Перейти до змісту

Самооборона Луцька

difoto

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 212
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бля, Дмітрій, я вас виглядав, вигляав у талпє, а там самі малалєткі. Тьолочка класна була у камуфляжику з маленькой відєокамєрой.

Пріятні такі люди, домовились зустрітись сьодня на флеш мобі.

апд. До речі, мене прийшов піддержать Шкодер, а в тилу у пікетувальників був Масік, пильно наблюдая із ворот своєй кав'ярні

апд2. у мене дві претензії: до мене приїхали уже без телебачення і не приїхало начальство з ПС. обідно.

і хочу зробити заяву про корупцію в правому секторі

original-fabrykaformativdsc0102.jpg

це юнак коли то работав у Альфа Банку, який входе в Альфа Груп(Росія). власник Міхаіл Фрідман.

як видно з новин, в Альфу не ходили. закришували чи шо? бачу шо корупція:-)

Опубліковано

це юнак коли то работав у Альфа Банку, який входе в Альфа Груп(Росія). власник Міхаіл Фрідман.

И с чего бы это, Онотолий, вы такой невнимательный? Где же тут ПС?... ;)

Опубліковано

там "їм" ПС постійно ввижається.....

У Луцьку пікетували російські банки

чесно кажучи, не зрозуміло нашо ходили. Ні 1 розбитої морди і вітрини, не по православному.

а ще можна взяти кредит, хитро посміхнутись і не відати....

p.s. жарт

p.p.s. в кожному жарті є доля жарту

Опубліковано

original-fabrykaformativdsc0102.jpg

Це не ПС, а саме СО! Дивіться на шеврончики і хустинки. На наступний похід пропоную брати Толіка як експерта по рос. банках )

Опубліковано

То де Ви кажете,Таня, корупція, в Самообороні чи в Автомайдані?;-)

Опубліковано

Перепрошую що не туди написав, але теми про "Автомайдан" не знайшов.

Хтось мені підскаже що за "цирк" автомайдан влаштував вчора на театральному майдані біля 19,00 год ?

Заїжджають з "бібікалками" прямо на площу біля собору та їздять навкруги ялинок як по гоночному треку - а люди розбігались в різні сторони , бо "відітєлі" вони приїхали! То це вони так боряться із старою "системою" чи це в них вже "звьоздна болезнь" ?

Такими діями вони тільки підтверджують - що вони нічим не кращі за попередників (владу і мажорів).

Опубліковано

Хтось мені підскаже що за "цирк" автомайдан влаштував вчора на театральному майдані біля 19,00 год ?

Заїжджають з "бібікалками" прямо на площу біля собору та їздять навкруги ялинок як по гоночному треку - а люди розбігались в різні сторони , бо "відітєлі" вони приїхали! То це вони так боряться із старою "системою" чи це в них вже "звьоздна болезнь" ?

Такими діями вони тільки підтверджують - що вони нічим не кращі за попередників (владу і мажорів).

Тиць
Опубліковано

А чому не підійшов і не поспілкувався.. або, як свідомий громадянин міліцію не викликав?

Хочете вірте а хочете ні - але я йшов до них, проте мені завадила прекрасна половина людства (моя дівчина).

Тиць

Я цілком і повністю підтримую цей флеш-моб.

Але Ви мені вибачте - де Замкова площа а де Театральний майдан.

Опубліковано

Я цілком і повністю підтримую цей флеш-моб.

Але Ви мені вибачте - де Замкова площа а де Театральний майдан.

Ви б тему почитали, там і посилання є, і фото :_02:
Опубліковано

І ще.. додам щодо свідомості.

Повернутись в маршрутці сказати, будь-ласка не матюкайтесь, зробити зауваження пішоходу, який "повзе" на червоне чи взагалі валить через дорогу у невстановленому місці, зробити зауваження за кинутий не в смітник недопалок, або за розпивання алкоголю на тій самій зупинці.., САМОМУ.. своїм приклад показувати ПРАВИЛЬНУ поведінку.. Ось.. на мою думку.. які повинен зараз діяти свідомий громадянин.

З.І. Писати на форумі всі можуть.. а от роблять одиниці.. Хоча є й такі кадри, як Ромаха.. які сцуко.. скрізь встигать.)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В четвер Самооборона проводжала військо на Схід. Поїхав і наш бордівчанин-самооборонець.

DSC_0379.jpg

DSC_0385.jpg

DSC_0396.jpg

DSC_0399.jpg

DSC_0404.jpg

А вчора поїхала група на Харків. Цвіт Луцької Самооборони. З пасочкою, салом, огірками та горілкою.

Повертайтеся, хлопці, здорові. Хай щастить вам.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Не знаю куди написати, але прошу звернути увагу самооборони, яка патрулює місто

сьогодні приблизно в 18:00 по вулиці Задворецькій проїжав БМВ червоного кольору, номер АС 2699 ВК з вікна якого якась п'янь вімахувала пістолетом (можливо іграшковим) та кричало на прохожих. Потім повернули в сторону Рівненської.

Чесно кажучи стрьомно коли проїжає біля тебе машина і з вікна видно пістолет (враховуючи ситуацію в країні)

точну модель не скажу але вроді колір такий (модель БМВ 530)

bmw_5-series_e34_3.jpg

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Разом із тим, представили й альтернативу закордонним бронежилетам. Закордонні фахівці представили волинянам метал, який витримує постріли зі звичайної стрілецької, мисливської зброї, витримують бронебійні кулі та кулі, випущені з кулемету.

Цей метал місцеві умільці різатимуть і вигинатимуть. Запаковуватимуть у спеціалізовані футляри. Щоправда, ці бронежилети будуть несертифіковані. Однак, кажуть волиняни, краще хай боєць буде в несертифікованому бронежилеті, аніж без нього взагалі.

Так метал(сплав) чи кераміка?

Про метал - навряд це правда. його тут тестували?

Ну а як будуть різати та гнути металокераміку?- нагрієте, втратить властивості.

Краще все перевірити декілька разів, ніж робити невідомо-що, що може призвести до дуже поганих результатів.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Дуже треба волонтери в намет Самоооборони на Театральному майдані. Хоч би раз в тиждень на 1 годину.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

спільно із місцевими жителями започаткували собі такий вигідний бізнес. НЕЗАКОННО

А як законно той бурштин видобувати? І чи зміниться сенс, оскільки таж природа буде нищитись, тільки вже ЗАКОННО.

Деякі люди тільки цим і живуть, бо по селам немає роботи. Тут палка з двох кінців.

Опубліковано

MelvinPVV, а як живуть в інших селах де нема бурштину?

наприклад, ліс крадуть. з такими темпами вирубок як зараз на Волині, скоро вже не залишиться лісів – "залисин" в масивах стає дедалі більше :dont:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...