Dieselsmart Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:10 #1301 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:10 http://youtu.be/ZKkcx4EAliM
inhelp Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:10 #1302 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:10 Джон Джонович @sumnyi_blazen 18 сек.Є інфа, що сука Башкаленко направив у #Луцьк декілька автобусів з тітушками. Закликаю бути обачними. Потрібно патрулювати місто.#євромайданБудьте обачні...
zaHARE Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:27 #1303 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:27 УВАГА!!!!!!!!!!!!!!!!ВАЖЛИВО!!!!!!!!!Немає часу читати кілька сторінок,може хтось постив.В центрі міста вишикували шоблу,яка цілий день ходила по місту і гукала Слава Україні.Їм проводять інструктаж і зараз почнеться зачистка і розбій.Бити будуть всіх підряд.Можливі убивства і каліцтва.Всі забирайте своїх рідних з вулиць.Я так поняв,що все йде за сценарієм.Це не жарт!!!!!
Mondiale Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:40 #1304 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:40 Клікабельна карта Майдану
trionix Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:42 #1305 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:42 zaHARE,це наш ПС ?
zaHARE Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:45 #1306 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:45 Якби ж то знати.Вроді як чужі.Хоча вчора ментуру теж чужі брали.
Dieselsmart Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:46 #1307 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:46 Джон Джонович @sumnyi_blazen 18 сек.Є інфа, що сука Башкаленко направив у #Луцьк декілька автобусів з тітушками. Закликаю бути обачними. Потрібно патрулювати місто.#євромайдан найкращий результат з такею гопотою - безвісті пропали у волинських лісах та болотах.http://youtu.be/rggfSSnA-0sщурі кинулись в усібіч втікати
trionix Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:48 #1308 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:48 Якби ж то знати.Вроді як чужі.Хоча вчора ментуру теж чужі брали.ти паспорти перевіряв?
zaHARE Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:59 #1309 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 18:59 Якби ж то знати.Вроді як чужі.Хоча вчора ментуру теж чужі брали.ти паспорти перевіряв?Ну я,наприклад,як місцевий,йшов би до міськвідділу коротшим шляхом,а не через центр,як йшли вони.
Dieselsmart Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:03 #1310 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:03 До дамби в Черкасах приїхали близько 300 машин з активістами. Проти них - 7-8 автобусів силовиків. Серед активістів є поранені
trionix Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:06 #1311 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:06 Ну я,наприклад,як місцевий,йшов би до міськвідділу коротшим шляхом,а не через центр,як йшли вони.а не ОБЛ. управління?
odna Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:08 #1312 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:08 УВАГА!!!!!!!!!!!!!!!!ВАЖЛИВО!!!!!!!!!Немає часу читати кілька сторінок,може хтось постив.В центрі міста вишикували шоблу,яка цілий день ходила по місту і гукала Слава Україні.Їм проводять інструктаж і зараз почнеться зачистка і розбій.Бити будуть всіх підряд.Можливі убивства і каліцтва.Всі забирайте своїх рідних з вулиць.Я так поняв,що все йде за сценарієм.Це не жарт!!!!!Сергей, это ты? Или кто-то с твоего логина?Выдохни. А потом разберись. А потом пиши.
trionix Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:09 #1313 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:09 я з ними мав розмову на останньому поверсі в облраді, вони намагались вияснити чи я не мєнт, то питали чи мене хтось знає з наших головних революціонерів
zaHARE Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:09 #1314 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:09 Ну я,наприклад,як місцевий,йшов би до міськвідділу коротшим шляхом,а не через центр,як йшли вони.а не ОБЛ. управління?Ні,мова саме про міськвідділ.
SZERLOK Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:11 #1315 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:11 теж чув про тітушек в Луцьку..
trionix Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:14 #1316 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:14 Ні,мова саме про міськвідділ.то може вони пішли спочатку на обл, а потім далі в міськ.? так нормально.
Arden Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:15 #1317 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:15 Давайте не будемо про тітушок, якщо ці вар’яти заявляться сюди, то болот по поліссю багато і шукати їх ніхто не буде.Краще вшануймо пам’ять молодих хлопців, яких сьогодні розстриляв режим. Як під крутами - цвіт нації. Вічна слава героям!
PPArhangel Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:16 #1318 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:16 вчора я стояв ще з двома товаришами на театральній площі в луцьку, недалеко від палаток, і почув як спілкувалися ті хлопці в масках з битками, кому по скільки мають заплатити за день. коли вони проходили повз нашу компанію я побачив в їхніх очах жагу до агресії. ви можете мене мінусувати за мої ствердження,але факт для мене остається фактом не всі люди стоять за свободу частина молодиків стоїть за гроші і щоб побитись і щось потрощити. навіщо було вчора зі всіх сторін закидати умвс бруківкою куди попало, адже потім з казни будуть брати гроші на новий ремонт і знову частина грошей відмиється в чийсь карман, такими діями ми самі викидаємо власні податки на вітер.з того що я бачу на майдані поряд з людьми які стоять і помирають дійсно за можливість іншим жити мирно інша частина людей збирається потусуватись і побитись бо в крові адреналін грає. хто знає коли ще модна буде потрощити адмін будівлі і за це не отримати ніяких арештівна даний момент ситуація в країна зайшла досить далеко як і одна так і друга сторона зайшли досить далеко до тієї межі коли відступити означає втратити все. люди нам потрібно дивитись хто поряд з нами воює проти противників адже коли правда переможе то серед нас будуть тіж самі бандити політики які користуються моментом і піаряться. скажіть як з цими ми будемо боротись потім??? коли проходжу через палетки в пізній час то неодноразово чую нецензурну лексику один до одного і до інших людей які намагаються про щось запитати чи виразити власну думку, відразу в відповіть чують ТИ! ПРОВОКАТОР!!! ти тітушко! кожний на майдан прийшов з власними вимогами і кожен намагається відстояти власні права...Вибачте! кого обідив чи рознервував просто накипіло коли наших побратимів вбивають а люди стоять через те що платять або через те що зараз модно побути на майдані і потусуватись щось розбити
zaHARE Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:19 #1319 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:19 УВАГА!!!!!!!!!!!!!!!!ВАЖЛИВО!!!!!!!!!Немає часу читати кілька сторінок,може хтось постив.В центрі міста вишикували шоблу,яка цілий день ходила по місту і гукала Слава Україні.Їм проводять інструктаж і зараз почнеться зачистка і розбій.Бити будуть всіх підряд.Можливі убивства і каліцтва.Всі забирайте своїх рідних з вулиць.Я так поняв,що все йде за сценарієм.Це не жарт!!!!!Сергей, это ты? Или кто-то с твоего логина?Выдохни. А потом разберись. А потом пиши.Уже разбираюсь.Просто 2 канала дали инфу,которую я,возможно на эмоциях,свел в одну.Один канал из Киева сообщил,что Луцк признан самым слабым звеном на ЗУ и зачистка начнется с него.Второй,через 2 минуты,сообщил,что в центре за драмтеатром выстроили людей и подвезли обмундирование,в которое они облачались.Мне показалось странным,что за драмтеатром,а не в помещении ОДА,где наш штаб.Вот я и свел 2 инфы в одну и нажал красную кнопку.Вот такая логическая цепочка.Если психанул и ошибся-извините,буду лично проверять.Но лучше перестраховаться.)))Ні,мова саме про міськвідділ.то може вони пішли спочатку на обл, а потім далі в міськ.? так нормально.Ні,я мав там очі,які все бачили.Обл і міськ брали майже одночасно.
trionix Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:20 #1320 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:20 тут проблема з ідентифікацією, беріть просто паспорт з собою якщо вечором виходите на вулицю, а тітушки немісцеві не будуть ходити по місту в патрулі, якщо вже хтось тут буде то таємно спецназ і не для погромів, а для ліквідації ключових осіб, і ПС тут не допоможе
zaHARE Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:31 #1321 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:31 Опозиція не має права давати згоду на перевибори президента в кінці року-тільки відставка і вже!!!!А потім арешт і суд.
MrVes Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:52 #1322 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:52 Мне показалось странным,что за драмтеатром,а не в помещении ОДА,где наш штаб. Вот я и свел 2 инфы в одну и нажал красную кнопку.Вот такая логическая цепочка. Если психанул и ошибся-извините,буду лично проверять. Но лучше перестраховаться.))) Панове, перевіряйте інформацію яку постите - це надзвичайно важливо! Я сьогодні був очевидцем як дезінформація / ОБС навела шороху на Нововолинському ринку. Люди ховалися від тітушок / беркута, який спалив Володимир-Волинський ринок і їде 2 автобусами з Луганська в Нововолинськ. Люди з легкістю вірять в нісенітниці і навіть не пробують прислухатися до голосу розуму. Хоча барикадку на виїзді з міста організували і пост поставили
odna Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:54 #1323 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 19:54 вчора я стояв ще з двома товаришами на театральній площі в луцьку, недалеко від палаток, і почув як спілкувалися ті хлопці в масках з битками, кому по скільки мають заплатити за день. коли вони проходили повз нашу компанію я побачив в їхніх очах жагу до агресії. ви можете мене мінусувати за мої ствердження,але факт для мене остається фактом не всі люди стоять за свободу частина молодиків стоїть за гроші і щоб побитись і щось потрощити.навіщо було вчора зі всіх сторін закидати умвс бруківкою куди попало, адже потім з казни будуть брати гроші на новий ремонт і знову частина грошей відмиється в чийсь карман, такими діями ми самі викидаємо власні податки на вітер.з того що я бачу на майдані поряд з людьми які стоять і помирають дійсно за можливість іншим жити мирно інша частина людей збирається потусуватись і побитись бо в крові адреналін грає. хто знає коли ще модна буде потрощити адмін будівлі і за це не отримати ніяких арештівна даний момент ситуація в країна зайшла досить далеко як і одна так і друга сторона зайшли досить далеко до тієї межі коли відступити означає втратити все. люди нам потрібно дивитись хто поряд з нами воює проти противників адже коли правда переможе то серед нас будуть тіж самі бандити політики які користуються моментом і піаряться. скажіть як з цими ми будемо боротись потім??? коли проходжу через палетки в пізній час то неодноразово чую нецензурну лексику один до одного і до інших людей які намагаються про щось запитати чи виразити власну думку, відразу в відповіть чують ТИ! ПРОВОКАТОР!!! ти тітушко! кожний на майдан прийшов з власними вимогами і кожен намагається відстояти власні права...Вибачте! кого обідив чи рознервував просто накипіло коли наших побратимів вбивають а люди стоять через те що платять або через те що зараз модно побути на майдані і потусуватись щось розбитиУ вас, кроме наболевшего, есть предложения? Или вы кому-то тут глаза открыли? Если болит, идите к ОДА и помогайте разруливать. Ясно, что не все пушистые, а тем более, лучшие в большинстве уже там в Киеве. Осталась группа активных и неравнодушных, которая пытается малыми силами справиться и с явным врагом, и со "своими" придурками. Тут кое-кто потешается с "бдительности" ребят, которые пытаются держать порядок в режимном помещении, как могут. Чем веселиться тут, пришли бы подсказали, как лучше. Не знаете, как, тогда сидите и не пиздите.
Holy Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 20:05 #1324 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 20:05 не пройшло багато часу від як президент Венгрії подав у відставку і за докторської дисертації, а наш)
Dieselsmart Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 20:08 #1325 Опубліковано 20 Лютого, 2014 в 20:08 В Борисполе, на перекрестке улиц Киевский Шлях и Дзержинского люди заблокировали выезд на аэропорт «Борисполь». Таким образом, активисты намерены не дать народным депутатам улететь из страны (ранее в соцсетях стала появляться информация, что народные избранники с семьями покидают Украину).Как сообщил Сегодня.ua координатор бориспольского блок-поста Ярослав, сейчас там собралось уже около 5 тысяч человек. Люди также приносят шины для баррикад. "Было 500 человек, полчаса назад - 3 тысячи. По последним данным - около 5 тысяч человек", - отметил Ярослав. Напомним, ранее десятки автомобилистов собрались на Варшавской трассе и начали расчищать ее от песка, которым она была заблокирована. Изначально акцию задумали несколько человек, впрочем, спустя некоторое время она стала массовой. http://www.segodnya.ua/hot/rada-protest/v-borispole-5-tysyachnaya-tolpa-zabarrikadirovala-vyezd-na-aeroport-497301.html
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.