Перейти до змісту

Порадьте тел. до 1500 грн, кнопковий, новий.

Рекомендовані повідомлення

icon-mobile-phone_17-129140055.jpg

Вимоги: кнопки, нормальна камера, нормальна батарея.

Другорядні вимоги: 2 сімки, гучний динамік, золотистий.

Бюджет до 1500 і це максимум.

Дякую за допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Собі буду брати Nokia 515. Мене "купило": металевий корпус, захисне скло Gorilla Glass 2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо на 2 сімки - Самсунг-моноблок, всі моделі з цієї лінійки рано чи пізно ставали хітами.

Щодо золотих і золотистих широкий вибір є в Нокії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую Нокіа 515 - на дві сім і батарея 4 дня держить :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи подивився на моделі, нокіа дорогуваті, а от самсунги як тут казали виглядають доволі таки смачно, подобається ось цей, порадував автофокус, шкода що покупець ставиться з недовірою до самсунгів, нокіа, нокіа давай :g04: .

Спробую вмовити хоча б глянути у сторону, фото робить ніби непогані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В менесамсунг Д780 працював всі 5 років поки я його не змінив і зараз працює без питань. А Нокіа в швагра 1-01 (ніби) ремонтувалась 3 рази. На мою думку гнусмус кращі двохсісочники роблять, ніж нокіа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HWman, самсунг 5610 на одну карту сим, у меня такой, фотки хорошие получаются, батарея очень долго держит, с учетом того что много говорю и много пользуюсь фонариком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HWman, самсунг 5610 на одну карту сим, у меня такой, фотки хорошие получаются, батарея очень долго держит, с учетом того что много говорю и много пользуюсь фонариком.

Зробіть будь ласка пару фоток, покажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ціні 700 -750 грн конкуренти будуть http://lutech.com.ua/products.php?id=828 та http://lutech.com.ua/products.php?id=769

В ціні 1400 грн нема конкурентів у http://lutech.com.ua/products.php?id=888

Взагалі кнопкових телефонів я продаю Нокій у співвідношенні до Самсунга 10до 1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробіть будь ласка пару фоток, покажу.

не зрозумів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як фотографує, щоб показати, що цей самсунг не таке вже лайно як думають.

Я кажу - самсунг це практично копія нокіа, а мені у відповідь - самсунг це самсунг а нокіа це нокіа...

Складається таке враження, що прошу змінити релігію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот в єтой теме..моих последних два отчета, все фотки єтим телефоном

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Камера в 5610 досить хороша, не забувати лише автофокус вмикати. Та й зроблена ця модель якісно.Всі хто купили-задоволені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Рік користувався S5610 і абсолютно ним задоволений.

Камера нормальна, з автофокусом і макрорежимом, нормально цілий А4 дрібного тексту фотографує :).

Нормальний ліхтарик.

Батарея 3-4 дні у досить інтенсивному режимі експлуатації.

Досить стійкий до падінь.

Класний реєстр дзвінків.

Нормальна гучність динаміків, і якість зв'язку.

Відсутність затримок у роботі з меню і реєстром дзвінків, реакції просто миттєві. Трохи гальмує при роботі з камерої і перегляді фото, але то не його основні задачі.

Екран фіговенький, кути погані, кольоропередача така собі. Перегляд фото - не його стихія.

Стандартні порти, можливість зарядки від компа.

Короче, за його ціну - хороше придбання, понтоватися не буде особливо чим, але основні функції телефона і навіть більше матимеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я би блекбері взяв)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б взяв собі щось стареньке наприклад Н95 8 гб камера там хароша і не дорога на даний час, або 6700 маталева класна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Philips Xenium X623

Чудовий телефон по відгукам! Правда ще тижні 3 назад колега собі купив через інтернет, та й в MOYO був, а зараз чомусь зник!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раджу Fly IQ 446 Magic зараз впала ціна вообше

почитай х-ки і ціна нормальна в самого такий вже майже рік користуюся нормальний))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо на 2 сімки - Самсунг-моноблок, всі моделі з цієї лінійки рано чи пізно ставали хітами.

Занадто голосно сказано.

Змінив самс 2232 на нокію 112 і не пожалкував ніразу.

А якщо в самса ще й "гумова" клава-пластина, то через рік-два чекайте відсутності контакту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Все закінчилось 515 ноклою, мені такі не вдалось переконати що самсунг нічим не гірший від 515-ї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І тут відразу виникла проблема, тел відображає контакти які і на сім і ті що на телефоні, на сім звичайно копія всіх контактів, питання до володарів цього чудесного апарата під назвою nokia 515, чи можна якось зробити так щоб відображались лише контакти які на телефоні?

Камера не вразила, мій смарт який я купував на 400 грн дешевше фотає краще, тай ще у мене є автофокус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання до володарів цього чудесного апарата під назвою nokia 515, чи можна якось зробити так щоб відображались лише контакти які на телефоні?

На Series 40 є така функція. Шукай в налаштуваннях адресної книги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання до володарів цього чудесного апарата під назвою nokia 515, чи можна якось зробити так щоб відображались лише контакти які на телефоні?

На Series 40 є така функція. Шукай в налаштуваннях адресної книги.

Немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...