Перейти до змісту

Вбили активіста "Правого сектору" Сашка Білого

olexander87

Рекомендовані повідомлення

А я ще раз нагадаю свій пост. перечитуючи коменти - диву даюся, який же я, до пздца, правий ....

пройде днів 30 -60 - будемо робити висновки, якщо російські снайпери не постріляють!

Zheny@, ти не просто до пздца, ти афігенно правий.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 365
  • Створено
  • Остання відповідь

що ти тут робиш і" діванним майданом" займаєшся.

Кхм - ми тут всі "диванні війська" та "диванний майдан". І ти також, раз тут кнопаєш.

А ще, є робота, без якої не обійтися (бо потрібно дітей годувати), вночі печемо хліб / прибираємо двори / працюємо на благо держави, вдень / вночі - кнопаємо. Що не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kompolom,Nokian, а що вам заважає зайти у Просвіту і пред"явити всі ваші претензії, розказати про конкретні, відомі вам випадки бєспрєдєла зі сторони ПС? Оскільки у вас стільки претензій до ПС - невже вам не цікаво подивитись в очі цим людям, зрозуміти хто вони, поспілкуватись з ними, почути відповіді на свої запитання, зрозуміти що і для чого вони планують робити далі? Чи ви теж вірите в "ужасних бєндєр" і боїтесь що вас там з"їдять?

А по наведених вище шняжках "біля краю на Шевченка" - так а ви що робили - стояли і дивились як вони шманають ваші пакети?

І взагалі, стрьомні ви якісь. Неприємно читати те що ви пишете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти не просто до пздца, ти афігенно правий.

Дякую. Я просто вмію аналізувати, часом :) (саркастичний смайл). І не завжди мій аналіз подобається іншим. Але то таке.

Щодо вбивства:

1) Шкода людину, як би там не було. А життя згасло занадто рано!

2) Не святий, правда, як є. Всі не без гріха!

3) Герой, бо знав те, за що вбили!

От і як тут, бл*ять бути справедливим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм, також повязано з рівненським ПС

Озброєні чоловіки вночі убили велосипедиста

№22, 25-3-2014

Четверо чоловіків у "Мерседесі", виїхавши увечері з Києва, потрапили на територію Рівненщини близько опівночі. За шість кілометрів від Сарн їхнє авто опинилось в кюветі, збивши на смерть велосипедиста, який в цей пізній час нібито їхав до райцентру по пиво. Поблизу перекинутого "Мерседеса" виявили ще двох мертвих чоловіків та двох поранених. А в салоні розтрощеного авто — зброю: два пістолети, три рушниці, карабін. 2014-22-p01_rujjo.jpg1x1.gif

Нібито озброєні чоловіки їхали у Сарни на полювання. Щоправда, листівка "Правого сектора", знайдена в авто, наштовхнула декого на припущення про причетність цих чоловіків до політики.

Павло Шкодич, начальник Сарненського райвідділу міліції:

— З Олександром Нікітіним, який є власником "Мерседеса", я спілкувався вже у лікарні. Він сказав, що їхав з друзями до сарненського підприємця на полювання. Хоч сезон полювання ще не відкрили. Олександр заявив, що на момент автопригоди спав у салоні свого авто, а хто перебував за кермом "Мерседеса"… не знає. Отож хто саме керував "Мерседесом" на момент автопригоди, з'ясовуватимуть слідчі. Олександр госпіталізований в травматологічне відділення Сарненської райлікарні. Туди ж з травмами відвезли й 41-річного Віктора Яковлєва з Києва. А ще два пасажири авто, теж кияни — 46-річний Артур Закалюжний та 47-річний Олександр Літовчук — від травм померли.

Під час оформлення цієї автопригоди у салоні "Мерседеса" знайшли шість одиниць зброї — пістолети для відстрілу гумових куль, мисливську рушницю, карабін, помпову рушницю та обріз. За фактом автопригоди та незаконного зберігання зброї відкрили кримінальні провадження.

Велосипедист також загинув на місці пригоди. Його особу вже встановили. Ним виявився 23-річний Сергій Гомонець з села Страшеве Сарненського району. Рідні розповіли, що він їхав у Сарни в магазин за пиво.

Сарненський підприємець підтвердив міліціонерам, що чекав на своїх друзів зі столиці. А лідер "Правого сектора" на Рівненщині Роман Коваль зізнався, що один із пасажирів автомобіля був членом цієї організації: "Хлопці їхали у справах. Наш боєць загинув. У нього залишилася дитина. Поки що ми самі з'ясовуємо, як усе відбулося". Щоправда, куди саме їхали ці чоловіки — не уточнив.

Олена Романчук.

правильно мало б бути в заголовку "збили". журналісти на рівненщині ще ті (військову техніку по лісах "ховають" замісь "зберігають)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання: це буси озброєних СБУшників, чи в нас вільно в Рівному корсують фсбшники до зубів озброєні?

хм... можливо скажуть що це були спецслужби росії? почекаєм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що ти тут робиш і" діванним майданом" займаєшся.

Кхм - ми тут всі "диванні війська" та "диванний майдан". І ти також, раз тут кнопаєш.

А ще, є робота, без якої не обійтися (бо потрібно дітей годувати), вночі печемо хліб / прибираємо двори / працюємо на благо держави, вдень / вночі - кнопаємо. Що не так?

Я це писав сильно розумним і"диванні війська" я не писав .І роботу я роблу сімью кормлю та щей в самообороні роботу встигаю виконувати! І тільки сьогодні і трохи вчора сів за комп щоб це все прочитати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

RomaL, а смисл говорити з людьми які в агіт палатці п'ють пиво!? А стосовно стояв і дивився ви не праві, ви не бачили і не маєте права казати, оскільки я не та людина яка може стояти і дивитися! Хочете факти луцького пс з пивасіком? Як тільки побачу, одразу фотографую і вам особисто скидаю. Кому в очі дивитися ? ВОЛИНІ, ЛУЧНИКУ, БОРВІНКУ, СВІТОЧУ ЧИ ЮСІ? А МОЖЕ ГУМАННОМУ ЧИ ЧУПРИЦІ А??Всім цим людям глибоко насрати на думку людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по наведених вище шняжках "біля краю на Шевченка" - так а ви що робили - стояли і дивились як вони шманають ваші пакети?

Кхм,... от ми і до теми головної дісталися!

А що я (для прикладу) можу зробити? У мене пакет з продуктами, а їх двоє, і хз чи при них вогнепалу немає, чи прости биток дерев'яних і чи тверезі вони? І чи справді з ПС і СО??? Я їм слово проти - а що у відповідь??? Де гарантія, що живим залишився б? Чи просто не ушкодженим???

Тут я за день фоток міг нафоткати, де "Автомайдан" і "Правий сектор" і їм подібні - від "Ощадбанку" по зустрічній односторонній в сторону "України", і похуй їм, блять, їдуть і навіть аварійкою не вибачаються! Це вже вони понад законом??? І ще питання чого вбили "Сашу бєлого"??? Да патаму шо, блять, бєспрєдєл!

Пробачте за емоції!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПС створено на основі УНА УНСО.Як і Корчинський вони свого часу воювали в Чечні і могли бути завербовані Кремлем.

Ярош виник несподівано ,як свого часу Фірташ став міліардером.Не було , не було, а тут раз і міліардер. Завдяки кому він став таким , всім відомо.

Чому не можна припустити, що в рядах Яроша є агенти фсб, які там пречудово бачать дійсно націоналістів і яким ті самі ж всі свої дані і здають.

Якщо згадати ,,виступ Бєлого з прокурором,, то дуже вписується у версію агента фсб. Ну і при арешті йому нічого і не залишалось, як застрелитись.

Напевноу лавах ПС багато щирих та чесних українців, от тільки хто його керівники насправді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да патаму шо, блять, бєспрєдєл!

вся теперішня напруга, пов'язана з ПС, спричинена зброєю, якою вони встигли "під шумок" заволодіти

забери зброю і все розсосеться саме собою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Зі зброєю? Чи може особистостями? Я думаю друге.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да патаму шо, блять, бєспрєдєл!

вся теперішня напруга, пов'язана з ПС, спричинена зброєю, якою вони встигли "під шумок" заволодіти

забери зброю і все розсосеться саме собою

Де-кому зброя може і надає можливість відчути себе"надлюдиною", але зброя тут зовсім не головне. Я вже писав, справа в деяких особистостях, порядок в середині самої партії.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

особистість - це причина

зброя - це засіб

забери причину, завтра виникне інша причина

забери зброю, завтра...?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

особистість - це причина

зброя - це засіб

забери причину, завтра виникне інша причина

забери зброю, завтра...?

Знайдуть зброю ще. Зараз знайти зброю не є проблемою. Та й легалізація носіння самої зброї також. :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відео із ВН . З камери відеоспостереження по вбивству Білого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юрко, там там по суті нічого толком і не видно... Видно що хтось в бронику, видно рух...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З 01:30

Такс, бачу ще є люди, для яких "п*здіти - не мішки ворочати". Нехай буде так, мені від того ніц не зробиться. Свою славу вони здобудуть по своїх діях.

Представникам Самооборони хочу нагадати задане мною раніше запитання.

Всім доброї ночі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може питання не втему, а як ПС змусити перевырити буратыно на належність та відповідність нормам архітектури й будівництва?

чи в них "Суд" Кастрація, ой вибачаюсь люстрація вибіркові?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз буде багато букв...

по перше: аваков й компанія вбиває українців так само, як раніше вбивав захарченко та беркут. один це робив на майдані, інший десь під баром. суть від того не змінюється.

по друге: де були аваков, його супер специ з "сокола" (чергова потвора, як й нацгвардія) коли потрібна була контртерористична операція в криму? сосали болт, бо там не з Білим воювати, там можна було й пиздюлин відхопити.

по третє: я прожив три місяці в Грозному, до революції. про Білого вайнахи складають легенди, на його прикладі виховують нові покоління. а де був героїчний казнокрад з "батьківщини", коли на майдані почали стріляти?

по четверте: до тих, хто постійно льє соплі про Небесну сотню, люди вмирали не для того, щоб мєнти вбивали незручних їм людей. тільки після того, як до вас це дійде з вами можна буде почати про щось говорити...

по п'яте: професіонали могли взяти такого, як Білий без стрілянини. ніхто його брати не збирався, саме тому після кайданок та перевірки наявності бронежилета він здійснив прикре самогубство й три рази вистрелив у себе.

як висновок: мєнти й мудаки, що їм співчувають, ви підняли нову хвилю крові та насильства, ви самі в цій крові захлинетесь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось що пише Луценко в фейсбуці:

Спецоперація по затриманню Сашка Музичка (Білого) була продиктована його явно незаконними діями. Так само законним є право міліції стріляти при збройному опорі.

І ця операція була б логічним відновленням обов'язкового для всіх закону, якби той же "Сокіл" днем раніше затримав з десяток лідерів сепаратистів на Донбасі , а "Омега" в ході спецоперації взяла Аксьонова (Гобліна) в Криму.

Українське МВС і СБУ має продемонструвати силу. І до умовно "своїх" і до беззаперечно "чужих".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kompolom схвалює цинічне вбивство людини, бо його трусанули на сігарєти біля супермаркета. Nokian переживає за громадянське суспільство, бо в ньому буде дуже некомфортно створити ще разок гарну бютівську структуру на чолі з Ваною і довести до остаточного піздєца Україну. Як легко guest знаходить спільну мову з Nokian і обидва, як представники різних, але структурно схожих систем, не вірять в вільних людей. Це для них хаос, безлад, жах. А чітка корупційна структура з чіткою субординацією і невисовуванням - оце рай, як в ньому комфортно і тепло при мінімальній корисній дії. Хіба ви не розумієте що то вже минуле? Що мислите як Сім'я, Пухін? Що готові загнати себе, своїх дітей і все суспільство в ваше структуроване рабство. Бо ми не Європа? То ви не Європа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто хоче краще жити - намагається покращувати умови життя. Хто хоче вільно жити - почав відстоювати свою свободу на Майдані з листопада. Хто не хоче жити за правилами системи - бореться з системою. Щоб щось змінити - потрібно діяти, гуртуватися, організовуватися, допомагати один одному. Не хочете напряму звертатися в ПС - наводьте факти /не чутки/ злодіянь тих, хто прикривається ПС, СО, Автомайданом, оскільки ряди необхідно очищати. І повторюся - система ЛІКВІДУВАЛА Сашка Білого чим підтвердила подальший безпредєл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аваков изложил хронологию событий в ночь убийства Сашка Билого

26.03.2014

Глава МВДзаявил, что готов допустить к оценке результатов этого расследования уполномоченного представителя от общественности

Министр иностранных дел Арсен Аваков на своей странице в Facebook рассказал детали спецоперации МВД по задержанию Александра Музычко по прозвищу Сашко Билый и его гибели в результате перестрелки с милицией.

Аваков отметил, что МВД готово допустить к оценке результатов этого расследования уполномоченного представителя от общественности. "При этом, я настаиваю на том, что сегодня любой человек, в руках которого находится незарегистрированное оружие, оказывает вооруженное сопротивление милиции - является правонарушителем. Независимо от цвета партийного флага или провозглашаемых лозунгов. Как бы он себя не называл, какой бы личиной не прикрывался - хоть "Правым сектором", хоть "Самообороной Майдана". Каждый преступник должен быть и будет разоружен и привлечен к ответственности строго по закону. Иначе мы порядок на улицы страны не вернем", - написал Аваков.

Хронология по рапорту ГУБОП:

"Информация о ходе расследования уголовного производства в отношении Александра Музычко.

25 марта 2014 года в Ровенской области проведена операция по задержанию и обезвреживанию членов организованной преступной группировки, действовавшей на территории Ровенской и соседних областей. В возникшей перестрелке был смертельно ранен лидер ОПГ Александр Музычко.

Сведения об открытии криминального производства в отношении Музычко Александра Ивановича по признакам криминальных правонарушений, предусмотренных ч. 4 ст. 296 (хулиганство) и ч.2 ст. 345 (угроза или насилие в отношении сотрудника правоохранительных органов) УК Украины внесено в Единый реестр досудебных расследований 27.02.2014.

08.03.2014 Александр Музычко был официально уведомлен о подозрении в совершении противоправных действий. Однако в ходе досудебного расследования было установлено, что подозреваемый скрывается от следственных органов, меняет места пребывания, перемещается с охраной и оружием, и представляет опасность для окружающих. В тоже время, противоправная деятельность ОПГ продолжается. Исходя из этой информации, уже 09.03.2014 Музычко был объявлен в розыск.

Розыскные мероприятия проводились силами Главного управления по борьбе с организованной преступностью. А операция по задержанию - ГУБОП и спецподразделением "Сокол".

Операция по задержанию несколько раз откладывалась из-за опасности того, что случайные люди могли оказаться на линии огня, поскольку и сам Музычко и его охрана носили оружие открыто и в боевой готовности.

Кафе "Три карася" в городе Ровно было выбрано местом проведения операции именно потому, что подозреваемый находился в отдельном павильоне, а значит, риск случайных жертв или захвата заложников был минимальный.

При этом павильон охраняли два, вооруженных автоматом Калашникова и пистолетом, человека, рядом стоял автомобиль с включенным двигателем, водитель которого держал в руках пистолет. Эти люди и были первыми, кого отработал "Сокол". Все они были обезврежены очень быстро и профессионально. И все-таки это дало Александру Музычко несколько секунд, чтобы сориентироваться и отреагировать на ситуацию.

Он выскочил в окно в задней стене павильона и бросился бежать вверх по холму, петляя в кустах. На бегу он сумел выстрелить два раза на поражение в сотрудника "Сокола", который возглавлял первую пятерку. Оба выстрела попали в цель. Одна пуля срикошетила от каски и попала в правое плечо, вторая пробила погон.

В ответ на эти выстрелы сотрудники милиции произвели два прицельных выстрела по ногам убегавшего. И только после этого захромавшего Александра Музычко удалось догнать и сбить с ног. При этом во время борьбы прозвучал сначала один, а потом еще два глухих выстрела - пистолет находился под лежащим человеком и потому понять, куда он целился было невозможно.

Только после того, как бойцам "Сокола" удалось вывернуть руку с пистолетом, отобрать его у подозреваемого и надеть наручники, они обратили внимание, что у него на одежде кровь. Когда они разрезали футболку, то увидели два ранения в область сердца.

Раненый был жив и потому сотрудники милиции вызвали скорую помощь и следственно-оперативную группу.

К месту происшествия немедленно, еще до приезда кареты Скорой помощи и оперативной группы, подъехало несколько автомобилей, пассажиры которых вели себя очень агрессивно. Бойцам спецподразделения пришлось сделать несколько предупредительных выстрелов в воздух, чтобы их остановить.

Приехавшие врачи констатировали смерть раненого.

К моменту приезда оперативной группы, к кафе "Три карася" съехалось не менее 15 автомобилей с вооруженными и агрессивно настроенными людьми, которые угрожали сотрудникам милиции физической расправой. В виду явного намерения отбить задержанных, сотрудники милиции приняли решение о транспортировке их под усиленной охраной в Киев. При этом была предпринята попытка погони за кортежем, пресеченная силами сотрудников милиции.

Один из сотрудников спецподразделения "Сокол", который принимал участие в спецоперации, отметил, что "Музычко действовал очень профессионально, мгновенно ориентировался, очень грамотно начал уходить от погони и, не смотря на очень большой вес, был в отличной физической форме. А тот факт, что он на бегу, в темноте, смог точно прицелиться в отблеск, который дали очки на шлеме, и попасть в голову нашего бойца, говорит об отличной специальной подготовке и большом навыке ведения боя".

В ходе проведенной операции задержано трое граждан, которые подозреваются в участии в организованной преступной группировке, лидером котором был дважды судимый Александр Музычко, известный также как Сашко Билый. Все задержанные находятся в Киеве в изоляторе временного содержания, и в ближайшее время суд изберет в их отношении меру пресечения.

Раненый боец спецподразделения "Сокол" перенес операцию, угрозы для жизни нет".

Читайте также - Убийство Сашка Билого: причины и возможные последствия

Видео c места задержания Сашка Билого в Ровно

Подписывайтесь на аккаунт ЛІГАБізнесІнформ в Twitter и Facebook: в одной ленте - все, что стоит знать о политике, экономике, бизнесе и финансах.

ЛIГАБiзнесIнформ

Информационное агентство

www.liga.net

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рашка може захопити Україну легко

Це трішки перебільшено...

І якщо хутін захоче напасти - причина буде явно не в ПС, а заспокоїться рашка тільки зі зникненням пукіна і ко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...