бувають, типу "трансформатора", "ейфорії"... Але то не клуб їх організовує, а деякі дуже завзяті люди, які віддані своєму ділу (я про діджейство). А ті хто каже шо 3000 то супер клуб, то мабуть більше ніде і не були ) Клубну культуру до нас в Луцьк привозять клаббери які були або в київських клубах, або на Казантипі, або на подібних міроприємствах. Ну до діджеїв те саме відноситься + ті які працювали з професійними діджеями

b0rg

"Gabriel, почитав спершу твою темку про "якою повинна бути церква", тепер цю, перше що подумав - - ти член таємного церковного товариства, зараз виясниш самий модний клуб і бахнете його сотнею кіло тротилу "

Tum@n

"Піде в клуб проповідувать..."

b0rg, Tum@n - подобається ваше почуття гумору :(

в Оксіджені непогано в ролі клієнта....

в Ролі працівника промовчу... не хочу образити користувача з ніком Vitaliy...

а саме КЛУБ - метро. Трьошка трішки пасе задніх :-) ІМХО звичайно

Метро, там контингент людей зовсім інший....а в Оксіджені має бути відкриття дискотеки 16 числа

Однозначно МЕТРО. До нього найчастіше, порівняно з іншими Луцькими клубами, керівницто запрошують гостей з інших міст. Щось подібного не спостерігається в жодному Луцькому клубі. :D

Однозначно МЕТРО. До нього найчастіше, порівняно з іншими Луцькими клубами, керівницто запрошують гостей з інших міст. Щось подібного не спостерігається в жодному Луцькому клубі. :blush:

В Зефір частенько привозять діджеїв з Києва, організовують стильні вечірки з купою подарунків та халявними коктейлями, при цьому ще й вхід безкоштовний. І публіка збирається досить пристойна. Так що на мій погляд в цьому плані Зефір найкращий клуб, було б там більше місця і сусіди не напрягали за музику, то там була б ще й досить непогана дискотека.

В "Зефірі" є стиль, а в "Метро" і "ХХІ" його нема, просто тупо діско.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...