Перейти до змісту

Похмілля

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт появилося бажання почути відгуки "битих воїнів", хто як лікується,що робить на другий день після застілля, тобіш ще не проблема,але з роками все тяжче і тажче, і здається не зловживаєш но всерівно погано, хто?що? і як робить,можливо і перед вживанням алкоголю, я думаю зараз ця тема дуже актуальна свята все таки і вже тяжко.

PS: Умніків типу треба менше пити, відповідаю вже "Сам знаю", але таке життя)))))

І саме головне роздуми на рахунок "помилитися" ну типу зранку пивце, чи 50гр. не варіант, якщо похмиляєшся то не на форумі розказувати,а в лікарні.

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Когда гудит с похмелья котелок,

и сердце бьет в галопе лошадинном,

отведай пива свежего глоток,

Поскольку клин выводят, только клином.С сай

:)

))))))))) Ні, ну як можна пиво в себе влити коли ну так тошнить, ну так(((((((((((

Опубліковано

Як варіант 1 таблетку активованого вугілля на 10кг живої маси перед застіллям за кілька годин. Тобто звичайному чоловікові потрібно таблеток 8.

Трішки допомагає

Опубліковано

Як варіант 1 таблетку активованого вугілля на 10кг живої маси перед застіллям за кілька годин. Тобто звичайному чоловікові потрібно таблеток 8.

Трішки допомагає

Да да чув потрібно спробувати, дякую.

Опубліковано

А ще краще коньяк не підробку від 5 років.

P.S. До речі теж купували 1.7л Столипіна на ДютіФрі в Польщі. І на шістьох пішла на ура і без наслідків зранку. Якість грає роль

Опубліковано

Пити якісну горілку.Тоді ні похмілля,ні перегар не мучать

А ще краще якісну самогіночку :_04: ... А на рахунок "клін кліном вишибають" і враховуючи, що сучасне пиво "уже не то", думаю краще все ж таки перемучитись (часом боржомі допомагає) ...

Опубліковано

Качественный самогон тоже не вызывает похмелье, или это у меня был опыт новичка? :_12:

Да напевно ні, так усі кажуть, але я самогон не пив років з 10, спогади хренові))))))))))))

Опубліковано

Реально як би погано зранку не було, якщо тошнить то балуйся аморалкою, а якщо бошка болить то найкраще горілочки знов випити.

Опубліковано

Реально як би погано зранку не було, якщо тошнить то балуйся аморалкою, а якщо бошка болить то найкраще горілочки знов випити.

Да неможу я на другий день цю гадость пити, не можу, хіба що десь аж в вечері, і то чу-чуть.

Опубліковано

А ти спочатку попробуй. То так здається, що не зможеш. Головне похмілля не перетворити знов на п"янку а то так можна місяць похмелятись. :)

Опубліковано

похмілля це вже наслідки, їх треба попереджувати

- не мішати, якщо не профі і не знаєш, що з чим сумісне, з чого почав тим бажано і закінчити

- як вже писали вживати лише яісний продукт

- пора вже для себе з'ясувати свою дозу

Опубліковано

Якщо зовсім торба, то пиво. Якщо не зовсім, але торба - алказельцер і спазмалгон. Бажано ща натрію хлорид вдома мати, як детокс.

Опубліковано

Від 300 до 400 гр. (40%) то на ранок майже нормально, якщо більше то вже зле. Тоді перед сном (якщо встигну) таблетка аспірину і зранку все гуд. Ще недавно зпрактикував розбавляти під час пиття (1/3 або 1/4), тоді менше вип'єш спиртного, а кількість стопок як у всіх.

Опубліковано

Якщо зовсім торба, то пиво. Якщо не зовсім, але торба - алказельцер і спазмалгон. Бажано ща натрію хлорид вдома мати, як детокс.

Це, взагалі-то, звичайна кухонна сіль, хлорид натрію. Ви саме це мали на увазі? Щи щось інше?

Опубліковано

вживати якісний алкоголь... на свята з друзями мішали за вечір по 4-5 напоїв з дьюті фрі - зранку всім добре

а якщо все ж довелось пити "наші рідні" контрафактні напої, якими забиті магазини і супермаркети, то радив би якомога довше поспати(мені допомагало - нема головного болю)... якщо в животі дискомфорт - кефір, або йогурт

Опубліковано

по 4-5 напоїв з дьюті фрі - зранку всім добре - не сугласний - питання не в якості, а в кількості, з досвіду (ягодинсий-домановий перелік у великих кількостях приносить величезний бодун)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...