Перейти до змісту

Вбили активіста "Правого сектору" Сашка Білого

olexander87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

BanderaLutsk, нарешті є людина з якою можна подискутувати:)

Аргументуйте чого я не правий? Чи ти думаєш що Ярош в підвалі пару атомних бомб має? А може від Бог? Праві сили ніколи не зробили імідж країні, а в нагій ситуації тим більше. Хочеш бути непокірним І боротися проти москви з правою організацією? Вивчи спочатку противника: армію, ядерний потенціал, економіку, вплив в світі, а тоді йди й воюй.

Рашка може захопити Україну легко а пс тільки пукне ..

Я готовий боротися і з грлими руками аби знати за що…

• Відповідей 365
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ми хочем жити ннормально чи з автоматами спати боючись що в любий момент забіжить якийсь отморозок і буде мені вкказувати що музику не можна слухати(саша) чи хату відбирати(раша) .???

Ізраїль так з 1948 року спить. І про музику не треба - це занадто кривий та невдалий приклад. А про хату, яку відбирають - он, Крим реальний приклад. А те, що на Волині будуть забирати хату рашисти?! Ну, не знаю.... Якось фантастично виглядає.
Опубліковано

Нашому суспільству властива анархія. Гайдамаки, палії, козаки, махновці- це все про нас.Це і наша сила, бо ніхто не може нас упокорити, це і наша слабкість, бо ми не можемо ніяк зза цієї тотальної непокори створити державу.

А тепер, для чого людині в подвіря кидати запалювальну суміш, коли вже режим повалено, а ця людина відсторонена від влади.?

А для того, щоб збити з неї бабки, нажиті нечесним шляхом.Вона ж не побіжить скаржитись в міліцію, бо самої міліції нема, бо нажито нечесно.Отже має тихо віддати ,, на потреби революції,,

Одні в пакети на вулицях заглядають, інші хабарників пресують.А коли в тебе у руках калашников-хабарники (ну якщо там опиняться й просто багаті люди, не останнє ж забирають) віддають кошти набагато охочіше.

Це в інтересах самого ПС викорінити з своїх лав мародерів, невзираючи на їх заслуги.

На жаль, Nokian, завжди знайдеться( знайдуться), людина, яка гарну ідею , чи справу, зганьбить своїми діями. Я не є представником ПС. Але, з вашого дозволу скажу- не можна судити по де яким вчинкам про всіх."болота" достатньо серед усіх партій і рухів, і не тільки в Україні. Згідний, "бєзпрідел" в любих іпостасях залишиться "безпрідєлом". Думаю що той самий ПС не в захваті від подібних витівок "горе патріотів" . На жаль, за один місяць, думаю, не можливо навести лад в самій країні, і проконтролювати порядок( приклад Крим), а що вже казати про партію? :_02:
Опубліковано

Кожен бачить свободу як вигоду для себе а не для суспільства, це наш менталітет. Можна наводити багато прикладів…

Дуже влучно сказано.В нас кожен , хто побудував собі хату-відразу починає перегороджувати різними способами біля себе дорогу, щоб інші не їздили.

А якщо хто хоче абсолютної свободи, може йти до циган.Там повний рай.А держави у них нема.І міліції теж.

Опубліковано

romaxa11, якщо обирати між пс і мєнтами, я обираю ментів + орган який стежить за законністю їх рішень!

romaxa11, ви спочатку дайте відповіді на поставлені Нокіаном питання! А потім роз'яснюйте! Всі так люблять висловлювати свою ідеологію що забувають що поруч 45 мільйонів людей живуть які бояться виходити на вулиці, бо там якийсь довбанутий з правого сектору ходить з АК.

Виходжу з подругою з нашого краю на шевченка. Підходять 4 молодика в формі з шевронами Правий Сектор і один починає лізти в пакет. На мої слова в них відповідь: "наші побратими загинули а вам шкода нам щось дати". В той час інший вимагав купити горілки. Я в суді готовий це свідчити!

І інше "бла-бла-бла"... Кому було сцикотно ходити по місту? Що, вечорами біля Нашого краю на Шевченка раніше було безпечніше? На кого цей брєд розрахований? На лохів? Ви мені зараз нагадуєте мою тещу з росії яка сере кірпічами від одного згадування про бандерівців-націоналістів, обдивившись Кісєльова. Страшно? Сидіть удома. Бо чуть шо - то все ПС або Самооборона, а коли мусара в малолєток відбирають гроші в дворіках то ви про це нічо не знали? Чи звикли?

З яких пір мусара заслужили довіру? Що вони для цього зробили? Kompolom, ви нічого не плутаєте? Швиденько забули ким були мусара з листопада по березень?

=============

Сашко Білий не дивлячись на свою репутацію заслужив своє місце в ПС на Чеченській війні в лавах УНА-УНСО. Помилково було б очікувати від нього походеньок з бітою, всі добре пам'ятають вислів "Добрым словом и пистолетом можно добиться большего чем одним добрым словом", то що, він мав сюсюкатись із прокурорами і мусарами?

З іншої сторони брак досвіду керівників ПС призводить до того що в лави вливаються вчорашні гопніки, і це сумно, але це не значить що цих гопніків варто боятись.

Опубліковано

вивчав я їх історію, там взагалі не така ситуація як у нас…

І вивчав, і читав, і спілкувався з безпосередніми учасниками зі сторони Ізраїлю. І вони багато паралелей провели з нашими подіями.
Опубліковано

З іншої сторони брак досвіду керівників ПС призводить до того що в лави вливаються вчорашні гопніки, і це сумно, але це не значить що цих гопніків варто боятись.

ну це вже нам вирішувати кого нам боятись

ситуація зі зброєю повинна бути однозначною: або міліція зі зброєю - народ без зброї, або міліція зі зброєю - народ зі зброєю.

але не може бути половинчатих ситуацій типу: міліція зі зброєю, Саша Білий з дружбанами зі зброєю, весь інший народ без зброї.

якщо такі як Білий хочуть боротись за свою справедливість з автоматом в руках, то нехай будуть готові, що я теж буду боротись за свою справедливість з моїм автоматом в руках

Опубліковано

Сашко Білий не дивлячись на свою репутацію заслужив своє місце в ПС на Чеченській війні в лавах УНА-УНСО. Помилково було б очікувати від нього походеньок з бітою, всі добре пам'ятають вислів "Добрым словом и пистолетом можно добиться большего чем одним добрым словом", то що, він мав сюсюкатись із прокурорами і мусарами?

То цей досвід давав йому право вимагати у бувшого голови Рівненської РДА 700 000 дол?

Опубліковано

То цей досвід давав йому право вимагати у бувшого голови Рівненської РДА 700 000 дол?

А з яких пір у бувшого голови РДА з'явились чесно зароблені 700 000 дол? Тобто право вкрасти 700к з бюджету ми не обговорюємо, обговорюємо лише право вкрасти вкрадене, так? Чи ви точно знаєте що в нас в країні заробити чесно стільки легко і що екс-голова РДА білий і пухнастий? Тоді підтвердьте фактами. Це стосується і інших фактів вимагання Музичком "чесних" грошей в "чесних" громадян.

Опубліковано
а чого його міліція за хабарництво не посадила?

Тому що сума з початку була 800 000, тому і не посадила <_<

І зараз не посадить, доки в керівництві в них сидять старі кадри. Тупо немає бажання щось міняти.

Опубліковано

А чого його міліція не посадила, а чого в когось є, а в мене нема, а чого б мені це не виправити. Грабу награбоване, та пофіг -грабуй всіх, кого можна пограбувати.

Така твоя логіка?

Опубліковано

Vadimm, а про довіру я нічого не казав… процитуйте мене якщо я не правий!!! А чого я маю сидіти вдома у своєму місті?? От ви й ходите й робите щоб люди вдома сиділи, а це вже обмеженея прав людини! І ваше право вірити можму "брєду" чи ні. Я брехнею собі прихильників не набираю… ще за часів своєї учасиі в національному альянсі, я зрозумів, що таким як ви не пояснити всього що було написано в 40ві 50ті роки ХХ ст. Ви розумієте все напраму і не осмислюєте нічого… як ПС любить прикриватися листопадом груднем, знаєте що це мені наггадує? "ДЄДИ ВАЄВАЛІ".

Опубліковано

gaponyuk, я відповім. Виходжу з подругою з нашого краю на шевченка. Підходять 4 молодика в формі з шевронами Правий Сектор і один починає лізти в пакет. На мої слова в них відповідь: "наші побратими загинули а вам шкода нам щось дати". В той час інший вимагав купити горілки. Я в суді готовий це свідчити!

В перед до самооборони пишіть заяву і потім ще покажите тіх пс дуже хочу на них подивитись. Хоча менти до цього часу людей човпуть і бапкі рубають чому про це ви не пишите

Опубліковано

ситуація зі зброєю повинна бути однозначною: або міліція зі зброєю - народ без зброї, або міліція зі зброєю - народ зі зброєю.

Навіщо ця філософія. Ми всі дуже розумні і знаємо якою повинна бути ситуація. Але вона такою не є, тому виходьте з реалій. Кому кортить адреналіну - купляє гумостріли, пневмати, Флобери і йде мірятися пісюнами, які проблеми?

Опубліковано
Хоча менти до цього часу людей човпуть і бапкі рубають чому про це ви не пишите

З цього моменту конкретніше, будь ласка.

Опубліковано

ПС та Самооборона -дві зовсім різні організації. І якщо тут на Борді є телефони довіри СО, то таких ПС щось не видно. І взагалі, хтось зна хоч когось із луцького ПС?

Чи вони широковідомі у вузьких колах?

Опубліковано

Гвардієць, не пишу бо це не новина, а тут організація яка хоче навести порядок сама і створює безлад… Круті чуваки!

Якщо Вам лячно то так і живіть чи можливо Ви нас обдурюєте

Опубліковано

Nokian, я знаю декількох представників ПС, не всі з них адекватнні. Гвардієць, ха, смішно. Почитайте вище мої коментарі. Бо цей комент ви вставили як кобилі другий хвіст…

Опубліковано

Якщо такий мудрий то що ти тут робиш і" діванним майданом" займаєшся. Нормальні адекватні люди роботою зайняті а не сидять перед кампом і все банять .

А що допомогти можеш?

ПС та Самооборона -дві зовсім різні організації. І якщо тут на Борді є телефони довіри СО, то таких ПС щось не видно. І взагалі, хтось зна хоч когось із луцького ПС?

Чи вони широковідомі у вузьких колах?

Я з деякими стояв на майдані ,нормальні адекватні люди, якщо треба можу познайомити!

Опубліковано

А я ще раз нагадаю свій пост. перечитуючи коменти - диву даюся, який же я, до пздца, правий ....

пройде днів 30 -60 - будемо робити висновки, якщо російські снайпери не постріляють!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...