Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зачем паніка, кто в банке работає не на прінесі/подай/состав договор тот в курсе. Нам же крохі тех крох інформації доходять.

Для чого та мова? Я працював в банку в період 08-09 років і тоді навіть директор банку, який в тій сфері давно крутиться, не міг дати прогнози навіть станом на добу. А тут вже аж до вересня курс знають )))
  • Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

курс 90 може бути, якщо збереться стадо безтолкових, переляканих людей, які самі зроблять таку ціну за долар своїми панічними діями......

не зроблять, їхні 100-500-1000 доларів на брата - це капля в морі Нацбанку і міжбанківських торгів, які на нас спекулюють і спихають провину з курсос знову ж на нас, типу самі винні.

,

да буде срач на 50 сторінок.

Опубліковано

23грн-долар, як на мене то це й так забагато (навіть при такому курсі жити в Україні з оптимістичним настроєм не получиться....

Нещодавно був в ЦНАПІ там газетка лежала з біржі праці, середня зарплата по тій газетці була приблизно 1500 грн в місяць, найвища пропонувалась інженеру програмісту 3200 і за цігроші він має знати , робити та вміти все від сисадміна до розробника нових програмних продуктів... Ви тепер подумайте самі що у випадку коли долар буде рости до того рівня який тут прогнозують то як мінімум половина Українців просто повісяться, а інша частина піде з кровавими очима фізично усувати той один відсоток населення який володіє 99-ма відсотками усіх ресурсів країни... тоді й почнеться повне очищення влади....

Опубліковано (змінено)

курс 90 може бути, якщо збереться стадо безтолкових, переляканих людей, які самі зроблять таку ціну за долар своїми панічними діями......

не зроблять, їхні 100-500-1000 доларів на брата - це капля в морі Нацбанку і міжбанківських торгів, які на нас спекулюють і спихають провину з курсос знову ж на нас, типу самі винні.

,

да буде срач на 50 сторінок.

Я не кажу що курс напостійно дані дії населення змінять, а от "американські гірки" курсу зроблять однозначно (вже ж купували долари по 40, то й знайдуться переляки які й по 100 купуватимуть). В даний час на купівлі-продажі фантиків валютних наші керманичи нормальні статки здобувають, нормальний бізнес купив по 20 продав по 100 а потім знову купив те саме по 23 - заробив кучу бабла ще й розказуєш який ти чудотворець і не хай тебе всі цілують в сраку бо ти зміцнив гривню..... то ппц.... таке в нас життя

Змінено користувачем prorok
Опубліковано

а інша частина піде з кровавими очима фізично усувати той один відсоток населення який володіє 99-ма відсотками усіх ресурсів країни...

Почитай про досвід Аргентини, може зрозумієш, чому нічого такого "з кровавими очима" не буде.

• -1 1
Опубліковано
23грн-долар, як на мене то це й так забагато

при курсі 20+ та зап в 2000-3000 тис економіка ефективно працювати не буде у нас. Стабілізація курсу на 40-50, і будуть летіти голови в прямому значенні цього слова, в такий варіант я не дуже вірю, бо буде нова революція, якщо там зверху цього хочуть, то нехай...

Опубліковано (змінено)
23грн-долар, як на мене то це й так забагато

при курсі 20+ та зап в 2000-3000 тис економіка ефективно працювати не буде у нас.

Чому?

країна абсолютно нічого не виробляє, все завязано на імпорті. власного виробника ніхто не піднімав і не збирається піднімати, сфера послуг на низькому рівні, весь наш бізнес це продаж або перепродаж природних ресурсів. Навіть для того, щоб виробляти щось своє потрібно 30-50% імпортних складових. На 50-100$ довго так проживемо?

Реформ - 0,0, хабарництво зашкалює, в кабміні реально делетанти, приймають економічно тупі рішення (так як сам маю економічну освіту, трохи в цьому розбираюсь).

Змінено користувачем charlie
Опубліковано

навіть в китаї курс вигідніший

навіть, Карл, в Китаї.

Китай зараз на такоооому підйомі..

Экономика Китая обогнала США по ВВП, пересчитанному в доллары по паритету покупательной способности, следует из обновленной 7 октября базы макроэкономических прогнозов МВФ. И хотя Поднебесная пока не вырвалась вперед по ВВП в рыночных валютных курсах, мало кто сомневается, что это лишь вопрос времени. РБК вспоминает составляющие стремительного экономического успеха Китая, в основе которого остается принцип «торопись медленно».

Опубліковано

навіть, Карл, в Китаї.

Экономика Китая обогнала США по ВВП, пересчитанному в доллары по паритету покупательной способности, следует из обновленной 7 октября базы макроэкономических прогнозов МВФ. И хотя Поднебесная пока не вырвалась вперед по ВВП в рыночных валютных курсах, мало кто сомневается, что это лишь вопрос времени. РБК вспоминает составляющие стремительного экономического успеха Китая, в основе которого остается принцип «торопись медленно».

Ти новини не читаєш, хоча б на тому ж РБК?

• +1 1
Опубліковано

Економіку Китая підняли. Причому підняли економічно розвинені країни, які перевели своє виробництво у Китай. А перевели, тому що там немає проблем з кадрами і немає корупції. Ось така вийшла любов між капіталістами і комуністами.

Опубліковано

навіть в китаї курс вигідніший

А як же ж недавній обвал фондового ринку в Китаї? Це те ж ознака грандіозного росту? Та й наскільки я чув в Китаї зараз не ріст, а навпаки - рецесія :)

Опубліковано

Для того та мова, що єслі я знаю на чом поднять денег, смисл с тобой делітца (діректор так думає)

а ти як думаєш, коли кажеш, що 100% буде рости?

відкривай свої джерела, чи ти так, пальцем в небо?

хтось може начитатися прогнозистів і попасти на свої кровні, тож краще не писати своїх 100500% прогнозів.

• +1 1
Опубліковано

Китай прорветься, там заходи по стабілізації та реформи дієві проводяться.

але мова все-таки про курс в Україні і про те, що навіть при проблемах на фондовому ринку не варто казати "навіть в Китаї" і порівнювати економіки країн, які кардинально відрізняються.

Опубліковано

] Для чого та мова? Я працював в банку в період 08-09 років і тоді навіть директор банку, який в тій сфері давно крутиться, не міг дати прогнози навіть станом на добу. А тут вже аж до вересня курс знають )))

Для того та мова, що єслі я знаю на чом поднять денег, смисл с тобой делітца (діректор так думає)

Діректор знає приблизно стільки саме, як і Itzamna ;)

тобто, нічого не знає напевне. і про курс, і про інфляцію, і про те, якою завтра буде середня ЗП в доларах...

Опубліковано

Китай прорветься, там заходи по стабілізації та реформи дієві проводяться.

Хотілося б дізнатися які саме :) ?

Заходи стабалазаціі я маю на увазі.

Опубліковано

Хотілося б дізнатися які саме ? Заходи стабалазаціі я маю на увазі.

та будь ласка, але надалі гугли самостійно

Китайський фондовий ринок відскочив у плюс.

Біржовий регулятор, який останнім часом перевіряє роботу біржі і марно намагався зупинити падіння протягом останніх двох тижнів, вдався до рішучого заходу – заборонити акціонерам з великими пакетами компаній, що торгуються тут, продавати акції.

Китайський ринок пішов в 6-відсотковий плюс.

09/07

надалі для обговорення фондового ринку Китаю пропоную створити відповідну тему, а тут відписуватися по темі топіка

Опубліковано

Хотілося б дізнатися які саме ? Заходи стабалазаціі я маю на увазі.

та будь ласка, але надалі гугли самостійно

А я то думав що ти розбираєшся в питанні ...

Опубліковано

а ти думаєш звідки я новини та інші статті читаю, щоб дізнатися про фондовий ринок Китаю? зомбоящик не дивлюся...

ааа, я ж забув, що зі мною сам Сі Цзиньпін по скайпу радиться....

Опубліковано (змінено)

банкомат ПБ видає новенькі 500тки.., "совпадєніє"?

Під Дельту друканули, скоро "щасливі вкладники" наїдяться зелені і (черговий) кошмар трохи поутихне.

До речі рішення еміснути під Дельту було вірне, а то як довіра до фонду гарантування вкладів була-б підірвана - всі понесли б зелень під матрас, на фоні істерії "дефолт, всьопропало" ольгінців Пуйла. Як результат - економіка обескровлена, знов "друкуй бумагу", десь так.

Змінено користувачем Harddriver
Опубліковано

Яким буде курс долара в кінці року? Кандидат економічних наук, президент Українського аналітичного центру і просто хороша людина *мир-двері-м'яч* дає розгорнуту відповідь на це питання )))

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...