Андрій Віталійович Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 10:42 #226 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 10:42 Ну в б хоч раз підійшли, посиділи хоча б годинку, та й взнали, хто кого і нафіга блокує, та ше це сі коє.а казав мені не тролити хомяків))
_sergius Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 10:43 #227 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 10:43 Ну в б хоч раз підійшли, посиділи хоча б годинку, та й взнали, хто кого і нафіга блокує, та ше це сі коє.і знали б, що то за "група людей напроти 5 школи з нашивками "Внутрішні війська"
Vadimm Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:04 #228 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:04 А що, це якісь інші Внутрішні війська?Шановні, я підтримую ваші прагнення не випустити 18-річних пацанів з частини, проте не впевнений що ті 5 чоловік які з ваших слів залишаються чергувати зранку зможуть стримати когось, якщо таки буде повторний наказ на Київ. Впевнений що серед вас дуже мало батьків цих ВВшників а також депутатів міськради від "Свободи"/УДАРу/Батьківщини, хоча саме їм там і місце в першу чергу.Якщо вам стане легше, можете мені наліпити хоч стопіццот мінусів, від того в мене скептицизму не зменшиться стосовно цієї акції.
Dr.Martenz Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:13 #229 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:13 Ну в б хоч раз підійшли, посиділи хоча б годинку, та й взнали, хто кого і нафіга блокує, та ше це сі коє.а казав мені не тролити хомяків))Це не тролінг, а порада, заклик, прохання.
Андрій Віталійович Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:55 #230 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:55 Це не тролінг, а порада, заклик, прохання.не має сенсу. не діє на хомяків...
odna Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 12:18 #231 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 12:18 А що, це якісь інші Внутрішні війська?Шановні, я підтримую ваші прагнення не випустити 18-річних пацанів з частини, проте не впевнений що ті 5 чоловік які з ваших слів залишаються чергувати зранку зможуть стримати когось, якщо таки буде повторний наказ на Київ. Впевнений що серед вас дуже мало батьків цих ВВшників а також депутатів міськради від "Свободи"/УДАРу/Батьківщини, хоча саме їм там і місце в першу чергу.Якщо вам стане легше, можете мені наліпити хоч стопіццот мінусів, від того в мене скептицизму не зменшиться стосовно цієї акції.А с вами бы уже было шесть. Но увы, вам ваш скепсис дороже...
jack74 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 12:40 #232 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 12:40 Шановні, я підтримую ваші прагнення не випустити 18-річних пацанів з частини, проте не впевнений що ті 5 чоловік які з ваших слів залишаються чергувати зранку зможуть стримати когось, якщо таки буде повторний наказ на Київ...справа ж не в силовому стримуванні (кого більше i хто кого), а в створенні (і підтримуваннi) самого факту блокування, створення "відмазки" для самих ВВ-шників перед київським командуванням, бо вони (наші ВВшники) й самі не хочуть туди їхати. Наказ є - мусять їхати, а так - "вибачайте, ми не можемо, нас блокує мирне місцеве населення". Вони і фотки барикади перед воротами час-від-часу робили, певно, для підтвердження відмазки
Vadimm Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 13:52 #233 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 13:52 справа ж не в силовому стримуванні (кого більше i хто кого), а в створенні (і підтримуваннi) самого факту блокування, створення "відмазки" для самих ВВ-шників перед київським командуванням, бо вони й самі не хочуть туди їхати. Наказ є - мусять їхати, а так - "вибачайте, ми не можемо, нас блокує мирне місцеве населення". Вони і фотки барикади перед воротами час-від-часу робили, певно, для підтвердженн відмазкиВ такому випадку виходить достатньо і п'яти чоловік для створення "відмазки", чи не так?Я так і не зрозумів, що це за особи в мусорській формі з нашивками ВВ щодня великими групами проходять по Перемоги в сторону вул. Грибоєдова?
odna Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 15:38 #234 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 15:38 Я так і не зрозумів, що це за особи в мусорській формі з нашивками ВВ щодня великими групами проходять по Перемоги в сторону вул. Грибоєдова?Не поверишь! Следят за порядком в городе. Прикинь?
ODZER Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 16:37 #235 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 16:37 А що, це якісь інші Внутрішні війська?Шановні, я підтримую ваші прагнення не випустити 18-річних пацанів з частини, проте не впевнений що ті 5 чоловік які з ваших слів залишаються чергувати зранку зможуть стримати когось, якщо таки буде повторний наказ на Київ. Впевнений що серед вас дуже мало батьків цих ВВшників а також депутатів міськради від "Свободи"/УДАРу/Батьківщини, хоча саме їм там і місце в першу чергу.Якщо вам стане легше, можете мені наліпити хоч стопіццот мінусів, від того в мене скептицизму не зменшиться стосовно цієї акції.Вам , напевне, невідома хронологія подій.Отже, ця частина вже їхала на Київ .( це відбувалось ще до подій на Грушевського). Їм заблокували проїзд на Київ у Рівному. Вв-шники повернули назад, і спробували проїхати на Київ по Сарненській трасі. Там їх знову блокували біля Довжиціhttp://www.day.kiev....utrishnih-viyskВв-шники повернулись назад у Луцьк. Тепер блокується частина на Лідавській. Якщо вони захочуть виїхати з цієї військової частини , вони розблокують проходи, відлупцюють пікетувальників ( сили їм на це точно вистачить). Але на це піде час. За цей час підтягнеться маса людей, і навіть якщо вв-шникам і вдасться виїхати з Луцька - час буде втрачений . І вв-шників вже успішно заблокують на рівненській , чи сарненській, чи будь-якій трасі.Додайте до цього, що самі вв-шники з "страшенним" ентузіазмом хочуть їхати на Київ. Тому, поки ми блокуємо - все гаразд ,Так зрозуміло?Дякую за Ваш надихаючий "оптимізм", побільше б таких активістів , як Ви , і перемога не за горами...
_sergius Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 17:57 #236 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 17:57 Наші хлопці вже повертаються до лав після хвороб. На 3-тю ночі сьогодні підійдуть двоє. Будуть до 8-ї ранку.Я поки відісплюсь цю ніч. Плюс ще треба вирішити деякі організаційні питання. Плануємо власними силами забезпечити нічні чергування на одному пості (котельня + оглядовий пагорб). Нам поки не вистачає 2 людини. Бажаючі можуть відписуватись в приват. За ідеальних умов графік чергувань - півночі кожну другу ніч, тобто один день у вас повністю вільний щоб відіспатись, відпочити, вирішити свої питання.Тоді залишиться тільки знайти чергових на день. Як варіант, дідусів-пенсіонерів які приходять вночі можна попросити виходити на день.
Dream Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 21:46 #237 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 21:46 Прийшла б команда майору, чи яке там звання в начВВ, терміново їхати в Київ, бо інакше стане старлеєм - було б пофіг на палєти перед воротами.Мені це все збоку схоже на велику симуляцію: одні симулюють що не можуть їхати на Київ, інші симулюють що зможуть втримати тих, хто щодня ходить патрулювати місто, і не по двох.
jack74 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 21:56 #238 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 21:56 Dream, рівно як і влада зараз симулює демократію, симулює переговори, симулює рослідування, симулює амністію, і т.д.
Vadimm Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 22:55 #239 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 22:55 Dream, рівно як і влада зараз симулює демократію, симулює переговори, симулює рослідування, симулює амністію, і т.д.Тоді чим ці "симулюючі" активісти відрізняються від такої влади? Тим що вони всього лише по іншу сторону барикад? Створили "відмазку" для ВВшників, а заодно і для власного сумління, мол, "я теж щось роблю"? Заварити ворота, поставити перед ними пару бетонних блоків і залишити спостерігача неподалік на випадок шухєра, нє?Ох і не подобається тутешнім активістам інакомисліє, аж нанесли моїй кармі непоправної шкоди. Відривайтесь, мені не шкода.
jack74 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 23:09 #240 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 23:09 Заварити ворота, поставити перед ними пару бетонних блоків і залишити спостерігача неподалік на випадок шухєра, нє?завариш? даси пару бетонних блоків? підженеш крана? ото ж то. Люди роблять те, що в їх силах.А що пропонуєш ти? Не робити нічого? Чекати новин з Києва? А там вже визначимось?Чи "починати з себе"? Кидати сміття в урни, не лузати насіння на землю, чемно себе вести... Дивись - і може ПРЕЗИДЕНТ це побачить! І зглянеться! І зрозуміє свої помилки і поведе нас до Європи?... аж нанесли моїй кармі непоправної шкоди. ...я не чіпав
Ura Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 23:30 #241 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 23:30 jack74,Дивись - і може ПРЕЗИДЕНТ це побачить! І зглянеться! І зрозуміє свої помилки і поведе нас до Європи?Є така приказка: Горбатого могила виправить...
Dream Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 05:45 #242 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 05:45 Dream, рівно як і влада зараз симулює демократію, симулює переговори, симулює рослідування, симулює амністію, і т.д. як там в класика - вєсь мір тєатр...
ODZER Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 06:03 #243 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 06:03 треба люди на Лідавську
Андрій Віталійович Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 07:16 #244 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 07:16 о, я дивлюсь хомяки гуртуються, скоро клавіатурне військо створять Плюс ще треба вирішити деякі організаційні питання. Плануємо власними силами забезпечити нічні чергування на одному пості (котельня + оглядовий пагорб). Нам поки не вистачає 2 людини. так ото й у нас подібні думки. є компанія. можемо через ніч, інколи частіше. треба якось координуватись... Заварити ворота, поставити перед ними пару бетонних блоків і залишити спостерігача неподалік на випадок шухєра, нє? я так розумію, це ти сьогодні в 13.45 маєш підїхати з бригадою зварювальників та бетоних блоків? чи ти так, попіздєть понта ганяєш? Ох і не подобається тутешнім активістам інакомисліє, аж нанесли моїй кармі непоправної шкоди. Відривайтесь, мені не шкода. завариш ворота й будеш мати від мене щодня по плюсику, враховуючи твою систему цінностей, кращої пропозиції тобі в житті ще не робили))
odna Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 07:42 #245 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 07:42 Сегодня в Раде заруба намечается. На этой неделе возможны попытки прорыва.Люди наблюдающие, дайте отдохнуть клавиатуре и не путайтесь тут, пожалуйста, если оно вам не надо и непонятно.
Dream Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 07:55 #246 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 07:55 о, я дивлюсь хомяки гуртуються, скоро клавіатурне військо створять дивлюся щаз почнеться дискусія типу а-чєго-добілся-ти.В мене все.
Андрій Віталійович Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 08:56 #247 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 08:56 В мене все. от й добре
_sergius Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 12:19 #248 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 12:19 Впевнений що серед вас дуже мало батьків цих ВВшників а також депутатів ... від "Свободи"/УДАРу/Батьківщини, хоча саме їм там і місце в першу чергу.От з цим не можу не погодитись.
bublik007 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 13:16 #249 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 13:16 треба люди на Лідавську Буду з 23.00 по 03 ночі
Vadimm Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 16:49 #250 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 16:49 завариш? даси пару бетонних блоків? підженеш крана? ото ж то. Люди роблять те, що в їх силах.я так розумію, це ти сьогодні в 13.45 маєш підїхати з бригадою зварювальників та бетоних блоків? чи ти так, попіздєть понта ганяєш?Шановні "дофіга добівшиєся", у вас в перервах між важливими революційними діяннями вистачає енергії лише на то шоб пригрузить юзера на форумі? Спрямуйте свою енергію на депутатів, їм і від прокуратури легше відмазуватись в разі чого, і можливості матеріально-технічні є, а також на батьків цих заблокованих солдатиків - це в їхніх інтересах також щоб синочки сиділи в казармах а не під щитами. А якщо ближче до суті - падагнать пачку електродів на святе діло - не питання, як надумаєте - звертайтесь. Звиняйте, фірми в мене з краном і блоками нема, а бодре нічне стоялово і пиль в очі воякам - то не для мене. І не треба мене брать на "а що зробив ти?" - перед вами звітуватись не збираюсь, за плюсіками не женусь.завариш ворота й будеш мати від мене щодня по плюсику, враховуючи твою систему цінностей, кращої пропозиції тобі в житті ще не робили))Від тебе мені плюсів і задарма не треба, а іншої цінності в тобі я і не бачу. І кстаті про хом'ячків - судячи з твоїх овер 150 постів з 19.01 - чия б корова мукала.Люди наблюдающие, дайте отдохнуть клавиатуре и не путайтесь тут, пожалуйста, если оно вам не надо и непонятно.Пожалуй воспользуюсь вашим советом, пока Андрей Виталичь вконец монитор желчью не оббрызгал. Кого оскорбил - прошу прощения. Жаль что остался непонятым. Удачи.P.S. Как понадобятся электроды - пишите в личку, только обозначьте диаметр, вес и ток - переменка или постоянка.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.