Перейти до змісту

Относительно "кармы" на этом сайте.

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

Я так понял на этом сайте люди делятся на цвета (или баллы). Если у тебя хоть один минус, на тебя уже не обращают внимания или воспринимают не всерьёз. Тоесть не хотят иметь с тобой дело. А я считаю, что это не правильно. Вот и сейчас, когда я пишу эту статью, у меня -22. А после прочтения некоторыми людьми (возможно модераторами или админами) у меня "рейтинг" ещё поднимится (минимум до -24). Обьясню свои случаи вознаграждения "минусами". В начале, первые минусовки были из-за невнимательности (моей). С этим я согласен, я повышал цены в один день, это было запрещено правилами сайта. Можете проследить мои публикации. Потом, якобы из-за оскорбления других участников ("Тёплые скульптуры,") Обьясню вкраце об этих скульптурах. Они нагреваются благодаря моей технологии, которая приблизительно в 2,5 - 3 раза экономит энергию. Специальными приборами я не измерял, это ощущалось сразу, и без них. Экологично-чисто. Даже есть Диплом Киевского конкурса Технологий по Энергозбережению (2007г.) (мой прект-обогреватели ТЕЕЧ). Я подал обьявление на этот форум, нашёлся один умник, которы начал задавать провокационные вопросы, которыми хотел меня унизить, не так его волновали скульптуры. Можете прочитать. Если модераторы не удалили после этой статьи. Хотя продублирую:

,,Уникальные скульптуры обогреют и украсят Ваш дом. Авторский дизайн вызовет восхищение у Ваших дорогих гостей, и приятно удивит Вас. При желании тёплые скульптуры наполнят Ваш дом натуральным ароматом цветов или деревьев, что в свою очередь благотворно повлияет на Ваше здоровье. От 500 грн."

Тут була ссилка.

Приглашаю к сотрудничеству организации и заинтересованных лиц.

xxxxxxxxxxxxxx, Игорь

Прикрепленные изображения

·

Отправлено 02 серпня 2013 - 13:01

Я не вірю,, що це хтось купить за гроші.

·

А я верил и купили...

·

Ну певно бабусі продали..

А є якісь техпараметри енергозатрат та тепловідачі, хотілось би переконатись в його економічності.

Rodomsky (02 серпня 2013 - 02:01) писал:

При желании тёплые скульптуры наполнят Ваш дом натуральным ароматом цветов или деревьев, что в свою очередь благотворно повлияет на Ваше здоровье.

це який-такий корисний для здоров’я ароматизатор?

·

·
0

·

Отправлено 30 серпня 2013 - 00:33

Подробнее на сайте. А будешь острить. я тебе покажу свою личную теплоотдачу.

Отправлено 30 серпня 2013 - 08:14

Rodomsky (30 серпня 2013 - 00:33) писал:

Подробнее на сайте. А будешь острить. я тебе покажу свою личную теплоотдачу.

після таких реплік пропадає бажання зв*язуватись з ТС і щось в нього купляти

·

Отправлено 30 серпня 2013 - 11:34

закрито. Автор в РО. тема в смітник.

Вот такая история, или ещё один сюжет недавний,после которого мою публикацию заблокировали, и влеполи ещё один минус (было -20): Я просил к чему пульт. Д/у

Отправлено 26 березня 2014 - 18:32

...........................................Буду благодарен.

Talking box

· Отправлено 26 березня 2014 - 18:43

Супутниковий тюнер

·

The Crow

·

· 357

Четко уважаем

Отправлено 26 березня 2014 - 18:51

неа. точно такой же у меня был к комповому тв-тюнеру. вроде филипс какой-то...

· mix_forever (26 березня 2014 - 18:51) писал:

неа. точно такой же у меня был к комповому тв-тюнеру. вроде филипс какой-то...

Вот ещё фото

1 288

Суперкарма

Отправлено 27 березня 2014 - 04:04

Rodomsky сказал:

Вот ещё фото

на, ліньтяй. Там же ж лінк на наклейці є...

Zheny@

Таки сателітарний.

#7ONLINE Rodomsky

Zheny@ (27 березня 2014 - 09:04) писал:

Таки сателітарний.

Спасибо

#8ONLINE Rodomsky

Dream (27 березня 2014 - 04:04) писал:

на, ліньтяй. Там же ж лінк на наклейці є...

Слова выбирайте

Честно, мне не приятно. Я бы мог погрубее ответить, но у меня ещё совесть есть. Я никому не желал плохого, благодаря этому сайту я продал много вещей, я встречался с пользователями этого сайта, никаких жалоб на меня вроде нет. Я такой же человек как и вы. Но не делите (уважаемые админы) людей на красных и зелёных. Если кто и в чём ошибся, напишите ему лично, чтоб никто не зал. Он сам исправится, если захочет. Если нет тогда уже как-то жёжче действуйте. Очень жаль, но я на этом сайте, чувствую, не надолго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

Влом це все читати, де тобі + поставити ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо, причина "мінусування", це теми ваших постів, чи ваша реакція на коментарі? І ще, скромна порада- велику кількість написаного тексту(зображень), ховайте під спойлер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо, причина "мінусування", це теми ваших постів, чи ваша реакція на коментарі?

Скорее реакция на не культурных людей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Rodomsky, на вашу грубість користувачі відповідають мінусами. Тут в нас "своя атмосфера", і якщо десь там на якомусь сайті у вас щось купляли це не означає що тут теж одразу кинуться, а судячи з того як ви відповідали, нехай і на провокації - продавець ви гівняний. І хоч я раніше вам карму не попрявляв, із задоволенням вліпив би "-" за оформлення топстарта, але це флейм. Коротше, хулі не панятно - мінуси є - значить є за що. Їх тут ставлять не аби хто, а ті хто хоч якось "в тємє".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, яка мета даної теми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очень жаль, но я на этом сайте, чувствую, не надолго.

Не здавайся так просто, якщо вистачило терпіння на скульптури, то невже не вистачить на карму?

Десь читав, що у процентному співідношенні, той хто придумав щось- заробляє 1%, той хто виготовив це -9%, а той хто продає-90%

Знаш чому?

Бо продати найважче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream (27 березня 2014 - 04:04) писал: на, ліньтяй. Там же ж лінк на наклейці є...

Слова выбирайте

Коли це "ліньтяй" стало образливим? Якщо Ви пролінувались пройти по лінку, який самі ж виклали, і пошукати там - то Ви таки ліньтяй. Як би Вам це "образливо" не було. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, яка мета даної теми?

Ну як "яка", на момент старту теми була в чувака репа -22, зараз стала -5. Хід моїх думок зрозумілий? ;)

Просто тут "лесние жителі" не приймають та просто не переносять інакомислія, і самий простий спосіб якось нашкодити це поставити мінус в репутацію........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

maidan, ще один...

не приймають та просто не переносять інакомислія,

Переносять, не переносять поносомислія! Бо в деяких користувачів "запор мысли - понос слов"!

Свіжа думка завжди цікава!

Щодо топстарта.

Автор ниє мені в приват уже не вперше.

Спочатку звинуватив мене в тому, що я його мінусую. При чому безпідставно! Я його пости не те що не мінусував - навіть не плюсював!

потім писав мені в ПМ скарги на те, що Dream, назвав його ліньтяй. При чому Дріма я за це плюсанув!

Тобто виходить:

Не полінувався:

- відкрити браузер і набрати адрес борди

- створити тему

- пофоткати той пульт

- викласти фотки.

- посваритися з користувачами!

Полінувався:

- відкрити браузер

- ввести адресу з пульта у браузер

Де, блін, логіка? ТС реально неадекватно реагує на відповіді користувачів. Раптом що - скарга, при чому така, що вуха в'януть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, яка мета даної теми?

Ну як "яка", на момент старту теми була в чувака репа -22, зараз стала -5. Хід моїх думок зрозумілий? ;)

Просто тут "лесние жителі" не приймають та просто не переносять інакомислія, і самий простий спосіб якось нашкодити це поставити мінус в репутацію........

Це вірно, але це стосується політ і соц тем... а щодо купівлі-продажу є якби певні правила...

А от щодо персональних образ .. є така біда коли переходять на особистості при обговоренні політ тем, і якщо твоя думка не підтримується більшістю форуму то тебе дружньо мінусують, навіть не глянувши на те, що свою думку виражаєш цивілізовано без образ і під""обів а у відповідь

Pavelix, іди нахер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що ви хочете робити з плюсами?

Плюси, мінуси - це лише цифра, яка в житті абсолютно нічого не вирішує, то навіщо так за це хвилюватися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роздайте всім кнопку -, і побачите хохму)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мінуси дозволяють на борді відсіяти всяких мудаків і неадекватів. За дуже-дуже рідкими виключеннями, їх ліплять справедливо.

Pavelix, я тебе послав подалі, тому, що ти в темі про асоціацію ніс всяку фігню і постив посилання на кацапські сайти.

Коли хочеш висловити якусь свою, відмінну від більшості, думку, то пиши розгорнуто, а не роби вброси.

"ніс всяку фігню" це називається виражав свою точку зору....а те що на твою думку фігня не дає тобі право мене посилати матом і ображати...по відношенню до тебе я нічого такого ніокли собі не дозволяв, як і по відношенню до будь-кого на форумі.... не погодився вліпив мінус окей... а образа особиста це свідчить лише про твою "вихованість"...

на рах вробсів я відповів в тій же темі...

Плюси, мінуси - це лише цифра, яка в житті абсолютно нічого не вирішує, то навіщо так за це хвилюватися?

в житті ні, але коли на цьому ж форумі хочеш щось поітм продати/купити люди якби звертають увагу на репутацію... в ідеалі звісно було б файно розділити репутацію по розділам...але це вже зовсім інше питання..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

В жизни - не решает. Но здесь оценивают людей, не видя их вживую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот уже видите, кто-то минус влепил (я догадываюсь кто). Мне кажется и модераторов с админами нужно тестировать или голосовать за них. А вообще, давайте жить дружно. И так встране не сладко. Были бы виртуальные автоматы, мы бы поубивали друг-друга через экран.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здесь оценивают людей, не видя их вживую.

Ок. Візьму 2 приклади, із тими людьми, що відписалися в цій темі.

Cherman, - читав його пости, розумів, що чоловік розумний не по роках, хоч і молодший за мене і адекватний. При зустрічі, враження не змінилося.

Dream, так само. Пише грамотно і розумно, при зустрічі - пили пиво спілкувалися, обмінювалися якимись залізяками (брат по маразму разуму :) ), досвідом іт.д.

А коли читаеш відверте ниття - то з такою людиною і пересікатися не хочеться.

Був єдиний унікальний персонаж - Гетто (царство йому небесне), в якого було мінусів 50, але в компанії із ним було ржачно. І думка у нього була своя спеціифічна, зовсім не така, як у всіх, і відостояти він її міг! І ср*ати він хотів на мінуса. Не нив.

Між іншим, у мене ще 2-3 тижні тому була "репа" десь 1300 (плюсів). За моїм же проханням, мені її обнулили. І от, як бачите, живий, нові плюси ставлять люди, і не тільки плюси, і мінусують, колись заслужено, колись не дуже, і нічого!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здесь оценивают людей, не видя их вживую.

Ок. Візьму 2 приклади, із тими людьми, що відписалися в цій темі.

Cherman, - читав його пости, розумів, що чоловік розумний не по роках, хоч і молодший за мене і адекватний. При зустрічі, враження не змінилося.

Dream, так само. Пише грамотно і розумно, при зустрічі - пили пиво спілкувалися, обмінювалися якимись залізяками (брат по маразму разуму :) ), досвідом іт.д.

А коли читаеш відверте ниття - то з такою людиною і пересікатися не хочеться.

Був єдиний унікальний персонаж - Гетто (царство йому небесне), в якого було мінусів 50, але в компанії із ним було ржачно. І думка у нього була своя спеціифічна, зовсім не така, як у всіх, і відостояти він її міг! І ср*ати він хотів на мінуса. Не нив.

Між іншим, у мене ще 2-3 тижні тому була "репа" десь 1300 (плюсів). За моїм же проханням, мені її обнулили. І от, як бачите, живий, нові плюси ставлять люди, і не тільки плюси, і мінусують, колись заслужено, колись не дуже, і нічого!

окей.. передивіться цю тему, перші 2 сторінки... і скажіть мені чи правильно мене дружньо послали нахер)) особливо зверніть увагу на картинку про інф війну яку добавив яку як не смішно дружньо замінусували))))

я не нию, мені на мінуси якби не особо...а от на образи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вообще, давайте жить дружно

А будешь острить. я тебе покажу свою личную теплоотдачу.

Після таких слів, з вами справу мати не хочеться! Я читав тему про ті "статуї" (яка попахувала якимось розводняком) і коли вам задали конкретне запитання - ви стали падати на мороз і ображати людей.

і скажіть мені чи правильно мене дружньо послали нахер))

Розумієш, просто реально не зрозуміло за кого ти? За український народ? Чи за москву? Якщо за народ - тоді твоя поведінка, як мінімум, дивує. Пости нагадують вброси!

Якщо за москву, тоді дивує ще більше! Яка ціль перебування про-російського козачка на форумі, де більшість за Україну?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і скажіть мені чи правильно мене дружньо послали нахер))

Розумієш, просто реально не зрозуміло за кого ти? За український народ? Чи за москву? Якщо за народ - тоді твоя поведінка, як мінімум, дивує. Пости нагадують вброси!

Якщо за москву, тоді дивує ще більше! Яка ціль перебування про-російського козачка на форумі, де більшість за Україну?

З тіїє ж теми....

мабуть Путінський Кисельов теж файно внушає шо не читайте інші джерела, наше єдино правильне...

Суть думки яку я висловив якраз у тому щоб порівнювати а не сліпо вірити.... бо мене досвід 2004р і того що було після нього навчив дечому...і уже тої віри нема...

"Кто ничего не знает, тот ни в чем не сомневается"

найбільш розчаровує що люди банально відразу мінусують, навіть не стараючись почути подискутувати.... чим же ми тоді відрізнятимемось від так званих москалів?

Нам просто промивають мозги в одну сторону, тим людям в іншу сторону.... і потім успішно лобами зіштовхують... і замість того щоб задуматись кому що вигідно хто за чим стоїть, ми банально піддаємось на агресію...сумно...

Я звісно за укр народ і за незалежну Україну, але я не малюю усе такими гарними красками... і треба бути дуууже наївним щоб вірити що взамін на усі багатоміл"ярдні кредити ЄС просто бажає нам добра і хоче у нас реформ... піддекст зажди є... і на мою думку зараз країну реально зливають так званому заходу... про дійсну незалежність мова не йде....

чи це погано чи добре ... глобально погано...для народу мо чуть ліпше буде... час покаже...як я і писав в європі простолюду дають ліпше жити..

тут можна довго теревенити але не на часі і не в цій темі...

голвне щоб інакомисліє не було наказуємо...

Pavelix,ладно, прошу в тебе вибачення. Мені це зробити неважко. :) Але подивися сам на те, як оцінили ці твої пости. В загальному ти отримав в темі про асоціацію "-25". Значить, писав ти щось не те.

те, не те... Бог мені суддя... виражав свою думку... хто зна мо у 2005 хтось кричав що Ющенко зіл"є майдан чи Юля і бла бла.... його б теж так файно всі какашками обкидали.... а сталось як сталось...

Приємно що вибачились і порозумілись.. :_02::_25:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вообще, давайте жить дружно

Хочу відмітити, що Топікстартер - жодного плюса нікому не поставив! А сам жаліється на кількість мінусів! Біда....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от зараз із цієї теми люд дізнався про ту щодо "асоціації" і далі мінусує цю болючу картинку ...прямо вброс страшний.... атиукраїнска пропаганда аж ))))) :_07:GO1C9_ANaVU.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як що "інакомисліє" адекватне- так. Думаю ти не будеш заперечувати, що пости :_02: "проросійськіх тролів", це вже не "інакомисліє?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як що "інакомисліє" адекватне- так. Думаю ти не будеш заперечувати, що пости :_02: "проросійськіх тролів", це вже не "інакомисліє?

Так таки да... але ж слід якось відділяти тролів від не тролів)) я ж не просто вброс зробив щоб обісрать когось, а висловив думку культурно...

важка тема короч...політика... скільки людей стільки думок... кожен думає що розумніший іншого... і летять образи.

Pavelix, ця картинка написана кацапами для виправдання їхньої пропаганди. Хай на себе подивляться, які вони "вменяємі".

Хех... ну ок ))) неахй кацапами))) та нехай гітлером.... який пункт вас дак обурює і ви з ним абсолютно не погоджуєтесь...)) чи зміст значення не має? головне шо то кацапське і фсьо то є зло))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...