Перейти до змісту

Хто може вирізати кілька шматків скла?

Coding

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто може вирізати кілька шматків скла для виготовлення невеликої коробки?

Дно - трошки більше формату А4, бокові сторони 5см вистачить. Поклею сам, цікавить тільки скло та його розкрій.

Звісно не за "дякую".

На перід Дякую :)

Опубліковано

Ну поки немаю.. Якщо знайдеться той, хто зможе розрізати, то буду шукати скло :)

Навіщо шукати, сходіть в магазин Мадот, що на вул.Кравчука поруч з "варшавкою" й наріжуть вам все по розмірах й за помірними цінами.
Опубліковано

Можу спробувати за "Дякую", скло моє (не нове), але потрібно точний розмір дна, та бажано точний розмір стінок (довжина\ширина), стінки мають стояти на дні?

Опубліковано

Можу спробувати за "Дякую", скло моє (не нове), але потрібно точний розмір дна, та бажано точний розмір стінок (довжина\ширина), стінки мають стояти на дні?

зараз порахую. товщина скла 3мм?

Опубліковано

Дно: 220*320мм

Стінка 1: 320*50мм - 2шт

Стінка 2: 226*50мм - 2шт

Думаю буде краще, коли стінки не будуть стояти на дні..

Опубліковано

Дуже терміново треба? Завтра тільки в обід можу сказати, що вийшло, а то й можливо лише після 17 год.

Діти не будуть тією коробкоб гратися? що робити з гострими кутами?

Я не профі по цьому, але вже багато різав

Опубліковано

Дуже терміново треба? Завтра тільки в обід можу сказати, що вийшло, а то й можливо лише після 17 год. Діти не будуть тією коробкоб гратися? що робити з гострими кутами?

Гострі спробую зашліфувати. Гратись ніхто не буде:) Не спішно

Терміново треба? Сумніваюся що 3мм скло знайдеш.На Мадоті від 4мм. Давай з акрілу прозорого зроблю?

Акріл стійкий до хлорного заліза?

Може бути і не прозорий

Народ, ви вибачайте за офтоп, але вже вдруге читаю назву теми як "хто може нарізати кілька шматків сала?"

Ну якщо можете - то наріжте))

Опубліковано

offtop

Акріл стійкий до хлорного заліза?

Напевне ємність для травлення плат хочете зробити.

Чого не з пластика? В супермаркетах вибір ємностей зашкалює.

Опубліковано

Напевне ємність для травлення плат хочете зробити. Чого не з пластика? В супермаркетах вибір ємностей зашкалює.

І для травлення і для інших кислот. Не знаю, чи не будуть псуватись... Скло - точно буде стійке)

Опубліковано

Вирізав, не ідеально звичайно, але на всякий випадок вирізав трохи більше, будеш приміряти :)

Ввечері зможу доставити куди потрібно :)

Завтикав трохи, тому довгі стінки по 326, а короткі по 220

Опубліковано

Завтикав трохи, тому довгі стінки по 326, а короткі по 220

дякую!

І дно також довше? чи тільки стінки?

Відписав в пп

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...