Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

там погруддя сталіна є всередині. думаю, недовго йому там стояти))) червоного півня йому в колір улюбленого прапора!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Denis Bendovsky@DenisBendovsky 3 мин

#луцьк #євромайдан ВолиньPost:"Більше сотні мітингувальників прямують до приміщення КПУ, що на Площі Воз'єднання, спавають "Лента за Лентою"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Луцьку міліція зобов'язалась не застосовувати силу проти громадян України

ПРАВИЙ СЕКТОР

Нам пишуть:

мы воевали в мариинке сбоку, там где здание. так вышло что часть ВВ-шников попали в западню между домами и мы их закидывали кирпичами и петардами. они отвечали так же + гранаты. это был фланг, на котором был я. спустя время к нам подошли несколько командиров ВВ и попросили не кидать в них, потому что они стоят во дворе якобы просто так. мы согласились при условии если они уйдут, но командир отказался мотивируя это приказом. в общем сошлись мы на том что мы не кидаем в них, а они в нас и мы воюем на другом фланге, в другом месте. мы больше не кидали ничего в них, я остался стоять там же и давал небольшое вью для какого-то парня, типа журналист какого-то сайта. мы говорили, никто ничего в тех мусоров не кидал. следующий кадр я вижу как в 7-8 метрах от меня под ноги мужику прилетает граната, не шумовая явно, возможно это был взрывпакет или самодельная бомба, может какие-то разрывные гранаты поражения малого радиуса. взрыв, мужик в воздухе, кувырок, он на земле. встает на колени. ему оторвало кисть, кусок ноги и судя по всему то, что ниже пояса. от взрыва у него от одежды мало чего осталось.

его глаза. крики скорая. мужики подбежали наложить ему жгут на то, что осталось от его руки. дальше я не всматривался, меня малая контузия схватила от взрыва. я не знаю как меня не задело, это просто какой-то бред, я стоял рядом. вот вам и договоренность с мусорами о перемирие. вот вам война.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переговори провалились, Кличко покинув стіл переговорів. Та туди і йти нетреба було. Нема там з ким переговорюватись. давали шанс уже двічі, а нє - то Каддафі вам на спомин!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені здається,що у яника істерика/дипресія, він коче - щоб люд розійшовся,но цього не буде без його крові, і як дитина топая ногами і кричить. ще не багато осталося... скоро вся західна Україна захопить і війська і СБУ, а за ними і центр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поїзд Львів Київ який зупинили у Володимирі Волинському зупинили, остаточно евакуювали весь. міліція переписали всі дані пасажирів у провідників. нас виставили на вулицю.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Denis Bendovsky ‏@DenisBendovsky 3 мин #луцьк #євромайдан ВолиньPost:"Більше сотні мітингувальників прямують до приміщення КПУ, що на Площі Воз'єднання, спавають "Лента за Лентою"

то мабуть до дупи ту завтрашню ода. мабуть треба вже прям зараз йти гуляти вулицями нічьного Луцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше сотні мітингувальників прямують до приміщення КПУ

Підважують двері сапою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцьк - горад сука малєнькій, але сотня людей може за ніч змінити владу в місті)))

Якшо серйозно, то я Вами пишаюся і дякую. З мене пиво "за теплий діван"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше сотні мітингувальників прямують до приміщення КПУ

Підважують двері сапою

мене вбило(((

02:10

Представники волинського осередку ВО Майдан відхрещуються від пікету міськвідділу міліції і погрому офісу ПР. Кажуть, ця акція з ними не узгоджена і завтра обіцяють "розібратися з провокаторами"

В Тернополі вже і суд захватили, ДАЇ громлять, а наші все відхрещуються... Цікаво після перемоги вони тоже від неї відхрестяться??? Чи медалі начеплять блискучі і впереді всіх на піраміду влади подеруться???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть, ця акція з ними не узгоджена і завтра обіцяють "розібратися з провокаторами"

так провокатори на банковій сидять. вони мабуть завтра до київа вирушають.

так за свою сраку бояться, шо аж соромно за них.

тут б*ять людей вбывають. а вони нене, то не ми, ми мирні, сука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мир в гаразджі буде, якшо так відхрещуватись. Хай краще на карту подивляться - все навколо не спить, чогось добивається, а у нас "коні не винні"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене вбило(((

після того, як ми переможемо, треба не забути вгостити коктейлем грушевського гузя й другого брища, того що юрист...

обов'язково.

Коли це було??? чи це фейк???

не фейк. але я б не сильно їм б вірив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О! А я занепокоївся і саме хотів поцікавитись, де це мій критик Андрій Віталійович пропав))

Фейк чи не фейк, а потяг в Володимирі тим не менше зупинили і провели шмон. Беспрєдєл капєц! а літаки в повітряному просторі ше не пиняли?, воду в кранах не перекривали, шоб перевірити чи там бензин не качають на майдан? Мурах в грунті не розкопували щоб перевірити чи вони підкоп не роблять під офіс ПР?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я занепокоївся і саме хотів поцікавитись, де це мій критик Андрій Віталійович пропав))

якщо ти завтра відірвеш дупу від стільця й вийдеш на майдан, я скажу, що ти найбільший патріот...

все. я спати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, підтягуйтесь на Лідавську, нас небагато! Потрібна більша к-сть боєздатних людей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хріновий патріот з мене... я так відповім. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцьк теж не спить! Приміщення (офіси) КПУ та ПР розгромили. Нашого "любимого " Сталіна в офісі КПУ, що на Ковельській ,розбили. Був не справжній, а з гіпса.

Завтра на 10:00 продовження!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тим часом беркут захопив стеллу на майдані незалежності. Сестра з жахливим акцентом читає молитви, вусаті похмурі мужики співають гімн україни, дебіл зі сцени верещить 'відс упіть тут мирний люд'. Нічого нового

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сталіна в офісі КПУ, що на Ковельській ,розбили. Був не справжній, а з гіпса.

Ну все! Як обіцяв - з мене пиво!))) навіть уявити неможете, як я Вам вдячний!

Лейтенант ВВ, полонений... так і не спромігся сказати нічого крім того, що витягував пораненого солдата. Перша реакція -- пяний, виявилось -- контужений. А хотілося почути трохи більше. Хоча б вибачення і апелювання на наказ і заклик до ВВ перебігати на сторону народу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех... відчайдушно, але безрезультатно:

http://www.youtube.com/watch?v=zjxKagVv994

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В когось ще залишились ілюзії стосовно правоохоронців(унітазоохоронців)?

Беркут абсолютно аморалізований підрозділ. Звертатись до їхньої совісті марно.

ДАЇ- повністю корумпований підрозділ.Вони ні за що не проміняють хабарі на офіційну зарплату в 1000 єврів.Тому,що 1000 жврів потрібно заробляти,а вони не вміють.

ВВ- не секрет,що основна маса хлопців йде туди служити,щоб потім перейти на роботу в силові підрозділи,податкову поліцію тощо.Відповідно націлені вони також на хабарі і беспрєдєл.

Крім того,любий психолог вам розповість,що людину,яка відчула смак влади,пробити на совість і мораль майже неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО: Зараз один комбриг аеромобільних військ міг би вирішити все за 1 день і забезпечити собі посаду міністра оборони у новому уряді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...