Kompolom Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:32 #101 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:32 BanderaLutsk, нарешті є людина з якою можна подискутувати Аргументуйте чого я не правий? Чи ти думаєш що Ярош в підвалі пару атомних бомб має? А може від Бог? Праві сили ніколи не зробили імідж країні, а в нагій ситуації тим більше. Хочеш бути непокірним І боротися проти москви з правою організацією? Вивчи спочатку противника: армію, ядерний потенціал, економіку, вплив в світі, а тоді йди й воюй. Рашка може захопити Україну легко а пс тільки пукне .. Я готовий боротися і з грлими руками аби знати за що…
Smith Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:35 #102 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:35 Ми хочем жити ннормально чи з автоматами спати боючись що в любий момент забіжить якийсь отморозок і буде мені вкказувати що музику не можна слухати(саша) чи хату відбирати(раша) .??? Ізраїль так з 1948 року спить. І про музику не треба - це занадто кривий та невдалий приклад. А про хату, яку відбирають - он, Крим реальний приклад. А те, що на Волині будуть забирати хату рашисти?! Ну, не знаю.... Якось фантастично виглядає.
bublik007 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:36 #103 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:36 Нашому суспільству властива анархія. Гайдамаки, палії, козаки, махновці- це все про нас.Це і наша сила, бо ніхто не може нас упокорити, це і наша слабкість, бо ми не можемо ніяк зза цієї тотальної непокори створити державу. А тепер, для чого людині в подвіря кидати запалювальну суміш, коли вже режим повалено, а ця людина відсторонена від влади.? А для того, щоб збити з неї бабки, нажиті нечесним шляхом.Вона ж не побіжить скаржитись в міліцію, бо самої міліції нема, бо нажито нечесно.Отже має тихо віддати ,, на потреби революції,, Одні в пакети на вулицях заглядають, інші хабарників пресують.А коли в тебе у руках калашников-хабарники (ну якщо там опиняться й просто багаті люди, не останнє ж забирають) віддають кошти набагато охочіше. Це в інтересах самого ПС викорінити з своїх лав мародерів, невзираючи на їх заслуги. На жаль, Nokian, завжди знайдеться( знайдуться), людина, яка гарну ідею , чи справу, зганьбить своїми діями. Я не є представником ПС. Але, з вашого дозволу скажу- не можна судити по де яким вчинкам про всіх."болота" достатньо серед усіх партій і рухів, і не тільки в Україні. Згідний, "бєзпрідел" в любих іпостасях залишиться "безпрідєлом". Думаю що той самий ПС не в захваті від подібних витівок "горе патріотів" . На жаль, за один місяць, думаю, не можливо навести лад в самій країні, і проконтролювати порядок( приклад Крим), а що вже казати про партію?
BARAKUDA Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:39 #104 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:39 Відео із ВН . З камери відеоспостереження по вбивству Білого.
Kompolom Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:40 #105 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:40 Smith, під словом "хата" я мав на увазі якраз крим а ізраїль… вивчав я їх історію, там взагалі не така ситуація як у нас…
Nokian Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:40 #106 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:40 Кожен бачить свободу як вигоду для себе а не для суспільства, це наш менталітет. Можна наводити багато прикладів…Дуже влучно сказано.В нас кожен , хто побудував собі хату-відразу починає перегороджувати різними способами біля себе дорогу, щоб інші не їздили.А якщо хто хоче абсолютної свободи, може йти до циган.Там повний рай.А держави у них нема.І міліції теж.
Vadimm Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:43 #107 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:43 romaxa11, якщо обирати між пс і мєнтами, я обираю ментів + орган який стежить за законністю їх рішень! romaxa11, ви спочатку дайте відповіді на поставлені Нокіаном питання! А потім роз'яснюйте! Всі так люблять висловлювати свою ідеологію що забувають що поруч 45 мільйонів людей живуть які бояться виходити на вулиці, бо там якийсь довбанутий з правого сектору ходить з АК.Виходжу з подругою з нашого краю на шевченка. Підходять 4 молодика в формі з шевронами Правий Сектор і один починає лізти в пакет. На мої слова в них відповідь: "наші побратими загинули а вам шкода нам щось дати". В той час інший вимагав купити горілки. Я в суді готовий це свідчити!І інше "бла-бла-бла"... Кому було сцикотно ходити по місту? Що, вечорами біля Нашого краю на Шевченка раніше було безпечніше? На кого цей брєд розрахований? На лохів? Ви мені зараз нагадуєте мою тещу з росії яка сере кірпічами від одного згадування про бандерівців-націоналістів, обдивившись Кісєльова. Страшно? Сидіть удома. Бо чуть шо - то все ПС або Самооборона, а коли мусара в малолєток відбирають гроші в дворіках то ви про це нічо не знали? Чи звикли? З яких пір мусара заслужили довіру? Що вони для цього зробили? Kompolom, ви нічого не плутаєте? Швиденько забули ким були мусара з листопада по березень?=============Сашко Білий не дивлячись на свою репутацію заслужив своє місце в ПС на Чеченській війні в лавах УНА-УНСО. Помилково було б очікувати від нього походеньок з бітою, всі добре пам'ятають вислів "Добрым словом и пистолетом можно добиться большего чем одним добрым словом", то що, він мав сюсюкатись із прокурорами і мусарами? З іншої сторони брак досвіду керівників ПС призводить до того що в лави вливаються вчорашні гопніки, і це сумно, але це не значить що цих гопніків варто боятись.
Smith Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:45 #108 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:45 вивчав я їх історію, там взагалі не така ситуація як у нас…І вивчав, і читав, і спілкувався з безпосередніми учасниками зі сторони Ізраїлю. І вони багато паралелей провели з нашими подіями.
guest Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:52 #109 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:52 З іншої сторони брак досвіду керівників ПС призводить до того що в лави вливаються вчорашні гопніки, і це сумно, але це не значить що цих гопніків варто боятись.ну це вже нам вирішувати кого нам боятисьситуація зі зброєю повинна бути однозначною: або міліція зі зброєю - народ без зброї, або міліція зі зброєю - народ зі зброєю.але не може бути половинчатих ситуацій типу: міліція зі зброєю, Саша Білий з дружбанами зі зброєю, весь інший народ без зброї.якщо такі як Білий хочуть боротись за свою справедливість з автоматом в руках, то нехай будуть готові, що я теж буду боротись за свою справедливість з моїм автоматом в руках
Nokian Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:53 #110 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:53 Сашко Білий не дивлячись на свою репутацію заслужив своє місце в ПС на Чеченській війні в лавах УНА-УНСО. Помилково було б очікувати від нього походеньок з бітою, всі добре пам'ятають вислів "Добрым словом и пистолетом можно добиться большего чем одним добрым словом", то що, він мав сюсюкатись із прокурорами і мусарами?То цей досвід давав йому право вимагати у бувшого голови Рівненської РДА 700 000 дол?
romaxa11 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:57 #111 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:57 вимагати у бувшого голови Рівненської РДА 700 000 дол? а чого його міліція за хабарництво не посадила?
Vadimm Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:59 #112 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 20:59 То цей досвід давав йому право вимагати у бувшого голови Рівненської РДА 700 000 дол?А з яких пір у бувшого голови РДА з'явились чесно зароблені 700 000 дол? Тобто право вкрасти 700к з бюджету ми не обговорюємо, обговорюємо лише право вкрасти вкрадене, так? Чи ви точно знаєте що в нас в країні заробити чесно стільки легко і що екс-голова РДА білий і пухнастий? Тоді підтвердьте фактами. Це стосується і інших фактів вимагання Музичком "чесних" грошей в "чесних" громадян.
Ko3bMa Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:01 #113 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:01 а чого його міліція за хабарництво не посадила? Тому що сума з початку була 800 000, тому і не посадила І зараз не посадить, доки в керівництві в них сидять старі кадри. Тупо немає бажання щось міняти.
Nokian Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:02 #114 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:02 А чого його міліція не посадила, а чого в когось є, а в мене нема, а чого б мені це не виправити. Грабу награбоване, та пофіг -грабуй всіх, кого можна пограбувати.Така твоя логіка?
Kompolom Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:02 #115 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:02 Vadimm, а про довіру я нічого не казав… процитуйте мене якщо я не правий!!! А чого я маю сидіти вдома у своєму місті?? От ви й ходите й робите щоб люди вдома сиділи, а це вже обмеженея прав людини! І ваше право вірити можму "брєду" чи ні. Я брехнею собі прихильників не набираю… ще за часів своєї учасиі в національному альянсі, я зрозумів, що таким як ви не пояснити всього що було написано в 40ві 50ті роки ХХ ст. Ви розумієте все напраму і не осмислюєте нічого… як ПС любить прикриватися листопадом груднем, знаєте що це мені наггадує? "ДЄДИ ВАЄВАЛІ".
Гвардієць Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:03 #116 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:03 gaponyuk, я відповім. Виходжу з подругою з нашого краю на шевченка. Підходять 4 молодика в формі з шевронами Правий Сектор і один починає лізти в пакет. На мої слова в них відповідь: "наші побратими загинули а вам шкода нам щось дати". В той час інший вимагав купити горілки. Я в суді готовий це свідчити!В перед до самооборони пишіть заяву і потім ще покажите тіх пс дуже хочу на них подивитись. Хоча менти до цього часу людей човпуть і бапкі рубають чому про це ви не пишите
Vadimm Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:05 #117 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:05 ситуація зі зброєю повинна бути однозначною: або міліція зі зброєю - народ без зброї, або міліція зі зброєю - народ зі зброєю.Навіщо ця філософія. Ми всі дуже розумні і знаємо якою повинна бути ситуація. Але вона такою не є, тому виходьте з реалій. Кому кортить адреналіну - купляє гумостріли, пневмати, Флобери і йде мірятися пісюнами, які проблеми?
Ko3bMa Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:05 #118 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:05 Хоча менти до цього часу людей човпуть і бапкі рубають чому про це ви не пишитеЗ цього моменту конкретніше, будь ласка.
Kompolom Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:06 #119 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:06 Гвардієць, не пишу бо це не новина, а тут організація яка хоче навести порядок сама і створює безлад… Круті чуваки!
Nokian Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:13 #120 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:13 ПС та Самооборона -дві зовсім різні організації. І якщо тут на Борді є телефони довіри СО, то таких ПС щось не видно. І взагалі, хтось зна хоч когось із луцького ПС? Чи вони широковідомі у вузьких колах?
Гвардієць Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:13 #121 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:13 Гвардієць, не пишу бо це не новина, а тут організація яка хоче навести порядок сама і створює безлад… Круті чуваки!Якщо Вам лячно то так і живіть чи можливо Ви нас обдурюєте
Kompolom Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:18 #122 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:18 Nokian, я знаю декількох представників ПС, не всі з них адекватнні. Гвардієць, ха, смішно. Почитайте вище мої коментарі. Бо цей комент ви вставили як кобилі другий хвіст…
Ko3bMa Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:19 #123 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:19 Гвардієць,Хоча менти до цього часу людей човпуть і бапкі рубають чому про це ви не пишитеДе і коли?
Гвардієць Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:31 #124 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:31 Якщо такий мудрий то що ти тут робиш і" діванним майданом" займаєшся. Нормальні адекватні люди роботою зайняті а не сидять перед кампом і все банять .А що допомогти можеш?ПС та Самооборона -дві зовсім різні організації. І якщо тут на Борді є телефони довіри СО, то таких ПС щось не видно. І взагалі, хтось зна хоч когось із луцького ПС?Чи вони широковідомі у вузьких колах?Я з деякими стояв на майдані ,нормальні адекватні люди, якщо треба можу познайомити!
Zheny@ Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:36 #125 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 21:36 А я ще раз нагадаю свій пост. перечитуючи коменти - диву даюся, який же я, до пздца, правий ....пройде днів 30 -60 - будемо робити висновки, якщо російські снайпери не постріляють!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.