Deemon Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 10:38 Поділитися #26 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 10:38 Sanver, не варто завчасно себе цим тішити. Завтраками годує не менш справно, як обіцяє, так ска-ть вже пройдений етап Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tihiy Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 10:42 Поділитися #27 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 10:42 Доречі, робив декілька раз в нього свою машинку - роботою задоволений. І декілька колег також по дрібнцях. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sanver Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 10:44 Автор Поділитися #28 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 10:44 Мені він уже точно не допоможе, вже проблему вирішено і без нього, а от на рахунок боргів - надіюся що все-таки він це зробить)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 18:39 Поділитися #29 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 18:39 Поясніть тоді таке, як може така людина нехороша як електрік бути модератором форуму???? адміни розжалуйте цю редиску! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:00 Поділитися #30 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:00 Поясніть тоді таке, як може така людина нехороша як електрік бути модератором форуму???? адміни розжалуйте цю редиску!Модератор и электрик совсем разные профессии, или для Вас это одно и тоже, к чему все это!? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:10 Поділитися #31 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:10 kmd, як це так? що за модери... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:13 Поділитися #32 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:13 к чему все этоК незапятнаной в реале репутацией, особенно всплывшей на форуме. Прецедент "разжалования" минимум 1 уже был. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sirogka Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:20 Поділитися #33 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:20 Дєцкій сад , ясільна група ...... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mers Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:27 Поділитися #34 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:27 хм...до речі як стати модером? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sirogka Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:30 Поділитися #35 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:30 Потрібно усунути попереднього модератора Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:36 Поділитися #36 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:36 нда Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:41 Поділитися #37 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 19:41 Поясніть тоді таке, як може така людина нехороша як електрік бути модератором форуму???? адміни розжалуйте цю редиску!при такiй к-тi повiдомлень, да скiлькi "влучних" постiв. Клоном кого, з забанених мною, будеш??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 20:02 Поділитися #38 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 20:02 к чему все этоК незапятнаной в реале репутацией, особенно всплывшей на форуме. Прецедент "разжалования" минимум 1 уже был. VadimM я все понимаю, но в данной теме разговор именно по поводу неудачной замены электрики в автомобиле, повторюсь - причем здесь это - "як електрік бути модератором форуму???? " Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ISV Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 22:20 Поділитися #39 Опубліковано 5 Листопада, 2013 в 22:20 Стану на захист eleKtrikа.Цілком адекватна людина, пересікались не раз.Встановлював мені електродзкала і протитуманки на Кенго.Виконано все якісно і грамотно. Виправив косяки попереднього електрика.Цілий рік все працює як слід.А на рахунок топікстартера то у нього теж косяків багато - мені колись гроші віддавав біля 2 місяців.Так що у кожного в житті можуть виникнути свої обставини.Головне що їх людина визнала і все виправлива! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 07:24 Поділитися #40 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 07:24 1) Електрик (авто) в реалі із ніком на борді (модератором) не має нічого спільного. По великому рахунку, мені, як і більшості, пофіг, що він там робить і кому должен.2) У кожного знас окрім борди є життя, в якому всяке трапляється.Модером став за інтерес до розділу "Торгівля" який і модерує. При чому доволі справно.3) Хочете стати модером - покажіть себе, зарекомендуйте. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 10:53 Поділитися #41 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 10:53 1) Електрик (авто) в реалі із ніком на борді (модератором) не має нічого спільного. По великому рахунку, мені, як і більшості, пофіг, що він там робить і кому должен.Правильно, головне що не мені)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 10:57 Поділитися #42 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 10:57 Правильно, головне що не мені))))До чого тут мені чи не мені.Навіщо поєднувати модерування на форумі з роботою, якрю він займається в житті. Будуть претензії по роботі в ролі модера будуть вирішувати питання в межах форуму.Якщо на форумі зробить щось не так то будеш писати, що в житті він хєрово робить роботу, бо на луцькій дошці потер якийсь флуд чи щось таке? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 11:17 Поділитися #43 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 11:17 Всі ми люди, і всі ми робимо помилки, покажіть мені такого хто не разу не робив помилок.Це основна складова життя, як і уміння їх виправляти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skalyan Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 11:43 Поділитися #44 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 11:43 Всі ми люди, і всі ми робимо помилки, покажіть мені такого хто не разу не робив помилок.Це основна складова життя, як і уміння їх виправляти.Вміння виправляти помилки - це друга основна складова життя, яку багато людей нажаль уникають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volker78 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 22:23 Поділитися #45 Опубліковано 6 Листопада, 2013 в 22:23 Шо, "выгнали"? а помнишь как ты нас? а, ну да, работа такая.. Ну ты, если шо, заходи а какой у тебя гараж, электрик? може в гости зайду Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
inhelp Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 14:30 Поділитися #46 Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 14:30 Теж стану на захист eleKtrik.Ще хто його знає, що то за замовник якому авто робили... А то є такі , які при обговоренні "фронту роботи" говорять одне, а потім під час виконання роботи ще добавляють кучу несправностей, і хочуть щоб їм "під шумок " і це зробили (без доплати).Наприклад робив одному Київлянину флеш баннери, замовили 20 штук . Домовились за вартість і т.д. Але потім ще прийшлось ті баннери виставляти на сайт і переробляти, бо "бідняга-замовник" затупив з розмірами і т.д.Замість потрачених в середньому 1-2 днів, потратив майже тиждень ( замовник то не міг говорити по телефону, то ще щось, і не виходив на звязок для обговорення моментів ) --- зароблену сумму Х, яка мала бути в два рази більшою.Висновок --- потратив в три рази більше часу, купу нервів і т.д.P.S. Відправив замовника на ЙУГ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.