Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 хвилин тому, vampirich сказано:

Як виявилося - не тільки вони. на комфі теж відях немає по сайту в наявності, а компи з відяхами є

Походу всі так вирішили робити

ібо нєх*уй

Можна скласти компа на якомусь целероні і зі самою конченою мамкою, в самому конченому корпусі із самим конченим бж і з відяхою 3070ті :)

• Ха-ха 1
  • Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
4 часа назад, Zheny@ сказал:

Зараз черговий хайп із криптою.

Всі, хто побогачє, купують крипту і одразу в твітері пишуть.  Крипта росте, вони зливають на хвилі вищої ціни і профіт. 

Маск ~$600млн

Зараз власник Твітера запостив, що купив на 170млн бітка.  Знову біток рвонув. 

Між іншим, Брейн / ІТбокс - не продає відеокарт. Політика. Можеш купити лише в складі ПК. Інакше - свабодєн.

Розетка норм продає, але з такими цінами, хай йдуть вони на три веселі букви.154959482_256983729217174_7280876539947088007_n.thumb.jpg.73119cfc38f2d4269610d2377f7c8149.jpg

Опубліковано
7 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Розетка норм продає, але з такими цінами, хай йдуть вони на три веселі букви.

дик там не розетка а лівий нонейм магазин, який розетку використовує як площадку

• +1 1
Опубліковано
1 минуту назад, vampirich сказал:

дик там не розетка а лівий нонейм магазин, який розетку використовує як площадку

Так а яка різниця?) 

• Збентежений 1
Опубліковано

ціну формують зі спросу, якщо нікому товар не треба то і товар коштує мінумум, а якщо "горить" то й ціну піднімають тому що бажаючих тьма.

чи в торгівлі одні альтруїсти, купив за 100, а коли можеш продати за 1000 будуть продавати за 110 грн.

Опубліковано
31 минуту назад, MACCEN сказал:

ціну формують зі спросу, якщо нікому товар не треба то і товар коштує мінумум, а якщо "горить" то й ціну піднімають тому що бажаючих тьма.

чи в торгівлі одні альтруїсти, купив за 100, а коли можеш продати за 1000 будуть продавати за 110 грн.

Так то воно так, але як назвати тих бариг які при рекомедованій ціні в 330 баксів продають по 1300? правильно - адідаси.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, AnimaNoir сказано:

Так а яка різниця?) 

напевно в гарантії, в розетки - можна хоч щось добитись, а цих - де потім шукати? тим більше, товар 100% контрабас

• +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Так то воно так, але як назвати тих бариг які при рекомедованій ціні в 330 баксів продають по 1300? правильно - адідаси.

та да, але вже навіть "рядові митники" в Ягодині - такі стали прошарені в цінах на відеокарти/проци і т.п. що дадуть фору консультантам в деяких магазинах ))

Опубліковано
57 минут назад, AnimaNoir сказал:

Тут двояка тема.

Ти купив картку за 15 000 грн. можеш її продати за 25 000, але ти ж тіпа не адідас як ти висловився.

Продав її наприклад за 17 000 грн.

А діл дзвониш постачальнику свому дай ще карт, а він каже, є але вже по 20 000.

Твої дії тоді?

Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

Хіба на відяхах Quadro майнять? Восени треба було зібрати два компа з такими відеокартами, ціни були по 13к, думав трохи впадуть, а зараз по 21-24 тисячі і ніде нема в наявності.:D

все виросло в ціні.

ОЗУ на 25-30%

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Zheny@ сказано:

все виросло в ціні.

ОЗУ на 25-30%

за ОЗУ - попереджали (ще в грудні), якраз настільки, як ти кажеш. 

в даному випадку, стрельнув біток + планове здорожчання + китайський НР (як не дивно, але щороку вони його святкують..)

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
6 годин тому, MACCEN сказано:

Тут двояка тема.

Ти купив картку за 15 000 грн. можеш її продати за 25 000, але ти ж тіпа не адідас як ти висловився.

Продав її наприклад за 17 000 грн.

тема, напевно не про те, а про те, що великі ритейлери (европейські) мають продавати за рекомендованою ціною - зокрема, по передзамовленню. Вони - беруть і відміняють, повертають гроші - і продають вже по ринку, NVidia - сказала нізя, що з того вийде - побачимо, бюргери - 100% будуть судитись з магазом, таке там не проканає.
P.S. Не буду давати посилань на підтвердження своїх слів - легко найти в інтернеті.

P.S.S. Маю на увазі не приватних осіб, а саме - ритейлерів, які зобов'язані продавати за рекомендованою ціною.

В приватному випадку - це нікого не хвилює, за скільки хоче, за стільки і продає.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
21 час назад, AnimaNoir сказал:

Розетка норм продає, але з такими цінами, хай йдуть вони на три веселі букви.

Якщо відяха стоїть як Жигуль, то вона має йти в комплекті з таким обвесом як на відео :)

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
3 часа назад, nickel сказал:

Якщо відяха стоїть як Жигуль, то вона має йти в комплекті з таким обвесом як на відео :)

реально крута штука якщо вірити відео :)

Опубліковано
16 часов назад, Bliksss сказал:

тема, напевно не про те, а про те, що великі ритейлери (европейські) мають продавати за рекомендованою ціною - зокрема, по передзамовленню. Вони - беруть і відміняють, повертають гроші - і продають вже по ринку, NVidia - сказала нізя, що з того вийде - побачимо, бюргери - 100% будуть судитись з магазом, таке там не проканає.
P.S. Не буду давати посилань на підтвердження своїх слів - легко найти в інтернеті.

P.S.S. Маю на увазі не приватних осіб, а саме - ритейлерів, які зобов'язані продавати за рекомендованою ціною.

В приватному випадку - це нікого не хвилює, за скільки хоче, за стільки і продає.

це як налякати голою дупою їжачка, ну ок, заплатить хтось штраф може і він буде зачно дешевий наживи.

Та й схема проста, постачальник продав за рекомендованою ціною приватій особі Клаусу, який вже продав по такій ціні як йому заманеться :)

Відео карти це ж не МРТ апарат де я думаю регульовані ціни якимось місцевими МОЗ, що він має коштувати не більше 3х млн. євро.

Опубліковано
9 хвилин тому, MACCEN сказано:

Відео карти це ж не МРТ апарат де я думаю регульовані ціни якимось місцевими МОЗ

ти - наївний...або - не в курсі як це робиться...

Опубліковано
8 минут назад, Bliksss сказал:

ти - наївний...або - не в курсі як це робиться...

та якось пофігу, чого хтось має продавати дешевше якщо можна продати дорожче і це купують?

Я завжди стараюсь купувати наприклад товари в знайомих чи друзів, де я знаю не буде проблем з гарантією і т.д. І нехай в них може бути дорожче чим в інших, але звички важко змінювати :)

Опубліковано
5 хвилин тому, MACCEN сказано:

Я завжди стараюсь купувати наприклад товари в знайомих чи друзів,

ти - затронув тему, про постачання відеокарт - на ринок, до чого тут друзі і одиничні/роздрібні продажі?

про "мрт" -взагалі не зрозумів, ти хоч раз - продавав таке? Знаєш як/куди/і т.п.?

Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

з криптою - розберись, хоча - це не твоє

ти хочеш бачити в продажах альтруїстів? Чого тоді квартири коштують просто дурних грошей? Чим відеокарта гірше?

В кого є гроші й потреба той купить.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Bliksss сказал:

з криптою - розберись, хоча - це не твоє

я криптою не торгую :)

ти пишеш так, що таке відчуття, що хтось комусь винен, хто за скільки хоче за стільки й продає свій товар, так само як коли рободавцю кажеш очікуванау зарплату наприклад 60 тис. грн. а він тобі мичить що він сам стільки не заробляє, так кажеш йому так шукай когось дешевшве.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано
17 годин тому, MACCEN сказано:

Чого тоді квартири коштують просто дурних грошей?

де? в Луцьку - нормальна ціна на квартири, якщо не враховувати пентхауси в Яровиці, Британському кварталі і т.п.

• +1 1
Опубліковано
17 годин тому, MACCEN сказано:

ти пишеш так, що таке відчуття, що хтось комусь винен, хто за скільки хоче за стільки й продає свій товар,

ти - правий, "базар" живе за правилом -хто за скыльки хоче, за стільки і продає.

В даному випадку, NVIDIA - дала можливість деяким магазинам першими отримати відяхи,

натомість - просила продавати за рекомендованою ціною, маржа 25%... Продавці,

які погодились на ці умови - вдвічі підвищили ціни, і вони не п*тори після цього?

• +1 1
Опубліковано
24 хвилин тому, Cherman сказано:

Хіба що, там в ціну включені якісь відкати. Бо, дійсно, двушка стоїть так само, як побудувати будинок біля Луцька з участком та всіма комунікаціями.

за всіх - не скажу, в одному з наведених прикладів - знаю що і як...за що і отримали кілька квартир.

28 хвилин тому, Cherman сказано:

Так, великі рітейлери, які купують товари безпосередньо в виробника, часто підписують багато додаткових умов.

entry - тобі про щось говорить?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...