Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 20.02.2015 в 10:59, MANJAK11 сказав:

81b41fea8ef1639b16bb9e6174e0ed2e.png

Ах ти ж грьобаний ти кібастус!!! Лягав спати при курсі 28, а встав при 30.5! :_09: Нібєзінтірєсноє развітіє сабитій...

"...в бюджеті закладено курс 21..., більше 25 не буде.... і т.д"

Як ви думаєте, вони вміють рахувати?

Думаю так!

Вони рахують нас всіх гiвном!...

• +1 6
  • Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

я думаю це вже потрібно піднімати питання некомпетентності всього уряду а не однієї пані гон... ото це більш схоже на дітей в садочку які вгадують а не на професійний уряд який знає як себе буде вести економіка. Або дійсно ми для ни нахто інші як тупі смерди

• +1 3
Опубліковано (змінено)
  Цитата
Лягав спати при курсі 28, а встав при 30.5!

:D

Та не вирішує нічого Гонтарєва, вона пішак. Там крутіші гравці типу Пороха, Коломойського, Льовочкіна, Фірташа, Ахметова... Дехто з великих гравців, я так зрозумів, під кінець хоче увірвати і втекти. Той же ж Ахметов, де він? якщо не помиляюсь то він після подій майдану весь час сидить в Лондоні. Жеваго не вилазить з Швейцарії. Коломойський тільки тут, бо він по суті зараз людина по впливу №1 в країні. У Порошенка тільки один вихід (поки силові структури за ним) або прямо братися за Коломойського , або той його повністю з"їсть.

Змінено користувачем charlie
  • +1 2
Опубліковано
  В 20.02.2015 в 07:55, Davids сказав:
  В 20.02.2015 в 07:52, vovaoks сказав:

Говерла 28.9грн/$ що далі?

30

30.5 і росте, що буде далі в голову не вкладається.

Опубліковано

А що буде? При такому курсі мені і гривня приваблива стає. Знаєте яка зараз бумбезна статистика в тих валянків? ще Україна такого сальдо в житті немала. І їм видать сподобалось.

Опубліковано (змінено)

Кажется пора закупать все что можно. Нужно избавляться от гривны. Думаю гривну специально обесценивают что бы скупить что то.

Змінено користувачем starOFF
Опубліковано
  В 20.02.2015 в 13:54, starOFF сказав:

Кажется пора закупить что то можно закупить. Нужно избавляться от гривны

тю,

те що може полежати ще літом треба було б купляти

а що, маєте багато гривні?

Опубліковано

А може це просто тому справи в економіці ой реально як в жопі... ВВП падає, експорт теж. Ми ж нічого не продаємо толкового щоб можна було купити щось з-закордону. В Луцьку багато експортних підприємств ? які реально завозять валюту ? Задайтесь питанням на чому заробляють більшість крутих підприємців ? Вони щось виробляють ? чи просто купи-продай, чиновники взятки... Так звідки мають зявитись долари ?.

Опубліковано

Zevs_Isver, конечно желательно покупать валюту но я том что небольшие сумму лучше сразу же тратить например на продукты, ибо через пол года 1000 грн может стоить 10 баксов

Опубліковано
  В 20.02.2015 в 14:00, shvezigor сказав:

В Луцьку багато експортних підприємств ? які реально завозять валюту ? Задайтесь питанням на чому заробляють більшість крутих підприємців ? Вони щось виробляють ?

СКФ, Модерн, Кромбер, Торчин (ну то не луцький), "курчаки всякі" (не впевнений до на експорт працюють)

о, програмерів забув - також гарна робота

Опубліковано

подібно на схепу приватизаціїї коли нашу можновляадці доводили 100% робочі заводи до жопи і преватизовували мол а нах україні цей тягар. Тільки тут певно вони вийшли на новий рівень хочуть цілу країну в комплекті з дешевою робочою силою загнати

Опубліковано

Копайте глибше. Держава, такими темпами скоро перестане існувати

Буде ЗУНР.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

з транша МВФ треба в 4 рази менше віддати на соціалку) чим погано? все продумано. тільки ми як лохі

як співав Кузьма: "помоїму чувак нас кинули!"

Опубліковано
  В 20.02.2015 в 14:04, BodyLife сказав:

Максимум!!!

v_FvIuwQvoM.jpg

Ви думаєте що це вже максмальне падіння гривні? Ех... ваші б слова та Богу вуха! (бо кєровніки вже не чують)

Бо мені вже сьогодні хватило: встати, зайти подивитись на курс...

І чуть в обморок не обісратись!

Опубліковано
  Цитата
з транша МВФ треба в 4 рази менше віддати на соціалку) чим погано? все продумано. тільки ми як лохі

як співав Кузьма: "помоїму чувак нас кинули!"

А борги то віддавати в доларах і не тільки державі а й банкам і іншим підприємствам.

Опубліковано

Вже раз були в курсі обвалу на сотні процентів, то якого фіга яйценюк оті ще податки на імпорт, на нерухомість піднімав, вони ж реально подавляться.

Опубліковано
  В 20.02.2015 в 14:07, Zevs_Isver сказав:
  В 20.02.2015 в 14:00, shvezigor сказав:

В Луцьку багато експортних підприємств ? які реально завозять валюту ? Задайтесь питанням на чому заробляють більшість крутих підприємців ? Вони щось виробляють ?

СКФ, Модерн, Кромбер, Торчин (ну то не луцький), "курчаки всякі" (не впевнений до на експорт працюють)

о, програмерів забув - також гарна робота

Україна в січні скоротила виробництво сталі на 25,2%, - Worldsteel

http://news.finance.ua/ua/news/~/345108

Приток валюти впав...

Якщо подумати то реально тільки Модерн, всі інші закриті і завзяані на закордон.. Свій прибуток вони навряд чи тут обмініюють... Думаєете торчин чи курчак багато експортує ? Раніш думаю в росію був не поганий збут, наразі як мінімум скоротився. Ну і програмери це не той обсяг що вплинуть на курс.

В 20.02.2015 в 14:18, bandit сказав:

та до чого тут експорт при 400% девальвації ? все діло в надрукованій гривні.

Ну це один з фактів, що друкують гривню дають банкам а ті купують долари.. Але вони це роблять бо знають що все в жопі і що далі буде ще гірше.. А кредитики

їм теж потрібно буде повертати у.е...

Опубліковано

Добридень, панове! — открыл заседание кабмина премьер-министр Яценюк.

— Гамарджоба, генацвале! — ответило правительство.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...