Zerotul Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 18:40 #26 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 18:40 Прошу прощения что напужал-стэлс заклинание последнее время барахлит.
Yarchik Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 18:44 #27 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 18:44 Правльно... бо замість "абра кадабра" треба казати "швабра кадабра".
Yarchik Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:04 #28 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:04 Хм. Заглянув у профіль до топікстартера. "Рыбак рыбака Ведьмак ведьмака видит издалека":
difoto Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:07 #29 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:07 Тю.... ну я пару ведьм знаю - очень приличные дамочки, приятней некоторых "монашек". Хэллоуин любят очень, да. У одной даже муж - кот!
Yarchik Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:10 #30 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:10 Коротше, знайшли чим здивувати... неякісні відео з якоїсь Гваделупщини. Чи то пак Гватемальщини - один фіг. В нас два роки тому на офіс прилетіла одна відьмочка. Кльова така, компанєйська. Каже: "Я до вас заправитися залетіла, у вас так диявольськи божественно з вікна кавою пахне..." Пригостили її нашою кавою, потім вона ще й сама нам каву приготувала, трохи позувала (обличчя я заретушував, бо ж хто знає...): Був розчарований. З'ясувалося, що голі відьми в наших широтах рідко літають. В основному влітку, та й то нечасто - комарів уночі хмари... Інша справа - теплі краї... Дала відьмочка пару корисних порад: якщо летиш вночі у літаку, і раптом бачиш, як в ілюмінатор з темряви на тебе дивляться двоє очей - не варто боятися: то летить гола чорношкіра відьма. Всього навсього. Або якщо тебе раптом якась сила посадила на мітлу - не пручайся і не кричи, а покажи, хто головний, скажи: "Командирка, мені на тридцять третій квартал, до "Гостинця", двадцять гривень, більше не маю". Відомські традиції вимагають підвозити подорожувальників, але не за просто так. А це - транспортний засіб зблизька, на спеціальному паркувальному пристрої. Виявляється, тисячі років тому єврейські відьми помітили, що літати може тільки та мітла, яка ніколи не торклася землі (підлоги). Тож відтоді мітли кошерні, вони не можуть лежати на землі, бо перетворяться на звичайну мітлу. Потім треба довгий обряд очищення, гнати мітлу на мітлосервіс. Тільки в офіційних дилерів ціни захмарні, а десь на гаражах невідомо, як зроблять... Одним словом, якщо ваша теща чи свекруха любовно вішає мітлу чи швабру на стінку а то й на шнурок до стелі чіпляє - навіть не сумнівайтеся. Відьма. В даному ж випадку було таке просте розкладне заплічне паркувальне знаряддячко. В пакетику на держаку - офіційне свідоцтво про реєстрацію ТЗ, все як має бути: Я пробував на мітлі піднятися. Фіг там, нічого не виходило - мітла, як мітла. Виявляється, не все так просто: спершу треба здати іспит в НАІ (небесна аероінспекція). Спочатку вчать будові мітли, основам польотів, безпека групових польотів, польотам з пасажиром, який не хоче летіти і т.д., потім літаєш з інструктором, здаєш іспит - і вперед! Відьмочка розповідала про коліжанок, які прилітають на Шабаш з Катару, Дубаїв - там мітли з тисячолітніх цінних порід дерев, все інкрустовано діамантами, надзвуковий форсаж, прискорювачі злету, система катапультування додому в гарем... А найскромніші - голландські відьми: літають на дешевих китайських пластмасових віниках і швабрах. Японські відьми видєлуються: літають на модних турбопилосмоках. А ось і свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу ("техпаспорт" по народному), діє по всій планеті:
vampirich Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:18 #31 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 19:18 про останній рядок з останньої картинки
laska Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 22:54 #32 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 22:54 Нове покоління підростає. Як прокоментував чоловік: гени пальцем не розмажеш
Nexy Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 23:13 #33 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 23:13 А взагалі то добре що ви сюди звернулись, але кращу підтримку вам нададуть зателефонувавши за номером - 103.
Shkoder Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 19:56 #34 Опубліковано 8 Жовтня, 2013 в 19:56 laska, да наша тоже скачет так, что дай дорогу
Otto Kreer Опубліковано 9 Жовтня, 2013 в 06:16 #35 Опубліковано 9 Жовтня, 2013 в 06:16 «…Ведь у нас в Киеве Луцке все бабы, которые сидят на базаре, – ведьмы».Н. Гоголь. «Вий».
Zheny@ Опубліковано 9 Жовтня, 2013 в 06:59 #36 Опубліковано 9 Жовтня, 2013 в 06:59 На рахунок польотів на мітлі - дурня це все. А от відоські штучки типу "порча" і т.д. - вистачає.
erica Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 06:02 #37 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 06:02 Тіки за зелені очі на вогнище не ведіть))))
taurus07 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 06:07 #38 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 06:07 костри зараз не популярні, краще в сауну, там теж жарко.
imp13 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 06:46 #40 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 06:46 - Відьму на вогонь!- Але вона така симпатична...- Ладно. Але потім таки на вогонь!
kudrom Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 08:01 #41 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 08:01 Топікстертер - це той чувак, що кіклька тижнів назад вкидав про обурення щодо сучасної молодьожі і оральних ласк? Якщо так - то ви плюсікі йому маєте ставити, а не критикувати, он як активність в сонній Борді пробуджує
zaHARE Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 08:10 #42 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 08:10 Два знайомих, в словах яких сумніватися я не можу, розповіли, що бачили як понад деревами бачили жінку на швабрі чи то на метлі, від такого побаченого, вони запевняють, холоне кров, віднімає мову, серце вискакує з грудей, одним словом переляк страшний. Гроб с покойничком летает.А вдоль дороги мертвые с косами стоять, и тишина-а-а-а."
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.