Перейти до змісту

Открыта вакансия директора ТРЦ "ПортCity"

Pr0ektant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Therion, тогда для кого я тут раскричался...

Так и я о том, что если не заинтересованы и не в курсе, то лучше не кричать в теме "маленькая зп, или вакансия у.г.", а просто пройти мимо. Вы сами сделали правильный логический вывод...

Опубліковано

Для человека, который в этом варится, у которого есть опыт в этих делах - это обычные рабочие будние и ничего сверхестественного.

Опубліковано

Советую искать директора в узких кругах структуры,а не тут

щось мені здається, що так і мало б бути, але:

- серед структури навряд знайдеться людина, яка має досвід такого рівня. Недавно відкрився аналогічний ТРЦ в Маріуполі, навпено, частину фахівців перевели туди і присутній дефіцит кадрів.

- "своїм" відразу вкажуть на підводні камені...

- можливо вже є людина на іншій посаді, яка прийматиме основні рішення, а на посаду директора потрібно взяти людину, яка юридично нестиме відповідальність за ці рішення?..

Опубліковано

щось мені здається, що так і мало б бути, але:

- серед структури навряд знайдеться людина, яка має досвід такого рівня. Недавно відкрився аналогічний ТРЦ в Маріуполі, навпено, частину фахівців перевели туди і присутній дефіцит кадрів.

- "своїм" відразу вкажуть на підводні камені...

- можливо вже є людина на іншій посаді, яка прийматиме основні рішення, а на посаду директора потрібно взяти людину, яка юридично нестиме відповідальність за ці рішення?..

Сейчас скажут, что ты тоже "с узких кругов структры" :)))

Опубліковано

Колись один грамотний дядько мені сказав що спорять лише дурні і сволочі...

одні дурні - бо щось стверджують, не маючи в тому поняття;

інші сволочі - бо користуються тупістю опонента :)

Теріон, от воно тобі треба ? :) збавляй стібатися. Людина навіть близько не уявляє те про що пише і судячи з підходу - наврядчи колись взнає про такі висоти.

Опубліковано

Ну, мабуть варто почати з того, що це Континіум. А вимого в структурі явно не такі, як на "середню ланку". І шукають вони реально - топ-менеджера.

Прожжённого прагматика.

Який буде рвати і метати. Відстоювати інтереси фірми (в першу чергу) і нехтувати всіма, хто стане та його дорозі.

Знаєте, є байка в тему.

Колись директора великого підприємства запитали: У вас працює понад 5 000 чоловік, як ви із ними всіма справляєтеся.

На що він відповів, а чому я маю справлятися? у мене є десять "замів" які мають справлятися, у свою чергу, зі своїми підлешлими, з них я буду питати, що і я к і чому?

все ж просто, чітка ієрархія. Фактично піраміда.

є директор підприємства.

Під ним бухгалтерія, яка знає свою роботу, доставка, 2-3-5 менеджерів з персоналу і т.д.

І робота директора - проконтролювати роботу керівників нижчих структурних ланок.

Єдине, що зрозумів, то це те, що не правильно подано оголошення.

Директор не буде сам робити замовлення, він лише передзвонить і спитає:

- Товар замовили?

- ні!

- А чому?

- Бо бла-бла-бла (голіма віздмазка)...

- мінус 100 від Зп.

і через 20 хвилин все буде замовлено. І буде:

- Товар замовили?

- Так!

- А чому одразу не замовили?

- Бо бла-бла-бла (голіма віздмазка)...

- мінус 100 від Зп ви вже маєте, наступного разу будете мати науку.

Ну, якось так.

Щодо ЗП, то вони адміна шукали в минулому році, щось типу від 3к грн. (на руки).

Тоді рівень директора оцінити можна, я думаю.

Опубліковано

В нас просто не хочуть достойно платити щоб хтось рвав і "мєтав", тому скоріше потім буде не рвати і мєтати, а думати як би урвати чи замутити, такі реалії.

Я впевнений дадуть 10 і будуть іпати на 100 :)

Опубліковано

В нас просто не хочуть достойно платити щоб хтось рвав і "мєтав"

Маєш досвід роботи в подібній структурі?

Опубліковано

Перечитав оті ваші дебати і скажу таке - заробите і побудуєте самі хоч один порт-сіті і тоді учіть інших як робити бізнес. А так якщо навіть бомжа-алкоголіка наймуть, значить саме бомжа їм не вистачає щоб заробляти мільйони.

Опубліковано

Топ-менеджмент шукають переважно рекрутингові агенства, у яких увесь толковий народ як кажуть "на олівці".

Робить все просто і тихо.Але якщо рекрутингові не справилися - значить мала платня. У Луцьку, Рівному, Львові є маса великих торгових закладів, директори яких при +30% згодяться перейти.

Через оголошення в газетах підбирають не вище середньої ланки.

Ставити керувати такою махіною свіжу, неперевірену людину - це, щонайменше, несерйозно. Найкраще просунути свої перевірені кадри.

Опубліковано

логічно, навіть якщо її поки не має, коло своїх вже активно формується

Опубліковано

Найкраще просунути свої перевірені кадри.

Я чомусь подумав, що хтось в останню мить відмовився, або який форс-мажор, тому й оголошення. Просто не вірю, що в Континіума немає потужних кадрів.

Опубліковано

Найкраще просунути свої перевірені кадри.

Я чомусь подумав, що хтось в останню мить відмовився, або який форс-мажор, тому й оголошення. Просто не вірю, що в Континіума немає потужних кадрів.

Женя, нам важко вгадати причини, але при усій повазі до форуму, шукати тут кандидатів на таку посаду трохи неправильно.

На увесь Луцьк знайдеться 10-15 осіб, на яких варто звернути увагу. Такі структури як Континіум повинні їх знати поіменно. Інакше мова дійсно йде про гвинтика, цапа-відбувайла, а не директора з повним набором повноважень.

Опубліковано

але при усій повазі до форуму, шукати тут кандидатів на таку посаду трохи неправильно.

Кхм, Так І не Порт-Сіті офіційно про посаду заявили. Розмістив вакансію форумчанин, який МОЖЕ має відношення до Порт-Сіті і континіума.

Опубліковано

Скільки пам'ятаю, то в ГКК ставились на високі керівні посади люди, які особисто були знайомі з босами.

Відверто здивований темою.

Опубліковано

на цю вакансію в нас не знайдуть в Луцьку, на Зх Укр. не перекуплять - такі люди всім потрібні, потягнуть з Столиці, Дніпра. Зп "хароша" - щоб спеца взяти від 40к. Якщо зекономлять відповідно буде ТЦ-аля-Пасаж.

Так що поспорити можна на рахунок ЗВІДКИ?

Опубліковано

На увесь Луцьк знайдеться 10-15 осіб, на яких варто звернути увагу. Такі структури як Континіум повинні їх знати поіменно.

Вони їх і знають, а конкурс , щоб цим вибраним можна було сказати- зарплата ось така, бо бачите ,скільки бажаючих...

Опубліковано

Порт Сіті я так зрозумів це великий розважальний комплекс. До складу якого мабуть буде входити один, а може і більше торгових залів (тобто магазина). Може вони мають на увазі Директора не на увась комплекс, а лише на посаду магазина як структурного підрозділу данного комплексу, тобто типу заступника виконавчого директора аля Начальника магазина.

Опубліковано

Скільки пам'ятаю, то в ГКК ставились на високі керівні посади люди, які особисто були знайомі з босами.

Відверто здивований темою.

Ага,мене також здивувало,але з досвіду співпраці з ГКК думаю,що шукають лошка,який все розкрутить,а тоді його турнуть і поставлять блондинку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...