Перейти до змісту

Правий сектор

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

загрожує, чи ні, але я не хочу бачити на вулицях міст незрозумілих тіпочків у незрозімілій формі, схожій на воєнну. тим більше зі зброєю. я хочу чітко знати, що навпроти мене або міліція, або військовий і все, без жодних інших варіантів.

А мені загрожують! я не хочу бачити на вулицях міст гламурних тіпочків, яким байдуже до своєї країни, тим більше пофігістів, які навіть коли був штурм УМВС у Луцьку вони не піднімали дупи з крісел вереничниці, що у ЦУМІ на 3-му поверсі. Я чітко хочу знати що біля мене знаходиться громадяним-побратим, який у складний час підставить плече допомоги і не всадить ножа в спину, при цьому буде взірцем людяності і культури (і для мене не важливо чи він міліціонер, військовий чи активіст ПР)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь
які навіть коли був штурм УМВС у Луцьку вони не піднімали дупи з крісел вереничниці, що у ЦУМІ на 3-му поверсі

"Навіть" штурм МВС? Всього-то? Ви не повірите, скільки людей просто проходили повз цю визначну подію.

Майдани, віче, пікети облради, самооборона, чистий двір і пішоходні переходи врешті-решт - це головне. А не штурм МВС.

Буде порядок в головах - буде порядок в країні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо й є в ПС кадрові проблеми,відбуваються незрозумілі маніпуляції.Але створювати окрему слідчу комісію по п'яній розборці це занадто.

А чому Соболєв і Ко не створили слідчі комісії по зниклим без вісти 200 майданівців, організації формування і перевезення в Київ тітушок, виплата лівої готівки працівникам МВС, втрата армії і флоту в Криму(це майже 20тис.чоловік), сприяння втечі і вивезення коштів ригами і "сім'єю"? Де ці слідчі комісії? Де результати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є питання по ПС хіба в площині фінансування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в 15 років уже знають, що хто платить- той і музику замовляє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене проблему з правим сектором треба вирішувати кардинально, всіх хто великий націоналіст до кордону з росією, а інші що будуть проти оформляти як організоване злочинне угруповування оформляти.

Не має бути так що в частини населення зброя є, а в другої шиш

Де зброя? Де ті стволи?, Курва, покажіть мені тих озброєних малолєтніх укурків, що бігають містом і стріляють людей? А ти чого на кордон не їдеш, ти що за Расєю? Мене особисто напрягає зброя в руках нереформованої, корумпованої МВС.

Я думаю тобі варто заспокоїтись, що таке правий сектор, це невідомо хто. Оскільки до початку заворушень, правий сектор не був таким чисельним, як він є сьогодні. Тобто можна дійти висновку, що в нього вступили люди задля наживи, що фактично підтверджено, наприклад Київський ПС привласнив собі автівки Яника, вчора одну з таких повернули, з поясненнями, а на чому я мав їздити. До Луцького ПС не одноразово ставилось питання, що до Буратіно.... ось можеш мені відповісти вони там були? чи Романюк й Козюра є спонсорами?

Я не є націоналістом, також є не є толерантною особистістю, але я завжди вважав, що якщо людина взяла на себе певні обов'язки, а саме взялась захищати Україну, має їх виконувати, піде призов повний, піду і я до кордону, як і багато інших людей. В свою чергу Ярош неодноразово заявляв, що основною їх задачею є підняття національної гідності та оборона України, якщо чесно пс нагадує уна-унсо, тому я й дійшов висновку, що якщо люди поклали на себе обов'язок що до наведення порядку, люстрації, захисту України, то чому вони не в епіцентрі конфлікту який зараз знаходиться на кордоні.

Зброя у ПС є, в Львові були почищені склади....

МВС - це єдина установа яка повинна наводити порядок в країні, якщо її будуть наводити молодаки, аля ПС, то зтаким самим успіхом Оплот може наводити порядок в Донецьку, й це теж буде нормальним, це ж та сама самооборона Даунбаса.

Тому вважаю що з правим сектором і тому подібними організаціями (оплот, самооборона...) по всій території України потрібно кардинально вирішувати питання, на вулицю повинна повернутись міліція, яка б вона не була, корумпована, брехлива, зрадницька... все має вирішити відповідна комісія, чи це буде переатестація чи звільнення, це не нам вирішувати ми люди в цьому не настільки компетентні, як всім нам здається

як на мене проблему з правим сектором треба вирішувати кардинально, всіх хто великий націоналіст до кордону з росією, а інші що будуть проти оформляти як організоване злочинне угруповування .

Не має бути так що в частини населення зброя є, а в другої шиш

Не має бути, що одна частина щось робила для революції/країни, а інша жувала соплі біля моніторів!

Що мішає всім і кожному вступити до якоїсь організації чи просто, для себе придбати зброю?!

Ви були в Києві? А я був, не в пік заворушень.... але був й допомагав на майдані.

Травмат нічого не вирішить (а для нього треба теж пакет документів), а вогнепальну зброю не продають простим смертним.

Ви можете міні назвати людей які загинули саме з ПС?

загрожує, чи ні, але я не хочу бачити на вулицях міст незрозумілих тіпочків у незрозімілій формі, схожій на воєнну. тим більше зі зброєю. я хочу чітко знати, що навпроти мене або міліція, або військовий і все, без жодних інших варіантів.

А мені загрожують! я не хочу бачити на вулицях міст гламурних тіпочків, яким байдуже до своєї країни, тим більше пофігістів, які навіть коли був штурм УМВС у Луцьку вони не піднімали дупи з крісел вереничниці, що у ЦУМІ на 3-му поверсі. Я чітко хочу знати що біля мене знаходиться громадяним-побратим, який у складний час підставить плече допомоги і не всадить ножа в спину, при цьому буде взірцем людяності і культури (і для мене не важливо чи він міліціонер, військовий чи активіст ПР)

а треба було, що вони вийшли з табельною зброєю й положили пару людей, як це було зроблено в Сумах здається при штурмі СБУ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я бачу рух вперед: моніторинг дій міськради, облради, ОДА, відслідковування судових рішень, їх громадське опрелюднення, залучання громади в її власне життя, роз'яснення моментів за якими можна впливати, об'єднюватись, знайомитись, ставати не байдужими. Все що потрібно владі від нас - байдужість, страх і тінь. Все що потрібно громаді від нас - не байдужість, рішучість і світло. Звичайно що багато владних напрямків просто перестнуть "нормально" фунциклірен, бо заточувались виключно на "ненормальну" роботу. Але якщо зараз зупинемось, до місяця все повернется до стартових позицій.

Золоті слова.

Але одне діло контролювати, а друге ,,перти плуга.

Дуже легко кричати ,, що все не так,, -набагато важче стати і робити ,,так,,

От тут ми маємо найти баланс , от сюди треба прикласти максимум зусиль , Робімо кожен своє діло найкращим чином і результат буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Й да якщо ПС такий молодець, то хай піде й поцікавиться у Яйценюка, якого хера, ми купляємо Російський газ, коли в карпатах газу цілком достатньо для потреб населення. Чому орендна плата за транзит газу така мала?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робімо кожен своє діло найкращим чином і результат буде.

Пішов токарь на завод, виготовив точну детальку, отримав зарплату, а той час міськрада проголосувала за незаконну вирубку парку біля його будинку під забудову, навіть громадські слухання невідомо з ким провела і орендну плату вже взяла. А в токаря там діти щотижня футбол ганяють "на природі". Токарю йти другу бумбезну детальку точити щоб міськрада визнала помилковим своє рішення і скасувала?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так само як в москалів ходять легенди про кривавих бЕндерівців, що їдять дітей - в Луцьку ходять легенди про Правий сектор, озброєний до зубів, що ходить по вулиці з калашами і всім загрожує.

МВС - це єдина установа яка повинна наводити порядок в країні

золоті слова!!! Твльки треба їм штат збільшити, а то на майдані ніфіга не вийшло порядок навести.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так само як в москалів ходять легенди про кривавих бЕндерівців, що їдять дітей - в Луцьку ходять легенди про Правий сектор, озброєний до зубів, що ходить по вулиці з калашами і всім загрожує.

золоті слова!!! Твльки треба їм штат збільшити, а то на майдані ніфіга не вийшло порядок навести.

я рахую що їх забагато треба нормальних, мати а не стадо, яким для прикладу був беркут, неодноразово мав справу з слідчими Луцького УМВС, вони теж не святі, але до беркуту їм далеко, хоча може мені так везло що я на хамів попадав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контролюючим органом в Міськраді має бути ревізійна комісяі. Вона ж несе і відповідальність.А яку відповідальність несе людина з автоматом, яку ніхто до Ради не обирав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правий сектор, на мою думку, повинен бути як дружинник за часів СРСР. Не більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я рахую що їх забагато треба нормальних, мати а не стадо, яким для прикладу був беркут, неодноразово мав справу з слідчими Луцького УМВС, вони теж не святі, але до беркуту їм далеко, хоча може мені так везло що я на хамів попадав

Ви, певне, не зрозуміли, про що писав difoto коли писав про збільшення штату міліції? :_02: Думаю, "беркут", як приклад трохи не вдалий.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робімо кожен своє діло найкращим чином і результат буде.

Пішов токарь на завод, виготовив точну детальку, отримав зарплату, а той час міськрада проголосувала за незаконну вирубку парку біля його будинку під забудову, навіть громадські слухання невідомо з ким провела і орендну плату вже взяла. А в токаря там діти щотижня футбол ганяють "на природі". Токарю йти другу бумбезну детальку точити щоб міськрада визнала помилковим своє рішення і скасувала?

romaxa11, я перепрошую - скільки вам років? якщо не секрет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви, певне, не зрозуміли, про що писав difoto коли писав про збільшення штату міліції? :_02: Думаю, "беркут", як приклад трохи не вдалий.

а що беркут на був в МВС?

а нафіга на на 10 людей 1 мент?

в країні повинне бути порядок, перш за все в голові у людях, повинен змінитися принцип, з не наїбеш не проживеш, на європейський, нормальні податки нормальна країна....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Казали, що сьогодні зранку біля театру стався нещасний випадок. Працівники ППС патрулюючи театральну площу випадково зашпортались об купку калашів, що якимось чином випала з сумочки дівчинки, яка виходила з Палацу Культури. В результаті події дев'ятнадцять співробітників в важкому стані доправлені додому, ще сімдесять три з травмами різного ступеня важкості продовжили патрулювання, але двадцять сім з них за декілька метрів поскользнулись на патронах калібру 7,62, які випали з дитячої коляски рожевого кольору. При огляді коляски було вилучено вісім гранат РГД-5, одинадцять Ф-1, фугасну бомбу і пару плашечок з напалмом. При оперативному огляді місця події в випадкових перехожих було вилучено три штуки БТР-80, два ракетно-зенітних комплекси бук, і одинадцять - С300. Поки тривають слідчі дії деталі слідства не розголошуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.pravda.com.ua/articles/2014/04/1/7020952/ Свіжі новини про ПС
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Казали, що сьогодні зранку біля театру стався нещасний випадок. Працівники ППС патрулюючи театральну площу випадково зашпортались об купку калашів, що якимось чином випала з сумочки дівчинки, яка виходила з Палацу Культури. В результаті події дев'ятнадцять співробітників в важкому стані доправлені додому, ще сімдесять три з травмами різного ступеня важкості продовжили патрулювання, але двадцять сім з них за декілька метрів поскользнулись на патронах калібру 7,62, які випали з дитячої коляски рожевого кольору. При огляді коляски було вилучено вісім гранат РГД-5, одинадцять Ф-1, фугасну бомбу і пару плашечок з напалмом. При оперативному огляді місця події в випадкових перехожих було вилучено три штуки БТР-80, два ракетно-зенітних комплекси бук, і одинадцять - С300. Поки тривають слідчі дії деталі слідства не розголошуються.

дитячий садок, ясільна група...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора один польський міністр сказав знкові слова ,, третій раз ми вам не допомагатимемо,, Яка би влада сьогодні не була- без цієї влади ти будеш вже завтра під раїсею.

дивно ти трактуєш слова про не допомогу третій раз.

ясно було сказано, що ви хлопи або починайте реформи, або підете далеко строєм й навіть грошей не отримаєте))

звідси питання де реформи чи хоча б їх обговорення? якби нові-старі у владі почали з реформ, а не популізму все було б інакше.

а що ми маємо? відволікаючу Нацгвардію (новий беркут для юлі), новий мєнтовский безпредєл й показові польоти економ класом? ха-ха, серйозні реформи...

точно, я забув, це ж правий сектор винуватий, що у нас нічого, крім квотного поділу посад, не відбувається :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я перепрошую - скільки вам років? якщо не секрет?
одинадцять
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я перепрошую - скільки вам років? якщо не секрет?
одинадцять

а вам у школі зараз не треба бути? мама знає що ви тут переписуєтесь із дорослими людьми на дорослі теми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бля, Костя, не сміши, це старий пес під 40 з жінкою і двома дітьми:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До Луцького ПС не одноразово ставилось питання, що до Буратіно.... ось можеш мені відповісти вони там були? чи Романюк й Козюра є спонсорами?

але ти й гаразд чужими руками попіл загрібати. особисто тобі, щось там не подобається з буратіно й ти вирішив, що правий сектор/майдан/інопланетяни це мають вирішувати? збирай ініціативну групу, вилазь від компютера й вирішуй? кишка затонка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бля, Костя, не сміши, це старий пес під 40 з жінкою і двома дітьми :)

а по текстам і не скажеш - дитячий максималізм так і пре

p.s. мені теж під сорок, але я точно не старий пес, і ти ніби то теж, але оговорочка по Фрейду )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...