Daman Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 11:22 #26 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 11:22 В команде "Три толстяка" будет ещё Crazy3D. Короче "Три толстяка" будут обязательно, но состав уточним три регистрации на старте. Может у кого-то не получится поехать. Я, наптимер, в очках в дождь не ездок!
druid Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 12:02 #27 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 12:02 Може я щось неправильно зрозумів, але вважаю що 6 чоловік в команді - це неприпустимо. Є правила і їх треба дотримуватися. Що за імпровізації? З 6-особової команди прекрасно вийде дві по три. Давайте зробимо одну команду чоловік на 30 - всім буде добре. Пропозиції по квесту: - (в разі якщо система з кількома маршрутами збережеться) пропоную кожен маршрут маркувати. Це може бути маркування як позначок чи маячків на КП так і самих підказок. Маркування може бути по кольорах (цифри плутаються в голові і не привертають уваги). Наприклад, маршрути "зелений", "синій", "розовий". Маркування робити по відповідних кольорах і підказки друкувати або відповідним кольором або на кольоровому папері. Поясню для чого: якщо випадково команда знаходить КП не по тому маршруту в якому рухається - всі відразу бачать лажу і знають що треба робити. Тобто вони далі шукають свій маршрут, а потім, коли виходять на той маршрут з якого випадково знайшли КП просто пропускають знайдений КП, якщо розгадають місце. Якщо ж команда не знає з якого маршруту черговий КП, вони продовжують рухатись по зовсім іншому маршруту, а відповідно потім дуже важко визначити їх результат. Думаю, в цьому разі "випадкові знахідки" на оцінку результатів команд не будуть впливати. А от якщо команда пропускає КП на тому самому маршруті - це вже зовсім інше. Чесно кажучи я навіть не знаю що в цьому разі. Треба постаратись таким чином продумати загадки, щоб навіть натяків не було на який з КП в тому самому маршруті. І тут винного не знайдеш. Команди не винні, що їхня логіка не співпадає з логікою суддів, а судді не винні, що не можуть передбачити логіку багатьох команд. Тобто в цьому разі вимагати від учасників шифровку зі всіх КП може й недоречно. Можливо виходом з ситуації буде нумерація КП. Тобто якщо команда після 1-го кп знаходить 3-кп, вони знають що має бути і другий. В цьому разі від команд можна вимагати проходження всіх КП і ставити це на контроль. Тобто кожна наступна загадка буде містити в собі наступну інформацію: колір маршруту, номер КП, загадка, шифр (цифра), якою треба на фініші прозвітуватись. Я так думаю. І ще одне.Тут так багато говориться про Товстунів.Мені здається, що набагато благородніше було б поставити за мету вздрючити товстунів, а не примазуватись до умних і сильних дядів. Мені взагалі здається, що ви рано їх перехвалили. З трьох квестів вони показали непоганий результат на двох і то при дуже сумнівних обставинах.Товстуни, не обіжайтесь, я просто хочу настроїти народ проти вас, щоб змагання були цікавішими.
Адміністратори kmd Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:11 Адміністратори #28 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:11 Я шота тоже непанімаю, якого всі так пруться до хрюнделів в команду В ідеалі команди мають бути по 3 рила. Тоді буде цікавіше.
FKCX_half Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:14 #29 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:14 Тогда Костя, Урса и Я - вот еще одна семья
Daman Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:15 #30 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:15 Людей в лагерях тоже раньше гноили ради всеобщего блага! Ничего не напоминает?! "Товстуни, не обіжайтесь, я просто хочу настроїти народ проти вас, щоб змагання були цікавішими. " Логика вообще парадоксальная!!! Давайте сразу со старта сделаем так, что-бы Толстяки не поехали! Тогда и тема пропадёт! "Мені взагалі здається, що ви рано їх перехвалили. З трьох квестів вони показали непоганий результат на двох і то при дуже сумнівних обставинах." Сам понял, что сказал!!! А насчет "сумнівних обставин", ты был главным судьёй, ты был в праве принимать ЛЮБЫЕ решения, вплоть до снятия команды. Так, что сейчас говорить про "сумнівні обставини", по крайней мере не порядочно с твоей стороны. Друид! Я не обиделся!
Гість Zibers Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:24 #31 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:24 лізти в команду "3 товстунів" галімий дитячий бред і запал своїх умствених спасабнастей ІМХО.Мене на квесті не буде, -1, мені дуже прикро але факт. Ілі велік ілі зуб.
druid Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:26 #32 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:26 Обідився, обідився, я по голосу чую. Ну добре, хай буде так. Але тоді я вам скажу, що в вашої команди назва галіма - не відповідає дійсності. При цьому це стосується як слова "Три" так і слова "товстуни". Ага, піймав? Та ладно, чо ви такі всі напружені. Це ж квест. Для всіх має бути свято. Тра радіти. ЗІ. Ще скажи що я на рахунок 6 осіб в команді був не правий...
ORV Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:30 #33 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:30 Диии а чай и сок на кп будут ? Будет ли ктото на машине чтоби вещи туда положить? P.S Какието злие все Обижають нас
Daman Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:38 #34 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:38 Легко обидеть человека, который хочет к тебе в команду, а ты его не берёш. Правила знают все. В худшем случае не поеду я. Не переживай, шестерых не будет! А про названия команды я писал выше. Повторюсь: "Если мне не изменяет память, в команде могут ехать от 3 до 5 человек! А называться команда может хоть "100 парасят"!!! Поэтому Crazy3D не тушуйся, ты в команде!!! Думаю все толстяки меня поддержат!"
ORV Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:59 #35 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 13:59 Ну добре, хай буде так. Але тоді я вам скажу, що в вашої команди назва галіма - не відповідає дійсності. При цьому це стосується як слова "Три" так і слова "товстуни". Ага, піймав? Нащот 6 человек в команде Друид прав Друид ти тогда уже все названия команд прокоментируй ......
Dr.Martenz Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 14:17 #36 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 14:17 мля досить сратись із-за дрібниць, все одно більшість каманд формуються перед самим стартом, з бійками, розриваннями найсмачніших учасників на частини, і вигадуванням кумедних назв, так шо дочекайтесь і буде вам щастя
druid Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 14:29 #37 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 14:29 Алілуя Мартенз. Та ну не обіжайтесь, я дуже поважаю вашу команду. Ви ж це знаєте........ Просто на рахунок 6-ти осіб - це вже було занадто. Зате який PR. Тепер, коли ви приїдете на старт, в толпі буде стояти заздрісний гомін: "опа, заценіть, товстуни приїхали, круто, оце чуваки, блін, чо я не такий?" Хіба не круто?
Amid Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 14:53 #38 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 14:53 Ех, читаю ці баталії і вже трожки шкодую, що не візьму участь у квесті. Хоча, мені й так на вихідних весело буде. Так, що бійтесь конкуренти: не вдалося мені послабити команду "Швидкість не головне" (не буду ж я піарити товстих).
difoto Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 15:14 Автор #39 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 15:14 ну, надеюсь, все выдохнули. На квесте будет бальшой бус - Форд Транзит белый, в нем чай/кофе/папиросы. остальное порешаем.
msv Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 20:46 #40 Опубліковано 24 Жовтня, 2007 в 20:46 Народ! Квест розставить все по місцям. Будем рахувати нас на двох останніх квестах перло. А товстуни - мікро бренд. Сподіваюсь, що буде багато команд і цікавий квест. Виграш - не основне, хоча й приємно.
druid Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 05:18 #41 Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 05:18 На квесте будет - Форд Транзит белый, в нем папиросы. Ех, значить здоровий спосіб життя в пріоритети цих змагань не потрапив
odna Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 05:49 #42 Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 05:49 Людей в лагерях тоже раньше гноили ради всеобщего блага!Ничего не напоминает?! Ну, ты вмазал :o Зачем так серьезно? Если б я не участвовала в предидущих квестах, а судила о них по "дискуссиям" в этом топике, я б врядли заxотела участвовать впредь Где позитив? Где ИГРА? Ведь всем было так весело! Или не всем...
Daman Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 07:11 #43 Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 07:11 Весело! Это когда всем весело!!! Но это лирика!!! Объявляю конечный состав команды "Три толстяка": MSV, ORV, Daman, Crazy3D, Сергей. Дифото! Регистрируй!!!
Igrek Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 10:10 #45 Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 10:10 Старт хоч, як завжди, від входу в парк?
difoto Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 10:26 Автор #46 Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 10:26 да, конечно, как всегда!
Dell Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 12:19 #47 Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 12:19 На контрольний пункт обовязково всім учасникам команди прибувати. Щоб не було як в останьому квесті було двоє ждуть а один поїхав на КП.і як це буде контролюватись
Wolves Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 18:57 #48 Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 18:57 Вибачте, що втручаюсь в Ваш змістовний діалог. Прочитав усі Ваші коментарі і роздуми про три велоквести, ніяк не можу збагнути в них що брала участь лише одна команда? чи можна іншим командам приймати участь? які висновки і зміни по організації та підведенні підсумків? чи знову хотіли як краще, а вийшло як завжди?
freez Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 20:30 #49 Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 20:30 а як бути якщо реально немає де пробити шлема? зі скількох пунктів складатиметься дистанція? членам команди можна розділятись в пощуку шуканого місця? всім членам команди потрібно якимось чином відмітитись на всіх пунктам чи лише на фінішному?
ursa Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 22:07 #50 Опубліковано 25 Жовтня, 2007 в 22:07 зі скількох пунктів складатиметься дистанція? А не интереснее ли будет узнать это в процессе Квеста? Суть в том, чобы ты прошёл все КП, а не сказал их количество. А уж проконтролировать судьи сумеют членам команди можна розділятись в пощуку шуканого місця? Оговаривалось неоднократно. Нельзя. Зачем тогда команда?! всім членам команди потрібно якимось чином відмітитись на всіх пунктам чи лише на фінішному? Опять же - игра командная (3-5 человек). Если хочется поездить самому - надо устраивать индивидуальный Квест. Вон kostya уже бот придумал для него, ищет согласных его тестировать. а як бути якщо реально немає де пробити шлема? Купить. Не может быть, что на "ВелоЗоне" они кончились. На будущее тоже пригодится - очень полезная штука
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.