Перейти до змісту

що ви робите коли:

madkot

132 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

мені простіше, тато працює на ДКП Луцьктепло електромонтером АДС, більшість питань він компетентний вирішувати сам, у Волиньліфті працюють друзі!

але таке опитування вважаю доцільним ;)

Опубліковано

Живу на першому поверсі, лампочки в під'їзді і при вході в під'їзд завжди міняю сам (постійно купую 3-4 шт саме для таких випадків). Кілька місяців тому навіть проводив експеримент - згоріла лампочка в під'їзді, чекав 2 тижні чи хтось поміняє, ні, нічого не вийшло, прийшлось знову вкручувати. :)

Ліфта немає.

На Луцьктепло можу подзвонити або, якщо потрібно, можу і в котельню сходити.

Опубліковано

власний будинок. тому майже немає про що голосувати.

немає світла, якщо тільки в мене - йду до щитка, якщо по всій вулиці - телефоную в РЕС

Немає води - переключаюсь на скважину

холодні батареї - підкручую регулятор на колонці

практично все по дому роблю сам - прямими руками Бог не обділив

Опубліковано

1. На лампочки в підїзді в нас час від часу збирають по пару грн самі мешканці, тому з ними проблем ніколи не виникає.

2. Ліфт ламається вкрай рідко, але інколи доводилось дзвонити щоб його поремонтували (номер телефону вказаний на дверях ліфту)

3. Воду теж рідко відключають, в основному вона зникає на 30-40 хв, коли хтось на стояку міняє сантехніку.

4. Коли батареї ледь теплі, то дзвоню до сусідів з останніх поверхів, щоб випустили повітря (це завжди спрацьовує), в ЛТ практично ніколи не звертався.

5. З ел. струмом теж проблем не виникає, якщо він зникає, то відразу в кількох будинках навколо, дзвонити щоб полагодили нема сенсу, завжди знайдеться хтось, хто це зробить швидше за мене.

Опубліковано

мені простіше, тато працює на ДКП Луцьктепло електромонтером АДС, більшість питань він компетентний вирішувати сам

мабуть майстер на всі руки :)

так, більшість перелічених проблем справа чоловіча, але замінити лампочку і включити світло у щитку і я вмію!

Опубліковано

А, що ти тоді взагалі в цьому житті робиш? :) Сучасна жінка повинна бути універсальною і вміти все, бо світ такий пішов! Ледарі он шукать товстих гаманців і перетворюють свій мозок на тараньку.

Жінка може практично все сама зробити

Питання наступне: нафіга їй тоді чоловік?

Вас оточують жінки які роблять все за вас? Який Ви тоді нафіг чоловік?

Опубліковано

одного разу винекло питання освітлення на поверсі і 1 пов під"Їзду, зателеф в ЖЕК мені повідомили, що виклик як такий не записують в чергу, а майсет на такі виклики не приходить, тому що них велике скорочення. Від сусідів я взнав, що проводка не працює вже 10 років, і жек не реагує на ці звернення.

Як тільки побачу хоч якихось комунальників в дворі і вони при цьому халтурять, чесно, задовбую до такого що обіцяю перевірити виконану роботу і якщо будуть якись халтури чи недоробки кажу що напишу лист-скаргу і підпишуть всі сусіди. Діє. А по іншому як?

Опубліковано

Жінка може практично все сама зробити Питання наступне: нафіга їй тоді чоловік?

а тепер питання з точністю до навпаки!

Опубліковано

Жень, я про те, що у кожного (чоловіка і дружини) повинні бути свої обов"язки і тоді вони створять одне ідеальне ціле - сім"ю

Суть же ж не в тому. А в тому, що саме хто зробить.

А про чоловік і жінка і їх обов'язки ти ж сама й почала.

Люди бувають і одинокі. А буває, що чоловік у відрядженні, а світла нема, то жінка має чекати доки чоловік приїде, бо їй руки відпадуть у електромережі набрати?

флейм це все, чистої води.

Опубліковано

дякую всім,

основні відповіді показують, що люди часто не турбуються про свої потреби і права навіть у питаннях побутових, щоденних, тим бліьше їх не турбують проблеми найближчих сусідів по під"їзду.

сумніваюсь що при такій статистиці когось буде більше турбувати питання розвитку країни і роботи над загально національним благополуччям, адже навіть в простих питаннях більшість егоїістично поводиться.

Опубліковано

дякую всім,

основні відповіді показують, що люди часто не турбуються про свої потреби і права навіть у питаннях побутових, щоденних, тим бліьше їх не турбують проблеми найближчих сусідів по під"їзду.

Вибірка замаленька(всього 83 користувачі проголосувало).

тенденція очевидна як і тут

Опубліковано

А буває, що чоловік у відрядженні, а світла нема, то жінка має чекати доки чоловік приїде, бо їй руки відпадуть у електромережі набрати?

Тут мова не йде про одиничні випадки

Раз на те пішло, то я щаслива людина! Мене оточують достойні чоловіки. Мені не дозволять взяти викрутку чи молоток до рук і робити чоловічу роботу

Опубліковано

сумніваюсь що при такій статистиці когось буде більше турбувати питання розвитку країни і роботи над загально національним благополуччям, адже навіть в простих питаннях більшість егоїістично поводиться.

Те, що люди виходять протестувати, вже означає, що їм небайдужі "питання розвитку країни" і "загальнонаціональне благополуччя".

так нвхто ж не проти цього твердження, але одне ми бачимо на словах в одних, інше в опитуваннях, а як показує практика - єдності немає бо більшість думає за себе, або чекає, що за них зроблять благополуччя для всіх.

Опубліковано

А єдності немає бо в нас специфічна політика держави сконцентрована на розколі: по мові, релігії, національності, багатству, культурі, освіті, медицині. І так більше 20-ти років. Політиці люди приділяють забагато уваги, а політики її використовують для поділу і селекції. Хоча власні мозги з голови ще не виймають, але в кого з ними напряг - ведеться.

В нас перед будинком більшість часу було темно. Мене то не сильно чіпало, поки я не побачив вирішення проблеми: діодний прожектор на 20Вт/год+програмована резетка. Я все купив, зробив кронштейна, закріпив все на балконі, запрограмував резетку. І зараз біля будинку автоматично вмикається-вимикається світло в темний час доби. Всі мешканці були в шоці, дякували і скинулись мені на витрати. Споживання такої системи до 5грн/міс. Освітлення я дарю всім.:)

З єдністю, дружністю є проблеми, але не критичні, більшість ставиться з повагою до сусідів і готова вести діалог.

Опубліковано

Я нічого не роблю! Я жінка! Для цього є чоловіки

Сучасна жінка повинна бути універсальною і вміти все, бо світ такий пішов! Ледарі он шукать товстих гаманців і перетворюють свій мозок на тараньку

Сучасна жінка нікому нічого не повинна) друге речення взагалі винос мозку)) або він в мене вже перетворився на тараньку))))))

А по темі: я теж нічого не роблю, бо в мене є чоловік,який вміє все, а коли не було, то зізнаюсь чесно: щоб втрутити лампочку, додому викликався електрик) мені простіше заробити і заплатити людям, які вміють це зробити...ну да, і руки не з того місця ростуть) і нічого, живу ж якось)))

Офф, звичайно...просто заділо оце "повинна"...

Опубліковано

доктор, а откуда у Вас такие картинки?)))))))))

нє, тоді я пробувала так, я на моїй картінці))) но не моє

зараз забанять обох)

провокатор Ви, Анатолій))))))

post-9912-0-86312100-1385495509_thumb.jp

Опубліковано

Жінка може практично все сама зробити

Питання наступне: нафіга їй тоді чоловік?

Шануймо наших жіночок ! Основна масса роботи по дому саме на них, а окрім цього вони ще й працюють на роботі.

І буває наші з вами жіночки так стомлюються за день, що лягаючи у ліжко до чоловіка думають - "Якщо мене сьогодні ще і виї покохають - ПОМРУ !"

Опубліковано

1. В нас ОСББ і лампочки видає голова.але інколи в себе на поверсі можу вкрутити сам свою.

2. Ходжу пішки,тому навіть можу не знати чи працює ліфт чи ні.

3. Коли нема води,дзвоню голові ОСББ,а він вже далі розбирається.

4. Коли холодні батареї дзвоню голові ОСББ,а він вже далі розбирається.Часом він прикручує,коли не так холодно,бо в нас загальній лічильник і так економимо.

5. Якщо світла нема в мене,то лізу в щиток,якщо в будинку,дзвоню голові,якщо в районі,то не дзвоню,бо ясно,що аварія.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...