Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

корчинський реально ідейний і радикальний чувак. я свого часу ходив його послухати, коли він в 90-х приїжджав до Луцька. Перша чеченська війна (1995р.) була виграна чеченцями завдяки бійцям УНА УНСО, які раптово повилазили з підвалів Грозного, коли російські війська уже фактично захопили Грозний і блискавично "винесли" росіян. Але він надзвичайно небезпечний в плані радикалізму і "своєї волни".

Опубліковано

Не погода проти нас, а режим окупантів, які позасідали у своїх "нагрітих" кабінетах і розграбовують Україну. ВЛАДУ ГЕТЬ !!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Опубліковано

Колесніченко сказав:

– А що президент має казати? Коли бандити порушують законодавство і хочуть захопити державну установу, то що з цього приводу президент має робити якісь звернення? Це що, державна подія? А про що вести переговори з бандитами, які нападають на працівників міліції і хочуть захопити державну установу? Про що тут казати? Вони мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності. Які різні думки з цього приводу можуть бути? Жодних різних думок не може бути з цього приводу.

– Хотіла б уточнити, кого саме Ви називаєте бандитами?

– Хто нападає на працівника міліції? Бандит. У законі чітко вказано, що його чіпати навіть рукою не можна.

ВІДВЕРТА БРЕХНЯ СЕРЕД БІЛОГО ДНЯ. Переповнюють емоції після такого словоблудства "баранкуватого" окупанта.

Опубліковано

Яценюк и Кличко договорились с Янукевичем

Лидеры белорусских оппозиционных партий - Объединенной гражданской партии и партии «Белорусский народный фронт» - договорились о взаимодействии с лидерами оппозиции Украины.

Об этом УНИАН сообщили в пресс-службе Объединенной гражданской партии (ОГП).

В частности, как отмечается в сообщении, в рамках саммита «Восточного партнерства», который прошел в Вильнюсе 28-29 ноября, председатели ОГП Анатолий Лебедько и партии БНФ Алексей Янукевич встретились с лидерами украинской оппозиции Арсением Яценюком и Виталием Кличко.

По словам Лебедько, украинцы выразили интерес к сотрудничеству с белорусской оппозицией.

«Договорились в ближайшей перспективе обменяться идеями, предложениями, как лучше выстроить взаимодействие. На мой взгляд, сегодня есть много аргументов за сотрудничество сторонников европейского выбора в Украине и в Беларуси. Есть спрос на солидарность и взаимоподдержку. Забегать вперед не будем, но попробуем озвученные слова перевести в формат конкретных дел и мероприятий», - подчеркнул Лебедько.

Знайшли, блжад, консультантів <_<

Опубліковано

Депутат горсовета Севастополя Сергей Смольянинов призвал ввести российские войска на Украину. С такой просьбой, как передает местное издание ForPost, он обратился к президенту РФ Владимиру Путину

Опубліковано

Депутат горсовета Севастополя Сергей Смольянинов призвал ввести российские войска на Украину. С такой просьбой, как передает местное издание ForPost, он обратился к президенту РФ Владимиру Путину

за таку заяву треба його під трибунал.

Опубліковано

Дивлячись на все, що відбувається в нашій країні я розумію тільки один вихід з цієї ситуації для покращення життя . це Диктатура ... особливо було б добре диктатура зі сторони Німетчини . (нехай плюють на мене націоналісти але ми шукаєм куди продатись куди піти в рабство бо самі собою не можем управляти)

1) для зменшення корупції потрібно 50% наших чиновників посадити (не просто так, а за їх погані вчинки ...(відкати, брехню, взятки, і т.д)) я думаю посадити знайдеться за що + відняти все нажите і кинути на благоустрій другім буде страшно за свою шкуру і вони перестануть або в меньшій мірі будуть це робоити . (незнаю чи правда але байка ходить між народом ... що (коли німетчина починала відбудовуватись в транспорті зловили 3-х зайців і розстріляли думаю результат дав про себе знати .))

2) ввести дуже великі штрафи на все .... на сміття на лайку на адмін порушення . теж кинути ці гроші на благоустій .

3) вести люстрацію влади .

4) ввести аудит бюджету України європейськими спеціалістами.

5) реорганізувати і розбудувати промисловість ми в більшості зараз користуємся технологіями 100-річної давності .

6) КРИЗА ... не знаю як ви я розумію що грошей на все не вистачить але я готовий пережити 1 рік без зарплати зі згодою що все буде прозоро і мої гроші нікуди не підуть а підуть на благоустій країни. (із поглядом на майбутне що краще станем жити вже через 5 років .) (байка яка теж ходить серед народу (чому німетчина відбудувалась і стала краще ніж ми ... (у батька було 2-є синів 1 він віддав в армію за що отримував гроші а іншого зробив намісника працювали плідно все своє життя , всі зароблені гроші відкладались і чекали свого моменту ... і так дальше коли не доходило до 2-3 коліна тоді в сімї статок і можливість розвивати сімейний бізнес . )) а ми що отримав гроші пропив ... отримав гроші купив КРУТИЙ телефон ми живеми не по своїх можливостях.

7) ДОКИ в Україні буде кумовство сватовство і братовство нічого ніколи не змінеться .

8) Все залежить від вас від вашої свідомості ... а не від політиків ... (ніхто не хоче здати сусіда який викидає сміття через вікно ... друга який ухиляється від податків і т.д ...кожен пристосовується як може )

PS: жалко тих людей які проливають кров ні за що ... Кстаті ...всі кричать що є Єдиний Лідер ... але він не з нами ... Так підіть і визвольте її .... а то домахались до памятника Леніну ...

Опубліковано

Дивлячись на все, що відбувається в нашій країні я розумію тільки один вихід з цієї ситуації для покращення життя . це Диктатура ... особливо було б добре диктатура зі сторони Німетчини . (нехай плюють на мене націоналісти але ми шукаєм куди продатись куди піти в рабство бо самі собою не можем управляти)

1) для зменшення корупції потрібно 50% наших чиновників посадити (не просто так, а за їх погані вчинки ...(відкати, брехню, взятки, і т.д)) я думаю посадити знайдеться за що + відняти все нажите і кинути на благоустрій другім буде страшно за свою шкуру і вони перестануть або в меньшій мірі будуть це робоити . (незнаю чи правда але байка ходить між народом ... що (коли німетчина починала відбудовуватись в транспорті зловили 3-х зайців і розстріляли думаю результат дав про себе знати .))

2) ввести дуже великі штрафи на все .... на сміття на лайку на адмін порушення . теж кинути ці гроші на благоустій .

3) вести люстрацію влади .

4) ввести аудит бюджету України європейськими спеціалістами.

5) реорганізувати і розбудувати промисловість ми в більшості зараз користуємся технологіями 100-річної давності .

6) КРИЗА ... не знаю як ви я розумію що грошей на все не вистачить але я готовий пережити 1 рік без зарплати зі згодою що все буде прозоро і мої гроші нікуди не підуть а підуть на благоустій країни. (із поглядом на майбутне що краще станем жити вже через 5 років .) (байка яка теж ходить серед народу (чому німетчина відбудувалась і стала краще ніж ми ... (у батька було 2-є синів 1 він віддав в армію за що отримував гроші а іншого зробив намісника працювали плідно все своє життя , всі зароблені гроші відкладались і чекали свого моменту ... і так дальше коли не доходило до 2-3 коліна тоді в сімї статок і можливість розвивати сімейний бізнес . )) а ми що отримав гроші пропив ... отримав гроші купив КРУТИЙ телефон ми живеми не по своїх можливостях.

7) ДОКИ в Україні буде кумовство сватовство і братовство нічого ніколи не змінеться .

8) Все залежить від вас від вашої свідомості ... а не від політиків ... (ніхто не хоче здати сусіда який викидає сміття через вікно ... друга який ухиляється від податків і т.д ...кожен пристосовується як може )

PS: жалко тих людей які проливають кров ні за що ... Кстаті ...всі кричать що є Єдиний Лідер ... але він не з нами ... Так підіть і визвольте її .... а то домахались до памятника Леніну ...

з дечим згоден, але на рахунок першого абзацу - жалкую, що не можу мінуснути... думай, що пишеш... диктатури хочеш? тобі її мало??? як рахуєш себе рабом - то йди сам продавайся!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...