Перейти до змісту

Війна


phantom

  

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Народ з Ростова стібеться в вконтакте і питає, скільки Коломойський за Януковича дасть. :0155:

Відпиши їм, що ми всією громадою скинемося на це святе діло. Хоча, путлєр обіцяв цього ідіота бандероллю в Донецьк доставити.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Місцеві у Маріуполі допомагали ловити диверсантів

Місцеві мешканці Маріуполя допомагали правоохоронцям затримувати нападників на військову частину.

Про це розповів радник голови МВС Станіслав Речинський в Антитерористичному центрі в четвер

"Варто зазначити, що місцеві мешканці допомагали затримуватидиверсантів (які розбіглися після відбиття штурму військової частини)", - сказав він.

Речинський нагадав, що військова частина у Маріуполі посилена спецпідрозділом "Омега". "Це той самий підрозділ, яким ми всі, скажімо так, тісно спілкувалися під час Майдану. От такий парадокс: зараз вони дуже активно захищають нашу країну".

Він додав, що частина нападників у Маріуполі були у стані сильного алкогольного сп’яніння.

За словами радника голови МВС, правоохоронні органи також виявляють велику кількість наркотичних речовин в місцях перебування сепаратистів, "зокрема, велику кількість метамфітаміну".

"Українська правда"

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/17/7022781/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сафарі відкрите..

Як заробити на терористах

За информацию о злоумышленниках и их поимку компании и политики обещают до 500 тыс. грн.

Про це пише Деловая Столица.

Штаб национальной защиты Днепропетровской области установил вознаграждение за поимку российских диверсантов - $10 тыс. за каждого наемника. Для нынешнего губернатора Днепропетровской области Игоря Коломойского платить за сведения о преступниках - дело не новое. Его "Приватбанк" уже давно занимается этим, гарантируя вознаграждение за информацию, способствующую раскрытию любого преступления, совершенного против банка - от нападения на отделение до получения кредита по поддельному паспорту.

Как пример, на днях "Приватбанк" объявил о выплате 25 тыс. грн. за любую информацию, которая поможет задержать преступников, ограбивших в ночь на 10 апреля банкомат во Врадиевке (Николаевская обл.). За сведения о лицах, которые с 28 по 31 марта подожгли несколько отделений Приватбанка в Харькове, банкиры готовы заплатить 100 тыс. грн.

В последнее время политики и общественные деятели стали активно предлагать деньги за информацию о преступниках.

- Нардеп Геннадий Бобов объявил вознаграждение в 50 тыс. грн за информацию о похищении активиста "Свободы" Василия Сергиенко, который 5 апреля был найден мертвым со следами пыток.

- Лидер Партии свободных демократов Сергей Одарич назначил вознаграждение в размере 10 тыс. евро за информацию о местонахождении бывшего черкасского губернатора Сергея Тулуба, который обвиняется в завладении государственными средствами в сумме 135 млн грн.

- Редакция газеты "Вести" объявила вознаграждение в 500 тыс. грн. за информацию об убийце журналиста Вячеслава Веремия, который 19 февраля умер от огнестрельного ранения.

- $100 тыс. вознаграждения обещает общественная организация "Украинская Галицкая ассамблея" за информацию, которая поможет найти убийц активистов Юрия Вербицкого и Романа Сеника.

- Днепропетровское ООО "Автотранссервис" обещает 50 тыс. грн. тому, кто назовет имена злоумышленников, которые в конце февраля сожгли 25 автобусов.

- Чиновники Винницы согласны заплатить 10 тыс. грн. за информацию о злоумышленниках, которые в марте неоднократно обстреливали из пневматического оружия или рогатки общественный транспорт, в котором находились пассажиры.

В отличие от США, в Украине система вознаграждений за поимку преступников еще не прижилась. В Соединенных Штатах на этом можно заработать от $100 тыс. до $25 млн. Причем, наиболее ценятся "головы" террористов и наркобаронов. Например, гражданин Египта, выдавший американским властям местоположение одного из организаторов терактов 11 сентября Халида Шейха Мохаммеда, получил $25 млн. Сейчас в мире действует более 1 тыс. государственных и общественных организаций, которые обращаются к гражданам с просьбой о помощи в поисках преступников.

http://espreso.tv/article/2014/04/17/yak_zarobyty_na_terorystakh

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від початку анексії Криму в Україну не пустили 12 тисяч росіян

Українська митниця може працювати в двох режимах: "нех*й шастать" і "нехай щастить" ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Україна може подавати заявку на членство в ЄС – резолюція Європарламенту

Як передає власний кореспондент УНІАН у Брюсселі, про це йдеться у резолюції Європарламенту "Тиск Росії на країни "Східного партнерства" і дестабілізація східної України", ухваленій під час сесії у Страсбурзі.

(Європарламент) підкреслює, що угоди про асоціацію з Україною та іншими країнами "Східного партнерства" не є кінцевим пунктом у відносинах з ЄС, і зазначає, що у відповідності до статті 49 Договору про ЄС, Грузія, Молдова та Україна, як і будь-яка інша європейська держава, мають європейську перспективу і можуть подавати заявки про прийом у члени ЄС за умов дотримання принципів демократії, поваги основних свобод та прав людини, прав меншин та гарантування верховенства права", йдеться у резолюції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, ну що то, вибачте, за херня? Ця шарахнута влада врешті решт визначиться- зрадили біля Краматорська військовослужбовці, віддавши( як тепер виявилось, не зброю а затвори), чи ні? З ранку Турчинов віддавав під суд всю 25-у окрему Дніпропетровську повітряно-десантну бригаду. А тепер, виявляється, є інфа що зброю не віддавали, і, нібито не зрадили

Тимчук: Українські військові не віддавали сепаратистам зброю...Тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається зброя без затворів, як машина без двигуна - вона якби э, але толку з неї мало. Тобто у разі потреби, поки нею скористаються, мине купа часу... Десант роззброєний.

Мирні люди сидять по ночах в\дома, та читають дітям казки на ніч, а не вештаються з автоматами чи біля автоматчиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аэрофлот предупреждает пассажиров о масштабных ограничениях на въезд в Украину, введенных местными властями

17 апреля 2014 года, Москва. – Аэрофлот извещает пассажиров о жестких ограничениях, наложенных украинскими властями на въезд в страну. В соответствии с официальным извещением, полученным авиакомпанией, в пересечении государственной границы Украины будет отказано:

1. Всем гражданам РФ мужского пола возрастом от 16 до 60 лет.

Пропуск этой категории будет осуществляться по решению начальника регионального управления (пограничного отряда) после проведения контроля лишь в экстренных случаях при наличии: документов подтверждающих родственные связи, смерть или тяжелую болезнь близких родственников, заверенных оригиналов приглашений юридических и физических лиц или на основании информирований направленных Администрацией Госпогранслужбы.

Без подтверждающих документов въезд будет разрешен только гражданам РФ, которые следуют семьями с детьми.

2. Гражданам Украины мужского пола возрастом от 16 до 60 лет, которые зарегистрированы на территории Автономной Республики Крым и города Севастополь.

Пропуск этой категории лиц будет осуществляться по решению начальника пограничного отряда лишь в случае следования на похороны близких родственников, наличия документов о тяжелой болезни близких родственников, билетов на самолеты, туристических ваучеров или на основании информирований Администрации Госпогранслужбы.

Граждане Украины женского пола возрастом от 20 до 35 лет, которые зарегистрированы на территории Автономной Республики Крым и города Севастополь, будут пропущены на территорию Украины только по результатам проведения фильтрационно-проверочных мероприятий.

Указанные ограничения не применяются в отношении летных и кабинных экипажей, а также инженерно-технического персонала авиакомпании.

Аэрофлот рекомендует пассажирам, которые относятся к перечисленным выше категориям, временно воздержаться от поездок в Украину. Возврат авиабилетов по направлениям: Москва – Киев, Москва – Днепропетровск, Москва – Донецк, Москва – Харьков, Москва – Одесса будет осуществляться без штрафных санкций.

Неужто разродились :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто має бажання, може "погратися" з колорадами.

Качаємо Zello на свій IPhone. Реєструємось під ніком на зразок "БродягаДонбасс" і слухаємо, спілкуємось, дезінформуємо, потрошки керуємо і отримуємо задоволення! А ще якщо трошки почитати карту вибраного міста, то можна гарно тих москалів поганяти по Краматорську чи Маріуполю І в іноземній російській мові повправляємось, і "баки заб"ємо" ворогу!

post-6584-0-90876800-1397742362_thumb.jp

Друзья мои, Вы не поверите! Только что мне звонили друзья с Севера Тюмени. Им остро не хватает информации о событиях в Украине! Знаете что предложили? Дружно комментировать наши события под всякую безобидную российскую информацию типа продажа квартир во всех городах России, в Омские, Тюменские новости....., продажа тракторов, помады, памперсов, тампонов, анальгина! Оказывается - катит! Я только что прокомментировал новостями о начале операции антитерор и начале массовой ликвидации русских бандитов в рекламе одго предприятия славного Челябинска по продаже арматуры! Оказывается - катит! Прошло на ура! "Диванная Сотня", "Ангелы Монитора", "Рыцари Черной Мышки" - дружно за дело! Для Вас - непочатый край работы! Устроим раше "легкую" DDOS атаку!

Слава Украине!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сепаратисты пытаются захватить аэропорт в Донецке

Сепаратисты пытаются захватить международный аэропорт в Донецке. Об этом сообщает корреспондент РБК-Украина.

К аэропорту пришло до 150 активистов "Донецкой народной республики" и около 50 бойцов расформированного спецподразделения МВД "Беркут". Они пытаются взять аэропорт под контроль. Администрация выражает солидарность с активистами и в связи с провозглашением ДНР принимает условия.

Администрация готова передать аэропорт под контроль ДНР. Однако, по словам сепаратистов, здание аэропорта захвачено людьми в черной форме: на его крыше сидят снайперы, которых активисты идентифицируют как бойцов внутренних войск Украины.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith

Штука в тому, що сепаратистів в аеропорту там вже внутрішні війська тиждень чекають. От і дочекались ))

Сепаратистам в Донецькому аеропорту повідомили, що їх вже тиждень чекають військові з бронетехнікою

У Донецький аеропорт сьогодні, 17 квітня, прибули близько 70 невідомих активістів

Про це повідомили в прес-службі Донецького міжнародного аеропорту ім. Сергія Прокоф'єва, пише Еспресо.TV з посиланням «УРА-Информ.Донбасс».

За даними прес-служби, люди не озброєні, роботі аеропорту не перешкоджають, з ними зараз ведуться переговори. Дані активісти зараз знаходяться в будівлі.

Водночас, співробітники аеропорту повідомили, що бійці української армії зі зброєю і бойовою технікою вже тиждень перебувають на території аеропорту.

http://espreso.tv/news/2014/04/17/separatystam_v_doneckomu_aeroportu_povidomyly_scho_yikh_vzhe_tyzhden_chekayut_viyskovi_z_bronetekhnikoyu

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жесть, зараз москалі будуть в Україні на вагу золота

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alexvvv, так наземні пункти пропуску ж не перекрили ))) рів то викопали, але ж через ліса до нас основна нечисть і добирається. потрібно укріплювати та добирати на м.п.п. людей,і то у великих кількостях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жесть, зараз москалі будуть в Україні на вагу золота

А вот с форума Краматорска

"а теперь по поводу захвата наших БТРов возле старо городского базара, рассказала одна знакомая которая там держит ларек моей знакомой : Перед тем как подъехали наши БТРы, к старо городскому рынку подъехала крытая машина и из ние высадили очень много женщин. Все подумали или покупатели , или торгаши. Но они пошли по базару и начали подогревать публику с возгласами: шо это за власть, которую надо снять, а это не наша Украинская армия. После появления наших БТРов рыночники им понесли поесть и по пить, закрывши предварительно свои ларьки. После появились эти женщины которых завезли на будковой машине и начали орать на наших украинских солдат , которых кормили краматорчане, т.к. наши солдаты были голодные. Буквально через три минуты появилось шесть легковых машин, из которых вылезли очень взрослые дяди (не сопляки). Которые под прикрытием этих завезенных женщин , потребовали сдать оружие. Солдатики стрелять в женщин не отважились и отстегнули рожки, передав их террористам."

Думаю надо всем запрещать, и женщинам тоже.

P.S. Кстати они организовывают митинг "ЗА ЕДИНУЮ УКРАИНУ" в 18-00, уже где-то фотки есть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя думка така,все це добре,АТО,воєнізовані загони оборони ,та інше.Але суспільство вже стало більш*меркантильним,чи що...І приклад Коломойського(не треба,я думаю пояснювати який приклад)на сьогодні самий дієвий.Я все розумію,за просто так ні один олігарх нічого не зробить.Але коли горить хата,ви питаєте ціну 1 м.куб. води?І І дуже швидко треба поставити нашиих*гаманців* перед вибром,або*башляєш* за ГРУшніка,або ні. і ніяких *ми тут порадимося* не проходить.*Так* чи*ні*-все.Потім розберемося,вони своє відібьють,тут навіть к гадалці не ходи.Але зараз ніякого словесного поносу,Так*?-*Ні*? Два простих запитання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що на ТВі брали інтерв'ю у міністра оборони Литви. Сказав цей дядько дуже просту річ:"У вас( в Україні), найбільша армія в Європі. Чого чекати, що якийсь добрий дядько з Європи, прийде і вирішить все за вас? Ви держава чи ні, і чи треба вам ця територія (Донбас, Херсон і таке інше). Як що треба, то захищайте її. В співвідношенні армія-сепаратисти, армії набагато більше.То невже не можна розігнати ту купу "зелених чоловічків"? А як що ця територія вам як тягар, віддайте її і все. Вибір і остаточне рішення ТІЛЬКИ ЗА ВАМИ".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прохи офф-топа.Але вже давно не було такого настрою.Читаю останні сторінки теми,та й УП,Цензор, і з"являється оптимізм.Може дійсно не все так погано? Не дарма кажуть:" Українці довго запрягають,та швидко їдуть".Чого тільки варті мітинги за єдність у Луганську,Краматорську,Донецьку...Все мусить бути добре.

Слава Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прохи офф-топа.Але вже давно не було такого настрою.Читаю останні сторінки теми,та й УП,Цензор, і з"являється оптимізм.Може дійсно не все так погано? Не дарма кажуть:" Українці довго запрягають,та швидко їдуть".Чого тільки варті мітинги за єдність у Луганську,Краматорську,Донецьку...Все мусить бути добре.

Слава Україні!

Багато залежить від переговорів у Женеві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...