Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
37 хвилин тому, serega-cool сказано:

300 або 1000 Мбіт для побуту не розкіш а необхідність.

Ви - уникаєте прямого запитання, в чому полягає - "необхідність?" Наприклад, 2 постійно вімкнені телевізори (в 4К ) не заб'ють 300 мбіт, додамо ще 2-3 телефони, та пару ноутів...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
44 хвилин тому, serega-cool сказано:

Це те саме, що запитати, нащо мені Мерседес, Запорожець теж їде.

Якщо на дорозі - обмеження "60" - то хоч на Запорожці, чи на Ламборгіні - різниці не буде.

• +1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

Ви - уникаєте прямого запитання, в чому полягає - "необхідність?" Наприклад, 2 постійно вімкнені телевізори (в 4К ) не заб'ють 300 мбіт, додамо ще 2-3 телефони, та пару ноутів...

Необхідність в тому, що в будь який момент я буду впевнений, що зможу завантажити файл за пару хв і не пів години. Що пару телевізорів в 4К розширенні будуть працювати.

В Інтернет магазинах повним ходом продаються компютери, ноутбуки та роутери з 2.5 Гбітними портами.

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

Якщо на дорозі - обмеження "60" - то хоч на Запорожці, чи на Ламборгіні - різниці не буде.

Вибачте, Ви забули про комфорт їзди між автомобілями, саме тому тариф називається "Комфорт 300 Мбіт"

Ще про кондиціонер в спеку 35 градусів згадайте, точніше його відсутність в Запорожці...

Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, serega-cool сказано:

Необхідність в тому, що в будь який момент я буду впевнений, що зможу завантажити файл за пару хв і не пів години.

Сервер на 100мбіт порту, як ви з своїми 300 мбіт - завантажите файл швидше, ніж я на 100?

P.S. Звісно, без "маніпуляцій" на стороні сервера який віддає;)

Опубліковано
6 хвилин тому, Bliksss сказано:

Сервер на 100мбіт порту, як ви з своїми 300 мбіт - завантажите файл швидше, ніж я на 100?

Ви навели варіант одного сервера, але їх багато, які видають зовсім інші швидкості.

Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, serega-cool сказано:

Ви навели варіант одного сервера, але їх багато, які видають зовсім інші швидкості.

Я - навів приклад, що для перегляду фільму  в 4К якості, навіть 100Mbit - буде достатньо. Хотів від вас просто для прикладу (для "зального" розвитку) поцікавитись, нащо 300мбіт вдома? Як часто, ви - зкачуєте, чи навпаки - віддаєте файли такого великого об'єму в домашніх умовах, щоб "секунди" - мали значення?

• +1 2
Опубліковано (змінено)
39 хвилин тому, serega-cool сказано:

Як варіант - Netflix, ну видають їхні CDN більшу швидкість, це ж - очевидно, але - вам же більше 50-70 не потрібно (для 4К)....з точки зору - звичайного абонента....

Опубліковано
48 хвилин тому, Bliksss сказано:

Я - навів приклад, що для перегляду фільму  в 4К якості, навіть 100Mbit - буде достатньо. Хотів від вас просто для прикладу (для "зального" розвитку) поцікавитись, нащо 300мбіт вдома? Як часто, ви - зкачуєте, чи навпаки - віддаєте файли такого великого об'єму в домашніх умовах, щоб "секунди" - мали значення?

Зрозумійте, в магазинах 80% роутреів Гігабітні. Людям потрібна висока швидкість. Хтось торенти завантажує, хтось має багато гаджетів.

36 хвилин тому, Bliksss сказано:

Як варіант - Netflix, ну видають їхні CDN більшу швидкість, це ж - очевидно, але - вам же більше 50-70 не потрібно (для 4К)....з точки зору - звичайного абонента....

Якщо в помешканні кілька користувачів? 50-70 помножте на три = 150-210 Мбіт

Опубліковано (змінено)
22 хвилин тому, serega-cool сказано:

Якщо в помешканні кілька користувачів? 50-70 помножте на три = 150-210 Мбіт

Яка вірогідність того, що всі одночасно будуть дивитись стрімінговий сервіс в 4К?

Опубліковано (змінено)

Інший варіант, от я користуюсь кількома сервісами, сервери - фізично в Індії (деякі в Малайзії).

Пінг до них - більше 3-х секунд, Київстар - тупо скидає з'єднання (після 3-х секунд), яка б швидкість не була - хоч 100, хоч 1000 - різниці не буде.
P.S. Звісно, проблему вирішив - поставив "по дорозі" власний проксі-сервер на самій дешевій vps.

P.S.S. Тобто - не в швидкості справа.

Опубліковано

13765067182.png

віфі на нетбуці.

малий грається зараз онлайн якусь фігню за компом, яка канал жре. І жінка дивиться кіно на своєму нетбуці.

Опубліковано
4 годин тому, Bliksss сказано:

торрент ТВ обмежується виключно вхідним каналом. ;)

ну і оптика в квартиру.

Гроза? ні не чув :)

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Гроза? ні не чув

От вдома - ну аж ні разу не чув;) 

Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, Zheny@ сказано:

торрент ТВ обмежується виключно вхідним каналом.

в тому і питання, нащо тобі - "вихідний" на 100, а тим більше на 300 (якого і не дадуть утилізовувати 24/7)

P.S. що значить - виключно вхідним каналом обмежується? ;) іде одвохсторонній обмін інформацією, навіть - якщо ти тільки "качаєш", інакше і бути не може.

Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

Яка вірогідність того, що всі одночасно будуть дивитись стрімінговий сервіс в 4К?

знайомий в кухню шукав тєлік, 1080р (а краще 2К)  32"-39"

Опубліковано
7 хвилин тому, Bliksss сказано:

От вдома - ну аж ні разу не чув;) 

НІРАЗУ НЕ ВИМИКАВ МІДЬ під час грози з роутера?

6 хвилин тому, Bliksss сказано:

в тому і питання, нащо тобі - "вихідний" на 100, а тим більше на 300 (якого і не дадуть утилізовувати 24/7)

P.S. що значить - виключно вхідним каналом обмежується? ;) іде одвохсторонній обмін інформацією, навіть - якщо ти тільки "качаєш", інакше і бути не може.

ну, в мене чужий сервачок крутився кілька місяців на лоджиї :)

торент ТВ працює за принципом Р2Р - ти теж роздаєш.

Власне, як і самі торенти. Смисл обмежувати роздачу, якщо вихід 300Мбіт?

• Дякую! 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

знайомий в кухню шукав тєлік, 1080р (а краще 2К)  32"-39"

розвивай думку, бо щось не збагну...
от в мене в кожній кімнаті телевізор, просто - для зручності, вмикаються - дуже рідко, нема на це часу.

Опубліковано (змінено)
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

НІКОЛИ!!! 

P.S. Вдома.

Опубліковано

розвивай думку, бо щось не збагну...
от в мене в кожній кімнаті телевізор, просто - для зручності, вмикаються - дуже рідко, нема на це часу.

Людина шукає телевізор на кухню, щоб дивитися щось онлайн (через нет) в 2К.

В кімнаті 4К. + діти граються.

Рано чи пізно цього стане мало. і 100мбіт буде кх-кх.

Опубліковано

НІКОЛИ!!! 

P.S. Вдома.

а я бачив, коли після грози на мамці вигоріли доріжки біля LAN порту, після грози. Ой і не раз!

Про горілі роутери я мовчу взагалі

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А що має статись? кабель іде по колодцю (під землею), потім по кабельканалу в під'їзді до роутера і вже тоді - до квартири ;)

Опубліковано

НІКОЛИ!!! 

1)значить повезло, бо блискавка під час грози якщо жахне то звіздєц ван портам, ще й свічу достається,

2) сам ганяю 300 і тракториста :)

3) досить файно тягнути торент за 4-5хв

тут з розряду коли є запас по пропускній потужності то воно ніколи не лишнє

зауважте що мої торенти не заважають іншим пристроям при цьому

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

а я бачив, коли після грози на мамці вигоріли доріжки біля LAN порту, після грози. Ой і не раз!

я працював на підприємстві, де між корпусами - було кілометри кабелю в повітрі розвішано, це було 20 років тому, ніхто до мене - особливо не заморочувався - чи це зовнішній, чи внутрішній кабель ;). Так що - про горілі маршрутизатори я знаю не з інтернету, але, мова була про те, що робиться в багатоквартирних будинках ,якщо все провайдер зробив як годиться - нічого і не згорить. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...