Перейти до змісту

Теракти в Волгограді

xriaps

Рекомендовані повідомлення

В воскресенье 29 декабря на железнодорожном вокзале в Волгограде (Российская Федерация) прогремел мощный взрыв. Произошедшее уже квалифицировано как теракт.

Национальный антитеррористический комитет сообщил, что взрыв произошел в 12:45. Его причиной названо срабатывание неустановленного взрывного устройства. Это случилось перед рамкой металлоискателя у входа на вокзал. Предположительно, взрыв произвела террористка-смертница.

По данным местных властей, в результате теракта погибли 16 человек, еще не менее 40 получили ранения. Среди жертв взрыва есть один полицейский и девятилетняя девочка.

За последнее время это не первый теракт в Волгограде — в октябре в результате атаки смертницы, произведенный в рейсовом автобусе, погибли 8 человек, в том числе сама террористка.

Отметим, теракт в Волгограде произошёл за 40 дней до старта Зимних Олимпийских Игр в Сочи. Западные СМИ в связи с этим уже выразили сомнения в способности российских силовиков обеспечить безопасность спортсменам и гостям мероприятия. В частности, об этом пишет The Telegraph. Такие же опасения высказывает и CNN.

Напомним, лидер самопровозглашенного виртуального государства «Кавказский эмират» (Имарата Кавказ) Доку Умаров призвал мусульман, ведущих Джихад, «не допустить проведения олимпийских игрищ на костях убитых Россией кавказцах в Сочи».

http://www.youtube.com/watch?v=zHUQ2YgJKb8

Волгоград. 30 декабря. INTERFAX.RU - В троллейбусе в Волгограде в понедельник прогремел взрыв, по предварительным данным, погибли 10 человек, сообщили "Интерфаксу" в пресс-службе ЮРЦ МЧС России.

"Взрыв прогремел в троллейбусе в Волгограде, по предварительным данным, 10 человек погибли, 10 пострадали", - сказала представитель ЮРЦ Ирина Гоголева.

Как сообщил источник в правоохранительных органах региона, это может быть очередной теракт.

"Взрыв в волгоградском троллейбусе, скорее всего, является терактом, по почерку напоминающий два предыдущих - в автобусе и на железнодорожном вокзале", - сказал собеседник агентства.

після таких подій навіть в нашому Луцьку страшно на двір вийти..або сісти в тройлебус..

до чого котиться цей світ..???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після таких подій навіть в нашому Луцьку страшно на двір вийти..або сісти в тройлебус..

До чого тут Луцьк?

Дуже шкода людей що загинули і постраждали але якщо пукін з своїми війнами і імперськими приколами не заспокоїться, то таких випадків в Росії буде ще дуже багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До чого тут Луцьк?

Дуже шкода людей що загинули і постраждали але якщо пукін з своїми війнами і імперськими приколами не заспокоїться, то таких випадків в Росії буде ще дуже багато.

від такого ніхто не застрахований..

прибацаних кругом хватає..

не буду шукати - але теракти в Україна теж були...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прибацані до вибухів в Волгограді діла не мають(я так думаю). То або родичі/друзі загиблих від рук росіян в війнах, або сам пукін шось мутить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таємницю розкриють детективи ЖЖ.

Шкода невиних людей яких використали як інструмент для досягнення незбагненої цілі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підозрюю що бімба виявиться оберненою в прапор ЕС...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від такого ніхто не застрахований..

Не застрахований ніхто, але Росія завдяки своїм імперським амбіціям і дебілізму верхів не те що страхується, а провокує. Шкода людей, а так - все закономірно. І я думаю, це тільки початок нової хвилі, не дай Боже звичайно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как не цинично это прозвучит но, мне тоже кажется - путлер отводит внимание от чего то. Возможно увидев наш Майдан, побаиваться волнений в стране и решил переключить внимание россиян в другую сторону. Людей жалко, и семьи погибших. Очень сочувствую, что стали жертвами режима.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новый теракт в Волгограде. Вновь десятки жертв.

http://www.youtube.com/watch?v=5pmHtJ9Av2E

Загинуло 12 людей. Підірвали на цей раз тролейбус сьогодні вранці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Путіну якраз це не вигідно. Перед зимовою олімпіадою в Сочі він навіть випустив Ходорковського та Пусі райот з вязниць, щоб покращити імідж Росії в світі. А тепер всі боятимуться їхати на олімпіаду через загрозу теракті, якщо олімпіада провалиться, то і ЧС по футболу 2018 теж може стати під загрозою.

Це буде непоправний удар по іміджу ті економіці Росії.

Отже це роблять ті, хто качає з Росії гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я майже місяць літом прожив у Грозному, бував

інтернет глюкнув, виправити не можу, тому ось кінець початого

Я майже місяць літом прожив у Грозному, бував в сусідньому Дагестані та КБР й КЧР.

Не для кого не було секретом, що готуються серйозні атаки перед й під час олімпіади.

путінська політика+радикалізація іслама, північний кавказ бомба сповільненої дії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там загинули люди, мали б якесь співчуття... але ж ви засліплені сліпою ненавистю до Росії та росіян, шановні, до того як вони підкорили Крим, ваших предків продавали на базарах, бо самотужки, навіть з козаками, не вдавалось цього зробити.

Подивимось що ви будете говорити коли піднімуть голову ісламісти Криму, татари які навчались і навчаються в мадресе Катару, Саудівської Аравії...

Читайте уважно - співчуття є, ненависть лише до влади, котра століттями намагається впроваджувати імперську владу там, де їй не раді. і вибухи це лише наслідки такої політики.

щодо Криму - не треба нам ляля, що хтось там раніше щось підкорив - почитайте історію, розділ хрещення Русі. Росії і навіть Московії ще у проекті не було, коли Київські князі вже там були.

Щодо ісламістів Криму - ви їх вживу бачили? а я бачив і маю достатньо хороших знайомих, щоб бути впевниним у своїх словах.

у криму мусульмани - це дуже порядні і працьовиті люди - на відбіну від багатьох українців та росіян, особливо останніх - у них часто видно шовіністські замашки та імперські амбіції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росія або відгородиться від Кавказу, або розвалиться сама.Та й взагалі , не може 2% населення Землі ефективно управляти 15% територі земної кулі. От і вся наука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там загинули люди, мали б якесь співчуття... але ж ви засліплені сліпою ненавистю до Росії та росіян

А де ви узріли в цій темі ненависть??? Я в кожному повідомленні, вище вашого, побачив співчуття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

росіян, особливо останніх - у них часто видно шовіністські замашки та імперські амбіції.

"Национальный состав Росии (2010) Русские 80,9 %. Национальный состав Украины: как считается, титульный народ Украины — украинцы (согласно последней переписи населения, составляют (77,82 %). Второй по численности народ — русские (17,28 %)" вікі, але ж ми моноетнічна держава ("Мононаціональна держава (моноетнічна) — за визначенням директора міжнародної організації Freedom House, Едріана Каратніцкі (Adrian Karatnycky) кількість представників однієї нації в країні повинна становити не менше 67%"), а от Росія "тюрма народів"? Навіть за визначенням фрідом хауз Росія є моноетнічною державою і вправі відстоювати свої інтереси. Ви ж теж певно не хочете дати незалежність росіянам на сході України?

да уж - діагноз, я писав про росіян і українців у криму, а у вас бачу глобальний перекос

p.s. цікаво все ж таки почитати статистику по населенню росії в залежності від походження

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо ісламістів Криму - ви їх вживу бачили? а я бачив і маю достатньо хороших знайомих, щоб бути впевниним у своїх словах.

у криму мусульмани - це дуже порядні і працьовиті люди - на відбіну від багатьох українців та росіян

http://www.za-stabil...-на-півострові/

http://www.bbc.co.uk...tahrir_dt.shtml

http://tavrijci.org/...mu-ta-ukrayini/

досвід спілкування з різними соціальними групами показує, що отримати парочку гарячих слів негативного напрямку набагато легше від більшості православних християн ніж від мусульман...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось мені здається, що це спроба Путіна проштовхнути російський варіант http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%B0%D0%BA%D1%82

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

українська жаба чавить? :_07:

фашист?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна приклади в студію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але ж ви засліплені сліпою ненавистю до Росії та росіян,

брєд. Проблема Росії в тому що вона не може відбутися як інтернаціональна держава. Як тільки вона вирішить цю проблему - терактів там не буде. Ось і все!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна приклади в студію?

................ Слава Богу..що теракти в Україні не несуть настільки великих маштабів, але як я вище писав...і від них ніхто не застрахований...

http://www.myvin.com...ents/14033.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі біди від намагання одних забрати безкоштовно багатство інших (гроші, ресурси і т.д.). Всі війни через перерозподіл впливу на певну територію. Теракти одна з форм війни. А на поверхні різні національні, духовні ... (інші) ідеї.

Підтвердження цього США - війна в Іраку, Афгані - все для організації контролю за нафтою, газом, наркотиками. Питання, хто слідуючий на черзі (і в кого).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для Путіна буде дуже важким завданням втримати безпеку під час ігор. Бідні громадяни жителі міста Сочі. Ось їм життя точно не буде впродовж ігор. Щодо терактів, то коротко можна сказати - Путін сам винен. Насильство завжди породжує насильство. Особливо у радикальних мусульман.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Путин подписал закон о немедленной блокировке сайтов с призывами к беспорядкам

Москва. 30 декабря. INTERFAX.RU - Президент РФ Владимир Путин подписал закон, предусматривающий немедленную блокировку сайтов, распространяющих призывы к массовым беспорядкам и с другой экстремистской информацией, следует из сообщения на официальном интернет-портале правовой информации.

Проект закона, предлагающий внесение соответствующих изменений в закон "Об информации, информационных технологиях и о защите информации", был внесен депутатами трех думских фракций: Андреем Луговым (ЛДПР), Николаем Ивановым (КПРФ) и Сергеем Чиндяскиным ("Единая Россия"). В течение декабря Госдума и Совет Федерации рассмотрели и приняли этот законопроект.

Согласно новому закону, блокировка интернет-ресурсов с призывами к беспорядкам и другой с экстремистской информацией осуществляется по запросу генпрокурора РФ или его заместителей в Минкомсвязи. Министерство, в свою очередь, должно незамедлительно оповестить операторов о необходимости ограничить доступ к соответствующему интернет-ресурсу, а у интернет- или хостинг-провайдера должно потребовать удаления такой информации. На выполнение этого требования провайдерам отводятся одни сутки.

Этот закон должен вступить в силу 1 февраля 2014 года.

http://www.interfax.ru/russia/news/349700

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...