Перейти до змісту

Куди може діватись антифриз?

D.GryWeB

Рекомендовані повідомлення

Така ситуція.... зникаю у невідомому напрямку антифриз!З пічки пару крапель впало ну не до такого степеня що аж бачок опустів.У салоні чисто!Під авто невиявлено нічього!!!Хотів запитати тут може хтось знає причини пропажі,або почути щось розумне для вирішення проблеми!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо пробило прокладку м1ж блоком та головкою цил1ндр1в, перев1рити легко - буде великий р1вень масла в двигун1. Перев1рь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо пробило прокладку м1ж блоком та головкою цил1ндр1в, перев1рити легко - буде великий р1вень масла в двигун1. Перев1рь!

теж думав сьолгодні дивився нічього не змінилося!Димності немає.Але мені кажеться він всерівно йде десь в двигун!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка марка авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка марка авто?

ВАЗ 2108
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може діватись через прокладку в голові, якщо зовнішніх слідів течи не видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене колись падав рівень гальмівної рідини в бачку, але явних підтікань не було видно. Виявилось вся рідина тікла в салон під ноги по голій блясі, не було видно, доки не підняв усі коври та устілки. Як варіант можливо й у вас втікає із пічки під коврики??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене колись падав рівень гальмівної рідини в бачку, але явних підтікань не було видно. Виявилось вся рідина тікла в салон під ноги по голій блясі, не було видно, доки не підняв усі коври та устілки. Як варіант можливо й у вас втікає із пічки під коврики??

Може бути!!Треба все добре перевірити!!!!Ех треба ставати робити,а так нехочеться да й часу немає)

Може діватись через прокладку в голові, якщо зовнішніх слідів течи не видно.

Мені теж так здається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Была такая же проблема на Мерсе 124-ом - шлифанул головку блока и поменял прокладку - и всё стало "по феншую"))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй на заведеному моторі зняти кришку з розширювального бачка і погазувати, якщо будуть перти гази значить прокладка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй на заведеному моторі зняти кришку з розширювального бачка і погазувати, якщо будуть перти гази значить прокладка.

подивлюся відпишу!!дякую
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо з під краника пічки, тече під коврик. В них є таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо з під краника пічки, тече під коврик. В них є таке.

капало було але не сильно крапля дві!!!!я думаю аби там під тоннель не пішло!!!Якщо там немає то значить прокладка!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкручуєш пробку маслозаливної горловини: якщо на ній інтенсивний буро-білий наліт, щось таке: 1.jpg - пробита прокладка, крім того повинен бути підвищений рівень масла (перевірити щупом).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкручуєш пробку маслозаливної горловини: якщо на ній інтенсивний буро-білий наліт, щось таке: 1.jpg - пробита прокладка, крім того повинен бути підвищений рівень масла (перевірити щупом).

поняв!!!!Ясно дякую!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Провір радіатор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо виганяє через випускний колектор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому випадку повинно "булькотіти " у розширювальному бачку (оскільки тиск випускних газів значно більший ніж тиск в системі охолодження. а от через впускний ймовірніше, тоді з вихлопної труби буде прискати тосолом (на запах) тоді пробита прокладка впускного\випускного колекторів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Провір радіатор.

Радіатор новий!!Тай я недумаю що він!

В цьому випадку повинно "булькотіти " у розширювальному бачку (оскільки тиск випускних газів значно більший ніж тиск в системі охолодження. а от через впускний ймовірніше, тоді з вихлопної труби буде прискати тосолом (на запах) тоді пробита прокладка впускного\випускного колекторів

Мені теж шось таке здаться дякую!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді з вихлопної труби буде прискати тосолом

А свічки повинні мати робочі поверхні а-ля "незаймані", тобто чисті.

Якщо чисті не всі свічки, а деякі - це значно полегшить пошуки фефекту, який привів до поломки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді з вихлопної труби буде прискати тосолом

А свічки повинні мати робочі поверхні а-ля "незаймані", тобто чисті.

Якщо чисті не всі свічки, а деякі - це значно полегшить пошуки фефекту, який привів до поломки.

Дякую !треба глянути!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене була колись подібна ситуація, дівалось а не знав куда, а підтікало з тонкого шлагна що йде на підігрів карбюратора, якщо звідти то капає на випускний колектор і зразу випаровується

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це була помпа!!!Клім ануло помпу :0160: Біда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це була помпа!!!Клім ануло помпу :0160: Біда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо пробита прокладка і рідина потрапляє у випускний коллектор - буде сильна біла пара з вихлопної. Всі іші можливі вмпадки тут вже були, треба перевіряти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...