Перейти до змісту

ШТУРМ Верховної Ради 27.03.14

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Авакова однозначно потрібно знімати...

По перше - його є за що знімати - в його роботі більшість "-", а не "+"... Він не виправдав надій людей...

А по друге - не можна далі радикалізовувати людей і в тому числі ПС....

Те, що під Радою понад тисячу чоловік і те, що там ВЕЛИЧЕЗНА кількість зброї - повинно протверезувати владу і заставити її зняти Авакова...

В акції, на яку зібралось кілька тисяч людей, брали участь члени різних громадських організацій, зокрема активісти Майдану, Автомайдану, Самооборони та «Правого сектора» та інших організацій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Володимир Парасюк про сьогоднішні події під ВР:

Сьогодні було проанонсоване Позачергове Віче. Мене попросили перепостити цю інформацію, що я і зробив. Головним меседжем Віче мала бути люстрація, що не дивно, адже прийняття відповідного закону ми сьогодні вимагали під стінами ВР.

В ході віче основний акцент змістився на загибель Сашка Білого і вимогу відправити Авакова у відставку. Колона мітингувальників рушила під ВР.

Зараз я перебуваю біля Верховної Ради, що ви могли бачити з моїх фото. Тут є Правий сектор, підійшло багато киян. Ситуація виглядає наступним чином: в більшості люди вимагають відставки Авакова, але з різних причин. Правий сектор через смерть О. Музичка, одні люди через здачу Криму, інші вважають, що МВС не бориться з сепаратизмом...

Стосовно моєї присутності біля ВР. Фото я викоав суто з інформативною метою, оскільки журналістів наразі не видно.

Чи я підтримую дії Правого сектору? Ні, не підтримую. Сашко Білий був людиною неоднозначною. Якби він був живий, я б мабуть запитав, чи був він на Майдані, коли вбивали людей? Бо ходити з автоматом в Рівному- це не прояв героїзму. Але Сашка вже нема і тепер лише Бог йому суддя. В цій ситуації моя позиція наступна: Провести ЧЕСНЕ розслідування і покарати справжніх винних.

Стосовно відставки Авакова. Я за його відставку. Пояснюю чому: в той час, коли в країні розгул сепаратизму і не покараний жоден з винуватців вбивств Небесної сотні, коли казнокради і корупціонери далі спокійно живуть і працюють, арешт Музичка, як на мене, не був найпріоритетнішим.

Дуже не люблю риторики про те, що ми робимо інформаційний привід для російських ЗМІ, але вигладає так, що Аваков зробив не меншу послугу Кісельову, а може і більшу, ніж Мірошниченко в НТКУ. Якщо Правий сектор буде воювати з міліцією, це вилиється в тони пропаганди про "злосних бєндєровцев".

Тому, думаю, відставка Авакова трохи б втихомирила пристрасті.

Отож, я не є членом Правого сектора і не підтримую їхніх дії, але я за відставку Авакова, бо погодьтесь, є за що.

Я тішусь, що він почав люструвати своє міністерство, але я не розумію, чому винні не покарані, чому всякі Жиліни і Топази досі на волі, чому в нас розвелось стільки сепаратистів, чому вчасно не арештували Аксьонова і компанію, а дозволили їм відколоти Крим? І найголовніше, чому складається враження, що основним ворогом Авакова стає Майдан?

Зараз біля ВР все спокійно і прошу Вас, люди добрі, не розібравшись у ситуації, не лити на мене вагон лайна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадайте , яку позицію займала УНА УНСО в революцію 2004 го.

Десять років тому вони не виступали на Майдані , не підтримували його. Вони тоді тупо їздили на бронєвічку.

А Ярошу тоді було вже 30, а не 8 років як більшості його сьогоднішніх послідовників.

В що складається пазл?

Яку? Я тільки памятаю братчиків корчинського які окремою кучкою ходили. Уна-унсо взагалі не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правий Сектор для мене відразу був дуже мутним, а зараз це вчергове підтвердив.

Як говорили мудрі люди люди, ПР=ПР.

Те що вони зараз витворяють - це ідіотизм.

Крім того, зустріч Яроша з Януком, вже дискредитує його, якби той журнал записів не потрапивдо рук самооборони, це напевно б залишилось таємницею. На хвилі революції цей момент пропустили повз вуха. Далі, цих бравих молодчиків чогось не було на передових. Зате зараз вони приписують собі кучу почестей.

А те як Ярош "прикотив" на автомобілях Янука на похорон братка Саши Бєлого (яке право на це має ?), викликає відразу. Як у фільмах про бандюків, всім разайтісь, авторітєт прієхал. А потім не розібравшись ця банда висуває ультиматум Авакову, і мало того !!! вимагає віддати під трибунал Тенюха ! Це на якій такій основі ?

Після революції, якщо пам’ятаєте, Ярош хотів очолити силовий сектор, слава Богу не добрався. В нацгвардію вони не хочуть, зброю (незаконну) здавати теж,

Не хочеться всіх під одну гребінку, але більшість правого сектору видається гопотою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По перше - його є за що знімати - в його роботі більшість "-", а не "+"... Він не виправдав надій людей...

яких людей? наприклад, мої надії він виправдав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правий Сектор для мене відразу був дуже мутним, а зараз це вчергове підтвердив.

Як говорили мудрі люди люди, ПР=ПР...

Під радою активісти Майдану, Автомайдану, Самооборони та «Правого сектора». Тобто не тільки ПС...

Мітинг ВЖЕ ЗАВЕРШИВСЯ... Більшість почали розходитися, хоча і не всі..

Дали владі часу завтра до 10.00...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Те що вони чудять, вигідно двом людям. Янику і Путіну. Невже у них всюди агенти?

Я розумію що Сашка вбили, і мотиви ясні.

Вибачати такі речі ментам не можна.

Але, яка ситуація!!!

Завтра в тексті Яника ми почуємо про цей інцидент. Можливо це стане початком війни.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То шо ПС зараз робить хрєнову картинку для України то факт. Тепер ті росіяни,які сумнівались в існуванні радикалів в Україні,вже сумнівів не мають.

Тобто гарна картинка для російського глядача понад усе? Ще якийсь ідіот в світі сумнівається що революцію роблять не радикали? Ви сильно переживаєте за картинку на російському ТВ?

Як по-вашому треба знімати Авакова? Влаштувати тримісячні танці на майдані? У випадку із Захарченком це не проканало. Чи ця влада якась зовсім інша ніж попередня і з нею треба сюсюкатись?

Чи досі хтось вважає що революція закінчилась? Що всі вимоги майдану починаючи з самої першої (покарання за розгін 30.11) виконані? Заспівайте стару пісеньку про "провокаторів на Банковій".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То шо ПС зараз робить хрєнову картинку для України то факт. Тепер ті росіяни,які сумнівались в існуванні радикалів в Україні,вже сумнівів не мають.

Тобто гарна картинка для російського глядача понад усе? Ще якийсь ідіот в світі сумнівається що революцію роблять не радикали? Ви сильно переживаєте за картинку на російському ТВ?

Як по-вашому треба знімати Авакова? Влаштувати тримісячні танці на майдані? У випадку із Захарченком це не проканало. Чи ця влада якась зовсім інша ніж попередня і з нею треба сюсюкатись?

Чи досі хтось вважає що революція закінчилась? Що всі вимоги майдану починаючи з самої першої (покарання за розгін 30.11) виконані? Заспівайте стару пісеньку про "провокаторів на Банковій".

У Ізраїлі, якщо країна у стані війни, заборонено критикувати дії влади. Потім, так! І знімати так, а під час війни потрібна консолідація.

Не бажаю сперечатись про вимоги майдану, тощо, але зараз це не на часі.

Зараз треба думати що робити у разі війни з РФ, а не штурмувати Верховну Раду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви сильно переживаєте за картинку на російському ТВ?

якби ПС не було, то кацапи його б вигадали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vadimm, ще жевріє надія, що тоненька ниточка відділяє нас від кровопролиття в сотні тисяч життів.

І кожен не обдуманий крок...

Ніхто не дасть гарантію, що Путін 100% розв’яже війну і ніхто не гарантує протилежного. Але навіщо розхитувати човен в такій надскладній ситуації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Borys Filatov

Я - не фанат "Правого Сектора". Но и деятельность министра внутренних дел не вызывает у меня особого энтузиазма.

Но мой пост о другом. Мой пост о том, что в течении часа все журналисты и подавляющее большинство обитателей ФБ бесновались по поводу "штурма" Верховной Рады. Кричали, негодовали, предсказывали немедленный ввод российских войск и, что самое

парадоксальное, - обоснованно опасались использования врагом этой ситуации в качестве элемента пропаганды. При этом, почему-то забывая, что их праведное возмущение уже есть повод для паники и тиражирует массовый психоз.

Пару взрослых, серьезных мужиков, которые стали обрывать мне телефоны пришлось даже послать на хрен.

"ПС" пошумел и успокоился. Все ( подчеркиваю ВСЕ ) интернет-СМИ стыдливо поменяли свои заголовки в лентах новостей со "штурма" на "пикетирование".

Но у меня осталось легкое чувство гадливости. И не от выходок "ПС". А от поведения журналистов, которые в условиях военного времени не взяли хотя бы получасовую паузу. От нашего с вами поведения. От поведения взрослых, серьезных мужиков.

Давайте перед тем как впадать в панику, хотя бы изредка, но думать. И хотя бы немного подождать.

Нужно научиться уметь ждать...

Ведь тот, кто умеет ждать, тот всегда побеждает...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Якщо завтра цю картинку використає яник, і путін почне військову операцію мотивуючи радикалами захопившими раду.

Я стану в жорстку опозицію до ПС, та надіюсь що це зроблять усі хто бореться за свободу України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міліція ж цілком усвідомлювала, що вбивши одного з керівників ПС вона це спровокую (радикальність дій ПС всі знають)...

Єдине питання навіщо ? Навіщо Білого вбивали і виводити знову людей на вулиці ? Навіщо їх провокувати... люди і так не повністю задоволені дією тієї ж міліції...

Питання чи БІлий був на волі чи ні сьогодні не є наріжним камінем існування нашої держави...

Чи Авакова підставили при затриманні Сашка Білого ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Borys Filatov

Давайте перед тем как впадать в панику, хотя бы изредка, но думать. И хотя бы немного подождать.

Нужно научиться уметь ждать...

Пізно, шарік кинуто.

І кинув той шарік ПС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо завтра цю картинку використає яник, і путін почне військову операцію мотивуючи радикалами захопившими раду.

Я стану в жорстку опозицію до ПС, та надіюсь що це зроблять усі хто бореться за свободу України.

Думаєш яник використає це як аргумент для виправдання дій путлєра?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Міліція ж цілком усвідомлювала, що вбивши одного з керівників ПС вона це спровокую (радикальність дій ПС всі знають)...

Єдине питання навіщо ? Навіщо Білого вбивали і виводити знову людей на вулиці ? Навіщо їх провокувати... люди і так не повністю задоволені дією тієї ж міліції...

Це ж питання сьогодні не є наріжним камінем існування нашої держави...

Чи Авакова підставили при затриманні Сашка Білого ?

Вряд чи підставили.

Більше схоже на неналежне виконання завдання. Думаю хотіли прибрати акуратніше.

Але не склалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба завтра прийти до Луцького осередку ПС , у Просвіті здається, і спитати їх позицію. Ну і питання мародерства теж.Хай дадуть телефони, по яких можна звертатись у спірних випадках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніякі витівки ПС не можуть бути причиною для нормальної людини вводити свої війська в Україну, але ми знаємо, що путін - псих, а тому йому ніякої причини для цього не потрібно взагалі

тим більше, путін висловлювався що наша влада - нелегітима, отже ПС молодець, що з нею бореться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я підтримую штурм та зокрема ПС. Поясню чому. Маю кримінальну справу, яка триває з 2012 року. Мені зламали руку. Надав міліції відео, аудіо події. Восени 2013 року справу закрили, слідчий не для протоколу сказав, що була команда з прокуратури та розказав, що потрібно робити. Підключив адвоката - два тижнів тому мали їхати на суд. Суд перенесли а потім повідомили, що справа закрита. На сина моєї знайомої фабрикують справу, адвокату не надають справу для ознайомлення, відмовляють в проведені графологічної експертизи. Батьки не можуть відсудити належну їм землю. Це все не в Луцьку, у Вінниці, та яка різниця - Україна одна.

То кого мені підтримувати - владу чи правий сектор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумію, яка різниця - який абсурдний привід використає Пукін для вторгнення? Любий привід не дає йому такого права, ну хіба що масові розстріли мирних росіян.

До речі, зараз дуже багато в неті насмішок, мол, вигнали одних - прийшли інші такі самі. Як заставити владу боятись свого народу і ходити преред ним "на цирлах".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю кримінальну справу, яка триває з 2012 року. Мені зламали руку

Справа проти кого порушена?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пізно, шарік кинуто. І кинув той шарік ПС.

у мене таке враження, що не було майдану й Небесної сотні, а все було даремно, щоб регіоналів на батьківщину поміняти.

в цивілізованій країні, за яку ми боремось, після такого резонансного вбивства міністр зранку написав би заяву на звільнення, а парламент створив би обєктивну слідчу комісію. а тут мурло з МВС знову тримається за стілець, а винуваті у танках путіна люди, що прийшли на пікет.

тут не тільки владу треба міняти, а й постсовок в головах, а з цим важче...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю кримінальну справу, яка триває з 2012 року. Мені зламали руку

Справа проти кого порушена?

Я потерпілий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Ізраїлі, якщо країна у стані війни, заборонено критикувати дії влади.

у Ізраїлі ще є багато розумних речей, чомусь про них мовчать))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...