Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Суд обмежив проведення акцій на Майдані

http://www.pravda.co.../11/22/7002701/

бояться...

і правильно роблять, бо вчора вони підписали собі смертний вирок

Опубліковано

Був в центрі. Кілька молодих людей з прапорами України, навколо кілька журналістів і один представник органів, який на це все дивиться. Потім підійшов Шиба, більше нікого не бачив з знайомих мені облич.

Поки нема організації, треба щоб хтось робив рух.

От, у Львові веселіше:

1459298_589574701109953_1988059805_n.jpg

Опубліковано

Якось в"яленько, народ мобілізується не охоче. Очевидно виною є інтернет -- заліз на новини, форуми і про все знаєш і все бачиш, морально підтримуєш, а фізично піти на майдан влом. 9 років назад такої можливості було значно менше. Також слід розраховувати на студенство. Якшо вони не вийдуть, тоді нічого не буде. Студенти завжди були рушіями протестів, і в 1991 і 2004. Тут хтось писав, що студенти нічого не вирішать -- навпаки. Саме студенти-ВДУшники 9 років назад в цей день стояли під драмтеатром перші (понеділок у нас, ЛНТУшників вихідний), а наступного дня весь наш ЛНТУ (тоді ще ЛДТУ) пішки з львівської прийшов на майдан, підібравши по дорозі студентів ПТУ на Потебні і утворивши разом зі студентами інших ВИШів і ПТУ Луцька досить масштабні акції

Опубліковано

Якось в"яленько, народ мобілізується не охоче. Очевидно виною є інтернет -- заліз на новини, форуми і про все знаєш і все бачиш, морально підтримуєш, а фізично піти на майдан влом. 9 років назад такої можливості було значно менше. Також слід розраховувати на студенство. Якшо вони не вийдуть, тоді нічого не буде. Студенти завжди були рушіями протестів, і в 1991 і 2004. Тут хтось писав, що студенти нічого не вирішать -- навпаки. Саме студенти-ВДУшники 9 років назад в цей день стояли під драмтеатром перші (понеділок у нас, ЛНТУшників вихідний), а наступного дня весь наш ЛНТУ (тоді ще ЛДТУ) пішки з львівської прийшов на майдан, підібравши по дорозі студентів ПТУ на Потебні і утворивши разом зі студентами інших ВИШів і ПТУ Луцька досить масштабні акції

Да просто не понятно - что это даст. Тут нужно координирование и кардинальные действия. У кормушки люди которым, там давно не место. Наверное не майдан нужно, а импичмент и полная отставка правительства покрашеня.

Опубліковано

Да просто не понятно - что это даст. Тут нужно координирование и кардинальные действия. У кормушки люди которым, там давно не место. Наверное не майдан нужно, а импичмент и полная отставка правительства покрашеня.

А оце що ти кажеш якраз можливо тільки шляхом "майдану". Ну або законно, почекати до виборів

‪#‎Євромайдан‬ Користувачі твітеру організовуються і викладають інформацію де і коли будуть проходити мітинги на підтримку Євроінтеграції в інших містах. Ось лише деяка інформація. Прохання доповнити і пошити. Дякую! Донецьк, 18:00, біля драмтеатру Чернігов, 16:00 під облдержадміністрацією Миколаїв. 17:00 Площа Леніна. Одесса! (13.00) 17:00 на Думской. Львів. 19:00 - біля пам'ятника Шевченкові. Харків. 15:00 площа Свободи Хмельницький. 13:00 біля монументу Суми. 18:00 пл. Незалежності Рівне. 12:00 і 18:00

Луцьк?

Опубліковано

Та нинішні - ліниві як не знати що! Тільки й знають - Опери, трьошки і мемчики штопати в соцмережах. Врємєна уже нє тє

Опубліковано

я даю 100% що нічого не дасть, і не зміниться, якщо не вийти на майдан. Якщо ж вийти, то принаймі є шанс щось змінити, принаймі ми старалися, принаймі ми намагалися і нас потім не гризтиме совість, що ми могли і не зробили того. І потім повторюсь ще раз -- ми є владою. якщо ми всі зберемося і скажем -- отак і отак хочем, то нікуди діватись покращенцям. Їм же держава без народу не потрібна.

Опубліковано

Депутати в нас обирались як? Половина за партійними списками, а половина - по мажоритарці.

Візьмемо голосування по округах. Відкликати депутата як? Оголосити недовіру? Зібрати підписи з округу?

p.s. знайшов

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Стаття 1. Підстави для відкликання народного

депутата України

1. Відповідно до статті 96 Конституції (Основного Закону)

України ( 888-09 ) народний депутат України, який не виправдав

довір'я виборців, може бути в будь-який час відкликаний ними у

порядку, встановленому цим Законом.

2. Підставами для відкликання виборцями обраного ними

народного депутата України можуть бути:

порушення ним положень Конституції і законів України;

систематичне невиконання депутатських обов'язків, визначених

Законом України "Про статус народного депутата України"

( 2790-12 ) і Регламентом Верховної Ради України ( 129а/94-ВР ,

129б/94-ВР );

використання своїх повноважень в особистих корисливих цілях;

систематичне порушення норм депутатської етики і моралі;

невідповідність практичної діяльності депутата основним

принципам і положенням його передвиборної програми;

відмова від переходу на постійну роботу до Верховної Ради

України;

приховування доходів, занесення неточних даних у декларацію

про доходи.

~

Стаття 3. Проведення відкликання

Проведення відкликання народного депутата України організують

Центральна виборча комісія по виборах народних депутатів України

(далі - Центральна виборча комісія), а також відповідні окружна та

дільничні виборчі комісії, які утворюються і діють у порядку,

визначеному цим Законом.

~

1. Питання про відкликання народного депутата України може

бути порушено на зборах виборців округу, від якого обрано

депутата, за умови, що в них бере участь не менш як 300

виборців. Збори можуть проводитись за місцем проживання виборців

або на підприємствах, в установах, організаціях у межах виборчого

округу.

~

1. Пропозиція про відкликання народного депутата України,

прийнята на зборах виборців, після реєстрації утвореної на них

ініціативної групи повинна бути підтримана не менш як 10 тисячами

виборців відповідного округу.

~

1. Загальний строк збирання підписів виборців на підтримку

пропозиції про відкликання народного депутата України становить 45

днів від дня одержання свідоцтва ініціативною групою.

Опубліковано

Forever Autumn, атставіть упаднєчіскіє настроєнія! Є різні люди, і тоді були і зараз

Карочє тако, давайте поіменно, хто готовий, наприклад, сьогодні ввечері просто вийти на Театральний в знак солідарності принаймні з тими, хто вийшов в Києві?

Збереться 10 людей? Буду редагувати перше повідомлення і писати ніки в ньому.

Опубліковано
http://camera.lutsk.ua/ отут прекрасно все видно. Отакі от новітні технології і породжують лінь вийти на майдан -- сів перед монітором дома, включив зображення з вебкамери і наче ти на майдані...
Опубліковано

Forever Autumn, атставіть упаднєчіскіє настроєнія! Є різні люди, і тоді були і зараз

Карочє тако, давайте поіменно, хто готовий, наприклад, сьогодні ввечері просто вийти на Театральний в знак солідарності принаймні з тими, хто вийшов в Києві?

Збереться 10 людей? Буду редагувати перше повідомлення і писати ніки в ньому.

Я буду в 18:20

Опубліковано

ше дешо надумав я. Пригадєте 2004р. Що було знаково? чи як сказати... Що вирізнало нашу позицію? Символіка! все помаранчеве йшло на себе і на довкілля, використовувалися як "фабричні" стрічки і прапорці, так і просто ганчір"я і все таке.... Варто нині масово вкидати в маси символіку. замість телепнів які роздають листочки з дверима-вікнами на вулицях слід роздавати стрічечки -- це дещо мобілізує, це буде потужно.

Опубліковано

ше дешо надумав я. Пригадєте 2004р. Що було знаково? чи як сказати... Що вирізнало нашу позицію? Символіка! все помаранчеве йшло на себе і на довкілля, використовувалися як "фабричні" стрічки і прапорці, так і просто ганчір"я і все таке.... Варто нині масово вкидати в маси символіку. замість телепнів які роздають листочки з дверима-вікнами на вулицях слід роздавати стрічечки -- це дещо мобілізує, це буде потужно.

вийдеш сьогодні? символіка якось знайдеться, головне кількість тих, хто вийшов

Опубліковано

щойно там був. Нафіга мандарини? в мене відраза до помаранчевого після останнього майдану. Треба іншу символіку. Без Ющенківських мандаринів

Опубліковано

треба на вечір, коли люди йдуть з роботи

Знайшов десь в мережі: "Так, досить скиглити. Якщо Майдан може зібрати "тільки Юля", то це означає, що ми реально стадо без чабана"

Опубліковано

щойно там був. Нафіга мандарини? в мене відраза до помаранчевого після останнього майдану. Треба іншу символіку. Без Ющенківських мандаринів

та ясно, що не помаранчева символіка треба.

стрічка ЄС сплетена з українським прапором має бути

Опубліковано

Стрічки з укр. прапором знайти не проблема, з європейським трішки складніше. Це вже другорядне, знайдемо. Але чи підете, от питання?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...