Перейти до змісту

Відеоспостереження на 30 камер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хтось, колись, якось робив проекти по налаштуванню відеонагляду на велику кількість камер?

Загалом, потрібно поставити камери які будуть писати відео, а також налаштувати можливість перегляду онлайн трансляцій через веб морди.

Хтось може поділитись інфою, мануалами, рекомендаціями як краще, та головне, дешевше зробити?

Буду вдячний за будь-яку інфу.

Опубліковано

проекти по налаштуванню відеонагляду на велику кількість камер?

Які CCTV чи IP камери?

Відеоспостереження зовнішнє, чи внутрішнє? Чи комбіноване?

Задача не ясна ваабщє.

Опубліковано

Беремо 32-канальний DVR , під'єднуємо камери (тут вже від задач залежить), під'єднуємо до інтернету, робимо резервне живлення (наприклад UPS). В DVR налаштовуємо DDNS. Все готово.

Розпишіть детально задачу.

Опубліковано

проекти по налаштуванню відеонагляду на велику кількість камер?

Які CCTV чи IP камери?

Відеоспостереження зовнішнє, чи внутрішнє? Чи комбіноване?

Задача не ясна ваабщє.

камери запросто підійдуть і ІР

відеоспостереження комбіноване.

Опубліковано

Більш-менш ІР камера від 200у.о. затикнули в свіч, налаштували запис, якщо необхідно і вперед.

По зовнішнім камерам - пост №8. Саме дієве рішення. Точно так само всунули вінта всередину і, я кщо необхідно, налаштували запис і вісі плани.

Камери зновуж з датчиками руху, чи без. Нічні, денні.

Опишіть задачу приблизно.

Є приміщення 2 поверхи, площа 400 м кв. Там мають бути ІР камери.

Є територія, приблизно 600 м кв. По периметру та на фасаді мають бути вуличні камери.

Знімати на вулиці потрібно цілодобово. В приміщенні лише вдень.

І т.д.

Опубліковано

як потрібне щось не дороге, тоді тільки аналогові камери+ реєстратор. Можна і на недорогих ір камерах зробити, але там потрібен потужний комп і не буде ІЧ підсвітки http://habrahabr.ru/company/comptek/blog/130676/

Опубліковано

Саме простіше звичайні аналогові камери+ регістратор, але найти 32канальний то є питання бо рідко хто так робить і відповідно мало сам цікавлюся такими апаратами(стандарт 4-х.8-х.і16каналів)провірені, а не якісь там з інтернету. Камери є які хочеш (об'єктиви від 2.8-9мм. приблизно 115-30 градусів),варіфокальні( об'єктив сам настроюєш) підсвітка від 15 до 60м. Ще є поняття ТВ лінії. Взагалі ще все залежить який буде DVR,який монітор,тоді і думати про якість камер. І загалом треба спершу оприділитись навіщо тобі спостереження.Якщо дивитись на стоянку чи стоїть авто чи ні(наприклад) це одне,якщо контролювати як працюють люди (що бере,куди іде) то зовсім інше. Ще важливий фактор це перегляд архіву,як що будеш проглядати постійно то потрібно щоб було удобне меню(перемотка, пауза, швидке скидання на USB певні записи.) якщо будеш дивитись раз в пів року то не запарюйся бо всі від дешевих до дорогих ведуть записи на HDD, (по папках-як на мене не удобно, і лінійно-ось це вже супер) Я особисто налаштовував відео, було і по 24камер і по32. Ставив DVR16 і 8 або 16і16 а програмка на компі їх об'єднує + IP привязує все на одному моніторі(ну якщо дивишся "удалённо").

Повторюся добре обдумай для чого тобі відеоспостереження,чи потрібно гнатися за хорошими IP камерами,чи "налупити звичайних" щоб в кінці кінців подивитись чи хтось какає в тебе на території чи ні :=))

PS це я навіть і половини не розповів про відеоспостереження, а про ціни взагалі не реально щось говорити не побувавши на об'єкті, може вийти с такими запросами 32кам.,регістратор. і т.д...... від (3000$ і до....10000$) це нереально сказати не знаючи специфіки території, приміщень,і завдань замовника.(бо він завжди правий))) А хто тобі відразу почне тулити і лупити "да за пару штук можна забабахати без проблем" ні чого не оцінивши, ой будеш мати гіморою ПОВІР!

• Адміністратори
Опубліковано

У мене хозяйство більш як 32 ip камери.

причому різних місцях.

Опубліковано

Використовю комп + плати відеозахвату, на фірмі 3 шт. 16, 24 і 40 камер відповідно. Зручно, тому що на комп можна накидати інші задачі крім відеосервера і завжди можна докупити додаткову плату відеозахвату, додатковий вінчестер і т. д.

Опубліковано

а хто що чув про "zoom"? Реклама у всіх маршрутках висить... Також встановлюють камери відеоспостереження... Хто користувався

Перший раз чую ( правда в маршрутках майже не їзджу) зараз всі ставлять відео кому не лінь. В принципі нічого супер-сложного, але нюансів багато про яких замовнику ніхто не каже, потім він привикає і як правило всі довольні)) поки він десь краще не побачить ну і тут починаєтся,"Я заплатив такі великі гроші,чому мені раніше ніхто не розказав(коли він і не слухав) можливо я хотів би щоб було не так (а як в сусіда наприклад) Я в інтернеті подивився там таке саме три рази дешевше. Короче всі злі,посварені і не довольні, бо одні не розказали а другий не знав що йому треба.

Опубліковано

Хто "в тємі", дайте перелік серйозних фірм (майстрів-одиночок) які тримають марку, співвідношення ціна-якість, і не цураються гарантійного та сервісного обслуговування. А то дійсно зараз ставлять камери і кухарі і лікарі, і всі хто не боїться висоти (як не як на драбину тра лізти), і вісі хто бачив як виглядає дрель і кусачки......... А потям "я не я і хата не моя" "лізь дядько сам ремонтуй свою камеру"........

Опубліковано

Хто "в тємі", дайте перелік серйозних фірм (майстрів-одиночок) які тримають марку, співвідношення ціна-якість, і не цураються гарантійного та сервісного обслуговування. А то дійсно зараз ставлять камери і кухарі і лікарі, і всі хто не боїться висоти (як не як на драбину тра лізти), і вісі хто бачив як виглядає дрель і кусачки......... А потям "я не я і хата не моя" "лізь дядько сам ремонтуй свою камеру"........

Як правило майстри-одиночкі все замовляють в інтернеті, а серйозні фірми в перевірених постачальників бо одинак не набире великих об'ємів тому і ціна не вигідна,а фірма "вигрібає" то і ціна оптова. Ось і думай хто бистріше обслужить одинак якій відправляє або отримує (новою поштою)наприклад, чи фірма в якої практично все є в наявності. Ну і ціни відповідно відрізняються на фірмі завжди буде дорожче, але за те можна прийти щось побачити, зрівняти посваритись)))))) А дєлок-одинак все на пальцях і бумажці,ну тут як повезе.

PS: Я трішки в "тємі", але не хочу напрошуватись бо працюю на "дядекча"і маю мало часу щось калимити, але підсказати маю що, бо в "тємі" багато років І бачив і робив огого!

Опубліковано

PS: Я трішки в "тємі",

это как быть немножко беременной...

але не хочу напрошуватись бо працюю на "дядекча"і маю мало часу щось калимити, але підсказати маю що, бо в "тємі" багато років І бачив і робив огого!

бросай "того дядю" и переходи на фултайм

Опубліковано

PS: Я трішки в "тємі",

это как быть немножко беременной...

але не хочу напрошуватись бо працюю на "дядекча"і маю мало часу щось калимити, але підсказати маю що, бо в "тємі" багато років І бачив і робив огого!

бросай "того дядю" и переходи на фултайм

"Это как быть немножко беременной"))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Я впевнений що в нас ніхто не в "тємі" ті хто в "тємі" я бачив пару разів на виставках у Києві і один раз "РЕАЛЬНО В ТЄМІ" це в Москві спєци шо капець грузить 2-3 питаннями,хоч і я не балван,тому і написав "трішки в темі"(це образно) щоб не подумали що тут сидить капець ділок,яких реально немає, а те що всі ставлять це добре, но я "УВЕРЕН"-ЭТО ПШИК" хоч людям цього повністю вистачає, і це добре.

Опубліковано

Попросили розмістити.

Добрий день,можу для порівняння запропонувати

Відеореестратор HIKVISION DS-7332HWI-SH- 6100грн.

Відеокамери HIKVISION DS-2CC12A2P-IT3-500грн.

Це для порівняння,займаюся цією справою 9 років.Дзвоніть проконсультую.

тел.0996421055 0974472448.

Наші контакти:

0332 20 00 39

067 332 64 74

050 378 07 08

Опубліковано

Затусуюсь і я тут. В "тємє" був давно і недовго, тому досвід монтажу є, а от по сьогоднішньому обладнанню треба консультація.

В себе на підприємстві вже проклав магістраль і, якщо з'являться вільні гроші, вже в найближчому майбутньому збираюсь купити 24-канальний DVR і 23 аналогові камери (скільки яких розпишу при потребі).

На двох філіалах установлені 4-канальні Dahua і вуличні варіфокальні камери Sunel та InterVision з ІЧ підсвіткою (140-160$ за шт.). Відеосистема орієнтована на перегляд через локальну мережу та інтернет. В принципі вже майже рік все працює без проблем, хоча переваги камер від Санел явно є.

Так от: хто що може порекомендувати по виробниках і цінах на обладнання?

Дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...