Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

каву вытчизняну купуй, велик тежж

в рожищах росте, обжарка струмівка?

ровер хтз?

Білорусь і Польща це вітчизняне?

щось ти дружок куйню всяку радиш...

• +1 4
  • -1 1
  • Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

каву вытчизняну купуй, велик тежж а ноутбук і мобілу поїдь купи в Білорусіїї, чи Польщі.

ти пив ту каву вітчизняну ? Я мав необачність купити в зернах, якоїсь там львівської розфасовки, барахло барахлом, й це в зернах. Галка правда норм.

Опубліковано (змінено)

Сьогодні скажуть, чи нам їм дадуть позичать трішки грошей. Посилаємо промені добра Христі Лагард усією бордою :-)))

jfb6E.png

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано

Сподобалось вчорашнє повідомлення на форумі http://forum.kurs.co...rivne/page-1796 Можливо не всі перечитують - то скопіюю...

...

Межбанк у нас понятно где (в узде), а слухи и эмоции сейчас такие: вроде бы все плохо, но вот-вот дадут 20-30-40 миллиардов кредита и тогда ух заживем. Весна пришла, птички поют, в плохое верить не хочется, а в кредит - хочется. Это все напоминает героиного наркомана в терминальной стадии, вся жизнь, вся вера и все эмоции которого подчинены одному - очередной дозе.

Теперь по кредиту. Тут задавались вопросом, действительно ли МВФ не понимает этого шулерства с курсами, процентом долга, исполнимостью бюджета и так далее? Отвечаю: отлично он все понимает. Но фонд очень хочет дать Украине этот чертов кредит, а поскольку в правлении фонда все чиновники и бюрократы, им нужно прикрыть свою задницу. А для этого нужно формальное соотвествие правилам фонда. Поэтому курс зажимают всеми силами. Это как накачать нашего торчка стимуляторами: какое-то время он будет производить впечатление нормального человека, его можно показать на публике. А потом будет инсульт.

Итак, раз кредит дадут, получается, что все хорошо и птички поют не зря? Черта с два. МВФ суетится не ради нас, а ради себя любимого, ради собственных западных банков (и самого фонда, между прочим), которым Украина торчит денег и которые плохо себя почувствуют, если денег им не вернут. Вся эта история с траншем МВФ - это перекредитовка на кабальных условиях, не более того. Украину сейчас нагибают, чтобы она взяла денег и влезла в долговую яму, выхода из которой нет. Между прочим, Испания, Португалия и даже Ирландия от кредитов на похожих условиях отказались. И правильно сделали.

Весь этот спектакль не для нас и не ради нас. Украина тратит последние оставшиеся у нее жалкие силы, чтобы станцевать перед богатенькой публикой, а потом упасть замертво.

Ах да, что будет с курсом? МВФ плевать на курс. МВФ плевать на исполнение бюджета, и уж тем более на коррупцию и что-то там еще....

Опубліковано
Официальный курс основных валют, установленный НБУ, зафиксирован на уровне:
  • 100 долларов США — 2173,5710.
  • 100 евро — 2360,4981.
  • 10 российских рублей — 3,6230

Напомним, в конце февраля, во время совещания Порошенко в ультимативной форме потребовал от главы НБУ Валерии Гонтаревой стабилизировать курс на уровне 21,7 грн/$, на который ориентировался Кабмин при утверждении изменений в госбюджет-2015.

В свою очередь, эксперты прогнозировали, что «курс Порошенко» — нереальный.

Опубліковано

Совет директоров МВФ одобрил выделение Украине $17,5 млрд кредита. Об этом сообщается в пресс-релизе Фонда.

Данный кредит предоставляется в рамках новой программы расширенного финансирования.

http://podrobnosti.ua/2021293-mvf-odobril-vydelenie-ukraine-175-mlrd-kredita.html

Опубліковано

скільки вже кожний з нас винен за тих п$#@расів, що набрали кредитів від нашого імені та собі по кишенях розкидали? по $6500 чи вже більше?

• +1 4
Опубліковано

скільки вже кожний з нас винен за тих п$#@расів, що набрати кредитів від нашого імені та собі по кишенях розкидали? по $6500 чи вже більше?

Трохи застаріла інфа, бакс там по курсу 16, та все ж

i90Fl.jpg

Зараз візьму калькулятор і поділю.

Так, мешканців тимчасово окупованих територій і новоросів враховуєм?

Опубліковано

Так, мешканців тимчасово окупованих територій і новоросів враховуєм?

враховуєм платежеспроможне населення, а його не так вже й багато. бо це неправильно розділити суму борга на все населення, типу пенсионерів та школярів. а ще краще буде взяти кількість людей що брали участь у голосуванні до верховної ради. вона відома на 100%

• +1 1
Опубліковано

скільки вже кожний з нас винен за тих п$#@расів, що набрати кредитів від нашого імені та собі по кишенях розкидали? по $6500 чи вже більше?

Опубліковано

во время совещания Порошенко в ультимативной форме

Ооо! То нехай ще пару разів прикрикне на неї і дивись долар по 8 стане...:)
Опубліковано
Черта с два. МВФ суетится не ради нас, а ради себя любимого, ради собственных западных банков

якась маячня.

дати нам ще скількість грошей, щоб ми віддали ще трохи... а далі "здохли". Навіщо вливати, якщо всерівно відомий результат? Такі розумні люди і так туплять?

Якщо і вливають, то з певним підтекстом - землю прикупити в перспективі за безцінок, або ще щось. "Мертва" країна на кордонах європи теж не айс для будь-кого.

Ах да, что будет с курсом? МВФ плевать на курс. МВФ плевать на исполнение бюджета, и уж тем более на коррупцию и что-то там еще....

судячи з цього, курс буде рости. Тоді тим-паче дивно виглядає продажа по 25-27. Купувати справді можуть, але раз чекаємо подорожчання, то навіщо випускати з рук прибуток?

Опубліковано (змінено)

МВФ плевать на курс. МВФ плевать на исполнение бюджета, и уж тем более на коррупцию и что-то там еще....

Насправді ця фраза означає ,. Прийдіть і зробіть все за мене, бо я хороший, а ви всі гади і буржуї,.

Нафіга тут постити маячню рускіх ,,експертів,,

А ось коментар простого читача на кремлівському сайті.

17,5 лярдов - нормально. Пожалуй можно вложиться в посевную (весна на дворе), рассчитаться с поставщиками энергоносителей, подкинуть экспортно-ориентированным предприятиям, подкинуть пенсионерам, кое-что медицине и образованию, подлатать энергопроизводящие предприятия и вперёд
Декому з наших має бути соромно. Змінено користувачем Nokian
Опубліковано

МВФ плевать на курс. МВФ плевать на исполнение бюджета, и уж тем более на коррупцию и что-то там еще....

Насправді ця фраза означає ,. Прийдіть і зробіть все за мене, бо я хороший, а ви всі гади і буржуї,.

Нафіга тут постити маячню рускіх ,,експертів,,

це я запостила, соррі, я ж забула що Ви тут главний експерт по курсу долара )))

...Тоді тим-паче дивно виглядає продажа по 25-27. Купувати справді можуть, але раз чекаємо подорожчання, то навіщо випускати з рук прибуток?

А може просто потрібно комусь показати гарну картинку?

Опубліковано
А може просто потрібно комусь показати гарну картинку?

ок, показують ті, кому треба показати, а інші навіщо продають?

ІМНО, що буде далі ніхто не знає, всі орієнтуюця в межах пів дня і то частина на інсайдерській інформації.

Загальну тенеденцію можуть повернути в межах 20-30%, а це реально страшно :(

Опубліковано

Та тут є юзери експерти з кармою по дві з половиню тисячі, що пророкують курс по 100 , а деякі по 400 грн за долар..Але не вони, не я і навіть не Гонтарєва встановлюють курс (не спекулятивний, що може тривати тиждень, два) , а довготривалий.Встановлює його ринок.

Чим менше в населення грошей , тим менше в нього бажання купувати долар.

Все інше від лукавого.

Опубліковано
Черта с два. МВФ суетится не ради нас, а ради себя любимого, ради собственных западных банков

якась маячня.

дати нам ще скількість грошей, щоб ми віддали ще трохи... а далі "здохли". Навіщо вливати, якщо всерівно відомий результат? Такі розумні люди і так туплять?

Якщо і вливають, то з певним підтекстом - землю прикупити в перспективі за безцінок, або ще щось. "Мертва" країна на кордонах європи теж не айс для будь-кого.

щоб гарантовано , без варіантів, скупити дешево землю, та ще й в цетрі Європи. Що значить *мертва* ? Це ж не ядерне пепелище, ну буде така собі Молдавія 15 років назад, крепко за це переживали в Європі ?

судячи з цього, курс буде рости. Тоді тим-паче дивно виглядає продажа по 25-27. Купувати справді можуть, але раз чекаємо подорожчання, то навіщо випускати з рук прибуток?

а осінню як кредит дали, курс не виріс ? Особисто я тоді думав, ну нарешті, дадуть кредить, курс остепенится, й чим все закінчилось ? Від теперішнього кредиту, особисто я іллюзій вже не плекаю, можливо курс призупинится на якийсь термін, але не надовго, хоча звичайно, хочется сподіватись на краще

• +1 2
Опубліковано

MANJAK11, я коментував плач про те, що буде рости при вільній пропозиції по 25,2.

вангувати куди піде курс неможливо - ми незнаємо що завтра вчудить наше керівництво:

- зніме частину заборон і випустить імпортерів на міжбанк напряму

- дасть ще надцять мільярдів рефінансування

- пустить частину траншу на продаж

- да хз що ще їм прийде в голову

а без цієї інформації прогноз по курсу всерівно що на кавовій гущі...

Опубліковано

Та тут є юзери експерти з кармою по дві з половиню тисячі, що пророкують курс по 100 , а деякі по 400 грн за долар..Але не вони, не я і навіть не Гонтарєва встановлюють курс (не спекулятивний, що може тривати тиждень, два) , а довготривалий.Встановлює його ринок.

Чим менше в населення грошей , тим менше в нього бажання купувати долар.

Все інше від лукавого.

та ти що ? А до цього часу була чітка впевненість, що хто хто , а ти то вже ТОЧНО знаєш, який курс буде. Й ще раз, *на пальцях* розкажи, як населення впливає на загальний курс доллара, ато я трохи теєво, й до цього часу *не доганяю*, як то воно так. Все ще думаю, бляха муха, що ОСНОВНИЙ впливач на курс це наразі міжбанк, а населення то так - *мєлочь по карманам тиріть*

• +1 2
Опубліковано

вангувати куди піде курс неможливо - ми незнаємо що завтра вчудить наше керівництво:

Середина - кінець квітня долар буде від 60грн, інформація 100%, хочете вірте хочете ні!!!

• +1 2
  • -1 9
Опубліковано

ОСНОВНИЙ впливач на курс це наразі міжбанк, а населення то так -

А для кого ж купує міжбанк? Не для того, щоб завезти за ці долари товари і продати населенню? Ті, кому треба було перевести вільну гривню в долар і вивезти капітал-зробили це вже давним давно .І не на міжбанку.І не по таких прмітивних схемах.

А імпортери зараз ризикують завозити значно, значно менше товару, на значно менші суми.Вже в минулому році в нас у результаті було позитивне зовнішньоторгове сальдо, вперше за 10 років.

Таким чином і встановлюється рівновага попиту і пропозиції.Я ї бачу в діапазоні від 20и до 25 грн.

Опубліковано
Таким чином і встановлюється рівновага попиту і пропозиції.

це при умові, що нацбанк не домальовує нулики на рахунках...

Опубліковано

Середина - кінець квітня долар буде від 60грн, інформація 100%, хочете вірте хочете ні!!!

Звідки такий оптимізм ?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...