Перейти до змісту

скільки коштує зробити закордонний паспорт

mers

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

сьогодні подав документи в ЦНАПі , за 2 год. все зробив, зацікавив хлопчина років 20, який був у військовій формі, почув краєм вуха що при вручені паспорту дали повістку , іде захищати країну із сумним виразом обличчя((( так що повістки таки дають, можливо невсім а вибірково(((

Фігово. А цікаво, в ДП Документ на Грушевського теж є облава? Напевно краще переплатити там 350 грн., але бути спокійним, що тобі не вручать безкоштовний бонус.

мабуть так буде краще, бо та жіночка що приймає документи , казала якомусь дятькові ,який підійшов проконтролювати ситуацію , що непотрібно було його пускати, а потім додала що той хлопчина що отримав повістку, а чому він прийшов туди можу тільки здогадуватися, коротче ...сам думаю аби не отримати, хоча комісований та стан здоров(я взагалі не дозволяє, хоча факт лишається фактом)))

• Відповідей 145
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

сьогодні подав документи в ЦНАПі

А в котором часу подавали, если не секрет? Я, где-то, в 10.30 пришел, так мне сказали, что на сегодня прием окончен, якобы набрали 21 человека. Посоветовали явиться с самого утра, перед открытием.

Опубліковано

10.30 піздно приходьте десь на 7.30, почекаєте біля входу, займете чергу, в 8.00 починають працювати, відчинять двері , і ви по талончику перший, от і все)))

Опубліковано

Я робив паспорт на Шевченка, прочекав 2 місяці і 10 днів, замість того що мені обіцяли місяць і десять днів.А якби пішов в ЦНАП, то було би за два тижні готово....

Опубліковано

Я робив паспорт на Шевченка, прочекав 2 місяці і 10 днів, замість того що мені обіцяли місяць і десять днів.А якби пішов в ЦНАП, то було би за два тижні готово....

в травні в ЦНАПі була затримка, через свята, мало бути 1 міс, а було майже 1.5, але то не проблема, ІМХО

(якщо планувати заздалегідь - все гарно працює)

Опубліковано

Порадьте де робити паспорот? Живу в Турійську, відповідно можу робити в Ковелі, Володимирі і Луцьку. Схиляюсь більш до Луцька. Я так зрозумів, що зараз найкраще робити в ЦНАПі, якщо брати до уваги наявність черг. Але цікавить чи в ЦНАПі обслуговують інвалідів? В мене перша група, тому паспорт мені по ідеї має бути безкоштовно, але може хтось знає як проходить виготовлення паспорта для пільгових катоегорій? Чи можна приненсти своє фото на паспорт, в паперовому або електронному вигляді?

Я так зрозумів що по закону не терміновий роблять за 30 днів, терміновий за 10, це так?

І на скільки виправданно робити біометричний паспорт? Адже при отримані віз, принаймі в Польшу, потрібно буде залишати біометричні дані в Польському консульстві не залежно від того який в тебе паспорт.

Взагалі, на данний момент і на перспективу, біометричний паспорт має якісь переваги?

Опубліковано

Порадьте де робити паспорот? Живу в Турійську, відповідно можу робити в Ковелі, Володимирі і Луцьку. Схиляюсь більш до Луцька. Я так зрозумів, що зараз найкраще робити в ЦНАПі, якщо брати до уваги наявність черг. Але цікавить чи в ЦНАПі обслуговують інвалідів? В мене перша група, тому паспорт мені по ідеї має бути безкоштовно, але може хтось знає як проходить виготовлення паспорта для пільгових катоегорій? Чи можна приненсти своє фото на паспорт, в паперовому або електронному вигляді?

Я так зрозумів що по закону не терміновий роблять за 30 днів, терміновий за 10, це так?

І на скільки виправданно робити біометричний паспорт? Адже при отримані віз, принаймі в Польшу, потрібно буде залишати біометричні дані в Польському консульстві не залежно від того який в тебе паспорт.

Взагалі, на данний момент і на перспективу, біометричний паспорт має якісь переваги?

робив в ЦНАПі )))на рахунок черги , приходиш чим раніше десь на 7.00 і попадаєш в десятку перших,фото непотрібне , фотографують на місці в кабінеті де здаєш документи на паспорт,нетерміновий роблять два місяці, мені так сказали, товариші які багато років їздять за кордон порадили робити звичайний паспорт, хоча ціна між звичайним і біометричним незначна,

Опубліковано

так сказали, товариш робив в іншому місці то отримав через півтора місяця, мені теж сказали від півтора до двох, тоді роби терміновий

Опубліковано

Расскажу свою историю. Пришел на 7.45 к ЦНАПу. Получил талончик при входе №12. Затем следует поднятся на 2 этаж и в 16 кабинете получить у женщины реквизиты проплаты. Что то до 600 грв. (брал биометричный несрочный). Внизу на 1 этаже проплачиваем и делаем ксерокопию укр. паспорта и инд. кода. Возвращаемся обратно к 16 кабинету и ждём своей очереди.

Моя очередь подошла к 10.00. И когда я заполнял бланки перед тем как фотографироваться уже на загран. паспорт в этот кабинет зашел военком. Женщина, которая делает паспорта, ещё поинтересовалась у него -"почему сегодня так поздно, думала уже сегодня и не прийдёте?". Короче, была вручена мне повестка под роспись с правом выбора даты(БОНУС :_02: ) посещения военкомата в теремно.

Затем я сфотографировался , отдал все бумаги и чеки этой тётеньке, оставил отпечатки указательных пальцев обоих рук , роспись (там же где и отпечатки), ВЕЖЛИВО попрощался с тётенькой и военкомом.

Паспорт, сказали, будет через 40 дней.

Опубліковано

Расскажу свою историю. Пришел на 7.45 к ЦНАПу. Получил талончик при входе №12. Затем следует поднятся на 2 этаж и в 16 кабинете получить у женщины реквизиты проплаты. Что то до 600 грв. (брал биометричный несрочный). Внизу на 1 этаже проплачиваем и делаем ксерокопию укр. паспорта и инд. кода. Возвращаемся обратно к 16 кабинету и ждём своей очереди.

Моя очередь подошла к 10.00. И когда я заполнял бланки перед тем как фотографироваться уже на загран. паспорт в этот кабинет зашел военком. Женщина, которая делает паспорта, ещё поинтересовалась у него -"почему сегодня так поздно, думала уже сегодня и не прийдёте?". Короче, была вручена мне повестка под роспись с правом выбора даты(БОНУС :_02: ) посещения военкомата в теремно.

Затем я сфотографировался , отдал все бумаги и чеки этой тётеньке, оставил отпечатки указательных пальцев обоих рук , роспись (там же где и отпечатки), ВЕЖЛИВО попрощался с тётенькой и военкомом.

просто капець( а відмовитися від повістки неможна....типу додому приносьте за місцем приписки і т.д.

Опубліковано

просто капець( а відмовитися від повістки неможна....типу додому приносьте за місцем приписки і т.д.

логіка залізна :)

якого ти мене зупинив за перевищення ? додому відправ протокола (я зроблю вигляд що не бачив)

Опубліковано

якого ти мене зупинив за перевищення ? додому відправ протокола (я зроблю вигляд що не бачив)

так де тут порушення ???

Опубліковано

А от мене цікавить, чи є тут порушення закону. Як відомо, в Україні діє закон про захист персональних даних. Ми в ЦНАПі погоджуємося на використання і обробку своїх даних виключно для отримання послуги - виготовлення закордонного паспорту. А на передачу наших особистих даних третій стороні (в нашому випадку - представникам воєнкомата) ми згоди не давали, тобто це є порушенням закону. А отже повістка була вручена незаконно. Я не юрист, але логічно виходить так.

Опубліковано

А от мене цікавить, чи є тут порушення закону. Як відомо, в Україні діє закон про захист персональних даних. Ми в ЦНАПі погоджуємося на використання і обробку своїх даних виключно для отримання послуги - виготовлення закордонного паспорту. А на передачу наших особистих даних третій стороні (в нашому випадку - представникам воєнкомата) ми згоди не давали, тобто це є порушенням закону. А отже повістка була вручена незаконно. Я не юрист, але логічно виходить так.

правильно мислите))) можливо в кого є можливість проконсультуватися з юристом, чи це законо надавати дані іншій структурі

Опубліковано

Народ, скажіть ще таку річ, чи можна приносити своє фото в електронному варіанті (або паперовому) і не фоткатися на місці? Дуже треба знати

Опубліковано

Народ, скажіть ще таку річ, чи можна приносити своє фото в електронному варіанті (або паперовому) і не фоткатися на місці? Дуже треба знати

[email protected],

777 888.

передзвони або напиши ЦНАП

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Хто знає чи видають ще повістки в ЦНАПі при виготовленні паспорта? Бо читав що оповіщення повинно було тривати до 8 липня.

І цікаво чи є там різниця кому видають повістки( тим хто підпадає під мобілізацію чи й на строкову службу також можуть видати).

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

ого скільки писанини і виправлень з цінами...

одне питання: хто немає прописки в місті, де дешевше зробити паспорт? біометричний в Польщу ж не потрібен?

Опубліковано

Сьогодні прийшов десь на 8:20 в ЦНАП. Відстояв невеличку чергу по талончикам, заплатив за біометричний нетерміновий паспорт 570 грн (з комісією і т.д.). Сказали забрати на початку вересня (сказали мені точну дату). Вийшов з ЦНАПу в 9:40)

Обслуговуванням та роботою ЦНАПУ повністю задоволений.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...