Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тільки що їздив по Києву - по обох берегах. Ситуація така: багато машин, люди їдуть додому, є певний хаос, але без фанатизму. Про АЗС - ви знаєте. Там великі черги. Бачив дофіга титушок біля моста Патона. На Лівому березі їздять беркутовські автобуси без номерних знаків, зсередини закриті щитами. На основних розв'язках - затори. Якщо на Майдані - фронт. То УВЕСЬ Київ - прифронтова зона. Люди групками ідуть пішки, бо неможливо сісти а транспорт.

Кажуть, що через пару годин буде введений НС.

Такі справи

Опубліковано

З ФБ: Громадське ТБ: щойно оголошено на Майданi: банда готовиться в найближшi години запровадити НАДЗВИЧАЙНИЙ СТАН з вимиканням iнтернету, ТБ, сотового зв`язку.

Киян закликають долучатися до боротьби з террористами янушеску й путлера.

Опубліковано

Доречі, вот вчора СБУ в луцьку палило документацію, також якшо я не помиляюсь аналогічне було в хмельницьку. Фото є в мережі.

Ваші думки на рахунок того що вони приховували?

Справи проти майдан навряд. нема сенсу. Компромат на своїх? Так для чого на своїх інфу тримати в себе?

Бумаги спалили, а електронні носії винесли через чорний хід 16 сумок бачив, а скільки не бачив.

Опубліковано

http://www.pravda.co.../02/20/7015163/ Є відеодоказ, що з боку Беркуту у протестувальників стріляли снайпери

є і результати їх роботи... ЖЕСТЬ

http://www.youtube.com/watch?v=0DxkDiAcSF8

Опубліковано

щось мала віддача. не схоже на вогнепальний. хоча можу помилятись.

Це ж снайперська гвинтівка, та ще й на сошках. В Адреналіні є карабін ТИГР на базі СВД, так там віддача теж слабка, хоч і патрон гвинтівковий.

Опубліковано

до ОДА, там будуть керувати.

ішов повз 10 школи, за межами якої школота тримала гумову битку та ржала, груповалася. Відпросився з роботи.

Опубліковано
"Ни один олигарх не погиб, ни один политик не погиб, я как руководитель Киевской администрации занимаюсь погребением десятков простых людей". Заявление главы КГГА
Опубліковано

Lisovic, я мав на увазі пістолет повстанця.

а яка ситуація по школі міліції в сокиричах? чим займається особовий скад? там є якісь збройні склади? захоплювати не збираюсь, стріляти не вмію ;)

Опубліковано

УВАГА! ЗАБОРОНЕНО ПРОДАЖ АЛКОГОЛЮ

Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про тимчасову заборону продажу алкогольних напоїв у зв’язку з напруженою суспільно-політичною ситуацією.

Сегодня, 13:47

140220-134702-3556.jpg

Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про тимчасову заборону продажу алкогольних напоїв у зв’язку з напруженою суспільно-політичною ситуацією.

Тож, тимчасово заборонено продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на період з 18.00 год. 20.02.2014 до відповідного розпорядження міського голови щодо припинення або обмеження заборони, в об’єктах торгівлі та на винос – у закладах ресторанного господарства, розміщених на Театральному та Київському майданах і прилеглих територіях, а саме:

- проспект Волі, 1 - 9, 11;

- вулиця Лесі Українки, 54 - 67;

- вулиця Паркова, 1;

- вулиця Словацького, 1 - 12;

- вулиця Крилова, 1 - 11а;

- вулиця Богдана Хмельницького, 1б;

- вулиця Градний Узвіз, 2;

- вулиця Винниченка, 2 - 4 (парні числа);

- вулиця Винниченка, 1 - 23 (непарні числа);

- вулиця Степана Бандери, 2, 4, 6;

- вулиця Пушкіна, 2;

- вулиця Дубнівська, 2, 12;

- вулиця Задворецька, 2, 4;

- майдан Київський;

- вулиця Рівненська, 2.

Опубліковано

БАШКАЛЕНКО ПОЇХАВ ДО ЯНУКОВИЧА

http://www.volynnews.com/news/authority/bashkalenko-poyikhav-do-yanukovycha/

Хто там його вчора жалів????

Не пускати його на Волинь більше!!! Хай в Межигір'ї прислужує барину...

Опубліковано

Я не вірю депутатам, які вийшли з ПР.

Я не вірю правоохоронцям,які вчора либлячись виходили з свого схрону.

І всіх закликаю їм не вірити.Вони роблять хід конем,троянськім конем.

Чесно навіть не уявляю поки,як вийти з тої ситуації,в якій опинилась країна.Але шансів у беззбройних дуже мало.Майже немає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...