Перейти до змісту

Продам набори металокерамічних ножів, виробник Швейцарія

kovalcuchka87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам набір ножів. Кераміка і металокераміка. Лазерна заточка.

Виробник - Швейцарія. Не Китай, не підробка! Голограми на коробці присутні.

КОНФІСКАТ.

У наборі:

• кухарський
  • обробний
  • ніж для хлібу
  • універсальний
  • ніж для чищення
  • БОНУС! Засіб для чищення офочів та фруктів від шкірки
  • магнітній брус (кріпиться на поверхню для фіксації ножів).

Вартість 220 грн (включена доставка Новою поштою). Можлива оптова продажа на магазини.

Мій тел. 0508836485.

post-22816-0-91774600-1385472987_thumb.j

post-22816-0-65168900-1385473048_thumb.j

post-22816-0-61812600-1385473110_thumb.j

post-22816-0-62143200-1385473179_thumb.j

post-22816-0-53564800-1385473239_thumb.j

post-22816-0-13670700-1385473299_thumb.j

post-22816-0-03911900-1385473363_thumb.j

post-22816-0-12150200-1385473424_thumb.j

Опубліковано

Не существует такой фирмы в Швейцарии и не "Лепите горбатого"! Это "махровый" КИТАЙ! Есть такие брэнды как Swiss Diamond и Villeroy & Boch, а Swiss& Boch не существует в Евросоюзе!

Опубліковано

То Ви мене повеселили. Раз кажу, що конфіскат, значить конфіскат. Раз кажу, що зі Швейцарії, значить так воно і є.

Тролі одні тут на борді сидять. Нікого переконувати не збираюсь.

А на рахунок Одеси, то вчитайтесь добре по вказаній ссилці. Як я розумію, це інфо від одеського представництва, які займаються дистрибуцією.

Цитую "

Компания Swiss&Boch - известный поставщик товаров народного потребления на рынках Европы и СНГ,

с 2012 года начала свою деятельность и в Украине.

Покупая продукцию Swiss&Boch, Вы покупаете качество за умеренную цену.

Также мы являемся представителями таких брендов как Kraftech и Swiss Kraft.

Если Вас интересуют поставки товаров Swiss&Boch, Kraftech и Swiss Kraft, пожалуйста, свяжитесь с нами, позвонив по указанным телефонам, или воспользуйтесь формой обратной связи.

Одесса, рынок "7км "Нове мiсто", ул.Базовая 17, павильон 2, магазин 6"

Хоча я не маю ніякого відношення до даного інфо.

Мені товар везуть з Молдови як конфіскат. Як на мене, інформації достатньо.

І ще одне:

"А де "Э-э, мамой клянус :0144:" ? "

то це вже не смішно. Шутнікі зібрались... Навіть неприємно таке читати. Не маєте чим зайнятися? Якщо так, то обходьте стороною дане оголошення.

Я його створила не для того, щоб дебати тут вести. Дякую за увагу!

Опубліковано

Ви займаєтесь не тільки самообманом, а й вводите в оману інших.

Змусили поритися в інеті. От Вам відповідь. Змушуєте вести дискусію, шановні форумчани. Ну нічого, розставимо все по місцях. Хотіли мене "взути"? Дарма не довіряєте!

А на майбутнє - на провокаційні "фе" відповідати не буду. В товарі впевнена, тому й маю сміливість тут з Вами спілкуватися.

Опубліковано

Ви займаєтесь не тільки самообманом, а й вводите в оману інших.

Змусили поритися в інеті. От Вам відповідь. Змушуєте вести дискусію, шановні форумчани. Ну нічого, розставимо все по місцях. Хотіли мене "взути"? Дарма не довіряєте!

А на майбутнє - на провокаційні "фе" відповідати не буду. В товарі впевнена, тому й маю сміливість тут з Вами спілкуватися.

Таких сайтов наклепать можно уйму, а Вы попробуйте найдите официальный сайт производителя - не найдёте..... Такой фирмы не существует....... В Швейцарии!

Опубліковано

так, до теми... був на морі цього року в Криму, так там "хачики" саме такими ножами, саме такої фірми торгували в межах 220-250 грн за комплект... Кричали на пів ринку що то швейцарська якість і все таке. На мою, особисту, думку Швейцарія за 200 грн не існує в природі, універсальний ножик швейцарський і той вартує більше ніж НАБІР "хороших" ножів, керамічних, та ще й з лазерною заточкою... У мене друг з Швейцарії привіз кілька ножів, не, не набір, а кілька, кухонних ножів не преміум класу, так він заплатив також 200, але євриків за все (+/- кілька євро), так що йдіть на ринок і "пихайте" там, оскільки тут люди трішки розбираються і мають з чим порівняти.

П.С. Дешевий сир лише в мишиловці. Яка ціна такий товар, закони бізнесу рубята, якісного дешевого товару не існує...

Опубліковано

Так і на ринку того добра хватає - виглядають як дешеві фарбовані ножі... Не уявляю як вони виглядатимуть після заточки...

Опубліковано

Так і на ринку того добра хватає - виглядають як дешеві фарбовані ножі... Не уявляю як вони виглядатимуть після заточки...

кераміка не точиться...

Опубліковано

Не має там кераміки, звичайні стальні ножі з фарбованою поверхнею, пластикові ручки. Більш того на будь якій упаковці з ЄС присутній штрих-код, який вказує країну виробника. Пошукайте но його на Вашій упаковці.

Опубліковано

, в тому то й річ шо це не кераміка! Кераміка вроді як і не чіпляється до магнітної планки.......

сорі, тупанув, там як на саме лезо глянути то видно дуже чітко що метал, крашений зверху...

Опубліковано
кераміка не точиться...

Ще й як точиться :)

Виглядає як на фото (ніж правда вже трохи пожив :))...

В першому пості на першому фото - magnetic stripe

слабо уявляю як кераміка вчепиться до магніту... хіба нанотехнології

post-7885-0-07712700-1385567861_thumb.jp

post-7885-0-30332700-1385567867_thumb.jp

Опубліковано

полазив по вище вказаних сайтах і в мене назріло питання; а нащо антипригарне покриття на ножах?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...