Wikt Опубліковано 19 Березня, 2014 в 08:39 #1 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 08:39 Прочитав про ініціативи нової влади, це ж треба бути такими "реформаторами" та взяти законопроекти старої добавити трошки свого і вибити у всіх нас гроші, крім того наша банківська система може завалитись........невже там немає нормальних економістів????????? Почитайте ось тут цікасить Ваша думка http://www.epravda.c...4/03/18/428775/
host1303 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 08:52 #2 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 08:52 МегаПакращення(((
zaHARE Опубліковано 19 Березня, 2014 в 08:59 #3 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 08:59 27 банків скоро закриються. Інформація з надійних джерел - підктверджувати її не буду.Привіт бувай ПриватБанк...я чув про,як мінімум, 40 банків,які закриються.
Roman_1984 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:00 #4 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:00 Ну перед тим, як критикувати, потрібно інформацію точну знати, і правильно її інтерпретувати.Я наприклад читав, що, пропозиція обкладати податком лише ПРИБУТОК з депозиту якщо ПРИБУТОК З ДЕПОЗИТУ вищий за 50К. Тобто, це прибуток з депозитів на суму близько 450000 грн. А людей із такими сумами депозитів справді мало.А взагалі, треба звикати платити податки, але їхній розмір має бути адекватним, з урахуванням усіх внесків. І особливо це стосується ФОПів.....
DarkMonk Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:11 #5 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:11 27 банків скоро закриються. Інформація з надійних джерел - підктверджувати її не буду. Привіт бувай ПриватБанк... я чув про,як мінімум, 40 банків,які закриються. Да чё там мелочиться Кто слышал про закрытие 100 и более ? ДАЁШЬ! БЕЗБАНКОВСКУЮ СИСТЕМУ!!!! to Davids: Для того чтобы сеять панику, а именно этим Вы и занимаетесь... Нужно иметь основания....
Wikt Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:16 Автор #6 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:16 Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк пропонує оподатковувати доходи з депозитів на суму понад 50 тис. гривень (НЕ ВІДСОТКИ ) "Я категоричний противник того, щоб оподатковувати дохід від усіх вкладів. Повинен бути законопроект про оподаткування доходів тільки багатих", - заявив він, відкриваючи засідання Кабміну. "90% українців мають депозити до 50 тис. грн. А 10% найбагатших повинні ділитися з країною і суспільством", - наголосив прем'єр-міністр.Більше читайте тут: http://tsn.ua/groshi/z-depozitiv-ukrayinciv-ponad-50-tisyach-griven-hochut-brati-podatki-340606.htmlВажливо сам факт винекнення ідеї подібних законів, що говорить про серйозну некомпетентність нашої влади в питаннях економіки. А розвиток єкономіки зараз це головне, щоб Україна стала повноцінною державою. Інакше нам просто не ВИЖИТИ.
Соромітник Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:17 #7 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:17 всі банки закриються... війна буде... марсіани нападуть... бєй жидов - спасай расєю... ми всє умрьом...
Zheny@ Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:18 #8 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:18 я чув про,як мінімум, 40 банків,які закриються.Бо 90% із тих 40 банків - москальські!! І Нехай щастить!
Barugan Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:19 #9 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:19 27 банків скоро закриються. Інформація з надійних джерел - підктверджувати її не буду.Привіт бувай ПриватБанк...я чув про,як мінімум, 40 банків,які закриються.про 27 говорили позавчора, і це ті, які на самій прірві...а 40-50, навіть 60 - може бути )то й найкраще, нафіга в україні їх стільки? кожен хто має паро млн грн може відкрити банк і тільки якісь проблеми в економіці вони кричать дайте грошей. Що то за банк, якщо в нього паро відділень в 1-3 областях???? економіка тільки в плюсі буде що позбудеться токсичних неліквідів.
Tolik_lt Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:19 #10 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:19 Блядь, дохід з депозиту- це і є відсотки. це що, такий унікальний податок з доходів від депозиту??більше ніде його немає? влада йому некомпетентна. ти, суку. сам компетентний. що про це судиш?
Zheny@ Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:22 #11 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:22 блядь, дохід з депозиту- це і є відсотки. це що, такий унікальний податок з доходів від депозиту??більше ніде його немає? влада йому некомпетентна. ти, сука. сам компетентний. що про це судиш?В цілому підтримую, але Толіку, без емоцій!
Barugan Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:22 #12 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:22 Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк пропонує оподатковувати доходи з депозитів на суму понад 50 тис. гривень (НЕ ВІДСОТКИ ) "Я категоричний противник того, щоб оподатковувати дохід від усіх вкладів. Повинен бути законопроект про оподаткування доходів тільки багатих", - заявив він, відкриваючи засідання Кабміну. "90% українців мають депозити до 50 тис. грн. А 10% найбагатших повинні ділитися з країною і суспільством", - наголосив прем'єр-міністр. Більше читайте тут: http://tsn.ua/groshi...tki-340606.html Важливо сам факт винекнення ідеї подібних законів, що говорить про серйозну некомпетентність нашої влади в питаннях економіки. А розвиток єкономіки зараз це головне, щоб Україна стала повноцінною державою. Інакше нам просто не ВИЖИТИ. Я певен, Ви як компетентна людина в економіці вже отримали Нобелівську премію з економіки чи хоча б очолюєте українське відділення відомої світової корпорації??
Wikt Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:27 Автор #13 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:27 ЩЕ РАЗ ПОЯСНЮЮ ХІД МОЄЇ ДУМКИ!!!!!!!У вищих постах було написано про суму відсотків, з якої буде платитись податок - 50 000 тис. грн., тоді дійсно сума депозиту повинна бути значною, я вказав на суму депозиту понад 50 000 тис.грн., тобто той хто має депозит понад 50 000 тис.грн. із відсотків платить податок ------ не перекручуйте!!!!
Barugan Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:33 #14 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:33 ЩЕ РАЗ ПОЯСНЮЮ ХІД МОЄЇ ДУМКИ!!!!!!! У вищих постах було написано про суму відсотків, з якої буде платитись податок - 50 000 тис. грн., тоді дійсно сума депозиту повинна бути значною, я вказав на суму депозиту понад 50 000 тис.грн., тобто той хто має депозит понад 50 000 тис.грн. із відсотків платить податок ------ не перекручуйте!!!!
Wikt Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:41 Автор #15 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:41 Ну перед тим, як критикувати, потрібно інформацію точну знати, і правильно її інтерпретувати.Я наприклад читав, що, пропозиція обкладати податком лише ПРИБУТОК з депозиту якщо ПРИБУТОК З ДЕПОЗИТУ вищий за 50К. Тобто, це прибуток з депозитів на суму близько 450000 грн. А людей із такими сумами депозитів справді мало.А взагалі, треба звикати платити податки, але їхній розмір має бути адекватним, з урахуванням усіх внесків. І особливо це стосується ФОПів.....Ось саме даний пост, прошу не перекручувати!!
Wikt Опубліковано 19 Березня, 2014 в 10:18 Автор #16 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 10:18 Тільки передивився уважно усі повідомлення на різних сайтах, одні кажуть будуть оподатковані відсотки на суму понад 50 тис.грн., інші - відсотки за депозитами понад 50 тис.грн.....реальної інфи поки немає.....тому поживемо побачимо.....що далі буде.......
Wikt Опубліковано 19 Березня, 2014 в 11:22 Автор #17 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 11:22 блядь, дохід з депозиту- це і є відсотки. це що, такий унікальний податок з доходів від депозиту??більше ніде його немає? влада йому некомпетентна. ти, сука. сам компетентний. що про це судиш?Шановний!!!! Ти мене не знаєш і зараз реально ніхто не знає реальної інформації про даний податок!! Ти мене не обзивай, бо сам такий видно, я за Україну незалежну, але проти таких податків, нехай нова влада дьоргне наших олігархів, а не народ!!!! Там баббла ой як багато!!!! Ось тому в Україні такі проблеми, коли люди не дочитують, а обзивають!!!! В нас все, що хочеш може бути.....
Zheny@ Опубліковано 19 Березня, 2014 в 14:38 #18 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 14:38 Шановний!!!! Ти мене не знаєш і зараз реально ніхто не знає реальної інформації про даний податок!!Той, хто тебе обізвав, працівник банківської сфери, і не один рік, повір, знає, про що говорить. А от ти, походу, не розібравшись, починаєш щось городити.Щодо "проколів" о влада нова і вчитиметься (а без цього ну взагалі ніяк!!!) і на соїх же помилках. Так, чужих будуть старатися уникати, але вчимося ми все життя, і все життя допускаємося помилок!Тому про "проколи" будемо говорити хоча б після вирішення ситуації із росією. Або через рік після президентських виборів!Економісти є, і працювати готові, АЛЕ - потрібна стабільна влада, на оплату послуг тих економістів, бо "за так" НІХТО працювати не буде, навіть на благо неньки України!
Саша Иванов Опубліковано 19 Березня, 2014 в 16:40 #19 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 16:40 Проколи нової владиДе ви бачите нову владу? Ті самі яйценюки-тимошенки-турчинови, ті самі жопи в тих же кріслах. Скинули регіоналів і все? А інші хіба кращі? Хіба вони не крали, не брали хабарів?.. Армію розбазарили, ядерний арсенал просрали - чому про цих людей ніхто не говорить, не згадує? Саме вони довели Україну до сьогоднішнього стану. Військову техніку лагодять добровольці (за даними ВолиньПост), на підтримку армії збирають ліки, кошти (СМС) - позорище!!! А ті виродки, які сидять у Раді як крали так і будуть красти.
Zheny@ Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:43 #20 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:43 Де ви бачите нову владу?Алєксандр, а вы, чьих будете?Я шота вас не панимаю!Як би там не було, але ця "влада" (хай навіть в кавичках) в сотню разів краща того бидла, що було! Що пішло і втікло!Хабарі? Да в нас із СРСР із молоком матері це передалося! Із покоління в покоління!От армію розбазарила якраз таки МИНУЛА влада! Ослабила Україну так, що вже ПЦ! А минувша влада - це 99,9% регіонали з подачі пахана Януковоща.Підбір нового персоналу і достойних кандидатів - справа взагалі не проста. І не повинна влада обирати кандидатів по принципу "кум-брат-сват".Щодо податків, то їх увесь світ платить. І це нормально. І з кожного заробленого долара / фунта / євро платиться податок.Ви, хто отримує ЗП, не платите податків???То чому ж здивування, що доходи із депозитів не мають бути оподатковані??Бо минулій владі було це вигідно! Накрав 10 млн грн, а Через рік це уже 12-13 млн. І в казну - ані копійчини? Чому, а бо так ми сєбє парєшалі...
Саша Иванов Опубліковано 19 Березня, 2014 в 20:07 #21 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 20:07 Да в нас із СРСР із молоком матері це передалося! Із покоління в покоління!Я так не вважаю. Все залежить особисто від людини. Я навіть дайцям ніколи не давав. Чому я можу виділятись з сірої маси, а ви, судячи з написаного - ні? Задумайтесь. А за яником і його свитою я не сумую.Я шота вас не панимаю!І не зрозумієте, бо не маєте своєї думки.
host1303 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 20:12 #22 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 20:12 Ви, хто отримує ЗП, не платите податків???То чому ж здивування, що доходи із депозитів не мають бути оподатковані??Не засуджую, але податок зі зарплати йде у пенсію. А як тут буде?
sergkots Опубліковано 19 Березня, 2014 в 20:21 #23 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 20:21 Щодо податків. Хочемо чи ні але ми всі їх і платимо. Якщо не помиляюсь близько 25 000 грн на рік. ПДВ, акцизи, держмито і т.д. - через систему податкових агентів ми всі їх сплачуємо. Якщо людина отримує 50 тис грн відсотків на рік вона через податок не збідніє. Дуже гостро стоїть питання використання податків - спецпенсії, держзакупівлі, тендери, відомчі санаторії, феофанія та інше.
vicit Опубліковано 19 Березня, 2014 в 20:24 #24 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 20:24 Проколи нової владиДе ви бачите нову владу? Ті самі яйценюки-тимошенки-турчинови, ті самі жопи в тих же кріслах. Скинули регіоналів і все? А інші хіба кращі? Хіба вони не крали, не брали хабарів?.. Армію розбазарили, ядерний арсенал просрали - чому про цих людей ніхто не говорить, не згадує? Саме вони довели Україну до сьогоднішнього стану. Військову техніку лагодять добровольці (за даними ВолиньПост), на підтримку армії збирають ліки, кошти (СМС) - позорище!!! А ті виродки, які сидять у Раді як крали так і будуть красти.Ти хочеш сказати що нова влада за місяць все це розбазарила? по принципу "хто останній той і тато"? Напиши будь-ласка призвіща людей, на твій погляд, які мають бути при владі, але які "не ті самі" і "не крали, не брали хабарів". В ідеалі ще б мали досвід управління і були з народу. Хоча б людей 10 назви
Саша Иванов Опубліковано 19 Березня, 2014 в 20:30 #25 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 20:30 Ти хочеш сказати що нова влада за місяць все це розбазарила?Процитуйте, де я написав, що розбазарила нова влада. Вам до Zheny@, вчіться читати і розуміти правильно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.