Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 21.02.2020 в 10:28, westboiuu сказав:

знову оптичні мережі не можуть не як нажертися - вітаю всіх іх клієнтів з наступним підняттям цін

приватний сектор я за 100 мегабіт плачу 225 гривень - ім мать твою мало

Показати  

Я плачу 220, за приватний сектор в Вестнету, але альтернативи - нема (глухий кут)

• +1 1
Опубліковано
  В 21.02.2020 в 10:28, westboiuu сказав:

знову оптичні мережі не можуть не як нажертися - вітаю всіх іх клієнтів з наступним підняттям цін

приватний сектор я за 100 мегабіт плачу 225 гривень - ім мать твою мало

Показати  

В 21.02.2020 в 12:21, westboiuu сказав:

зара співласник відпишеться - шо хліб і бензин подорожав а ще треба робітникам зарплату платити які купляють хліб і бензин

Показати  

В 21.02.2020 в 13:08, westboiuu сказав:

перезвонили сказали шо смс помилково пришла я і так до яух плачу за 100 мегабіт подорожчення торкнеться ніщебродів:yesmaster:

Показати  

Що ж це за паніка на весь форум?!?

Інтернет подорожчав всього на всього на шоколадку на місяць!

Вадим, я хочу, щоб наші працівники отримували достойну заробітну плату. Якщо Ваш роботодавець не піднімає Вам Вашу зарплату, то це Ваші проблеми.

Можливо краще змінити роботу, де більше платять? Бо Ваше ниття не змінить ситуації ніяк.

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано

За рік часу інтернет подорожчав вже на дві шоколадки..200 грн. за 50 мб. це неадекватна ціна як на мене. А ви користуєтесь тим, що у людей немає альтернативи і безпідставно піднімаєте ціни.

Опубліковано
  В 21.02.2020 в 20:52, serega-cool сказав:

Що ж це за паніка на весь форум?!?

Інтернет подорожчав всього на всього на шоколадку на місяць!

Вадим, я хочу, щоб наші працівники отримували достойну заробітну плату. Якщо Ваш роботодавець не піднімає Вам Вашу зарплату, то це Ваші проблеми.

Можливо краще змінити роботу, де більше платять? Бо Ваше ниття не змінить ситуації ніяк.

Показати  

є шоколадки по 20 грн

по 40 грн

по 80-100 

то на яку там шоколадку подорожчав:на мілку,на рошен?

• +1 3
Опубліковано

Та не таке страшне те підняття, але було б добре, якби для прикладу тариф 50/200 став 60-70/200. Тоді користувачі чітко розуміли, що співпраця взаємовигідна. Тобто ми вам підіймаємо ціну тарифи, але додаємо швидкості. Як на мене це було б цілком нормальним проявом лояльності до своїх абонентів.

• +1 3
Опубліковано

Була ціна 150, піднімають до 200. Притому що швидкість десь 20 по speedtest. 

Аргумент про підняття - так вирішило керівництво.

І що саме основне - довгий відгук при відкритті сайтів, великі затримки при відкритті.

Це свідчить що в спеців руки з дупи ростуть. Шейпер/фаєрвол треба вміти налаштовувати.

Нічо не пред'являю, просто констатація факту.

Сценарій тут простий.

Погана якість послуг.

Поітм низька конкурентноздатність.

Відтік клієнтів.

Невиплачений кредит за гєлік. ;)

В 22.02.2020 в 19:01, rabzy сказав:

тариф 50/200 став 60-70/200. Тоді користувачі чітко розуміли, що співпраця взаємовигідна.

Показати  

Швидкість це поняття відносне - по Україні одна, в світ - інша.

Мало того швидкість залежить від налаштувань сайту/хостингу -

якщо там стоїть 1 мегабіт то більше небуде, щоб провайдер на рекламував.

Етакі маніпуляції красивими цифрами перед клієнтами.

• +1 1
Опубліковано
  В 21.02.2020 в 16:52, Harddriver сказав:

Я плачу 220, за приватний сектор в Вестнету, але альтернативи - нема (глухий кут)

Показати  

вестнет та волинські оптичні  два найжадібніших провайдера

в батька оптиволокно від інфокома 30 мегабіт 90 гривень в місяць

приватний сектор клима савури

Опубліковано
  В 21.02.2020 в 21:17, Selbeor сказав:

За рік часу інтернет подорожчав вже на дві шоколадки..200 грн. за 50 мб. це неадекватна ціна як на мене. А ви користуєтесь тим, що у людей немає альтернативи і безпідставно піднімаєте ціни.

Показати  

Ми ставимо таку ціну, щоб надалі розвиватися, замінювати старе обладнання на нове, піднімати своїм працівникам зарплату і так далі.

Якщо Ви вважаєте що у Вашому районі немає альтернативи, тоді це неправда, а як же Укртелеком?

В 21.02.2020 в 23:29, paksivatova сказав:

є шоколадки по 20 грн

по 40 грн

по 80-100 

то на яку там шоколадку подорожчав:на мілку,на рошен?

Показати  

Ціна виросла на 25 грн.

В 22.02.2020 в 19:01, rabzy сказав:

Та не таке страшне те підняття, але було б добре, якби для прикладу тариф 50/200 став 60-70/200. Тоді користувачі чітко розуміли, що співпраця взаємовигідна. Тобто ми вам підіймаємо ціну тарифи, але додаємо швидкості. Як на мене це було б цілком нормальним проявом лояльності до своїх абонентів.

Показати  

Найліпша лояльність на мою думку - безперебійна робота Інтернету та сервіс.

В 24.02.2020 в 11:01, amadey777 сказав:

Була ціна 150, піднімають до 200. Притому що швидкість десь 20 по speedtest. 

Аргумент про підняття - так вирішило керівництво.

І що саме основне - довгий відгук при відкритті сайтів, великі затримки при відкритті.

Це свідчить що в спеців руки з дупи ростуть. Шейпер/фаєрвол треба вміти налаштовувати.

Нічо не пред'являю, просто констатація факту.

Сценарій тут простий.

Погана якість послуг.

Відтік клієнтів.

Невиплачений кредит за гєлік. ;)

Швидкість це поняття відносне - по Україні одна, в світ - інша.

Мало того швидкість залежить від налаштувань сайту/хостингу -

якщо там стоїть 1 мегабіт то більше небуде, щоб провайдер на рекламував.

Етакі маніпуляції красивими цифрами перед клієнтами.

Показати  

Шановний, Ви зверталися у технічну підтримку? Покажіть результат тесту!

Опубліковано
  В 24.02.2020 в 12:24, westboiuu сказав:

вестнет та волинські оптичні  два найжадібніших провайдера

в батька оптиволокно від інфокома 30 мегабіт 90 гривень в місяць

приватний сектор клима савури

Показати  

Вадік, покажи но покриття Інтернет мережі Інфокому по місту.

А тепер порівняй з покриттям ВОМ та Вестнет.

А буде так при такій ціні:

"Сценарій тут простий.

Погана якість послуг.

Відтік клієнтів.

Невиплачений кредит за гєлік."

Опубліковано
  В 24.02.2020 в 19:47, serega-cool сказав:

"Сценарій тут простий.

Погана якість послуг.

Відтік клієнтів.

Показати  

Гєлік то фігня власник Візора просрав все що міг (хто не в курсі, це перший провайдер на Волині який відкрив взагалі нам всім "шо то воно таке інтернет", також перша електронна газета, сайт знайомств і багато чого початого так і толком не завершеного). 

Опубліковано
  В 24.02.2020 в 19:47, serega-cool сказав:

"Сценарій тут простий.

Погана якість послуг.

Відтік клієнтів.

Показати  

Зараз бути провайдером це утопія, тому що в будь який час може зайти жирний кіт з бабосами і за пів року потіснить будь якого маленького провайдерчика, тому що є бабкі на обладнання та спеціалістів.

Опубліковано
  В 24.02.2020 в 19:44, serega-cool сказав:

Ми ставимо таку ціну, щоб надалі розвиватися, замінювати старе обладнання на нове, піднімати своїм працівникам зарплату і так далі.

Показати  

І все це за рахунок кінцевого споживача :)  Фактично без покращення якості послуг (як я зрозумів).

Підняв ціну - покращуй якість!

Опубліковано
  В 24.02.2020 в 19:57, MACCEN сказав:

який відкрив взагалі нам всім "шо то воно таке інтернет"

Показати  

ну про всіх не треба, крім того, довго тягнули з онлайном, коли в інших містах вже давно чатились в онлайні і поштою безкоштовною користувались - візор брав абонплату за поштові скриньки.

Опубліковано (змінено)
  В 24.02.2020 в 19:57, MACCEN сказав:

власник Візора просрав все що міг

Показати  

у дяді Стьопи з перших днів існування візора - була "мохната лапа" в облраді. і навіть коли він перестав бути монополістом, абсолютна більшість держустанов користувались їх послугами незважаючи на вартість та якість. тобто відсутність якості... хтось думав. що так буде завжди

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
  В 24.02.2020 в 20:06, MACCEN сказав:

тому що в будь який час може зайти жирний кіт з бабосами і за пів року потіснить будь якого маленького провайдерчика, тому що є бабкі на обладнання та спеціалістів.

Показати  

да щаз, і коли вони відібьють вкладене? Чи вони заради принципу будуть заходити? Першим ділом - намагаються купити існуючого провайдера. або хоча б частину мережі. Наприклад, сенс будувати мережу з нуля на дубнівській. потім півроку - рік демпінгувати намагаючись віджати частину клієнтів? Через скільки часу буде перший прибуток, років через 5? Якраз тоді вже потрібно буде обладнання міняти на більш сучасне )))

Опубліковано (змінено)
  В 24.02.2020 в 20:37, Bliksss сказав:

да щаз, і коли вони відібьють вкладене? Чи вони заради принципу будуть заходити? Першим ділом - намагаються купити існуючого провайдера. або хоча б частину мережі. Наприклад, сенс будувати мережу з нуля на дубнівській. потім півроку - рік демпінгувати намагаючись віджати частину клієнтів? Через скільки часу буде перший прибуток, років через 5? Якраз тоді вже потрібно буде обладнання міняти на більш сучасне )))

Показати  

Щось не чув щоб Київстар коли заходив когось купував, так само той же Аірбайтс. Те обладнання на чому будують ті хто мутить на укртелекома мережах чи ще на чиїхось купують якесь не корпоративне обладнання тому й мають граблі, або не доплачують толковому адміну мережі, стикаюсь як адмін часто з провайдерами то деколи взагалі смішно стає коли розказують як має бути і що є.

А обладнання валом можна купити в тому ж ЄС, було б бажання, думаю ті провайдери якби до них приїхати дали б його безкоштовно, та ж циска беушна в рази краще працює чим те нове що ставлять зараз деякі провайдери.

Також в Луцьку в деяких районах 4G краще працює чим провід, тому скоро вимре поняття як резервування інтернет каналу (що виручає деяких провайдерів), вигідніше й раціональніше буде використати 4G в якості резерва.

PS: І саме дебільне в провайдерів напевно всіх, ні правда є один (не скажу який буде реклама), то мені чітко казали, "так у нас поломка, очікуйте вирішення проблеми за стільки то годин", а більшість на вуха кладе мол у нас все класно ви олені це у вас якась фігня. Або да у нас проблема буде вирішена на протязі години а по факту проходить день, це Воля так тупить, раз мені взагалі перезвонили через тиждень, я кажу дякую я вже змінив провайдера :)

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано
  В 24.02.2020 в 20:06, MACCEN сказав:

Зараз бути провайдером це утопія, тому що в будь який час може зайти жирний кіт з бабосами і за пів року потіснить будь якого маленького провайдерчика, тому що є бабкі на обладнання та спеціалістів.

Показати  

Ми починали з нуля. Без звязків і рішал в міській раді. Навпаки деякі конкуренти, яких ми згодом купили, пхали нам палки в колеса, щоб не давати нам розвиватись.

Я не думаю, що бути провайдером - утопія.

В 24.02.2020 в 20:15, Zheny@ сказав:

І все це за рахунок кінцевого споживача :)  Фактично без покращення якості послуг (як я зрозумів).

Підняв ціну - покращуй якість!

Показати  

Де ж ви такі розумні беретесь?!?

Якість завжди піднімаємо, за рахунок оновлення обладнання, будівництва резервних ліній звязку, набираємо постійно на роботу все більше персоналу, оновлюємо автопарк... Ну а підняття ціни не без того.

В 24.02.2020 в 20:26, Dima4s сказав:

в кабінеті далі пише 175. то ціна не змінилась чи просто сайт не оновився?

Показати  

Після 1-го числа буде оновлена інформація у особистому кабінеті.

• +1 1
Опубліковано
  В 24.02.2020 в 20:47, MACCEN сказав:

Щось не чув щоб Київстар коли заходив когось купував

Показати  

Не Київстар, а білайн і буле це в сиву давнину. 2-3 провайдери (для приватних осіб) на весь Луцьк, dial-up, а в кращому випадку adsl. Я сидів на фотакомівському dial-up - спеціально номер купив щоб мати вдома білш-менш нормальний інет, і тут - бац, аж 100мбіт а коштує дешевше, аналогічно з ейрбайтсом. тому і зайшли без проблем.

циска беушна в рази краще працює чим те нове що ставлять зараз деякі провайдери.

Показати  

не сперечаюсь. тому за десяток років в мене раза 2-3 пропадав інтернет на пару годин ) 

Опубліковано (змінено)
  В 24.02.2020 в 20:54, serega-cool сказав:

Ми починали з нуля. Без звязків і рішал в міській раді. Навпаки деякі конкуренти, яких ми згодом купили, пхали нам палки в колеса, щоб не давати нам розвиватись.

Я не думаю, що бути провайдером - утопія.

Де ж ви такі розумні беретесь?!?

Якість завжди піднімаємо, за рахунок оновлення обладнання, будівництва резервних ліній звязку, набираємо постійно на роботу все більше персоналу, оновлюємо автопарк... Ну а підняття ціни не без того.

Після 1-го числа буде оновлена інформація у особистому кабінеті.

Показати  

Вишка Водафона коштує 40-60 тисяч доларів, вона може покрити все село без проблем, та роздати всім стабільніше 4G а в майбутньому й 5G.

Тому відпаде потреба в дротах до хати.

З юріків теж багато не заробиш, той же Укртелеком може дати 500 мегабіт за 4000 грн. в місяць - це не є дорого для великої фірми. Але це треба мати потрібне обладнання. Вже 10G не так дорого коштує, але такої швидкості інтернету нікому не треба в даний час.

PS: Луцьк та вся Волинь взагалі парадокс, у нас стільки провайдерів що в інших областях в рази менше. В Києві взагалі райони поділені, напркилад на оболонській набережній (колись 6 років назад) був тільки один провайдер і все, більше не було. Але працював бездоганно.

Змінено користувачем MACCEN
  • Збентежений 1
Опубліковано
  В 24.02.2020 в 23:38, Cherman сказав:

І, ще, через нього постійно йшов потік студентів політеху, яким вдало задурювалась голова.:)

Показати  

і замість того щоб бухати - клацали по клаві...

Опубліковано
  В 24.02.2020 в 21:02, MACCEN сказав:

Вишка Водафона коштує 40-60 тисяч доларів, вона може покрити все село без проблем, та роздати всім стабільніше 4G а в майбутньому й 5G.

З юріків теж багато не заробиш, той же Укртелеком може дати 500 мегабіт за 4000 грн. в місяць - це не є дорого для великої фірми. Але це треба мати потрібне обладнання. Вже 10G не так дорого коштує, але такої швидкості інтернету нікому не треба в даний час.

PS: Луцьк та вся Волинь взагалі парадокс, у нас стільки провайдерів що в інших областях в рази менше. В Києві взагалі райони поділені, напркилад на оболонській набережній (колись 6 років назад) був тільки один провайдер і все, більше не було. Але працював бездоганно.

Показати  

Був я місяць назад в гостях у колег з Чернівців. У місті та районі працює 25 провайдерів.

По Вашій логіці у Луцьку та Луцькому районі більше?

Опубліковано
  В 24.02.2020 в 21:02, MACCEN сказав:

Показати  

Вам варто трішки почитати про 5G... бо ця думка в корні не вірна.

Опубліковано (змінено)

Також в Луцьку в деяких районах 4G краще працює чим провід, тому скоро вимре поняття як резервування інтернет каналу (що виручає деяких провайдерів), вигідніше й раціональніше буде використати 4G в якості резерва.

Показати  

до речі,я вдома на телефоні зазвичай відключаю wifi - бо мобільний інтернет значно краще!

як варіант,треба спробувати роздати інтернет на телевізор-побачити як буде працювати

Змінено користувачем paksivatova
  • -1 1
Опубліковано
  В 24.02.2020 в 19:44, serega-cool сказав:

Найліпша лояльність на мою думку - безперебійна робота Інтернету та сервіс.

Показати  

Це на вашу думку. Але в даному випадку важлива не ваша думка, а думка ваших абонентів, які користуються вашим сервісом.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...