Перейти до змісту

№004 || Велоквест "По следам хоббитов"

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В команде "Три толстяка" будет ещё Crazy3D. Короче "Три толстяка" будут обязательно, но состав уточним три регистрации на старте. Может у кого-то не получится поехать. Я, наптимер, в очках в дождь не ездок! :(

• Відповідей 116
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Може я щось неправильно зрозумів, але вважаю що 6 чоловік в команді - це неприпустимо. Є правила і їх треба дотримуватися. Що за імпровізації? З 6-особової команди прекрасно вийде дві по три. Давайте зробимо одну команду чоловік на 30 - всім буде добре.

Пропозиції по квесту:

- (в разі якщо система з кількома маршрутами збережеться) пропоную кожен маршрут маркувати. Це може бути маркування як позначок чи маячків на КП так і самих підказок. Маркування може бути по кольорах (цифри плутаються в голові і не привертають уваги). Наприклад, маршрути "зелений", "синій", "розовий". Маркування робити по відповідних кольорах і підказки друкувати або відповідним кольором або на кольоровому папері. Поясню для чого: якщо випадково команда знаходить КП не по тому маршруту в якому рухається - всі відразу бачать лажу і знають що треба робити. Тобто вони далі шукають свій маршрут, а потім, коли виходять на той маршрут з якого випадково знайшли КП просто пропускають знайдений КП, якщо розгадають місце. Якщо ж команда не знає з якого маршруту черговий КП, вони продовжують рухатись по зовсім іншому маршруту, а відповідно потім дуже важко визначити їх результат. Думаю, в цьому разі "випадкові знахідки" на оцінку результатів команд не будуть впливати. А от якщо команда пропускає КП на тому самому маршруті - це вже зовсім інше. Чесно кажучи я навіть не знаю що в цьому разі. Треба постаратись таким чином продумати загадки, щоб навіть натяків не було на який з КП в тому самому маршруті. І тут винного не знайдеш. Команди не винні, що їхня логіка не співпадає з логікою суддів, а судді не винні, що не можуть передбачити логіку багатьох команд. Тобто в цьому разі вимагати від учасників шифровку зі всіх КП може й недоречно. Можливо виходом з ситуації буде нумерація КП. Тобто якщо команда після 1-го кп знаходить 3-кп, вони знають що має бути і другий. В цьому разі від команд можна вимагати проходження всіх КП і ставити це на контроль. Тобто кожна наступна загадка буде містити в собі наступну інформацію: колір маршруту, номер КП, загадка, шифр (цифра), якою треба на фініші прозвітуватись.

Я так думаю.

І ще одне.

Тут так багато говориться про Товстунів.

Мені здається, що набагато благородніше було б поставити за мету вздрючити товстунів, а не примазуватись до умних і сильних дядів.

Мені взагалі здається, що ви рано їх перехвалили. З трьох квестів вони показали непоганий результат на двох і то при дуже сумнівних обставинах.

Товстуни, не обіжайтесь, я просто хочу настроїти народ проти вас, щоб змагання були цікавішими.

• Адміністратори
Опубліковано

Я шота тоже непанімаю, якого всі так пруться до хрюнделів в команду :)

В ідеалі команди мають бути по 3 рила.

Тоді буде цікавіше.

Опубліковано

Людей в лагерях тоже раньше гноили ради всеобщего блага!

Ничего не напоминает?!

"Товстуни, не обіжайтесь, я просто хочу настроїти народ проти вас, щоб змагання були цікавішими. "

Логика вообще парадоксальная!!! :)

Давайте сразу со старта сделаем так, что-бы Толстяки не поехали! Тогда и тема пропадёт!

"Мені взагалі здається, що ви рано їх перехвалили. З трьох квестів вони показали непоганий результат на двох і то при дуже сумнівних обставинах." Сам понял, что сказал!!! :)

А насчет "сумнівних обставин", ты был главным судьёй, ты был в праве принимать ЛЮБЫЕ решения, вплоть до снятия команды. Так, что сейчас говорить про "сумнівні обставини", по крайней мере не порядочно с твоей стороны. -_-

Друид! Я не обиделся! B)

Опубліковано

лізти в команду "3 товстунів" галімий дитячий бред і запал своїх умствених спасабнастей ІМХО.

Мене на квесті не буде, -1, мені дуже прикро але факт. Ілі велік ілі зуб.

Опубліковано

Обідився, обідився, я по голосу чую.

Ну добре, хай буде так. Але тоді я вам скажу, що в вашої команди назва галіма - не відповідає дійсності. При цьому це стосується як слова "Три" так і слова "товстуни".

Ага, піймав?

Та ладно, чо ви такі всі напружені. Це ж квест. Для всіх має бути свято. Тра радіти.

ЗІ. Ще скажи що я на рахунок 6 осіб в команді був не правий...

Опубліковано

Диии а чай и сок на кп будут ?

Будет ли ктото на машине чтоби вещи туда положить?

P.S Какието злие все :) Обижають нас

Опубліковано

Легко обидеть человека, который хочет к тебе в команду, а ты его не берёш.

Правила знают все. В худшем случае не поеду я. Не переживай, шестерых не будет!

А про названия команды я писал выше. Повторюсь: "Если мне не изменяет память, в команде могут ехать от 3 до 5 человек! А называться команда может хоть "100 парасят"!!! Поэтому Crazy3D не тушуйся, ты в команде!!! Думаю все толстяки меня поддержат!"

:)

Опубліковано
Ну добре, хай буде так. Але тоді я вам скажу, що в вашої команди назва галіма - не відповідає дійсності. При цьому це стосується як слова "Три" так і слова "товстуни".

Ага, піймав?

Нащот 6 человек в команде Друид прав

Друид ти тогда уже все названия команд прокоментируй ......

Опубліковано

мля досить сратись із-за дрібниць, все одно більшість каманд формуються перед самим стартом, з бійками, розриваннями найсмачніших учасників на частини, і вигадуванням кумедних назв, так шо дочекайтесь і буде вам щастя

Опубліковано

Алілуя Мартенз.

Та ну не обіжайтесь, я дуже поважаю вашу команду. :) Ви ж це знаєте........ B)

Просто на рахунок 6-ти осіб - це вже було занадто.

Зате який PR. Тепер, коли ви приїдете на старт, в толпі буде стояти заздрісний гомін: "опа, заценіть, товстуни приїхали, круто, оце чуваки, блін, чо я не такий?" -_-

Хіба не круто? :)

Опубліковано

Ех, читаю ці баталії і вже трожки шкодую, що не візьму участь у квесті. Хоча, мені й так на вихідних весело буде.

Так, що бійтесь конкуренти: не вдалося мені послабити команду "Швидкість не головне" (не буду ж я піарити товстих). :)

Опубліковано

ну, надеюсь, все выдохнули.

На квесте будет бальшой бус - Форд Транзит белый, в нем чай/кофе/папиросы. :)

остальное порешаем.

Опубліковано

Народ! Квест розставить все по місцям. Будем рахувати нас на двох останніх квестах перло. А товстуни - мікро бренд. Сподіваюсь, що буде багато команд і цікавий квест. Виграш - не основне, хоча й приємно.

Опубліковано
На квесте будет - Форд Транзит белый, в нем папиросы. :(

Ех, значить здоровий спосіб життя в пріоритети цих змагань не потрапив :)

Опубліковано
Людей в лагерях тоже раньше гноили ради всеобщего блага!

Ничего не напоминает?!

Ну, ты вмазал :o

Зачем так серьезно?

Если б я не участвовала в предидущих квестах, а судила о них по "дискуссиям" в этом топике, я б врядли заxотела участвовать впредь :)

Где позитив? Где ИГРА? Ведь всем было так весело! Или не всем...

Опубліковано

Весело! Это когда всем весело!!! Но это лирика!!!

Объявляю конечный состав команды "Три толстяка":

MSV, ORV, Daman, Crazy3D, Сергей.

Дифото! Регистрируй!!! ;)

Опубліковано

На контрольний пункт обовязково всім учасникам команди прибувати. Щоб не було як в останьому квесті було двоє ждуть а один поїхав на КП.і як це буде контролюватись

Опубліковано

Вибачте, що втручаюсь в Ваш змістовний діалог. Прочитав усі Ваші коментарі і роздуми про три велоквести, ніяк не можу збагнути в них що брала участь лише одна команда? чи можна іншим командам приймати участь? які висновки і зміни по організації та підведенні підсумків? чи знову хотіли як краще, а вийшло як завжди?

Опубліковано

а як бути якщо реально немає де пробити шлема? :)

зі скількох пунктів складатиметься дистанція?

членам команди можна розділятись в пощуку шуканого місця?

всім членам команди потрібно якимось чином відмітитись на всіх пунктам чи лише на фінішному?

Опубліковано
зі скількох пунктів складатиметься дистанція?

А не интереснее ли будет узнать это в процессе Квеста? Суть в том, чобы ты прошёл все КП, а не сказал их количество. А уж проконтролировать судьи сумеют :)

членам команди можна розділятись в пощуку шуканого місця?

Оговаривалось неоднократно. Нельзя. Зачем тогда команда?!

всім членам команди потрібно якимось чином відмітитись на всіх пунктам чи лише на фінішному?

Опять же - игра командная (3-5 человек). Если хочется поездить самому - надо устраивать индивидуальный Квест. Вон kostya уже бот придумал для него, ищет согласных его тестировать.

а як бути якщо реально немає де пробити шлема?

Купить. Не может быть, что на "ВелоЗоне" они кончились. На будущее тоже пригодится - очень полезная штука :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...