Revolver Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 08:58 Поділитися #2326 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 08:58 3 minutes ago, Bliksss said: всі платять, не тільки підприємці в якому пункті воно тут? https://index.minfin.com.ua/ua/finance/budget/cons/income/2020/ 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:03 Поділитися #2327 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:03 5 минут назад, Vikvik Mawr сказал: пдв це для кінцевого споживача. єдинники в основному є платниками пдв за бажання і більшість це юр.особи. Що зараз можна купити без ПДВ? Крім харчів і шмоток з базару? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:03 Поділитися #2328 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:03 А якщо плата за опалення піднялася втричі (для всього бізнесу) Рік тому було 900 грн ,а тепер 2800, то це податок,чи ні? Оренда теж весь час росте Що робити з цінами? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:03 Поділитися #2329 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:03 10 хвилин тому, Revolver сказано: можна приклад, особливо коли треба відпустити 200+ чеків в день, яким же чином через планшетик вручну забити 500 товарів, просто цікаво ну і порахуйте також планшетик, сканер, принтер чеків, принтер штрихкодів. РРО - це і є фіскальний кассовий апарат, а прро - це програмне рро для того щоб через планшетик забити вручну потрібно створити базу цих товарів (якщо ви фоп і не пишете все в чорний зошит, то вона у вас має бути), нормальні прро загружають їх із різних форматів dbf. 1c (xml) і т.д 200чеків це не багато, для чого вам принтер штрихкодів??? у вас ваговий товар??? РРО - це і є фіскальний кассовий апарат, а прро - це програмне рро я можу вам про це багато розповісти, де взяти, як вести і т.д., і про ціни на обладнання також. але це окрема тема. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:04 Поділитися #2330 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:04 2 хвилин тому, Revolver сказано: в якому пункті воно тут? за твоїм посиланям -"в загальному" написано. Можеш подати - офіційний запит, якщо цікаво, маєш право - за 10 днів отримаєш відповідь. P.S. Minfin - поважний сайт, але - не офіційний. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:04 Поділитися #2331 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:04 11 hours ago, Bliksss said: Ці ж товари, до цього, якось - обліковувались? Імпорт з одної бази в іншу не супер складна задача, ви ж не з нуля це все будете забивати? агромагазин насіння, кожен рік 1000 різних сортів, бази нема, канцелярія, біжутерія, більшість буде забивати з нуля 11 hours ago, Bliksss said: ут - не сперечаюсь, але, якщо вже є база - про які 10-30К грн. мова, якщо всього 500-1000 артикулів? 10-30к це на обладнання і створення бази, Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:04 Поділитися #2332 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:04 1 хвилина тому, weldermaster сказано: Що зараз можна купити без ПДВ? Крім харчів і шмоток з базару? що саме цікавить? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:07 Поділитися #2333 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:07 1 хвилина тому, Revolver сказано: агромагазин насіння, кожен рік 1000 різних сортів, бази нема, канцелярія, біжутерія, більшість буде забивати з нуля а як ви - зараз ведете діяльність? в "зошиті" ? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:08 Поділитися #2334 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:08 4 хвилин тому, Nokian сказано: Оренда теж весь час росте перепрошую, оренду - вам держава піднімає? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:09 Поділитися #2335 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:09 2 minutes ago, Vikvik Mawr said: 200чеків це не багато, для чого вам принтер штрихкодів??? у вас ваговий товар??? насіння, агрохімія, мінеральні добрива, мало що там не має штрихкоду Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:10 Поділитися #2336 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:10 5 хвилин тому, weldermaster сказано: Що зараз можна купити без ПДВ? Крім харчів і шмоток з базару? можу продати будь-яку комп'ютерну техніку, без ПДВ, з ПДВ - не маю права (не є платником) все що завгодно, в межах дозволеного. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:12 Поділитися #2337 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:12 1 хвилина тому, Bliksss сказано: можу продати будь-яку комп'ютерну техніку, без ПДВ, з ПДВ - не маю права (не є платником) все що завгодно, в межах дозволеного. А купиш його з ПДВ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:12 Поділитися #2338 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:12 20 хвилин тому, Revolver сказано: тобто потрібно мати детальний бюджет, не факт, що стаття на укрінформ правильна Чому ж не правильна? Там написано, що ФОПи заплатили 37 млрд єдиного податку 10 хвилин тому, Revolver сказано: якому пункті воно тут? https://index.minfin.com.ua/ua/finance/budget/cons/income/2020/ Ну ні в якому, бо ЄСВ це внесок у фонди, а не в бюджет. 16 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано: пдв це для кінцевого споживача. єдинники в основному є платниками пдв за бажання і більшість це юр.особи. Ну так єдинники також купують їжу, одяг, техніку, авто і т.д. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:12 Поділитися #2339 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:12 2 minutes ago, Bliksss said: а як ви - зараз ведете діяльність? в "зошиті" ? нема ніякого зошиту, коли сезон в день продається є більше 1000 одиниць товару фізично не встигнеш його писати, в зошиті є тільки приход, і при таких моментах без касовог апарату і сканера не обійтись, а усі ці ПРРО поки сирі і глючні. ні коли ви робите каву і у вас 10-30 видів товару то все ок, аналогічно коли послуги, а коли роздібна торгівля то так треба купити і платити абонку за кассовий, іншого не дано. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:14 Поділитися #2340 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:14 1 хвилина тому, sergkots сказано: А купиш його з ПДВ? ніт Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:19 Поділитися #2341 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:19 (змінено) 7 хвилин тому, Revolver сказано: а усі ці ПРРО поки сирі і глючні. який з них - пробували, що у вас склалось таке категоричне враження? 7 хвилин тому, Revolver сказано: а коли роздібна торгівля то так треба купити і платити абонку за кассовий, іншого не дано. так і є, але, невже абонка така, що аж прям по кишені сильно вдарить? P.S. Я - також підприємець, але, на загальній системі оподаткування (з 2005р.), все - по безготівці. Змінено 8 Лютого, 2022 в 09:20 користувачем Bliksss Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:19 Поділитися #2342 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:19 5 хвилин тому, Bliksss сказано: ніт Контрабас? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:21 Поділитися #2343 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:21 (змінено) 3 хвилин тому, volks сказано: Контрабас? з моєї сторони -ніт, та й взагалі - чому має бути контрабасом? Змінено 8 Лютого, 2022 в 09:23 користувачем Bliksss Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:25 Поділитися #2344 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:25 11 минут назад, sergkots сказал: А купиш його з ПДВ? Якщо офіційно завезений, то ПДВ вже оплачений. Так що шари не буде. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:27 Поділитися #2345 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:27 18 хвилин тому, Revolver сказано: агромагазин насіння, кожен рік 1000 різних сортів, бази нема, канцелярія, біжутерія, більшість буде забивати з нуля ви самі пишете агромагазин, це типу супермаркету..... і там 1спд це все продає (чи там 5спд?), немає обліку приходу - розрахунків із постачальниками, це все тримаєте в голові, до введення рро у вас був повний розгардіяш а зараз вам ускладнили життя. то серед цього всього рро не найбільша ваша проблема. це між іншим не там де постійно буха шукають... 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:29 Поділитися #2346 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:29 30 хвилин тому, Revolver сказано: в якому пункті воно тут? https://index.minfin.com.ua/ua/finance/budget/cons/income/2020/ Податок на додану вартість з вітчизняних товарів (з урахуванням бюджетного відшкодування) 14060000 126486,6 9.19% Податок на додану вартість з імпортних товарів 14070000 274113,5 19.91% Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:37 Поділитися #2347 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:37 12 хвилин тому, weldermaster сказано: Якщо офіційно завезений, то ПДВ вже оплачений. добре подумав? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:40 Поділитися #2348 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:40 2 minutes ago, Bliksss said: який з них - пробували, що у вас склалось таке категоричне враження? майже усі відомі (вчаснокаса, кашалот, смаркаса, сотакаса, Fondy, Вчасно.POS), в одних одні проблеми в інший інші, наприклад, не можна скорегувати ціну при оформленні чеку, тобто ціна тільки та яка є в базі, нашвидку додати товар, нема пошуку по коду чи назві, нема інтеграції з принтером, потрібно чек скачати впдв а потім відправити на друк, не можна продати не цілу одиницю наприклад 1,1кг, також лише одна ситема могла працювати з товарними залишками але як вияволось нуменклатуру вона підтягує, але проданий товар на складі не видаляє, мені наприклад потрібна система щоб працювала і на телефоні і на компютері, є такі, так там інші недолікт, в одних одні в інших інші проблеми, просто розглядав я їх півтора місяці тому, але в усіх були болячки, при тому що це були платні системи, софт податкової взагалі ульот. і так підприємець не я а моя 60-річна мама в селі, сказати, що таким людям це не під силу, нічого не сказати. ну поки рік дали відтермінування по селах, але коли я почув, що сказали треба чеки вручну виписувати, то це не відтермінування). Що саме цікаво, що усі ці ПРРО так класні, але починаєш ставити і розумієш, що кассовий апарат простіше і швидше в роботі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:40 Поділитися #2349 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:40 15 хвилин тому, weldermaster сказано: Якщо офіційно завезений, то ПДВ вже оплачений. Так що шари не буде. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:41 Поділитися #2350 Опубліковано 8 Лютого, 2022 в 09:41 Щойно, Revolver сказано: майже усі відомі (вчаснокаса, кашалот, смаркаса, сотакаса, Fondy, Вчасно.POS), в одних одні проблеми в інший інші, наприклад, не можна скорегувати ціну при оформленні чеку, тобто ціна тільки та яка є в базі, нашвидку додати товар, нема пошуку по коду чи назві, нема інтеграції з принтером, потрібно чек скачати впдв а потім відправити на друк, не можна продати не цілу одиницю наприклад 1,1кг, також лише одна ситема могла працювати з товарними залишками але як вияволось нуменклатуру вона підтягує, але проданий товар на складі не видаляє, мені наприклад потрібна система щоб працювала і на телефоні і на компютері, є такі, так там інші недолікт, в одних одні в інших інші проблеми, просто розглядав я їх півтора місяці тому, але в усіх були болячки, при тому що це були платні системи, софт податкової взагалі ульот. і так підприємець не я а моя 60-річна мама в селі, сказати, що таким людям це не під силу, нічого не сказати. ну поки рік дали відтермінування по селах, але коли я почув, що сказали треба чеки вручну виписувати, то це не відтермінування). Що саме цікаво, що усі ці ПРРО так класні, але починаєш ставити і розумієш, що кассовий апарат простіше і швидше в роботі. ви путаєте функції рро і товарний облік для ТО треба програмку для продаж ставити 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти