Harddriver Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:37 #1576 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:37 Треба закон приймати про те що політики будуть каратися рострілом, якщо будуть ляпати про розподіл країни.... це державна зрада!!!Ну, я б не був такий радикальний, тим більше що закон про смертну кару ще не прийнятий. А от позбавити їх автономії, і автоматично розігнати цей зоопарк комуняк - верховну раду Криму - я думаю в самий раз, відповідь адекватна ситуації
garderob Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:41 #1577 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:41 ну все Юлі волю але Пшонку не звільнили... Рибак - козел... Закрив засідання... По любому розігрують якийсь сценарій... Рада уволила Захарченко http://vesti.ua/poli...posta-glavy-mvd арештувати зразу щоб не втік!!!!!!!!! Та вже з "Соколом" Білоруський кордон перетинає... Ось Пшонку вже в шию, тим більше що нічого не заважає цього зробити...
BAKSS Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:44 #1578 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:44 Cтоп, стоп, стоп.. Ми до чого йдемо в першу чергу? До того, щоб зняти портрет. Або, як в анекдоті - До врегулювання проблем України на даному етапі залишився один влучний постріл. А після відставки портрета певно все піде не дуже по сценарію Добкіна і Гепи, ой не дуже...Сім'ї за кордон вони вже відправили. На часі і самі повалять туди. Коротше, думається мені, що як посипляться карти янека, все трошки не по Вашому сценарію піде.ми то йдемо, але так ми і мали йти. (по плану).причому нас навмисне підштовхували у потрібному напрямку.ще тиждень назад ми б раділи тому папірцю що зараз приймають, и нас вже невлаштовуе.всі дивувались. чого це яник такий дурний. а він тягнув резину та нагнитав обстановку.з самого початку, як тільки майдан починав заспокоюватись, щось траплялося.и буде яник президентом східної україни, у місті харьків.і буде то неколись там, а от вже 3-7 днів.
NoGood Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:47 #1579 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:47 Я правильно зрозумів, Тимошенко звільнять? Коли і за яких умов?
Oksana04 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:48 #1580 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:48 Я правильно зрозумів, Тимошенко звільнять? Коли і за яких умов?Ще Конст. суд має прийняти відповідне рішення.
b0rg Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:48 #1581 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:48 завтра, з речами на вихід
Arden Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:51 #1582 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:51 Я правильно зрозумів, Тимошенко звільнять? Коли і за яких умов?Статтю декриміналізували. Тобто немає складу злочину.Тепер процедура звільнення, наскільки затянеться - не відомо.
BAKSS Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:54 #1583 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 16:54 На подібні зборища у Харкові вже відреагувала СБУ : хтось ще вірить що сбу може шось робити без вказівки зверху? я навіть думаю що вони самі щонсь і зроблять.наприклад поїзд, чи літак взірвуть. (так як у Київі стріляли) , а потім скажуть що то екстремісти-терористи. натрапив на нтв на програму "чп" так там ті кадри з снайпером і автоматчиками, показувались як переодягнені терористи з западної України.(бо жовті стрічьки на рукавах, то знак. правого сектора, та на одному булі туфлі, а беркут мовляв у берцах ходить) і стріляли вони мовляв у всі боки. і в своїх і вчужих. вот так. вся раша повірила. і 90% сходу теж.
phantom Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:00 #1584 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:00 Заходжу щойно на сайт obozrevatel.com як відразу ж відкривається невелике віконечко, а на ньому слова: "Лишь тот достоин жизни и свободы, кто каждый день идет за них на бой" ...
Las Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:06 #1585 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:06 ми то йдемо, але так ми і мали йти. (по плану).причому нас навмисне підштовхували у потрібному напрямку.ще тиждень назад ми б раділи тому папірцю що зараз приймають, и нас вже невлаштовуе.всі дивувались. чого це яник такий дурний. а він тягнув резину та нагнитав обстановку.з самого початку, як тільки майдан починав заспокоюватись, щось траплялося.и буде яник президентом східної україни, у місті харьків.і буде то неколись там, а от вже 3-7 днів. Тиждень тому на дахах снайперів не було. А хто це МИ, які раділи б папірцю, підписаному зеком? Наскільки мені розповідав чоловік, у майданівців було налаштування з самого початку про зміну влади. А гасло Зека на нари ви не чули в листопаді навіть у нас на Луцькому майдані?Я не дивувалась, чого янек дурний. Я в цьому впевнена і зараз. А про 3-7 днів це Ваша думка? чим аргументована? передчуттям?
Dieselsmart Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:10 #1586 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:10 http://youtu.be/TVGhxhOvIAoнарод сказав своє слово!
Smith Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:15 #1587 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:15 Як написав сайт "Хвиля", Захарченко зараз з бійцями спецпідрозділу "Сокіл" (це УБОЗ) або на кордоні з Білоруссю, або вже перетнув кордон. Втік, сука!!!!
BARAKUDA Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:19 #1588 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:19 Вже і заяви появилися - дійсно тих, хто цю революцію зробив: "Автомайдан: Не сприймаємо нічого, крім відставки Януковича" "Комендант Майдану Андрій Парубій наполягає на тому, що дострокові вибори президента мають відбутися в найкоротший термін - 2...3 місяці, не більше".
Dieselsmart Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:24 #1589 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:24 http://youtu.be/TvoMSf4EFaE
WhiteFang Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:24 #1590 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:24 А я що серйозно, то: Під час засідання Ради Майдану міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорські заявив, що угоду потрібно підтримати, інакше всі помруть.Відповідне відео, яке записав журналіст by ITV News, оприлюднено у п’ятницю. Так на виході з переговорів, він говорив "Якщо ви це не підтримаєте, у вас буде Надзвичайний стан, буде армія. Ви всі помрете", - сказав Сікорський. Як розповів "Українській правді" Олексій Гарань, якому Сікорські як раз і адресував свої слава, вони говорили про можливий розв’язок ситуації. "Я виступав на засіданні і казав, що з нашого боку ми хотіли записати набагато більше вимог до Януковича в цій угоді. Під час засідання він відповів, що це максимум з того, що можна зробити. А він відповів, що це відвертає країну від війни", - розповів Гарань. "Під час засідання Сікорський сказав, що як поляк він пам’ятає, як в Польщі вводили надзвичайний стан, як постраждало багато людей. Я тоді підійшов і сказав, що він як поляк має знати добре, що таке Мюнхенська угода, яка відкрила шлях до поглинання Чехословаччини на початку другої світової війни", - розповів він. "Я йому сказав, що я сподіваюся, що такого не буде. Він сказав, що я помиляюся, і що це відвертає країну від кривавого конфлікту. На що я сказав, що будемо сподіватись", - пояснив Гарань. Він нагадав, що Мюнхенська угода була підписала з Великобританією, Францією, Німеччиною і Італією з приводу того, що Чехословаччина віддає Гітлеру одну з областей, а через рік після цього Гітлер захопив Чехословаччину, а потім напав на Польщу. Тобто слово Мюнхен - це позиція, яка відкриває агресору шлях до агресії", - нагадав він. Це просто 3,14здець
garderob Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:27 #1591 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:27 Напевно єдиний варіант всетаки не перевибори робити, а шукати майдану яника і робити самосуд...
Dieselsmart Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:32 #1592 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:32 дуже слушні речі варті уваги.http://youtu.be/2Uh9855n7rYhttp://youtu.be/Uwu0cDrpEWw
Соромітник Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:33 #1593 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:33 Напевно єдиний варіант всетаки не перевибори робити, а шукати майдану яника і робити самосуд...він і не ховався здається ні разупросто поки хтось цю "революцію" використовує - то потрібна саме революція а не перемога якоїсь сторониясно, що якби ті хто направляє людей хотіли щось змінити - давно б всіх порішили і формували нову владу, тим більше що народ саме цього і хоче.
BAKSS Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:38 #1594 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:38 Тиждень тому на дахах снайперів не було. А хто це МИ, які раділи б папірцю, підписаному зеком? Наскільки мені розповідав чоловік, у майданівців було налаштування з самого початку про зміну влади. А гасло Зека на нари ви не чули в листопаді навіть у нас на Луцькому майдані? Я не дивувалась, чого янек дурний. Я в цьому впевнена і зараз. А про 3-7 днів це Ваша думка? чим аргументована? передчуттям?поки небуло массових смертей багатьох цей би папірець заспокойв.згадайте, нам тут закон про "амністію" приподносили як перемогу.думка вмене така. склалося якось раптом, і все стало зрозуміло.а по 3-7 днів. писля алемпіади. логічьно. цикавився персонажем "путі на..."дуже чистолюбивий, злопам*ятний, з комплексом наполеона.все зробить шоб у исторію війти.
AndreyKiv Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:45 #1595 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:45 Рада уволила Захарченкоhttp://vesti.ua/poli...posta-glavy-mvdарештувати зразу щоб не втік!!!!!!!!!Коли Захарченко зачитував наказ про дозвіл застосування зброї, то був схожий не на Міністра, а на якогось Чеченського польового командира...Зброю народу!І що той народ зі зброєю буде робити??????То добре, якщо зброя попаде в "правильні руки"А якщо почнуться розбої і мародерства, то хто ту зброю назад б\уде забирати?
Ёжык Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:54 #1596 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:54 завтра, з речами на вихід ох дасть перцю :0121:
Dieselsmart Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:58 #1597 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:58 Про які угоди чи домовленості можна говорити з бандитами після такого, слів нема, лише кулі ворогам залишились. І чому той кулявлоб не получив кулю в лоба.http://youtu.be/1tO9XcTYTcc
solovej Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:58 #1598 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 17:58 Але ж риги ліплять...Нардеп Ганна Герман перед голосуванням за декриміналізацію статей по справі Тимошенко заявила, що вона "завжди виступала" за її звільненняПро це повідомляє Еспресо.TV"Я буду голосувати за цей законопроект, я завжди виступала за звільнення Юлії Тимошенко, і навіть піду до президента. Але я хочу, щоб цей законопроект подала Богословська, яка її посадила", - заявила Герман.http://espreso.tv/new/2014/02/21/herman_ya_zavzhdy_bula_za_zvilnennya_tymoshenko_a_bohoslovska_yiyi_posadyla
VovkleV Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 18:06 #1599 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 18:06 люди добрі да ну які там місяці і вересень......ви що знущаєтесь?????!!!!! При таких розкладах мінімум заарештувати клоунів та мінімум в через Гаазький трибунал.....це пацифістичний розклад, але щодо мене - прости мене Господи але - тільки привселюдна страта на Майдані!!! ....інакше всі смерті дарма......Да ну нерозумію я чого тягнути кота за яйця стільки часу)))) ...Герман і всіх інших - позабирати мандати в них нахер і позбавити всіх благ і нехай відчитається за все добро своє!!! Мента головного - замочити! Пшонку теж "в расход"Всіх хто має хоть найменше відношення до "властного беспрєдєла" звільнити забрати всі пільги всі мандати-шмандати і судити народним судом
garderob Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 18:14 #1600 Опубліковано 21 Лютого, 2014 в 18:14 Правильно.... дайте кожному в руки автомата і попадуться дурні мавпи, які будуть використовувати її в своїх цілях.... потім побачим як з дітьми вийдете гуляти в парк!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.