Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Луцький міський голова Микола Романюкпідписав 23 листопада розпорядження про скликання 25 листопада позачергової сесії міської ради.

Про це міський голова написав 22 листопада на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Причина термінового засідання – обговорення питання щодо зміни курсу зовнішньої політики України.

«Щойно підписав розпорядження про скликання у понеділок позачергової сесії міської ради, де буде розглядатися питання стосовно ситуації ,що склалася з євроінтеграційними процесами в Україні», - написав міський голова.

Опубліковано

Друзі! Світлі голови зробили сайт

http://euromaidan.eu/#/posts

, який автоматично збирає всі пости у соцмережах з хештегом

‪#‎євромайдан‬

на одну сторінку.

Крім того, ці світлі голови додали до сайту можливість обирати вміст, який відображається - лише тексти, наприклад, або тільки фото та відео.

Опубліковано

в"яленько все... дуже несміло, байдуже... просто цьому не передувала жорстка і брутальна піаркомпанія, як це було в 2004. тоді в повітрі відчувалась така напруга, що хоть ножем ріж. А зараз просто все навпаки -- влада спільно з народом втілювала мрію вступити в ЄС (тобто правильніше сказати зробити перший крок до вступу) і несподівано для всіх змінила курс на протилежний. В таких умовах народ роздупляється не зразу... Бо він не накручений, не взвінчений до грані. Ех... я би міг розказати про свій досвід 2004. зараз я розумію і бачу все, що тоді відбувалось і яким чином... тобто як діяв механізм мобілізації мас. але пообіцяв собі не засмічувати хоча б одну тему на форумі багатобуквенним трактатом

Опубліковано

подивіться, хто є в дану секунду на форумі. http://camera.lutsk.ua/ в правому нижньому кутку якась двіжуха. двоє людей в постійному броунівському русі, хвилину назад підїхала машина до них і зробивши коло швидко поїхала геть. повиходили біля ялинок "жовтуваті" постаті

Опубліковано

Дві постаті то міліціянти, машина питала дорогу, з ялинок виходили наші з прапорами, які на ніч лишились. У нас все нормально

Опубліковано

Дві постаті то міліціянти, машина питала дорогу, з ялинок виходили наші з прапорами, які на ніч лишились. У нас все нормально

Супер! оперативно, дякую. Я чомусь і подумав, що то скоріш за все міліція, бо нормальні люди о другій ночі не стоятимуть уже стільки часу на одному місці. і вони якось так рухаються як ніби п"яні або сперечаються)))

Опубліковано

Позиція Луцького міського голови щодо участі України в євроінтеграційних процесах

Я там бачу в нього прапор ЄС незадіяний вИсить...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...