Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
@Egor_grushin 9 хв. Маршрутка Луцьк-Київ. Заблокували виїзди з міста, нікого не втпускають в напрямку Києва/Рівного

А через Ківерці на Піддубці?

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ЛЬВІВСЬКЕ ОБЛАСНЕ СБУ ЩОЙНО ПЕРЕЙШЛО В РУКИ НАРОДУ! 1:35

ЛЬВІВ! Військові залишають захоплену в/ч 4114. Протестуючі, які захопили територію частини, досягли домовленості з військовими про те, що військовослужбовці покинуть частину беззбройними, арсенал зі зброєю опечатують.

Опубліковано

Народ, народ! Щойно мені в голову прийшло! Памятаєте, я писав, що мій друг-ВВшник писав, що якшо хтонебуть захоче перейти на сторону народу, то свій же снайпер застрелить. А випадково ці 6 загиблих міліціянтів -- то часом не бажаючі перейти на сторону народу?

ПС. Свіжа карта

2xEnuptBXFc.jpg

Опубліковано

Такий хаос у кожного в голові, хто скаже "йдемо громити, хто зі мною!", де той, що наважиться!? Нам всім всеодно гаплик при такій владі, то може хоч з честю спробуємо відстояти себе?..

Опубліковано

В напрямку залізничного вокзалу/офісу ПР пройшла невелика колона людей і авто. Скандували "Луцьк, вставай! " Авто сигналять.

Опубліковано

мій друг-ВВшник

таких друзей, ...............

Знаю. принаймі маю джерело інфи звідти.

Заради поваги до людей, які тут на форумі спілкуються і бачили в "ділі" тих собак в погонах (і ВВШ-ники тоже не набагато краще беркутят - не спор!!!) не називай його тут другом... слово знайомий напевне буде доречніше...

Це звичайно паранойя, але і ти нас зрозумій...

Опубліковано

ЛЬВІВСЬКЕ ОБЛАСНЕ СБУ ЩОЙНО ПЕРЕЙШЛО В РУКИ НАРОДУ! 1:35

ЛЬВІВ! Військові залишають захоплену в/ч 4114. Протестуючі, які захопили територію частини, досягли домовленості з військовими про те, що військовослужбовці покинуть частину беззбройними, арсенал зі зброєю опечатують.

Клоунада продовжується . Кого бояться ? Таке враження що самих себе

Опубліковано

Ок. Розумію. Дозвольте хоча б писати те, шо він пише мені. Нам же корисно мати джерело там.

Знаєте, після сьогодні якось і мені важко його другом назвати... принаймі поки він в формі і в ВВ (він там тимчасово). є ше якесь враження, шо їх там чимось труять, бо вчора шось незрозуміле писав...

Опубліковано

коли був на Лідавській, слухав який маразм вони несуть, таке враження,що їм мізки повністю промили,ще й заплатили за такий безглузд.

Один аж кричав на бідну жінку, мов МИ не даємо йому уже 3 дні навідати його синів, що ми такі погані блокуємо ворота,і він не може вийти.

це жах, просто жах

Опубліковано

В напрямку залізничного вокзалу/офісу ПР пройшла невелика колона людей і авто. Скандували "Луцьк, вставай! " Авто сигналять.

Шкода, що я ще не в Луцьку, я б теж пішла... Ну нічого завтра повеселимось, сподіваюсь і кожен з вас (тих, що тут густо балакають) приєднається, бо якщо так в країні піде далі, то будете ви в своїх офісах за дякую батрачити на Сім"ю, на головну "Сім"ю" країни, та за їхнє "дякую"!

Опубліковано

Луцьк! Щойно люди прорвалися на територію ПР, побили вікна і закидали коктейлям Молотова.

Це написав nickel в сусідній темі

Опубліковано

маленький ОФФ в жанрі "на всякий випадок". Якшо раптом будуть якісь рухи колон людей через переїзди і перетин ЖД то ОПУСКАЙТЕ ПРАПОРИ! там 25кВ в конташці і дуга зловить древко прапора на відстані метра. є вже гіркий досвід.

Опубліковано

У Луцьку міліція зобов'язалась не застосовувати силу проти громадян України

http://zik.ua/ua/news/2014/02/19/u_lutsku_militsiya_zobovyazalas_ne_zastosovuvaty_sylu_proty_gromadyan_ukrainy_461944

Коли це було??? чи це фейк???

Опубліковано

Годину назад в Києві

На Борщаговке в Киеве расстреляли патруль ГАИ. Двое инспекторов убиты, третий ранен

На житомирской трассе началась настоящая война!

Как только что сообщил в редакцию "ИСКРЫ" один из читателей, на житомирской трассе на подступах к Киеву разгорелся настоящий бой: сотрудники ГАИ не пропускают в столицу транспорт, подвозящий подкрепление боевикам майдана. В ответ "десантники" из западных областей Украины применили огнестрельное оружие. На трассе раздаются автоматные очереди. В зону конфликта подтягиваются дополнительные силы МВД...

Опубліковано

Denis Bendovsky@DenisBendovsky 1 хв.

#луцьк #євромайдан ВолиньPost:"Більше сотні мітингувальників прямують до приміщення КПУ, що на Площі Воз'єднання, спавають "Лента за Лентою"

Опубліковано

Луцьк! Щойно люди прорвалися на територію ПР, побили вікна і закидали коктейлям Молотова.

Це написав nickel в сусідній темі http://board.lutsk.u...entry1053006567

Безкоштовних "напоїв" було мало :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...