Перейти до змісту

Допоможіть знайти роботу медсестрою в Луцьку.

Aleks_lutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація така :

Знайома просить допомогти в пошуках роботи.

Освіта медична

Після дикрету.

Розгляну всі пропозиції !

(050) 621-49-56 ОКСАНА.

Опубліковано

незнаю чи ще актуально.але можливо підійде

Робота: Медсестра

Заробітна плата: 1000 UAH

Графік роботи: робота за сумісництвом

Місто: Луцьк

Медична сестра для передрейсового огляду водіїв автотранспортних засобів

Вимоги до кандидата:

Досвід роботи в медичному закладі обов’язковий.

Освіта медична, за спеціальністю «сестринська справа», «лікувальна справа».

Знання правил та вимог щодо перед рейсового огляду водіїв автотранспортних засобів.

Основні обов'язки:

Здійснення передрейсового медичного огляду водій автотранспортних засобів.

Ведення журналів огляду; зведення щомісячних звітів.

Умови :

- Офіційне працевлаштування згідно КЗпПУ (робота за сумісництвом).

- Графік роботи: позмінно з 04.00 до 08.30 год.

- Заробітна плата: 1 000 грн.

Вакансія від роботодавця

тел. 050-377-99-10, дзвонити з 8.00 до 17.00

Вимоги до кандидата

Освіта: середньо-спеціальна

Досвід роботи: досвід роботи 2-5 років

Опубліковано

якщо це про автовокзал - то не рекомендую туди йти.. в мене знайома там працювала пару місяців.. ставлення до співробітників ніяке

а якщо про теремно-хліб то посада вже зайнята, наскільки я знаю

Опубліковано

якщо це про автовокзал - то не рекомендую туди йти.. в мене знайома там працювала пару місяців.. ставлення до співробітників ніяке

а якщо про теремно-хліб то посада вже зайнята, наскільки я знаю

Я думаю також що то автовокзал. Графік роботи позмінний і з 4 ранку до 8,30.

Опубліковано

в лабораторію «Synevo» була потрібна медсестра, зокрема у відділення на Відродження

Знайшли номер ! Дзвонили але ніхто небере трубки, будим ще пробувати!

Якщо так буде далі треба буде відвідати цю лабораторию.

Опубліковано

в лабораторію «Synevo» була потрібна медсестра, зокрема у відділення на Відродження

Були в лабораториї на спів бесіді!

Як нам сказали потрібні люди які мали стаж роботи ! Але на всякий случай резюме, і тел. оставили!

Опубліковано

Все глухо. Результат "0" . Неодноразово залишали резюме в мед закладах, ніхто не дзвонив нам.

Не перший раз переконався "ВСЕ ПО ЗНАЙОМСТВУ". І діє одна логічна політика : "я працюю, значить треба брати своїх", а не чужих на роботу.

Опубліковано

можна не по знайомству, але якщо то не приватна лікарня, то треба давати хабаря. Якщо міська чи обласна лікарня здається 1000 уо такса :) Дружина знайомого нещодавно влаштувалася не памятаю куди, то обійшлося в 100 чи 200 оу. В відділі кадрів сказали їй, що підходить, але як не крути голов лікарю треба обовязково щось дати :) І це на хвилі всіх подій в країні.

Мені от цікаво за обласного лікаря взялися, а наприклад Духневич Лариса Петрівна на місці , чи вона зуміла фінансово домовитись з самообороною?

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Спробуйте тут розмістити своє резюме. В мене багато знайомих через цей сайт знайшли работу. Там є пошук по населенним пунктам.

Опубліковано

колись теж займався пошуком роботи в даній категорії, дуже важко зараз знайти вакансію. Щоб влаштуватись у поліклініку чи лікарню, в школу наприклад то треба дати хабар майже еквівалентний річній зарплаті на даному місці роботи. Саме гірше (в школі) то частенько підписують контракт на рік, а через рік дасвідос і знову шукають, беруть взятку і починають пісню знову... Я до чого то все веду, не обпечіться, постарайтесь знайти роботу без "кантракта", або ж без захмарного хабаря.

П.С. Спробуйте у центр зайнятості звернутись, там як не роботу, так допомогу якусь всетаки нададуть. А державні установи хоч інколи, а вакансії туди подають, авось пощастить.

Опубліковано

можна не по знайомству, але якщо то не приватна лікарня, то треба давати хабаря. Якщо міська чи обласна лікарня здається 1000 уо такса :) Дружина знайомого нещодавно влаштувалася не памятаю куди, то обійшлося в 100 чи 200 оу. В відділі кадрів сказали їй, що підходить, але як не крути голов лікарю треба обовязково щось дати :) І це на хвилі всіх подій в країні.

Мені от цікаво за обласного лікаря взялися, а наприклад Духневич Лариса Петрівна на місці , чи вона зуміла фінансово домовитись з самообороною?

Ставка хабаря для медсестри у Луцьку та райцентрах області 2000у.о.А кричать що у судах хабарництво?!

• 4 місяця потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

нажаль пізно прочитав про пошук роботи,у військовий шпиталь потрібні були й лікарі й медсестри,думаю без "сотень"........

Заяву про хабарництво хоча б хтось написав? :-)

Бачу, тут 3 свiдка, як мiнiмум.

100%, а потім всі жаліються на корупцію..........

людина дала 300 баків наприклад майже 6 тис. грн---6 місяців працює безкоштовно??? то що то за медсетра яка буде відбивати ці кошти,нам не до європи нажаль з такими підходами(

Опубліковано

колись теж займався пошуком роботи в даній категорії, дуже важко зараз знайти вакансію. Щоб влаштуватись у поліклініку чи лікарню, в школу наприклад то треба дати хабар майже еквівалентний річній зарплаті на даному місці роботи. Саме гірше (в школі) то частенько підписують контракт на рік, а через рік дасвідос і знову шукають, беруть взятку і починають пісню знову... Я до чого то все веду, не обпечіться, постарайтесь знайти роботу без "кантракта", або ж без захмарного хабаря.

П.С. Спробуйте у центр зайнятості звернутись, там як не роботу, так допомогу якусь всетаки нададуть. А державні установи хоч інколи, а вакансії туди подають, авось пощастить.

Школа, о да...

На власнiй шкiрi випробувано з 2 школою Луцка, Василь Адамович вже навiть квартиру в новобудовi прикупив, тож ПРОКУРАТУРА мотайте на вус...

Опубліковано

Болеют все, и прокуроры и менты и их родственники, так что они так тесно между собой повязаны шо пипец...

а люстрация для тех кто таблицу деления не соблюдает...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...