Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума v2

ursa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 750
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 29.07.2015 в 18:41, Zevs_Isver сказав:
  В 29.07.2015 в 18:39, Blik сказав:

А поясніть чому в мене зявилась червона табличка ще й "-2" ??? Я ж ніби дисциплінований і вихований.

то репутація - те що інші користувачі тобі поставили дивно, - "користувачі" могли б якось аргументувати свої оцінки. А мож то якісь "врєдітєлі" чи провокатори?)

Опубліковано

Якщо "працюють" врєдітєлі))), то це виглядає так: один врєдітєль - багато змінусованих постів.

А тут два пости - купа мінусів. Значить не до вподоби багатьом думка, висловлена в конкретому пості.

post-8000-0-07199700-1438197883_thumb.jp

Опубліковано

Збільшіть будь-ласка термін редагування теми хоча-б Power-am (і вище). Я розумію, що хитро-зроблених багато, але і незручно жеш :)

• Адміністратори
Опубліковано
  В 01.08.2015 в 09:43, Harddriver сказав:

Збільшіть будь-ласка термін редагування теми хоча-б Power-am (і вище). Я розумію, що хитро-зроблених багато, але і незручно жеш :)

готово. збільшив

Опубліковано
  Цитата

А скільки було і скільки стало [часу на редагування]?

приєднуюся до питання, бо різниці не помітив.

паверам теж збільшили час редагування чи ні?

додано: прошло майже 5 годин, відредагував пост. раніше було ніби 1 година

пункту "відключити підпис про редагування" так і немає.

Опубліковано

Функция "Поддержать" есть не во всех разделах? Или это глюк? Если не глюк то кнопку нельзя вообще убрать?

DSC0911.jpg

Опубліковано
  В 03.08.2015 в 17:04, Big_Brat сказав:

Функция "Поддержать" есть не во всех разделах? Или это глюк? Если не глюк то кнопку нельзя вообще убрать?

DSC0911.jpg

в

Kуплю / Продам / Поміняю / Пропоную

функціїї "Поддержать" немає

Опубліковано

Добрий день!

Підкажіть, будь ласка, в чому може бути проблема: захожу на форум, ввожу логін та пароль, ставлю галочку запам’ятати мене, а коли виключаю комп, то при новому включенні знову борда просить пароль та логін?

Опубліковано
  Цитата

а коли виключаю комп, то при новому включенні знову борда просить пароль та логін?

А що в браузері? МОже там галочка стоїть "не запам'ятовувати пароль для цього сайту" ?

ЩО за браузер?

• Адміністратори
Опубліковано
  В 02.08.2015 в 08:13, nickel сказав:
  В 02.08.2015 в 07:46, t0rik сказав:

готово. збільшив

сутки

В 02.08.2015 в 08:30, Saddy сказав:
  Цитата

приєднуюся до питання, бо різниці не помітив.

паверам теж збільшили час редагування чи ні?

додано: прошло майже 5 годин, відредагував пост. раніше було ніби 1 година

пункту "відключити підпис про редагування" так і немає.

і не буде. якшо посто редагується , про це мають всі знати

В 03.08.2015 в 17:04, Big_Brat сказав:

DSC0911.jpg

в куплю/продам кнопка поддержал без смислу.

Опубліковано

емм.... а як давно борда переїхала на https ??

Чи я тільки проснувся??

апд.

походу сьогодні. Бо кілька разів Борда "лягала". Але потім за кілька хв. підіймалася.

• Адміністратори
Опубліковано

Ну, "хвилин" там не було, максимум до хвилини.

https://www.sslshopp...=board.lutsk.ua

Є всякі попередження браузера, що не весь контент на сторінці шифрований але то вже нюанси, буде час, покопаюсь.

Опубліковано
  В 05.08.2015 в 05:31, Zheny@ сказав:
  Цитата

а коли виключаю комп, то при новому включенні знову борда просить пароль та логін?

А що в браузері? МОже там галочка стоїть "не запам'ятовувати пароль для цього сайту" ?

ЩО за браузер?

FireFox - да ні....це сталось буквально на днях, а до цього працювало відмінно, інші сайти тримає пароль.

Опубліковано
  Цитата

FireFox - да ні....це сталось буквально на днях, а до цього працювало відмінно, інші сайти тримає пароль.

Грохни пароль з FIreFox-а і введи поновій з усіма галочками. І на форумі "запам'ятати" і в FireFox-і постав - для цього сайту запам'ятати. (Це коли вперше вводиш пароль на сайт таке питає).

Опубліковано
  В 05.08.2015 в 20:48, Zheny@ сказав:

емм.... а як давно борда переїхала на https ??

Чи я тільки проснувся??

апд.

походу сьогодні. Бо кілька разів Борда "лягала". Але потім за кілька хв. підіймалася.

Блін, а всі ссилки "поплили", в т.ч. і з Гугля (шукав теми останніх пару років саме ним site:board.lutsk.ua)

Опубліковано
  Цитата

Блін, а всі ссилки "поплили"

Ще вчора хотів це сказати. Але вже ліг спати.

В свій час так сталося із старими посиланнями на imgstore (зараз imgstore2) (це Бордівський фотохостинг, звалище фоток :) )

Якщо в старому посиланні imgstore, то фотка не відкривається - помилка. Але варто виправити imgstore на imgstore2 - працює.

Чи можна якось автоматично запустити скрипта якогось, який би у повідомленнях пофіксив посилання? якщо є http://board.lutsk.ua - то виправити на https://board.lutsk.ua.

так само з imgstore .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...