Перейти до змісту

Вбили активіста "Правого сектору" Сашка Білого

olexander87

Рекомендовані повідомлення

В Україні завищені вимоги до влади, і занижені вимоги до себе.В нас ніколи не буде влади, яка би влаштовувала хоч 60 % народу.

От як практично реалізувати заклик поміняти всю владу докорінно?

1- їх потрібно десь подіти, їм потрібно платити допомогу по безробіттю.

2- отримаємо армію озлоблених і налаштованих проти нової влади людей.

3- де просто взяти кадрів на їх заміну? Китайців виписати, чи німців запросити?

Ми ж коли робимо ремонт, то спочатку виносимо меблі, потім здираемо старе все, потім робимо стелю, далі стіни, в кінці підлогу і заносимо назад все. А ще ми маємо мати гроші на ремонт. .Ну і коли хтось хоче в нас хату переполовинити, то тут вже не до капітального ремонту.

А заклики враз змінити все, це якби ми просто підірвали хату , і почали зводити нову..Так треба мати ресурсу достатньо, і де жити на час будівництва.

Досить вже мислити як діти.

Грузія, мать її туди, власним досвідом розносить твої доводи в пух і прах.

Не можна робити капітальний ремонт хати, коли гнилий фундамент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 365
  • Створено
  • Остання відповідь

Західні регіони чіпати не будуть: неконтрольований народ їм не треба...

Волинь, Рівне і Житомир вони теж не виключають з "обороту". А допомогти їм в цьому може тільки бацька.

Їм не цікаво тільки Тернопіль, Франик і Галичинна ну і трохи не зручне Закарпаття і Чернівці бо розміщенне не зручно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинь, Рівне і Житомир вони теж не виключають з "обороту"

Ой згадаються їм волинські ліси <_<

А допомогти їм в цьому може тільки бацька.

Бацька на Україну не піде - для нього причини для того немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можна робити капітальний ремонт хати, коли гнилий фундамент.

з політичної точки зору фундаментом завжди був народ, я правильно вас розумію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з політичної точки зору фундаментом завжди був народ, я правильно вас розумію?

Ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой згадаються їм волинські ліси <_<

У вас там в Луцьку на всіх лісів вистачить?

Крайнє полісся то не дуже беріть до уваги ті північні райони там трохи цікаві настрої і поняття. У полішуків не тільки мова інша і думки на жаль теж. Я б сам хотів почитати якісь цікаві статті дослідження журналістів про стан думок і речей прикордонних мешканців як полісся так і східних районів а то та аналітика яка є в пресі дуже загальна.

Бацька на Україну не піде - для нього причини для того немає.

Путін накаже і піде танками відновлювати радянський союз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, топік про вбивство Сашка Білого, ні? :_14:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Путін накаже і піде танками відновлювати радянський союз.

Думаю, що Лукашенка його просто пошле.

У вас там в Луцьку на всіх лісів вистачить?

Як в нас не вистачить, то позичимо в рівненщини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже на те, що дійсно комусь ПС та Самооборона стали як кістка в горлі.....

Ярош приїхав у Рівне на кортежі Януковича? Тиць

Тетяна Чорновол пропонувала Сашку Білому 20 тисяч доларів Тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми всі крадемо в міру своїх можливостей

хто-небудь пробував себе уявити на місці прем'єр-міністра, наприклад

які були б ваші дії?

Ось вона, квінтесенція всіх наших проблем. Ми всі крадемо в міру своїх можливостей: купуємо неодимові магніти і крадемо енергоносії; не платимо за програмне забезпечення і за різноманітні твори їх правовласникам; платимо хабарі на митниці, щоб не платити податок в державу; купуємо крадене, заправляючи машини «злитою з фур» соляркою (а десь можливо навіть з БТРів чи танків ;) ). Цей перелік можна ще довго продовжувати. В Україні нічого не зміниться до тих пір, поки переважна більшість її громадян не усвідомить, що не можна «піздити по мєлочі», і при цьому голосно обурюватись, коли хтось хапанув більше.

Повертаючись від офтопу до теми Музичка і його 50% заслузі в анексії Криму, як хтось цитував вище. «Ходять чутки», що емісар Путіна, обговорюючи Крим на зустрічі з пастором, виконуючим обов’язки президента, сказав: «для чого вам 1 000 000 виборців, які не проголосують за Юлю?». То ж я думаю, що 50 % - це явний перебор, хіба нє ;) ?

П.С. Земля тобі пухом, Сашко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярош приїхав у Рівне на кортежі Януковича?

Не дивно. ІЗ його кортежу "пропало" кілька машин. І на кількох їздить ПС, сюжет був по ТВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прибери Яроша - і все розвалиться.

Можливо, через це й вбили Музичка? Щоб не заважав "революції".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось в мене ці фото викликають огиду. Я розумію, що на Яроша можуть бути вкоєні замахи і т.д. Але що ж він за революціонер, коли ховається за безліччю охоронців і броньою автівки?

я би ще хотів зауважити, що це зовсім не охоронці, в повному значенні цього слова

це звичайна пацанва, яка виконує роль куленепробивної стінки і яка в екстремальній ситуації невідомо в кого буде стріляти

коли думаю про всю ту зброю, яка опинилась в руках чорті-кого завжди згадую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cherman,ФСБ полює,влада наша теж не проти його смерті і під куліі лізти?Герой!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Україні завищені вимоги до влади,

Як в муку!

Які впі*ду завищені??? Ще й занижені!

Ми все життя ніколи толком нічого від влади не вимагали! А вимога одна і проста - думати про народ (в першу чергу), а вже далі про себе (в останню).

Які зівищені?? Назви мені хоч одну ЗАВИЩЕНУ!

Все ще чекаєш, що прийде влада, котра зробить тобі , точніше за тебе , хороше життя?

Влада лише встановлює правила гри.Це дуже важливо, щоб вони були ОДНАКОВІ для всіх.

Але для того , щоб виграти , в любій грі треба хоч ПОЧАТИ ГРАТИ. а не чекати, що все прийде саме собою.

Не подобається сьогодні влада? Збирай однодумців, виходь на вулицю, під облраду.

Прийшла пора конкретних справ, а не воплів ,, що до влади рветься шушера, яка на мене , такого прекрасного, не зважає,,

Та 90% у нас живуть по принципу ,,Хай мені спочатку заплатять, а потім я буду працювати,,,

Хай мені зроблять щось хороше,( 300 грн приміром) а потім я за них проголосую.

Інші 10% щось роблять. І ясне діло , спочатку для себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мир чи війна на Майдані…

Коли міністр закордонних справ Росії Лавров давав ЦУ "своєму колезі" українцю Дещиці – зачистити українську владу від екстремістів, не вірилося, що результат буде вже через кілька годин.

"Білий", який ще вдень організовував виборчий штаб президентських виборів і без зброї ходив по Рівному від одних до інших союзників, не чекав, що в його рідні Бармаки, за 5 кілометрів від облцентру, на день народження друга приїдуть "соколи" Авакова.

Приїдуть виконувати замовлення! Кілька пострілів в серце – на відео бачимо, що це вбивство. "Правоохоронцям" не потрібен був живий, заарештований Сашко Музичко.

Вони приїхали карати!

Хазяїн, який заплатив, хотів крові, щоб іншим "неповадно било".

30 спецназівців з Києва приїхали вбивати одного Сашка Білого.

Росія аплодує – орден Авакову і командиру "Сокола" – вони зачищають "територію" від бандерівців!!!

То чим відрізняється "Сокол" від "Беркуту"?

Сашко – Українець на ЧЕСТЬ якого називали вулиці в Чечні. Унсовець, який народився в засланні в родині упівців і з дитинства відчув, що таке "любов старшого брата".

В нього був важкий характер – прокурора він вдарив, бо той "заморожував" розслідування вбивства жінки.

Він кричав на своїх, коли були на те причини, шукав гроші на боївки і чекав цієї революції.

Коли в 1995 ми в Грозному сиділи з ним за чаєм в підвалі в мікрорайоні "Мінутка", він кричав мені в лице: "Тополя, незалежність нам подарували, але за неї треба буде ще пролити кров".

Він приїхав перший раз на Майдан 29 листопада – ходив, керував. А в останнє – минулу суботу – за годину перед з'їздом УНА-УНСО.

На нараді керівництва партії зі сльозами на очах кричав: "Почуйте мене! Для нас це останній шанс! Ми або зараз, як команда доб'ємося повного перезавантаження влади і створення силової структури, яку боятиметься і поважатиме влада, або ця "політична еліта" за свої "шкурні інтереси" злиє Майдан!".

Він знав, що говорив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На нараді керівництва партії зі сльозами на очах кричав: "Почуйте мене! Для нас це останній шанс! Ми або зараз, як команда доб'ємося повного перезавантаження влади і створення силової структури, яку боятиметься і поважатиме влада, або ця "політична еліта" за свої "шкурні інтереси" злиє Майдан!"

Бачили, на яких тачилах приїхав Ярош? Ото-ж бо й воно <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На нараді керівництва партії зі сльозами на очах кричав: "Почуйте мене! Для нас це останній шанс! Ми або зараз, як команда доб'ємося повного перезавантаження влади і створення силової структури, яку боятиметься і поважатиме влада, або ця "політична еліта" за свої "шкурні інтереси" злиє Майдан!"

Бачили, на яких тачилах приїхав Ярош? Ото-ж бо й воно <_<

Ну нє,він мав так приїхати,вони ж анархісти)))

oNpHR.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

порадіймо за пацанчіка, все життя у бідних напівпідпільних організаціях, метро, маршрутки, автобуси, плацкартні вагони. а тут раз-револіція, і трофейні супермікроавтобуси, захоплені у злочинної влади:) ше один к успєху шол

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну нє,він мав так приїхати,вони ж анархісти)))

Та де ж вони анархісти? Так, передачки носять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачили, на яких тачилах приїхав Ярош? Ото-ж бо й воно

і що? де логіка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і що? де логіка...

Ярий революціонер катається на преміум-джипах, організовує партію і балотується в президенти.

Мені продовжувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачили, на яких тачилах приїхав Ярош? Ото-ж бо й воно

і що? де логіка...

Хороші люди профінансували..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярий революціонер катається на преміум-джипах, організовує партію і балотується в президенти. Мені продовжувати?

так. бо логіки не бачу.

хіба що ти думаєш, що революціонер має бути злидарем й їздити на трофейному вазі))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярий революціонер катається на преміум-джипах, організовує партію і балотується в президенти. Мені продовжувати?

так. бо логіки не бачу.

хіба що ти думаєш, що революціонер має бути злидарем й їздити на трофейному вазі))

До речі, а хто їзде на інших машинах з автопарку яника, автопарк же був чималенький? :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...