Перейти до змісту

Задовбала робота

tarasmv

Рекомендовані повідомлення

Як же важко повертатися до роботи після свят, особливо якщо ти й так її ненавидиш.

Як задовбує лягати спати тоді коли ти цього не хочеш, щоб встати тоді коли ти цього не хочеш, щоб йти туди куди ти не хочеш.

А ще коли затримують зарплату, капають на мозок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як же важко повертатися до роботи після свят, особливо якщо ти й так її ненавидиш.

Як задовбує лягати спати тоді коли ти цього не хочеш, щоб встати тоді коли ти цього не хочеш, щоб йти туди куди ти не хочеш.

А ще коли затримують зарплату, капають на мозок.

:_04:

http://www.youtube.com/watch?v=aogXH2P3vmE

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС,- 34 года, кризис среднего возраста?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме тому Китай розвивається. А ми завжди будемо нити і вірити в дядю Сема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Утром не хочется идти на работу?

Тогда откройте журнал "Форбс" и найдите там свою фамилию! Не нашли?? Тогда бегом на работу!!!

:_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю из этой темы можно было бы переделать в тему "Работа вашей мечты" Так как это флейм, тут можно было бы пофлудить и пофантазировать на тему - кто и кем бы хотел работать =) Может ком то и повезёт ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайдіть собі іншу роботу, до душі. Я була бугалтером, сиділа в зручному кабінеті за комп'ютером й тихо все це ненавиділа. Цілих три місяці))) потім все покинула й пішла на автозавод учнем автомаляра в пилюку. Тепер маю маленьку власну автомайстерню. Встаю коли хочу, лягаю теж. (а іноді й не лягаю, бо терміновий ремонт )Зарплата рівно стільки, скільки зароблю. Роботи море, працювати приходиться значно більше, але мені це приносить величезне задоволення. Бо я сама розпоряджаюся своїм життям, а не якийсь дядьо чи тьотя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БУВАЄ :))))))))))))))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода бо десь півроку назад шукали людину на роботу мрію - на райських островах поблизу Австралії, цілий день на пляжі, гроші платять.... Так що, можна почекати, колись же та людина звільниться)))))) а поки..........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я таки повівся на післясвятковий синдром і звільняюсь :0155:, життя в мене одне, не хочу витрачати його на нецікаві та нудні речі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я таки повівся на післясвятковий синдром і звільняюсь :0155:, життя в мене одне, не хочу витрачати його на нецікаві та нудні речі

А хавати що будеш??? Чи в тайгу на промисел?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот до чего людей праздники доводят, кидают работу! =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Життя така штука, ніколи не знаєш де що знайдеш, а де що загубиш, можливо в тайзі я відчую справжню гармонію душі та щастя ;), ну а поки я хочу робити те що подобається, хай воно і буде приносити менше грошей, аніж робота яка мене душить - зате прибуткова...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайдіть собі іншу роботу, до душі. Я була бугалтером, сиділа в зручному кабінеті за комп'ютером й тихо все це ненавиділа. Цілих три місяці))) потім все покинула й пішла на автозавод учнем автомаляра в пилюку. Тепер маю маленьку власну автомайстерню. Встаю коли хочу, лягаю теж. (а іноді й не лягаю, бо терміновий ремонт )Зарплата рівно стільки, скільки зароблю. Роботи море, працювати приходиться значно більше, але мені це приносить величезне задоволення. Бо я сама розпоряджаюся своїм життям, а не якийсь дядьо чи тьотя.

Капєц "Цілих три місяці))) !!!!!!!!!!!!! я в шоці от як би 30 років, ато цілих 3 місяці . РЖУ НЕ МОГУ. ))) але це добре,молодець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довгий час використовував тактику: в холодну пору року працюю, а коли тільки починає тепліти - роботу нахер! якою б вона класною, чи некласною була. Ніяких зобов'язань ні перед ким.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Хавати" завжди можна щось знайти, як і нормальну роботу. Головна проблема це лінь. Як кажуть "хто стукає - тому завжди відчиняють" :_07:

Багато людей шукають все і зразу, або хочуть "нічого не робити" і все мати, від того і биди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довгий час використовував тактику: в холодну пору року працюю, а коли тільки починає тепліти - роботу нахер! якою б вона класною, чи некласною була. Ніяких зобов'язань ні перед ким.

А кем работал и чем занимаешься теперь? И почему в прошлом времени?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кем работал и чем занимаешься теперь? И почему в прошлом времени?

Зараз легка робота. Працюю, або день через два, або добу через три, як зараз. Виходить в мене біля 23 днів вихідних на місяць. Сам я електрик. Працював теж електриком, різноробочим, пилорамщиком. Проста і нелегка робота одним словом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я не працюю, я займаюсь улюбленою справою!

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я працюю в брата на фірмі, робота люкс( трішки в офісі,інтеренет, тєлік всі діла,авто, їзджу куди хочу до клієнтів інколи виїзджаю, фірма заправляє, на вихідні авто також за халявний бензин на озеро наприклад за продуктами ХАЛЯВА!), вихідні в принципі беру коли хочу,але "ЗАДОВБАЛА ТА РОБОТА"!!!!!!!!!!!))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я працюю в брата на фірмі, робота люкс( трішки в офісі,інтеренет, тєлік всі діла,авто, їзджу куди хочу до клієнтів інколи виїзджаю, фірма заправляє, на вихідні авто також за халявний бензин на озеро наприклад за продуктами ХАЛЯВА!), вихідні в принципі беру коли хочу,але "ЗАДОВБАЛА ТА РОБОТА"!!!!!!!!!!!))))))))))))

Якщо хочеш розвалити фірму візьми на роботу родичів.

Перевірено. КОлись реально процвітаюча фірма "Старк". Після смерті одного з співзасновників, пОнабирали родичів, які теж казали не робота, а казка, бо вони ніхєра не робили, а робили пару тройку людей. фірму знищили за фігню часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перед святами я теж звільнився, зараз намагаюсь самостійно заробляти на життя. Працювати на когось, занадто важкий тягар для мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...