Tarzanych Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:15 #401 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:15 Воно так, концерти + крики "Ганьба!" уже не актуальні
kudrom Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:17 Автор #402 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:17 Конкретна пропозиція - завтра в 9.00 на театральному майдані, звідти рух колони на Київський майдан, до облдержадміністрації. І там мають оголосити область без Януковича, не тільки місто.Не тре паніки. Ви самі знаєте, яка наша опозиція. Але зараз без них ніяк. Чи давайте будемо в кожному повідомленні писати, що всьо, капєц, всьо просрали - якраз для підняття бойового духу?
Ukrainec Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:24 #403 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:24 Що я хотів почути ??? Я хотів почути конкретні кроки опозиції і що ми цими кроками досягнемо . А не бла бла бла ... ганьба .... бла бла бла. Для чого ви збирали майдан на Театральній площі те що було сказано я вже давно знав і нічого нового і особливого для себе не почув (((Навіть я любитель всіляких планів бачу певний план, дивно що ви нічого не бачите чи ви певно просто боїтеся курчат?Ціль: захопити облдержадміністрацю, так як міська з нами і обласна наскіьки я зрозумів теж, якщо ні то допоможемо їм в цьому.План дій, хороший стратег не оголошує привселюдно! Хіба в армії Генерал оприлюднює всю стратегію? для цього є командири, щоб донесли солдатам необхідну інформацію безпосередньо перед боєм.А для цього нам потрібно там бути!
summer Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:33 #404 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:33 я теж булаі завтра прийдуhttp://youtu.be/Y4fPWSWiSvg
biter Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:33 #405 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:33 приходили в районі обіду на театральний, оранжевий прапор бачили . Нажаль, довго бути не мали можливості - були із сином(14міс), заради майбутньго якого і виходили. На 5-му каналі показували що в Луцьку зібралось 10тис людей. Люди, виходьте на майдан і пам'ятайте, що виходите не закогось, а за себе і за своє майбутнє!
sirogka Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:33 #406 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:33 Прошу врахувати що у більшості є робота якою вони дорожать, і вони не можуть не вийти на роботу бо у людей є певні зобов*язання , а наші політики як і ви просто говорите і існуєте у своєму уявному світі де людям не потрібно працювати...((( Боятись курчат ... ви щось курите ???))))
Ukrainec Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:46 #407 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:46 У всіх робота. І у мене робота, в мене те сім"я і мені вже не 16, але в НАС КРАЇНА! Ви так і не запропонували чого ви хотіли, чи очікували, а то виходить не піду бо... не знаю як... і не розумію...?Шановний! Я не палю, я за здоровий спосіб життяА підозрюю ви просто засцяли! Ви взагалі своїм життям нормально керуєте з таким підходом?
sirogka Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:50 #408 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:50 Давайте без образ (хто сцяв хто не сцяв), головне тверезо мислити , сьогодні було більше людей ніж буде завтра (а завтра не вийде й половини ) і це факт і ображатись немає на що (((
difoto Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:57 #409 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 18:57 Прошу врахувати що у більшості є робота якою вони дорожатьу вас робота є сьогодні. А у моїх дочок - завтра. В тому і різниця.
HWman Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:01 #410 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:01 http://youtu.be/cWkEASkviDc
sirogka Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:02 #411 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:02 Я тільки ЗА протести і сам там беру участь , але є багато але..... Доречі роботи у мене немає )))))
Ukrainec Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:15 #412 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:15 Давайте без образ (хто сцяв хто не сцяв), головне тверезо мислити , сьогодні було більше людей ніж буде завтра (а завтра не вийде й половини ) і це факт і ображатись немає на що ((( Тверезомислячий ти наш. Я не ображаюсь, просто втрачаю повагу Все: ВСІМ ЗАВТРА НА МАЙДАН!
sirogka Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:25 #413 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:25 Ukrainec Раджу перечитати вам ще раз повідомлення і зробити висновок хто кого міг образити !
CosmoPilot Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:26 #414 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:26 Щойно прийшов додому погрітись (благо недалеко йти). На Театральному досить багато людей, лунає запальна драйвова музика. Було вельми приємно слухати інформзвідку з Києва. Зокрема, потішила єдинодушна позитивна реакція на новину про спробу повалити пам'ятник Леніну. Теж був радий бачити колону автомобілів, які сигналячи завітали на майдан. Одним словом, все гарно і всіх запрошую завтра зранку підтягуватись.
inhelp Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:42 #415 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:42 Всі хочуть сидіти вдома, нічого не робити і щоб все було, і їм нічого за це не було, Вперед, на майдан - покажи що ти хоча б щось можеш, і тобі не насрать на те що твориться в Україні.
Giant Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:44 #416 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 19:44 Конкретна пропозиція - завтра в 9.00 на театральному майдані, звідти рух колони на Київський майдан, до облдержадміністрації. І там мають оголосити область без Януковича, не тільки місто.Не тре паніки. Ви самі знаєте, яка наша опозиція. Але зараз без них ніяк. Чи давайте будемо в кожному повідомленні писати, що всьо, капєц, всьо просрали - якраз для підняття бойового духу?Пропозиція хороша, і добре що вона переростає в "Україна без Януковича" Людям набридло це свавілля, корупція, бандюгі які граблять народ, самі зажрані, а старенькі дід з бабою ледь виживають, бо треба лікі купити, ще й з голоду не вмерти.Завтра в 10 будим з кулєгами біля адміністрації! Ще б добре було якби з Яником і Клімчука і тіх сраїв вигнали...
olun4ik Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 20:02 #417 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 20:02 Щоб ви говорили, можете кинути в мене каменюкою, я ані слова не почула від політиків в Луцьку, намагалась, але не чула. Переповняли емоції, сльози. Коли доїджали до центру маршруткою, боялась повернути голову в сторону майдану, боялась, що побачу лише палатки активістів. А вся маршрутка вийшла в центрі і рушила на площу. Мене душили сльози радості, Луцьк встав і прийшов і об'єднався і злився в єдине ціле у своєму прагненні до змін і до протесту. Луцьк - це не політики, Луцьк - це МИ, лучани. Що зробиш, хтось має щось говорити з трибун, ми ж не на хвилину мовчання прийшли. Згадайте, в перші дні Євромайдану приходили купками на площу, не було кому нас згуртувати. Заклики зі сцени заводять, нагадують нам хто - ми, а хто - вони? З дитиною нарізала круги кругом Лесі, вдивлялась в обличчя людей, не побачила серед них пустих очей, всі свідомі, всі рішучі, всі європейці, як не крути. Відступили емоції, з'явилась гордість за нас, за націю, за Україну!!!P.S. Імхо, бачила й провокаторів. Не схожі на лучан, викликали агресію, чіплялись біля сцени до виступаючих, до людей. Не п'яні, гарно одягнені, фізично крепкі дядьки. Не дочекавшись відповіді, пішли далі із закликами. Зброя проти них - фотовідеозйомка впритул.
vetalforever Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 20:09 #418 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 20:09 olun4ik, додам, що фотовідеозйомка виключно журналістами. Інакше - отримаєш на горіхи без "Суда і Слєдствія"
Dream Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 20:21 #419 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 20:21 А тут сьогодні мене з сином зфотографували. Дівчино, киньте фото в лічку )
IronSun Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 20:28 #420 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 20:28 Може це звучатиме дещо наївно, але мені здається, що вже можна спостерігати зміни в суспільстві в сторону європейських цінностей. Після майдану мав нагоду проїхатись маршруткою - всі попутники були в піднесеному настрої, посміхались, лунали жарти, люди з задоволенням поступались місцем людям похилого віку, жінкам. Справді, нас всіх чогось навчила теперішня ситуація в країні.
keepo Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:02 #421 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:02 Чому не було депутатів міськради? Чому не підтримали загальний страйк своєю постановою? Це б дало змогу людям прийти завтра на мітинг біля облради.Треба брати приклад з Львову і Тернополя.Радий був бачити бордівчан на мітингу, завтра викладу кругове відео нашого майдану.
Kidubon Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:08 #422 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:08 я рахую що сьогодні все пройшло як мало б пройти,основні події у стлиці.Завтра однозначно пікетувати Облраду!!!тільки один мінус що від організаторів не пчоув на скільки завтра зібр
Dream Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:10 #423 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:10 О! З'явився....Звернення Бориса Клімчука опубліковано на сайті Волинської ОДА. «Шановні мої, дорогі волиняни!Вчора я повернувся із довготривалого відрядження – більше трьох діб. Був у Любліні, де проходили переговори з Маршалком воєводства з приводу наших дальших волинсько-люблінських та «Єврорегіону Буг» дій. Доповідаю Вам, що 32 проекти програми добросусідства Європейського Союзу «Україна- Польща-Білорусь» в області працюють. Ми хочемо на 2014-20 роки дістати ще кошти і лобіюємо нові проекти. Працює програма розвитку сільської медицини, яка фінансується Світовим банком. В ці дні пройшли успішно захисти всіх наших проектів в Києві. Ми продовжуємо наші непрості роботи.Я зустрічався в Любліні, а потім у Вільнюсі 2 дні з багатьма політиками, адміністраторами, бізнесменами. Ніхто не сказав мені, що не хоче бачити Україну в Європейському товаристві. Я відповідав тим же – я теж хочу бачити Україну у Європейському Союзі. Якщо дасть Бог мені дожити – добре, якщо ні – то моїм дітям. Європа – це єдиний можливий шлях розвитку України. Єдине майбутнє України – у європейських цінностях. Я хочу підкреслити – у її цінностях. Двері в Євросоюз для нас ніхто не закривав. Більше того, смію стверджувати, що попереду – непрості переговори. Я маю найсвіжішу інформацію від першого віце-прем’єр-міністра України Сергія Арбузова. Українська делегація виїжджає, дасть Бог, у вівторок для продовження переговорів на вищому рівні Євросоюзу. Але для того, щоб вести переговори – треба зберегти Україну, зберегти державу. Треба мати, від імені кого вести ці переговори. Я думаю, переважна більшість з вас, волинян, мене зрозуміє – заклики до революції, до насильницького повалення легітимної влади – це шлях в нікуди. На жаль, маємо гіркий «живий» досвід країн Близького Сходу і Північної Африки, де все відбувалось чи відбувається зараз за насильницьким методом: спочатку революція, а за нею – голод, холод і розруха. Не дай нам, Боже, ні нашій Україні дійти до такого!Ми маємо шанс проводити переговори, маємо можливість дістати для України певні преференції на перехідний період. Це залежить від переговорників-політиків, але ще більше – від єдності політичних еліт. І я вірю в мудрість українського народу, в мудрість українців.Події, які відбулися на Євромайдані в ніч на суботу, – це ШОК. Це – варварство, дикунство. Просто засудити їх – мало. Я точно знаю, що «полетять шапки» і винні обов’язково будуть наказані. Так повинно бути в цивілізованій державі. І так буде.Події сьогоднішнього дня в Києві – це провокації і підбурювання. Знову – бульдозером. Це не влада робить. Такі події непотрібні ні українському народу, ні переважній більшості українців. Вони не потрібні Президенту України. І ви, як і я, це добре розумієте. Я ще раз хочу сказати – вірю в те, що все буде добре. Нормально для цивілізованої країни, де конфлікт вирішується в цивілізований спосіб. І вкотре стверджую - нікому не потрібні революції, бо вони не зменшують важкості ноші, яку несе людина. В ліпшому випадку вони перекладають вагу з одного плеча на інше. А в гіршому випадку – ламають вщент. І навіть наш новітній український досвід говорить про це. Легко зруйнувати, запалити хату. Та набагато важче потім відновити чи збудувати, увійти в мирне русло.Тому закликаю до стриманості і толерантності. Стосовно наших волинських справ, ще у дорозі я розпорядився правоохоронним органам не застосовувати ніяких насильницьких дій проти учасників мирних акцій. Я розпорядився обігрівати людей, що стоять на Луцькому майдані. Їх небагато. Але вони є і вони всі – наші люди, молодь, наші діти. Обігрівати, поїти чаєм. І охороняти – від можливих провокацій з будь-якої сторони.Для мене головне, як і для вас – зберегти спокій, зберегти можливість по-людськи жити і працювати. Не важливо, на яких посадах. Важливе ваше здоров’я і відповідальність кожного з нас. Я несу і реалізую свою відповідальність.Користуючись нагодою, я хочу подякувати учасникам мирних зібрань, маніфестацій, мітингів за вашу витримку і толеранцію. Хочу подякувати волинським міліціонерам та представникам інших силових органів – за дисципліну, порядок і теж – за витримку.Прошу – не піддавайтесь на провокації і не створюйте провокативних ситуацій. Будьте мудрими! Для себе, своїх дітей, для майбутнього Волині і України, яку ми так любимо. Любити державу треба працею. Це єдиний спосіб віддати належну шану своїй державі для кожного з нас.Дякую волинянам за розуміння. Разом з Вами молюся, щоб все відбулося добре для України і разом з вами вірю, що ми маємо майбутнє і воно в Європі!»
Egoist Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:23 #424 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:23 присутствовал... , привозил ГОРЯЧИЙ чай,кофе,глинтвейн (для палаточников)... сегодня ещё и пару капель вискаря сугубо для согрева.в колоне машин пару раз присутствовал.
Nokian Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:25 #425 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 21:25 Я точно знаю, що «полетять шапки» і винні обов’язково будуть наказані.Ні , вже він раз по шапках виступав, досить!Геть бородатого ,разом з його шапочником.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.