Перейти до змісту

Вбили активіста "Правого сектору" Сашка Білого

olexander87

Рекомендовані повідомлення

Nokian, до революції ти був адекватним постером, читати було цікаво. Твої теперішні пости попахують контрою, несуть прихований антимайданівський зміст. Якась посада зірвалась через ПС, СО? Причому 1+1 до самозречених дій активістів? Телебачення - це бізнес і їх добре навчила Помаранчева, що подавати речі потрібно об'єктивно інакше ніхто дивитись не буде. Багато хто навіть після сюжетів 1+1 й далі продовжував сидіти вдома. Більшість людей, хто не хотів сидіти дома, якраз і їхала на Майдан, щоб не чути про новини, а брати в них участь. Скажу крамолу, більшості майданівців було в сраці, що каже Арсеній, Клічко і Улєжик. Від цього млявого сектору всіх тошнило, тошнило від партійних прапорів і сектанських партій. Їх слухали тільки навоприбулі, а ті що вже окопались взагалі не звертали уваги. Певним авторитетом користувались Парубій і Ярош, бо не тринділи зайвого, не розкидувались словами. І то після бійні в Маріїнці Парубія всі зневажали. Кожен визначав для себе глибину занурення в революцію, степінь ризиків і самозречення. Якраз героїзм невеликої групи людей дозволив зараз будувати Кулівлоба нову Україну. Здається мені, що ти трохи саботнув події, через зневіру в перемогу. Тому і стільки жовчі.

п.с. то не я мінусував, але підтримую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 365
  • Створено
  • Остання відповідь

Якраз героїзм невеликої групи людей дозволив зараз будувати Кулівлоба нову Україну.

Я вже один раз ставив це запитання, але мені, на жаль, ніхто не відповів.

Чому янукович почав вивозити скарби з Межигір'я 19 лютого?

В кого яка версія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кого яка версія?

путін наказав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Темою не помилився?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якраз героїзм невеликої групи людей дозволив зараз будувати Кулівлоба нову Україну.

В кого яка версія?

Якби розігнали Майдан люди могли б піти на штурм межигір'я. Аналітики напевно проробляли такий варіант розвитку подій, про що повідомили овоща.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кого яка версія?

Покидати країну з пустими руками якось не по донецьки...

А якби він не виїхав - то його винесли б на наступний же день...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більшість людей їхала на Майдан , як і я, на вихідний.Бо за це мені ніхто не платив, а сім,ю ніхто інший не нагодує.Також їхали більшість в кризові дні.20 лютого в мене була температура під 40, вистачило лише бути на подіях в Луцьку.За що і мучитиме совість до кінця життя.

Але ні від однієї людини на Майдані я не чув , що можна застосовувати насилля до людини,яка не чинить спротиву.Це ключовий момент.

А те, що маю деякі сумніви в деяких моментах-то завжди дуже корисно подивитись на річ і з іншої сторони.Як в теоремах є спосіб ,.доведення від протилежного,, Дуже допомагає реальніше бачити світ.

В Україну я вірив ще коли і не пахло Незалежністю і з моїх слів тоді просто сміялися,Вірю зараз і віритиму завжди.

Просто дуже хочеться, щоб більше людей розбиралося в речах по суті, щоб більше людей було порядними і чесними,щоб не озлоблювались лише за те, що хтось має трохи відмінну точку зору.Ну і звісно fiat justitia, pereat mundus

Лише так ми будемо рухатись вперед і швидко.

В кого яка версія?

Так речей було стільки, що за один день не вивезеш.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

путін наказав.

Якби розігнали Майдан люди могли б піти на штурм межигір'я

Покидати країну з пустими руками якось не по донецьки...

Так речей було стільки, що за один день не вивезеш

у цьому всьому незрозуміле одне - якщо янукович знав, що доведеться тікати, то навіщо трупи 20 лютого і договір з опозицією 21 лютого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо трупи 20 лютого і договір з опозицією 21 лютого?

щоб була картинка "збройного перевороту" в той час, як "легітимний" підписував договора й все готів вирішити мирно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"..... Повертаючись - до акції Правого сектора біля ВРУ за яку так всі дружньо взялись критикувати Правий сектор - з доброї подачі - 24 каналу, Еспресо, і 5 каналу .... Доречі це штурм небув, це була відносно мирна акція ......Проте нажаль в нас доки не штурмують, нічого ніхто не робить, згадайте МАЙДАН - три місяця слухали - Сєню-куля-влоб, тупоголового Кличка і криміналізованого Тягнибока.... Який був результат???? Правильно - нульовий, 3 - місяця нульовий результат, хіба що ригіонали прийняли закон диктаторський 16 січня 2014 - Колісніченка-Олійника.... Але прийшов 19 січня 2014 р. - Правий сектор, почав штурмувати уродів беркутівських, відмінили закон диктаторський, той, що прийняли 16 січня Колісніченка -Олінйика, і відмінили - зразу..... Завдяки кому вімінили цей закон????? Правильно - завдяки рішучим діям - Правого сектора, завдяки - штурму на Грушевського - Правим сектором, революція невдовзі перемогла, Янукович втік, втік бо побачив силу нескореного народу..... МОЖНА ЩОСЬ В ЦІЙ КРАЇНІ ЗРОБИТИ БЕЗ ШТУРМУ????? Відповідь - х*р там що буде без штурму... Питання якого х*ра Ви вибачте приї*ались - до Правого сектора, за те, що він пішов під Верховну раду України, вимагати відставку вбивці Авакова????????? Може хтось забув хто такий Дмитро Ярош, чи Правий сектор,то нагадайте собі...."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вбивці Авакова?

Швидше так

вбивці-Авакова
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб була картинка "збройного перевороту" в той час, як "легітимний" підписував договора й все готів вирішити мирно.

картинок і до того часу було навалом, і з опозицією він зустрічався регулярно заради миру і по телевізору виступав

давайте поставимо себе на місце яника

19 лютого він вирішує звалювати і дає команду пакувати "всьо нажитоє чєсним трудом". добра багато, але я думаю, що він в першу чергу вивозив бабло, все інше - це для нього копійки.

так от який сенс у вбивстві купи людей 20 лютого? якщо овощ готовий тікати, то нафіга йому ще купа крові на своїх руках?

для чого він 21 лютого підписує домовленість про вибори, які будуть аж через 10 місяців? в нього вже речі були спаковані, де він мав жити весь цей час?

всі хвалять Парасюка, що от він так виступив, що аж яник злякався і втік. але ж яник злякався ще 19 лютого....

не бачу логіки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А навіщо шукати сенс там де його нема? Ніяким сенсом не перекрити ці вбивства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

картинок і до того часу було навалом, і з опозицією він зустрічався регулярно заради миру і по телевізору виступав

давайте поставимо себе на місце яника

19 лютого він вирішує звалювати і дає команду пакувати "всьо нажитоє чєсним трудом". добра багато, але я думаю, що він в першу чергу вивозив бабло, все інше - це для нього копійки.

так от який сенс у вбивстві купи людей 20 лютого? якщо овощ готовий тікати, то нафіга йому ще купа крові на своїх руках?

для чого він 21 лютого підписує домовленість про вибори, які будуть аж через 10 місяців? в нього вже речі були спаковані, де він мав жити весь цей час?

всі хвалять Парасюка, що от він так виступив, що аж яник злякався і втік. але ж яник злякався ще 19 лютого....

не бачу логіки

Вибачте за офтоп.Тема, на сикундочку, не про яника :_02: Залиш ти того "ровера".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послухай Гриценка, та й любий в тємє скаже, що на Майдані була купа завербованих.Тут був список по сотням з псевдами.В деяких сотнях по три, чотири шпигуна.

Ясне діло Овощ знав , що буде за кілька днів наперід.Вибори на кінець року була вимога Путіна, щоб не визнавати нашу владу в любому випадку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З їхньої спільноти. Логіка, блін "залізна"

. 95e827f539a5dfbebe49d224e9bdeca2.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сенс треба шукати завжди, в першу чергу, щоб у майбутньому вбивств було менше.

Запамятай мої слова. Максимум через 10 років ти взнаєш про події 20-21 лютого таке, що змінить уявлення кардинально.

Звісно,якщо хотітимеш чути не тільки те що подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запамятай мої слова. Максимум через 10 років ти взнаєш про події 20-21 лютого таке, що змінить уявлення кардинально.

я поясню як я бачу ситуацію:

перше запитання, яка задає детектив в книжках, щоб знайти злочинця - "кому це вигідно?"

так от, хто отримав вигоду з усіх подій в Україні? москва! вона вкрала у нас Крим.

зробити це досить важко, бо якби було легко, то москалі зробили б це уже давним-давно.

їм потрібен був відволікаючий маневр - така ситуація, коли ніхто не буде чинити спротив захоплення органів влади та блокування українських військових баз. ще рік тому, якби москалі захотіли захопити верховну раду Криму, то проти них злагоджено виступили б армія/вв/міліція/беркут. а тому була створена така ситуація, що ніхто з силовиків не міг чи не хотів би захищати Крим.

згадайте, у повідомлення з Майдану (за весь час його існування) дуже часто згадувався кримський беркут і кримська альфа.

після перемоги Майдану ці люди серйозно переживали за своє життя і життя своїх сімей. а отже були серед українських силовиків такі люди, які не те що захищати не хотіли, а, навіть, були раді захопленню.

отже москва могла увесь час цілеспрямовано нагнітати ситуацію на Майдані з обох боків.

я думаю яник вже не контролював ситуації 19-21 ситуації, снайпери підпорядковувались кремлю.

залишилось вирішити, з допомогою кого нагніталася ситуація з боку майдану....

щодо поведінки яника, то я думаю, що він 18 лютого домовився з опозицією і представниками світового співтовариства, що вони дозволять йому і його синкам тихо звалити з України.

напевно європа пообіцяла не забирати всіх грошей, а американці пообіцяли прихисток в теплих краях (ОАЕ?), де він би зміг спокійно дожити до смерті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

guest, ти не був на Майдані, напевно не завербували. Якби був, то б розумів, що всі домовленості овоча з оппою для Майдану не мали жодного значення. З самого початку, з 1грудня, оппу багато людей вважали саботажниками і чим далі тим більше. Апофеоз 19 грудня, коли оппа визначила лідером народ. Майдан переходив в іншу фазу. До масових вбивств - це був багатотисячний протест. Після вбивств - війна з режимом. Ні беркут ні ВВ-шки не були готові до того, що в них будуть валити з калаша, а тисяча львівських калашів вже їхала на Майдан. Тобто силовики не просто взяли і знялися. Ніхто з них не хотів героїчно вмирати за овоча. Можливо не останнім фактором швидкого свалу овоча якраз і були калаші в руках народу. Мотивацію народу овоч бачив і про мотивацію силовиків здогадувався, тому і свалив.

Максимум через 10 років ти взнаєш про події 20-21 лютого таке, що змінить уявлення кардинально.

Ну ясно, до цього часу вийде з тисяча книжок масковських пісатєлєй, які всьо чьотко лохам розпишуть. У нас всі спецслужби сидять на московській версії теорії великої змови. Сидіть і дальше, якщо настільки зневірені в народі.

Ти б Nokian поїхав до батьків які втратили єдиного сина, подивився в очі матері, батька, а тоді б вже й розписував на борді свій диванний цинізм і заговори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Апофеоз 19 грудня, коли оппа визначила лідером народ.

Рома, це було 19 січня. Коли мене провокатором обізвали. Пам'ятаєш?

До речі, третя куля, яка увійшла Музичкові в серце (і була смертельною) була знайдена за допомогою металошукача в землі - про такі нюанси офіційно МВС воліє не говорити. І за версією МВС Музичко стріляв крізь себе в бійця "Соколу", який сидів в нього на спині. Тому, версія МВС про те, що Музичко стріляв сам в себе - не витримує критики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти б Nokian поїхав до батьків які втратили єдиного сина, подивився в очі матері, батька, а тоді б вже й розписував на борді свій диванний цинізм і заговори.

Я не поїду, бо нема авто. Навіть самого простого, а не броньовика, на якому їздить Ярош.

Але не сумнівайся, що знайдуться журналісти, котрі спитають батьків загиблих, що вони думають про лідера ПС.

Та 25 травня покаже з ким народ і хто маргінал.

Спочатку вважав тебе палким патріотом.Тепер бачу ти професійний патріот.

І ще чи не заважають ПСу медведчуківські бігборди, котрі і сьогодні висять по Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сенс треба шукати завжди, в першу чергу, щоб у майбутньому вбивств було менше.

Звісно,якщо хотітимеш чути не тільки те що подобається.

Не факт... Ще досі є ВЕЛИЧЕЗНІ чорні плями в подіях двацятилітньої давнини - розстрілі парламенту в Росії (ГКЧП)....

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%BF%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B9_%D0%BF%D1%83%D1%82%D1%87

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку вважав тебе палким патріотом.Тепер бачу ти професійний патріот.

А різниця лише в тому, що палким патріотом Ромаха був з початку революції, а перебуваючи неодноразово на Майдані став ще й професійним патріотом. Мені соромно Вам це пояснювати. А Ви були на Майдані, якщо так, в які дні ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вище я вже писав, де і коли я був.

Мені ніхто із ярих захисників Яроша так і не відповів, де був Ярош під час Майдану 2004 року.

Так я там був ще тоді, але в поняття професійного патріота вкладаю трохи інший зміст.

Патріотом має бути кожна людина, незалежно від професії.

Але дехто починає робити з цього собі професію, або вважати, що лише його думка має право на існування.Так люди гинули не за ПС, а за Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені ніхто із ярих захисників Яроша так і не відповів, де був Ярош під час Майдану 2004 року.

а я б ще не проти взнати де Ярош знайшов 2.5 млн. гривень для заставив за участь у виборах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...